172102
  • FlatlineHun
    Ahoy!
  • haxoror
    Mindig csak a kempelés...
  • erdos
    A roncsokat is el akarták vinni, de a milosevics kivitetett oda vagy 40 újságírót és így nem tudtak mit lépni. Bennevolt ez is, nem egy műsort néztünk? :D
  • Axl Rose
    Eltaláltad, otthon BF-ezek
  • schrank
    a fókuszba úgy volt hogy lelőtték a repülőt és már ment is oda a pilótáér egy konvoj UAZ na most ha a Pggyász által belinkelt mingun-nal felszerelt hjuit heli olyan veszélyes lenne mint ahogy azt a videó bemutatta akkor nem hiszem hogy gondot okozott volna neki fél tucat roncsautó
  • alberto 15
    itt rohadok a suliba, a tanár is minnyá jön :), ti meg otthon bfeztek, dolgozni nem kéne??
  • schrank
    lehet hogy nem is lopakodót lőttek le hanem egy fekete sárkányrepülőt a lopakodó az csaknem kátránypapírból van
  • erdos
    naná hogy egyszerű lett volna egy kétóránként pozíciót váltó egységet elkapni egy kommandónak egy kézifegyverekkel tökig rakott országban. pont hiányzott volna egy két ami hadifogoly a milosevicsnek, gondolod megkockáztatták volna?
  • schrank
    na a japánok is próbálkoznak a predátor szerkóval
  • Mersant
    na ja, franc sem tudja...kulonben sem lehet elhinni semmit a medianak.
  • Verzoo
  • schrank
    ja meg volt valami mobiltelefonos trükk is állíttólag azzal is kilehetteett mutatni de akkor az is valszeg csak egy ideiglenes megoldás lehettett ha egyáltalán igaz volt ?
  • schrank
    de ha pilótájukat ki tutták menteni akkor azt a pár jugó légvédelmi partizánz is eltutták volna intézni egy kalap alatt ha már ott voltak és ha télleg olyan nagy penge lett volna akkor mé nem rabolta el a CIA mint a csaknoriszos filmekbe
  • Mersant
    aha, thx. egyebkent ilyesmit mondtak akkor is mikor tortent, + hogy allitolag utana "beallitottak" az amcsi gepeket es mar nem lehet igy kijatszani.
  • erdos
    mivel ők voltak az egyetlen rakétás légvédelmi egység akiket nem lőttek szarrá még az elején, sőt a háború végéig nem is találták meg őket soha. mire odaért a bemérés alapján a tomahawk addigra csak a poros nyomukat robbantotta fel mindíg. 3 repcsit szedett le, egy lopakodót egy f16-ost meg egy f22 szuperbombázót. Nomeg hány évig tartott ez a nato akció szerinted? miért nem tudsz egyszer büszke lenni arra hogy egy magyar hülyét csinált a híres ami csodapilótákból? mellesleg volt róla szó hogy ilyen technika ellen még nem tesztelték a lopakodót, nem biztos hogy teljesen láthatatlan.
  • schrank
    aszonta a csávó hogy úgy változtatta meg a radar által kibocsájtott frekvenciát amire nem volt bekalibrálva a lopakodó (nem NATO szabvány radarsugártot nem tudott elnyelni a lopakodó ) pfffff
  • schrank
    én már tanácsoltam az illetékeseknek hogy inkább APC versenyt rendezzünk amivel lehet lőni is természetesen rakéta használata TILOS sokkal érdekesebb lenne pláne hogy mindenki az aktuális elsőt lőné de szerintem jobb lenne mint a 2 személyes autós race
  • Mersant
    ok, ertem en, csak nem lattam es ezert kivancsi vagyok mit mondtak, hogy sikerult leszednie a gepet, milyen "trukkot" vetett be stb. :-)
  • schrank
    nem az a kérdés hogy ki nézte mert én láttam csak aszt vitatom hogy ha ő olyan nagy penge hogy télleg ő lőtte le a lopakodót nem pedig egy vadkacsával ütközött akkor annyi év háború alatt mér csak 4-5 repülőt tuttak lelőni szerintem amiket "lelőttek" azok is csak lezuhantak műszaki meghibásodás miatt na majd csak megnézzük valamelyik JAG ebizódban a " Ki a felelős a 45millió dolláros gép elvesztéséért" címmel
  • uHs Gerzson
    Jah akkor a lag a legújabb nehézségi szint
  • Mersant
    ja ez engem is erdekelne, latta valaki? elmeselhetne. thx
  • schrank
    arról nem én tehetek az lagg volt
  • uHs Gerzson
    Ki menözik? arról nem is beszélve hogy nem is tudom ki volt azaki nekilökött a könek amitól ugy fejre áltam hogy a legjobb kaszkadörök is megirigyelhetnék
  • schrank
    majd akkor menőzzé ha lesznek kiépített pályák ahol nem történhet meg hogy egy kereszteződésben mindenki másfelé megy jaaa meg azt a sok geci fát is kell vágni a picsába
  • uHs Gerzson
    JAJA
  • schrank
    eccee nyomjetok má be ojan videt is ahol nem csak roncsokat lőnek mer ezzel nem kéne menőzniük aszt a filmet keressétek meg amikor a fókuszos magyarszármazású faszi "állítólag" leszedett egy lopakodót szerbia felett azérnek gyanús ha rájöttek volna a titokra akkor nem 4 repülőt szednek le 4 év alatt hanem 40-et
  • Me0w
    :D Sajnos a regi d&d cuccaim el vannak pakolva a szekrenybe, manapsag mar nem ernek ra a barataim ilyesmire :) Pedig meg van egy rakat sheetem, es van jopar kocek is :) A valasz pedig: Ahogy magamat ismerem 1-et :P
  • Poggyász
    (ja a heli természetesen nem BH, csak a gatling-ra céloztam)
  • Poggyász
    Ez se rossz:
    Blackhawk rajongóknak.. (WMV, 6.3 MByte)
  • alberto 15
    melyik szervereken szoktál játszani?
  • alberto 15
    de szerintem ígyis szép :)
  • Running
    Ez se max grafix, van pár dolog mediumon...ennyit bír a gép akadás mentesen.

• Running
    22'-es Nec monitor,genius bill, a4tech egér madzagos :), castek 1050-es ház aszem, a kijelzős...160gb hitachi vinyó...400-as táp, eszembenemjut most a neve, ennyi elég.

Ja minden alkatrészre úgy vertem ki a yardból a pénzt.
  • alberto 15
    nem, csak megkérdeztem, mert nemkem nem naon megy ilyen grafikán:
    2.6 amd, ati 9800pro, 2*512ddr, szal még kéne egy giga memória, és nekem is jól menne
  • Running
    2,8 northwood, his 9800 pro, 2 giga ram...mit érdekel ez téged, én nem gizdulok a gépemre főleg mert már 1-2 éve elavult kb.
  • alberto 15
    de plz írd le a konfigot
  • Running
    Jó gépem van.
  • Polemius
    Mennyit dobtál? :D
  • alberto 15
    milyen géped van?:)
  • TDC Geronimo
    Hát már itt is csítel?!