172102
  • Running
    Kibaszott sok bugot kapsz!
  • Robogo
    Hát ez nagyon nagy.Lol!:D
  • rohadt alma
    Ha regisztrálom a játékot az EA-nál az mit ad?
  • Borg
    Nem csak ott, az egész fórumos tevékenysége erről szólT.
  • Landor
  • schrank
    én is ilyeneket szoktam dúdúlni amikor a -ök lebombáznak de ha én lövök le valakit akkor is ilyen cizelláltan szoktam fogalmazni csak akkor én vagyok beállítva HERO-nak
  • Landor
    az új trendi dumák:

'átlő a vason'
    'te ilyen csiter lehetsz'
  • alberto 15
    ez a henker nyavajgása, bizonyítottan ő az :D:D:D, nagyon lol
  • Danee
    szegéy pára
  • schrank
    úgy beszótá neki hogy megált a fejlődésben és nem mellékesen lelkileg tejjesen összeomlott
  • TDC Geronimo
    Mibaj?!
  • quack
    egyébként nem henker volt annak a nickje aki azt az átlőavason szöveget nyomta?
  • Zsoltika 007
    Amúgy a cod 2 topicban meghallgathatjátok henker-t amint tobzódik az iqjában..
    Ennek fényében nagyon cool a #47341 hozzászólása.
  • schrank
    ez BF" lesz csak inkább városiasabb pályákon csak akkor azt nem értem mit keres benne BMP3 meg MI-24D habár ilyen kaka motrral nem csodálkoznék a a hind-del felrepülnének a lépcsőházban az emeletre
  • mNzJean
    Ha gondod van a bf2-vel az a te dolgod , viszont honnan veszed a bátorságot ,hogy véleményt nyilvánits a játékosokról, fogalmad sincs ,hogy ki mit csinál a való életben ami játék szempontjából kurvára mindegy , én pl ugyanugy elismerek egy jó játékost ha az a való életben nem olyan sikeres , attól még lehet valaki jó arc.Tartsd meg a véleményed magadnak mert itt egyedül vagy az ostoba hozzászólásoddal .Amugy meg mindenki nevében mondom ,hogy BEKAPHATOD CSIRAGYEREK !!!!!!!
  • quack
    de ez most mi is lesz? CS rohatt nagy pályákon vagy mi a szar?
  • schrank
    szerintem nem érdemes megvenni úccse fognak arra modokat nyomatni úgy egymagában meg nem lesz egy örökzöld
  • Pharaoh
    Kétszer fellehet telepíteni más-más serialla? Vagy a registriben minig a legutoljára telepített serial lesz?
    Nem olyan kafa a BF2 hgy összesen 20.000-ft adjak ki érte.
  • henker
    Inkább, mint ilyen -kkal akik itt verik magukat hogy milyen pro-k ebben az izében, mert ezen kívül mást nemtudnak
  • Hatt
    Jobb ha gyorsan beszerzel egy másolt bf2-t:)
  • Hatt
    LoL, te meg inkább játsz magaddal
  • henker
    Sajnos ahhoz még sokat kell dolgozni hogy kieresszenek, mondjuk 0 értelme van...
  • Polemius
  • Pharaoh
    Ha az eredeti BF2-re feltelepítem majd a másolt kiegészítót, az nem fogja elbaszni az eredetit?
  • Zsoltika 007
    Még gyorsan oda piszkít ahová tud, mielőtt kiteszik innen.
  • skorpio7
    Örül szerintem mindenki, hogy kifejtetted véleményedet a játékról. Azt hiszem mostmár csá. :)
  • henker
    De bugos szar ez a játék, nagyon béna, nevetséges. Sok láma jácca a neten akik verik magukat, hogy húdesok pontot kapnak, a való életben meg nullák.
  • eX RambO
    Hááát ja elég siralmas, hogy magyarországon csak 3órát zenél ezért a nagy zséért, amikor hollandiában 5-6ot szokott warmup dj nélkül.Itt meg megtűzdelik 3al is a műsort, ne szép mondhatom. hmmmm
  • Landor
    ez a tijesto is olyan lesz mint a bf2...
  • eX RambO
    De ma szombat és Tiesto van!!! Te meg dolgozol??? Szégyelld magad... fuuuuj
  • atwe
    Vasárnap vagyis 11.13.-án barátságos WAR lesz 19:00 az SG szerveren. A felállás ua mint a versenynél, ha szarakodik az új SG szerver, akkor a régin keress minket.

19:00 orátol MA autoverseny a teszt szerveren
  • Robogo
    Ezt most sértésnek vegyem??
    De ha akarod akkor kihívjuk a CB "progémereket".Hiszen Yan mindenki tudja hogy ti vagytok az igazi "progémerek".

Schrank:igényt is tartunk Crem-re hiszen ő tényleg jó repcsis vagy talán csak basecampers?:)
  • Polemius
    Leginkább felszerelések, eszközök.
  • schrank
    hyszti fel kell hogy világosíccsalak ez nem a hardverbuzi topik és az hogy wow-os arról nem tehet szegény vele született rendellenesség mint nálad a kockafejűség
  • Peugeot
  • Robogo
    Még nincs új kártyád Crem??Különben a TLD nem BaseCamper csak a GBC.:)

Borg lécci töröld az egyik hozzászolásom kéttszer tette be.:(
  • Robogo
    Nem reklámozzuk csak meg akartam mutatni a bannert,hogy milyen lett.
  • Robogo
    Nem reklámozzuk csak meg akartam mutatni a bannert,hogy milyen lett.
  • Crem
    De gyorsan!:DDD
  • Beers
    Ezen mi annyira érdekes neked?
    A Battlefield 2 sem lett akkora durranás,mint amennyire sokan várták!
    Akkor ezt miért vennék meg?