172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Mi is köszönjük!GG!
Várjuk a következő wart!
-
Köszönjük mi is. GG -
Kössz a meccset GBC. -
Ja tényleg jöhetnétek, mert elvileg most már mindenkit beenged, és kéne egy kis tömeg, hogy mennyit bír a szerver. Az is elég ha csak 1 órát vagy.
Szóval kérek mindenkit adjon még egy esélyt ennek az SG szervernek:
193.202.85.85
-
Peugeot #47483 igen tudjuk ebbe biztos lehecc
-
atwe #47482 Sziasztok holnapp gyertek 19:00 war 20:30-tól verseny lesz a uj sg szerveren
ami teljesen laggmentes és nincsenek lámák csak profik mint én és kéne valaki aki ki álhatna ellenem a selejtezöbe :) mert én már bent vagyok de ti is bekerülhetek bármikor csak legyetek holnapp ott :)
KÜLÖNÖSEN VÁROM SHRANKOT
FRITZET
PHARAON
BONDOT
DE BÁRKI JÖHETT -
Feltettem a BF2:SF es oldalra a kiegészítő pályáinak a képét. A fenti menüben a pályák fülnél megtekinthető.
Gondolom a címet már mindenki tudja :)) -
AKI TUD JÖJJÖN FEL AZ ÚJ SG SZERVERRE!!!
193.202.85.85 -

-
Verzoo #47478 Na most már én mondom hogy zárjuk le ezt a témát 

-

Dátum: 2005.11.10. 22:04 Adta: Borg
"Büntess még Borg...."
ok.
+1 megint a 18+ képért.
Lol Borg, ez nevetséges
-
Mini iso-val mennie kell. -
ja C meghajón kell 2GB hely ezt elosztod kettővel annyi DDR kell minimum ... ja bocs aszthittem a Danmengyerek kérdezte mégeccer ugyanaszt de nem sorry
-
De érdekes, hogy 1.02-essel ment. Hát ez szívás. Akkor game reinstall. -
Borg #47473 Pedig a faq módszereivel fut. Ha mégsem, akkor a hiba az Ön gépében van, és mi aligha tudunk segíteni. -
800*600ba volt minden LOWon -
Csá!
Lenne egy kis problémám.
Mikor elindítom a 1.03-as path-elt játékot, akkor villan párat, vár pár másodpercet, és kidob az asztalra. Elolvastam a FAQ erre vonatkozó részét, szépen visszamásoltam az eredeti fájlokat, de nem megy. Azzal a módszerrel path-eltem, amikor a TEMP könyvtárból másoltam ki a cuccokat.
A segítséget előre is kösz. -
jó hurka vagy TE
-
Pont hurkát ettem ma délben!
-
túl erős video beállításokat alkalmaztál amit a 300W-os tápod értelemszerűen nem tud kiszolgálni a kellő tápfeszültséggel aminek következtében az áramerősség rohamosan zuhanni kezd így az ellenállásokon létrejövő feszültségesések algebrai összege zérus (nulla) -
Kamui az egész, mond ki nyugodtan, ha nem bf2-zöl akkor húrkát töltesz apáddal!!! 
-
ha jobban megnézed a képet észrevehetnéd hogy a "hipnotizőr" csávó terepszínű gatyában van az öreg másodikvilágháborús veterán a satupadon robbanószerek készítésére alkalmas vegyszerek vannak marmonkannába és végül de nemutolsósorba a képből kihajoló ember tankseggel rendelkezik R-GO a kép hadászati szempontból beleillik a "harcászati vicces" kategóriába különösképpen hogy hurkának álcázott pokolgépet csinálnak ami mint látható valami oknál fogva kiszakadt és a tűzszerész gyerek arcán felfedezhető rémület nem minden ok nélkül jelentkezett
-
CSÁsztok!! Nos az elnne a gáz,h rendesen megy a játék,amíg fel nem akarom rakni vmeik patchet...rendesen megcsinálom,ahogy a FAQ-ban van,de amikor elindítom,elsötétül a képernyő(mintha belépne a játékba) aztán vissazdob az asztalra...MINI-IMAGE-dszel is próbáltam de nem megy..:( PLS help -
Borg #47464 Néha azért on-topik is lehetnél, a "vicces" képeiddel. -
-
FlatlineHun #47462 Jaja! :) -
bazki nyomasson má vki ijlyen húdekurvavicces képet plz :( :ÐÐ -
Nesztek ízelítő (Race At Karkand):
-
csak javítottam 
-
Az (OPC)Team tagfelvételt hírdet
Érdeklődni lehet: http://www.opcteam.hu/ (forum) vagy e-mail-ben: [email protected]
esetleg Ts-en : 195.56.146.149:8770 -
Az (OPC)Team tagfelvételt híredt
Érdeklődni lehet: http://www.opcteam.hu/ (forum) vagy e-mail-ben: [email protected]
esetleg Ts-en : 195.56.146.149:8770 -
Gondolod?
-
Nemtudja vki mikor lesz 100% os online magyarosítás me 4 honapja nincs frissitve az fhun oldal
amugy haverokkal megdumaltuk h a kieghez csinalunk majd mi magyarositast -
Verzoo #47454 Üdvözletem 

-
Béres csepp:D
-
# Eloször is ha éppen fut az ASE, BE KELL zárni!
# Az ASE mappájában lévo filters.txt fájlt meg kell nyitni
# Meg kell keresni a következo sorokat:
Battlefield 2
ServerType: GS
# Itt lesz egy ilyen sor:
JoinTemplate: {EXEPATH} +restart 1 +joinServer {ip} +port {port} [ +password "{PASSWORD}"]
# Ezt a sort ki kell cserélni a következore:
JoinTemplate: {EXEPATH} +joinServer {ip} +port {port} +username felhasználóneved +playerPassword jelszavad [ +password "{PASSWORD}"]
A felhasználó neved ugyanaz, amilyen néven játszol és bejelentkezel az account szerverhez. Ezáltal a bejelentkezo képernyot is átugrod, egybol az EA üzenetét fogod látni, amit eddig külön be kellett zárni, de most bezárás nélkül pár másodpercen belül csatlakozni kezd a szerverhez. -
Sziasztok.
Skacok volna 1 kérdésem,hogyan lehet kikapcsolni a bf2:special forces ablakot amikor connectalok be 1 szerverre az miatt hadja abba van rá orvosság ?? -
Running nem leszel te soha itt moderátor :) -
Borg #47449 Nem, nincs bannolva. Csak 4 pontja van. -
Schrank te meg még bünti nélkül?? Ne hagyd magad... 
.gif)