172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Landor #47167 -
ott egy automata van nem? :DDD -
fenyegetö tekinteted mindenkit elrémiszt, az biztos ha lesz új mobilom hozzád megyek ezt garantálom
-
Landor #47164 addig a jó míg nem zargatnak. de kicsit fárasztó hosszú távon csúnyán nézni!
-
Tul szép vagy még önamgadhoz képest is szerintem azért :Ð -
Landor #47162 én árulom a bkvjegyet a metróbejáratnál!
-
Najó, shhh!
-
cipőtakaritó avgy vagy mi?? hogy leülnek az asztalodhoz :) -
Landor #47159 Lehet ezért nem jön egy ügyfél sem az én asztalomhoz?
-
Ja,mert kiírtak szabadságra
!
-
Látod, ez is a WoW miatt van! :D -
Már megint miről maradtam le
-
Hát hajnalban gyakorlatilag tele irtuk a forumot, amíg még verzoo nem volt kibannolva.Ugyanis a hajnali pirkadattal Borg ki is bannolta szegény verzoo-t.Amikor már csak az utolsókat rúgta akkor csak 5percenként írhatott így volt ideje összeszedni a gondolatait és nagyon szívhezszólóan írt a sanyarú hányattatott múltjáról és a Borg által beárnyékolt jelenéről.....
Most épp azon gondolkodik Verzoo hogy bőrkötésben kiadatja Hajnali SG-s gondolataim címmel a legujabb kötetét. Bánhatjátok, hogy lemaradtatok róla, de ez is egy ujabb indok arra, hogy miért ne aludjatok soha túl mélyen!!Mindig megéri az egyik vigyázó szemeteket a forumon tartani... hmm..... -
OMG mennyi tűnt el csak most látom :D -
Landor #47153
mikori post volt?
-
Szia Robiiiiii... !!! Hiányzol Verzoooooo....... 

-
Miért lett kitörölve amit irtunk??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? -
Fene a pofád! :) -
Landor #47149 ma csúnyán elkéstem a melóból 
de már itt vagyok és fórumozok!
-
FlatlineHun #47148 Ahoy! Mizu? -
-
Halihó!
-
PoE2 Update:
A többi info
erre ;) -
Még jó hogy a Desert Conflict fóruma moderálás mentes övezet
!
-
Borg #47143 A fórumnak kijelölt területei vannak az ilyen tobzódásra. Akinek nem tetszik, hogy itt korlátozzuk az idiótaságát, az távozhat nyugodtan. -
azért, mert miután vérpistike végiggyilkolta a fél amerikai hadsereget jön ide fórumozni, és meglát egy tortás képet, akkor rosszat fog álmodni... :) -
akkor én kérem a tejcsit :P
(18+ képet mé nem lehet? mi lenne itt archangel-lel... :D) -
nah, látom megtaláltad az egyetlen normális ingyenes oldalmotort :) -
Rafia #47113 Elindítod a modot a shortcutjával. Multiplayer menü, majd minden sz..rt kicsekkelsz, egyedül a "same mod" filter maradjon bent. Ezután látod a jó szervereket. -
Landor #47112
-
tucc adni IP-t mert nem találok sehol visszaolvastam ahhoz a részhez amikor belinkelte a fletlájn de sehol nincsenek címek 
borg a gecispinatorta mega fingófiszkosherry meg a múltkori verzoo1 dagattkurvaül a faszfején stb,stb,stb ???
-
Borg #47110 A többiek tisztában vannak vele, hogy milyen kép illik ide, és milyen nem.
Téma vége. -
Rafia #47109 Minek? Úgyis üres lesz...jelenleg az egész világon 1 v max 2 szerveren tudsz játszani, mert nincs több player. Vannak svéd, német szerverek. -
és a többiek ? -
Borg #47107 Te meg szokjál már le arról, hogy csak ló betűkkel meg hülye képekkel tudod kifejezni magad. -
Gerzson : Héber eredetű bibliai név. Jelentése idegen, száműzött.
-
Peugeot #47105
-
Ez pont ide illik szoval csít
-
én aszittem legalább asztuggya mit kell beírni a img-k közé de úgyláccik eszt is nekem kell kiresgélni
-
Peugeot #47102 na ez már ............. sok ..........