172102
  • Hysteria
    olyan magyarosítás nincs amiben van ékezet is? :)
  • schrank
    ezt direkt csináták ilyenre hogy elvegyék a kedvét annak aki beleakarpiszkálni a játékba a nagy mod-készítőknek persze megmuttatták hogy mit hogyan a vidéki versenyzők meg
  • FlatlineHun
    Kipróbáltam, sajna nem megy, legalábbis nem jól.
  • Peugeot
    war + autoverseny
  • Tibor
    de ma mi lesz?
  • mNzJean
    THX
  • Peugeot
    193.202.85.85
  • mNzJean
    Halihó érdeklődnék ,hogy ma este milyen ip cimen érjük el az sg servert ? és milyen mapok lesznek ? felmennénk egy páran öldökölni.
  • Running
    Hát én azóta istenítem azokat az embereket akik a bf2-vel foglalkoznak, mint szervergazda, pályaszerkesztő és egyéb...
    Néhányszor belemerültem a pályaszerkesztő rejtelmeibe és hallottam egy-két dolgot a bf2 szerverek üzemeltetésével is kapcsolatban és őszintén csak sajnálni tudom ezeket az embereket.
    Badsec-nek se hittem hogy képtelen 1 hónap alatt rádobni néhány autót a mapra, de mióta hétvégén megmutatta mi a helyzet, hát elhiszem neki és tisztelem a munkályát mert egy ekkora foshalmot rég láttam már. Nekem csak a vasárnapom ment rá arra, hogy egyáltalán a mapot be tudjam tölteni és az is csak az ő segítségével indult el. A továbbiakról nem beszélek mert egyszerűen katasztrófa az egész...

Szóval adminok szerkesztők...

DICE és EA:
  • Tibor
    bazz ezen már majdnem leestem a székről
  • schrank
    betölti csak nem lesznek érzékelhetők a client számára R-GO a server oldali beállítások teljes összeomlása lesz megfigyelhető aminek elkerülése érdekében az ilyesfalyta szoftveres transzformációkat kérjük hanyagolni lásd : magyar ranked szerverek kisérleti jelleggel való üzemeltetése a szerver váratlan restart szituációjának szemtanújaként átélve
  • Running
    Ha safe módba indítom a játékot akkor a bugokat nem tölti be?
  • Verzoo
    Lécciléccilécci
  • FlatlineHun
    Most gondolkodom, hogy csináljak-e Darth Vader verziót is...
  • vsly
    Ez qrva jó Vazzeg
  • FlatlineHun
    Biztos vagy a cod2-ben? Csak mert a file dátuma jópár hónappal korábbi....
  • Verzoo
    Ja
  • Yan
    ventin vették fel és CoD2-ben.
  • FlatlineHun
    Dehogynem, és tök jókat röhögtem rajta! :)
  • vki
    Megcsináltam. Csak csökkentett mód alól kellett volna felrakni a path-et, nem pedig a temp-es módszerrel.
  • FlatlineHun
    Henker a dühös kanegér
  • item
    Na ez meg a másik kedvencem : http://bf2s.com/player/44652121/

Total 915:35:59

BlaZiN.uk 2nd Lieutenant

• item
    Elég érdekes, : 818:29:11

Te nem is alszol,csak bf2 őzöl ?
  • Verzoo
    verzoo1
  • item
    Milyen néven játszol is te ?
  • eX RambO
    Ez a Henker egy igazi tapló paraszt gyerek, szerintem felesleges vele foglalkozni.1 jó szót sem érdemel ezzel a szellemiszintel.
  • koschwarz
    ezeket a henker-tekercseket :) teamspeak-ről vagy élőben rögzítették? mert ha valaki csak azért nyomja le a B gombot, hogy ilyeneket benyögjön... :)

egyébként ezt a játékot ajánlják magas vérnyomás, szív- és érrendszeri megbetegedések ellen, továbbá kiváló munka utáni stresszoldónak. a kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze kezelőorvosát, gyógyszerészét!

:)
  • eX RambO
    Mert rossz társasággal voltál :) Minket a takarítók tologattak kifelé a seprüvel, sokan aftereken végezték, de volt aki a Bedbe irányította magát, állítólag ott is fergeteges odabaszós buli volt.
  • Verzoo
    ÉN??????
  • FlatlineHun
    Demér laggol? :) :)

Csináltam egy mikiegér-hangú változatot is :)
  • Pharaoh
    Azt is nézd, hogy mennyit játszik és hogy csak városi mappokon.
  • Verzoo
    Az hát
  • Crokin
    -e vagy?
  • PannonRobi
    De igen!
  • Verzoo
    Nekem majdnem 100 000 pontom van és nem csalok
  • joebacsi
    1-2 helyiség beomlik max, ezt nem épület ellen tervezték :)
  • joebacsi
    (öö ezis megoldható bannerből :))
  • item
    vazze, szétvágom ezeket a csaló kölyköket! Hogy lehet valakinek 200 ezer pontja???? meg 100 ezer is, én ezt nem hiszem el, hogy csinálják, nem mintha én is akarnám csak azért nagyon érdekelne!

Ja és ezt persze 5 hónap alatt érték el... no comment
  • Sanko
    azért megnézném mit művel ez a parlamenttel...persze csak akkor amikor a képviselők a saját fizetésük emeléséről szavaznak, természetesen igennel, természetesen 100% igennel, természetesen 100% részvétellel....

érdekes, hogy ez ügyben milyen nagy az egyetértés....
  • tubifex
    inkabb forum ala kellene berakni hatterzenenek parat belole. kellemes lenne valoszinuleg :)