172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
ne zavard a runningot mert most megy felvételizni a megasztárba csak aszt nem tudom hogy ahhoz minek kell nyelv
izsga ja és mikor lesz adásba ?
-
excreator #47058 Honnan lehet tudni, hogy melyik nap mikor van verseny? Nincs valamilyen FUTAM ELŐREJELZÉS? A verseny oldalán nem találok info-t a dátumokról és időpontokról. Kösz!! -
nekem már egy hónapja nincs avatarom amiatt a szétrobbant iraki köcsög terrorita miatt ja és csak 3 percenként írhatok hülyeségeket a topikba 
-
Szivesen összejöcök veled egy szerveren egy az egy elleni harcban, ha elfogadod. Akkor majd magad állapíthatod meg, hogy tényleg jó vagyok-e.
Rambo te meg kabbe
-
Verzoo #47055 Nem értem mi a baja Borgnak.Elméletileg a BF2-őt csak 16-éven felüliek vehetik meg,ebből ugye az következik,hogy itt is csak 16-nál idősebbek vannak.Akkor meg hagyjuk már ezt a hülyeséget,hogy egy képért megbüntet valakit... -
Verzoo #47054 

-
pláne a verzzo1 személyesen "lőtt rá" a nyalánkságra
-
Verzoo #47052 Pedig ez csak egy szép gusztusos torta 

-
asszem ezek utan nem minuszolva lesznek a
-k
-
Verzoo #47050 Jaja 
-
Minek?
Jól megy a kékhez a sárga!:DDD -
Még fiatalkorú... De ez a kisebbik gond!:DDDDDDDDDDDDDDDDD -
Verzoo #47046 Készülj Borg,még két nap és lekaphatod az egyik felkiáltójelet 
-
Polemius #47045 Oda meg szintén be lehetne írni ezt az infót. (#47036) -
Polemius #47044 Esetleg olvass is bele kicsit a fórumba...
#47036 -
Verzoo #47043 Jó napot kívánok az általam mélyen tisztelt fórumozó társaságnak 
-
Ha az, akkor népszerű lesz!:PPP -
FAQ: "Lehet-e online játszani nem eredeti játékkal?
Igen, de csak tört szerveren, ahol a ranglétrán nem tudsz feljebb lépni."
ASE vagy a játék szerver keresőjébe kell beírni %hun -t asziszem
-
haxoror #47040 Teodor0?
-
theodor #47039 Üdv mindenkinek.Én már régóta tolom a Bf-őt csak sosem találok Magyar szervert.Csak a t-m-p-re enged fel ami normális szerevr. pls mondjátok már meg hogy mikortól és hogy tudo megtalálni a Magyar szervereket. -
na itt a másik pilóta gyöngyszem összekéne "párosztatni"
a danee-val aztán megszületne a "szárnyas fejvadász"
-
Hidd el, hogy jó heli pilóta...
De ha gondolod, egyszer összefutunk valamelyik serveren és egy kör alatt "kijavítom" a statodat. -
Polemius #47036 Aki már minden plecsnit megszerzett, és már 'tábornokként' rohangál a harctéren, annak van új kihívás:
Van pár szerver, ami Private Ranked-ként üzemel, köztük egy magyar is (Soldiers Playground). Akinek eredei játéka van, az itt is kiélheti a medálgyűjtési mániáját, akinek meg biztonsági másolata van, az elkezdheti!
Először az említett szervere(ke)n kell játszani, utána lehet regisztálni itt.
Valamint ha jól látom, kampányt is indítottak, "Long Way To Baghdad 2" címen. :)
Esetleg lehetne egy (több?) magyar squadod összehozni és részt venni benne.

A Sodliers Playground címe: 195.70.38.222:16567
Ja, és itt szoktak is lenni playerek! Tegnap este 30+ voltunk. (A map mérete dinamikusan változik, ha sokan voltak a köv. map nagyobb lesz, ha kevesen, kisebb.) -
Landor #47035 Milyen meló lenne? -
Thanks...jobban be vagyok tojva mint a diplomavédésemen.
-
Kína 1 éves termését!!!
-
Sziasztok!
-
majd gondolunk rád, miközben a csatamezőn rohangálunk :)
egyébként egy zsák szart! -
TS Zolly #47030 Ha van egy normális pilota, orvlövészként betudom juttatni mindkettönket az első ötbe. -
TS Zolly #47029 LoL! Annyira, hogy sima rgg-től leestél! -
Ma szurkoljatok 18:00-tól, megyen állásinterjúra 2. körre. Holnap meg lehet 10:00-tól, akkor meg nyelvizsgázni. 

-
hát ja :) -
nekem is ez az első online játékom. ja, nem előtte toltam a swat4-et is, de ott meg nem voltak statok. meg az teljesen más volt, közelharc rulz.
én azt határoztam el, hogy addig törődök a stattal, amíg a K/D eléri az 1-et. most 0.9, és amikor ezzel elkezdtem foglalkozni, akkor 0.68 volt. egyébként annyira nem érdekel ez a stat dolog. olyan basic bagde-ek nincsenek meg, mint ground defense, air defense, pistol, knife, vagy pl. sniper. pedig ezekhez nem kellene sokat tennem, 5 perc egy telepített géppuska mögött egy körben a gruon defense-ért. de ha eccer nincs olyan helyzet, hogy 5 percig dekkoljak egy géppuska mögött, vagy hogy lekéseljek valakit, akkor nem is lesznek meg soha. :) -
Rafia #47025 Teamwork néven csináld meg a csapatot, és aki nem követi a parancsokat, azt rúgd ki. De mindenki más játékélményt keres, fullos squadra ne számíts, esetleg nálad marad 2-3 ember akinek éppen teamworkre támadt kedve. -
Arról nem beszélve, hogy 7000 ölés, 4000 halál az csak 1.75-ös KDR.
Én szégyellem magam helyetted, hogy ilyen stattal egy magyar helis jónak tartja magát.
-
Poggyász #47023 Ezzel sokan így vagyunk:
K/D ratio: 0.8
Worst Death streak: 14
Az élmény? Megfizethetetlen... -
Hallod Pharolás ne fényezd már ennyire magad, nem túl szimpatikus tulajdonság.!! -
Régebben még ügyet csináltam abból hogy minél több pontot szerezzek, de mostanság már a statot is leszarom nemcsak a pontokat. A lényeg hogy egy facát játszon az ember értelmes emberekkel. Persze ehhez kellett nekem is kb 200 óra játékidő amíg rájöttem, de mentségemre legyen mondva ez az első multis internetes próbálkozásom. -
hát én sose leszek első semmilyen statban, a heti kb. 7-8 órányi játékkal. összevissza van úgy 130 órányi játékidőm, megjelenés óta. :) -
Nekem lenne egy eladó BF2-m, lehet választani bontott magyar, vagy bontatlan német verzió között. Ár 8000Ft, Észak-Buda és Dél-Pest között oda viszem, ahova kéred.
A német verzió egyetlen "hibája", hogy németül van a szöveg a játékban, elvileg még a beszéd is.