172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
bannerre menjen ki a fícsör? :D -
-
:DD -
Verzoo #47524 Nem hal meg a f@sztestű 

-
FlatlineHun #47523 Jaja, ez külön cél volt!!! :) -
Verzoo #47522 Nagyon komolyan nyomja ez a henker gyerek -
hogy nem lehet olyan könnyen elbújni előle
inkább az, hogy felülről jóval kisebb általában a páncélzat :) -
kira, mostmár többszólamban is lehet hallgantni, thx flat :D -
TS Zolly #47519 Rosszabb mint én!!!!
-
szerintem nem nagyon rínnék ki a tömegből
-
Henker-től. (Ősnyomi lvl 60-as paraszt). :) -
FlatlineHun #47516 Állítólag Henkertől.... -
tubifex #47515 csodalatos felvetelek :D kitol szarmaznak az eredeti hangmintak? -
Verzoo #47514 De szép exes logód van,nekem meg nincs 

-
FlatlineHun #47513 Ajánlom ez a linket minden kedves BF2 játékosnak, különösen Alberto-nak, és Verzoo-nak!
HenkerVoice -
-
haxoror #47511 Ahhoz hogy igazi wowos lehessél női fehérneműt kell hordanod meg hasonló perverz dolgok, inkább legyél büszke hogy rólad nem feltételezik hogy kapható lennél ilyesmire
-
Verzoo #47510 Jó napot kívánok 
-
ööööö
-
ennek az raksinak amit már láttam a videóját tavaly az az érdekessége hogy először felszáll a gecibe és fentről "támad" aminek az az előnye hogy nem lehet olyan könnyen elbújni előle mintha egyenesen felé szállna és betolatna a tank egy IFA sóder mögé így max azt tudja tenni hogy beáll valami féltető alá hátha az ukrán hullámpala felfogja a robbanást amit kétlek
-
kételkedel a szellemi mivoltomba 
-
Az olyan ami neked nem való
-
Már tudom, hogy mit fogok kérni karácsonyra a jézuskától.
-
OFF
A WWIIONLINE - Battleground Europe-t a legegyszerűbben úgy jellemezném, hogy: háború szimulátor.
A BF-szériával és az OFP-vel megegyezik abban, hogy a gyalogsági egységek mellett járműveket is tudunk irányítani (szállító és felderítő járművek, ütegek, tankok, bombázók, vadászok és vadászbombázók, járőrhajók, rombolók és szállítóhajók, stb..)
Viszont az egységek irányítása és fizikája nem arcade, hanem szimulátor jelleget ölt. (pl. tankban nem illik elfüstölni a motort)
A sebzés is sokkal részletesebb: Sérülhet külön a személyzet valamelyik tagja, a motor, a lánctalp, stb...)
A sok kicsi térkép helyett itt egész Európa a játszóterünk (Töltögetés nélkül) és biza fogynak a készletek. (A fejlesztéseket és a termelést befolyásoló gyárvárosok bombázása és az utánpótlási vonalak "kempelése" kötelező taktikai elem).
Több infó Itt (A #15870 -es hozzászólás egy "hivatalos" :) jelentés az egyik sikeres hadműveletről), vagy Itt.
ON
-
a 32-es pályán vagy csak a 16-oson bohóckottatok ? -
eX - GBC
556 - 70
8vs8
Mashtuur, Oman -
na akkor ma gyere az SG-re este 7-re azt kipróbjjuk hogy bírod a puskatussal való tarkónvágást
-
Nagydög #47500 A hetvegen tortent eloszor, hogy megoltek granattal, anelkul, hogy robbant volna. Fejbe dobtak vele, en lehanyatlottam, aztan kb. ket masodperccel kesobb fel is robbant. Eleg gyengecsken voltam mar az igaz. :) -
akkor ez a batlegrandjurop ojan mint a wow csak nem meseországba jáccódik ? nekem a képek alapján elég efpéessesnek tűnt
-
De. -
milyen az a MMORPG játéktípus csak nem olyan mint a WoW
-
vmi olyasmi -
Kovsebi #47495 Ez a BF2 valami autoverseny? 

-
jaja, én is lemaradtam... -
TS Zolly #47493 Hát nem. Belinkelnéd? -
FLém szagot érzek!!!444 -
Landor #47491 Hát egen, az üzenet neked, valahogy úgy szólt hogy 'Rambo remélem még nem vagy még teljesen kész és olvasod amit írok! BF4eva! :D' De már akkor ezek szerint kész voltál :D
Én is olyan 3 fele koccoltam, mert fenn a VIP részen nem volt annyira nagy tombolás mint lenn, így a társaság befáradt. De nembaj! Majd jövőre bepótoljuk!
-
He he sajna nem láttam, de a Tankcsapdát azt igen, de akkorra már annyira készen voltam, hogy azt sem tudtam mit ki irt éshova!!! A buli tényleg 10es volt, engem is hívtak a barátaim a Koronitába afterezni de a csajom hajnal3kor lelépett a buliról és igy is csak 6ra mentem haza, nem mert megrizikózni egy de10 órási hazaérkezést :)))))). Te mikorra mentél haza Landor?? -
Nincsenek túlélők. :) -
Mi lett az erdmény?