172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Kibaszott sok bugot kapsz!
-
Hát ez nagyon nagy.Lol!:D -
rohadt alma #47365 Ha regisztrálom a játékot az EA-nál az mit ad? -
Borg #47364 Nem csak ott, az egész fórumos tevékenysége erről szólT. -
Landor #47363 
-
én is ilyeneket szoktam dúdúlni amikor a
-ök lebombáznak de ha én lövök le valakit akkor is ilyen cizelláltan szoktam fogalmazni csak akkor én vagyok beállítva HERO-nak
-
Landor #47361 az új trendi dumák:
'átlő a vason'
'te ilyen csiter lehetsz'
-
ez a henker nyavajgása, bizonyítottan ő az :D:D:D, nagyon lol -
szegéy pára
-
úgy beszótá neki hogy megált a fejlődésben és nem mellékesen lelkileg tejjesen összeomlott
-
Mibaj?! -
egyébként nem henker volt annak a nickje aki azt az átlőavason szöveget nyomta?
:Ð -
Amúgy a cod 2 topicban meghallgathatjátok henker-t amint tobzódik az iqjában..
Ennek fényében nagyon cool a #47341 hozzászólása.
-
ez BF" lesz csak inkább városiasabb pályákon csak akkor azt nem értem mit keres benne BMP3 meg MI-24D
habár ilyen kaka motrral nem csodálkoznék a a hind-del felrepülnének a lépcsőházban az emeletre
-
Ha gondod van a bf2-vel az a te dolgod , viszont honnan veszed a bátorságot ,hogy véleményt nyilvánits a játékosokról, fogalmad sincs ,hogy ki mit csinál a való életben ami játék szempontjából kurvára mindegy , én pl ugyanugy elismerek egy jó játékost ha az a való életben nem olyan sikeres , attól még lehet valaki jó arc.Tartsd meg a véleményed magadnak mert itt egyedül vagy az ostoba hozzászólásoddal .Amugy meg mindenki nevében mondom ,hogy BEKAPHATOD CSIRAGYEREK !!!!!!!
-
de ez most mi is lesz? CS rohatt nagy pályákon vagy mi a szar? -
szerintem nem érdemes megvenni úccse fognak arra modokat nyomatni úgy egymagában meg nem lesz egy örökzöld -
Kétszer fellehet telepíteni más-más serialla? Vagy a registriben minig a legutoljára telepített serial lesz?
Nem olyan kafa a BF2 hgy összesen 20.000-ft adjak ki érte. -
henker #47349 Inkább, mint ilyen
-kkal akik itt verik magukat hogy milyen pro-k ebben az izében, mert ezen kívül mást nemtudnak
-
Jobb ha gyorsan beszerzel egy másolt bf2-t:) -
LoL, te meg inkább játsz magaddal
-
henker #47346 Sajnos ahhoz még sokat kell dolgozni hogy kieresszenek, mondjuk 0 értelme van... -
Polemius #47345
-
Ha az eredeti BF2-re feltelepítem majd a másolt kiegészítót, az nem fogja elbaszni az eredetit? -
Még gyorsan oda piszkít ahová tud, mielőtt kiteszik innen. -
Örül szerintem mindenki, hogy kifejtetted véleményedet a játékról. Azt hiszem mostmár csá. :) -
henker #47341 De bugos szar ez a játék, nagyon béna, nevetséges. Sok láma jácca a neten akik verik magukat, hogy húdesok pontot kapnak, a való életben meg nullák. -
Hááát ja elég siralmas, hogy magyarországon csak 3órát zenél ezért a nagy zséért, amikor hollandiában 5-6ot szokott warmup dj nélkül.Itt meg megtűzdelik 3al is a műsort, ne szép mondhatom. hmmmm 

-
Landor #47339 ez a tijesto is olyan lesz mint a bf2...
-
De ma szombat és Tiesto van!!! Te meg dolgozol??? Szégyelld magad... fuuuuj 

-
atwe #47337 Vasárnap vagyis 11.13.-án barátságos WAR lesz 19:00 az SG szerveren. A felállás ua mint a versenynél, ha szarakodik az új SG szerver, akkor a régin keress minket.
19:00 orátol MA autoverseny a teszt szerveren -
Ezt most sértésnek vegyem?? 

De ha akarod akkor kihívjuk a CB "progémereket".Hiszen Yan mindenki tudja hogy ti vagytok az igazi "progémerek".

Schrank:igényt is tartunk Crem-re hiszen ő tényleg jó repcsis vagy talán csak basecampers?:) -
Polemius #47335 Leginkább felszerelések, eszközök. -
hyszti fel kell hogy világosíccsalak ez nem a hardverbuzi topik és az hogy wow-os arról nem tehet szegény vele született rendellenesség mint nálad a kockafejűség
-
Peugeot #47333
-
Még nincs új kártyád Crem??Különben a TLD nem BaseCamper csak a GBC.:) 
Borg lécci töröld az egyik hozzászolásom kéttszer tette be.:( -
Nem reklámozzuk csak meg akartam mutatni a bannert,hogy milyen lett.
-
Nem reklámozzuk csak meg akartam mutatni a bannert,hogy milyen lett.
-
De gyorsan!:DDD -
Ezen mi annyira érdekes neked?
A Battlefield 2 sem lett akkora durranás,mint amennyire sokan várták!
Akkor ezt miért vennék meg?