172102
  • klampfer
    HI!

Nekem a jatékkal kapcsolatban kéne egy kis segitseg. A FAQ nem ir a dologrol, hogy mi okbol nem hajlando sem az 1.1, sem az 1.2, sem az 1.3 patch felmenni....

Masolt lemezem lenne (persze eredeti is van, de azt féltem 8)), Crackot a patch elott nem rakom fel, de a patch lefuttatása után "Installation Failed" uzenetet ad mindegyik utan 8((

Csak nalam hibadzik a dolog?
  • koschwarz
    mindenki ilyen katonai szakértő itten? :)szerintem egy géppisztolyos vaddisznóvadászatkor nagyon rángatott az AK, és az egyik lövedék éppen eltalálta a lopakodó kerozintartályának a csövét, azér' esett le az égből. :)

vazze, megnéztem ezt az UBAR-t és kiderült, hogy a medálok naggggyon elérhetetlenek még számomra. a legtöbbnél alapból olyan játékidőt kell produkálni, amit kb. jövő nyárra fogok elérni. és a többi feltételről nem is beszélek.

• Polemius
    Nem láttam a műsort, de az azért az egyik trükköt elárulom:
    Tudták, mikor és milyen útvonalon fog jönni a lopakodó. Ugyanis egy NATO tiszt szépen leadta a infókat nekik. Esetleg néhányan emlékeznek rá, hogy utána jól le is csukták azt a francia tisztet kémkedésért.
    A másik trükk meg a radarokkal kapcsolatos valóban, de csak a fenti információk birtokában működik.
  • 0Fritz0
    Magyarul: Mindenki így csinálja.
  • Sanko
    a hajóvédő rakétarendszer is 5 rakétát lő ki egy célpontra...1 megy a cél felé 4 meg a "lehetséges" irányváltást előlegezi meg....

valami ilyesmi volt itt is
  • Sanko
    simán csak mákjuk volt...kilöttak 50 rakettyát az egyik pont elvita....fizikai mák volt...csak ez annyira primkó megoldás, hogy nem merik bevallani..
  • haxoror
    Ez a minimum radarhack-ért
  • schrank
    a pilótának meg jól felemelték a kötelező biztosítását
  • 0Fritz0
    Permban-t is kaptak... :)
  • haxoror
    A Szerbek csíteltek!
  • PannonRobi
    Halihó!
  • Looserke
    Te hiába látod a rakétát, egy ilyen raksinak radar rávezetés kell legalább, vagy infra. Csak úgy szemre nem lehet célra vezetni...
  • Mersant
    en is ugy emlexem hogy 1 regi orosz radarral fogtak be...
  • rohadt alma
    Talán tévedek de én úgy emlékszem ott a repülőgép olyan útvonalon repült amit többször használtak és a jugoszlávok már vártak rá és a rpülőgép nem teljes sötétségben repült ezért a felhőkkel a háttérben látható volt.Így vezették rá a rakétát.
  • Running
    Schrank már csak 1 arany, vagy 1 ezüst kell és benne vagy a selejtezőbe.

Akik már bejutottak:
    1. [SG]atwe
    2. Keke77
    3. tRs.Gerzson
  • FlatlineHun
    Sajna ma már nincs erre időm :(
  • schrank
    ja persze ez olyan mintha egy TXT-s tévével akarná netezni mert majdnem ugyanaz
  • Running
    Szerintem valami Bf2-es stinger bajnok lehetett aki leszedte azt a gépet.
  • Looserke
    Amikor volt a Jugoszláv válság, akkor le is lőttek egy F-117-et, mert ők még a jó öreg 60-as évekbeli radarokat használták, amit az oroszoktól kaptak még anno és azok hosszabb hullámhosszú radar hullámokat használtak, mint amire a gépet tervezték.
  • schrank
    csoda hajó valami rémlik pár éve volt a 2-esen
  • Murry
    Lol Tunguska amint húzza maga után a hosszabbítót :)
    Szerintem a tunguskákat nem alakították át. Örültek, hogy luk van a seggükön, nemhogy még tunningoljanak rajta.
  • Verzoo
    Dártvéder Dártvéder Dártvéder Dártvéder
  • Mersant
    ok, kosz az infot, erdekes volt ;-) a hajorol hallottam ,de hogy beegtek vele az uj...
  • schrank
    az ilyen stratégiailag fontos ojjektumokat akkor szétbaszták amikor mégcsak duplafedeles gépek voltak meg nem hiszem hogy egy tunguska féle izé hosszabítóról menne mégha ezek 60-as évekbeli rakéták voltak (fókusz szerint) azok sem igényeltek villamos hálózatot mentek azok a ZIL akksiról is
  • Murry
    Azért tudtak csak 4 gépet leszedni, és nem 40-et ahogy mondtad, mert azért az amcsik sem teljesen hülyék, és módszeresen elpusztítottak mindent ami képes bemérni a gépeiket.
    Első körben a radar állomásokat, és a repterek bombázták ha vissza emlékszel.
    Majd miután mobil hálózattal leszedték az első lopakodót utána a komplett GSM rendszert is szétbomázták, és hogy biztosak legyenek a dolgokban az ország energetikai rendszerét is szétzúzták. Márpedig ha nincs áram akkor azok a cuccok sem mennek amivel lelőheted a gépeket. Szóval ezek fényében nagyon szép szám az a 4 gép.
  • alma2
    Igen feltunoen sok volt azon a palyan a kamikaze, de addigra elfogyott a nep sajna, aztan mi is kileptunk. De jo volt a ket helis uralta a palyat :)
    Bar a dragon valleyn, ha jol emlkeszem meg ti voltatok azok, amikor kinaiak voltunk, hogy meg se mozdultatok, csak vartatok a helit az egesz kor alatt.Mivel nem volt ott sose, pont a gunnerem lott valakinek, jartam a nagyvilagot a csapatszallitoval, es uldoztem az o kobrajukat, egyszer majdnem sikerult is neki mennem, mindenesetre remelem jol idegesitettem oket :)
  • Murry
    Srácok nem annyira lopakodó a lopakodó mint amennyire az amcsik szeretnék elhitetni velünk.
    Az általatok említett mint a 2 módszerrel simán le lehet szedni az égről.

A lopakodón 2 dolog van ami "láthatatlanná" teszi. Az első, hogy nincs rajta semilyen görbe vagy ívelt felület. Csak ferde oldalakból, és éles szögekől áll.
    Ezért a radar torony felé csak minimális jel verődik róla vissza.
    A másik dolog a radar elnyelő festék rétegek amik rajta vannak.
    Tehát ha a lopakodó nem csinál semmit csak repül, (nincs rajta rádió kommunikáció, nem használ radart, stb...) akkor a "hagyományos radarok számára láthatatlan", viszont pl: amint kinyitja a bombakamrát, rögtön megjelenik a radaron, és már le is lehet lőni.
    Aztán ott van az eső. Ha esik akkor már korántsem annyira láthatatlan. Ugyanis megjelenik egy repülő homályos lopakodó alakú folt a radar képernyőn. :)
    Utána ott a mobil telefonos módszer.
    Recept: legyen min 5-6 szabvány GSM adó torony a közelében, és mérd be vele 3 szögelés alapján. garantált a siker. (mivel a GSM hullámhossza tök más tartományban van mint a radar ezért aránylag pontosan be lehet vele mérni)
    Ugyanúgy működik az amit a manusz mondott, a módosított hullámhosszú radarral való lelövésről. Az is teljesen jó módszer.
    És akkor még nem beszéltünk a LADAR-ról az új lézer radarról, ami hasonlóan működik mint a radar, csak lézer sugarakkat szór szét nem radar sugarakat. Ez is simán látja a lopakodót.

Gondolom hallottatok már az amcsik szuper lopakodó hajójáról. Hogy az mekkora égés volt. ugyanaz az elv mint a F-117 esnél csak egy dologra nem gondoltak.
    A tenger tele van apró élőlényekkel amiknek szép egyenletes szemcsés jele van a radar képernyőn. És amikor megy egy lopakodó hajó, akkor mit látunk a képernyőn?
    Baromi nagy fekete folt csúszik a tengeren. :))
    Utána kitalálták, hogy vízágyúkat szerelnek a hajóra, és folyamatosan víz permet alatt tartják az egészet. Hát az se vált be rendesen.

Szóval szerintem a legjobb lopakodó még mindig a teve mamuszban. :)

• FCH kari
    hi.rosszul látom vagy tényleg nem játszik senki magyar szervereken??
  • gergod
    tegnap sog-ék kempeltek a dombtetőn.
    A legidegesítőbb az volt, amikor a gátas pályán valami hobbes nevű 4 szer jött nekünk direkt a jetjével míg heliztünk. Nem is akart kilőni, mert nem is lőtt csak nekünk jött, mielőtt a mi pilótánk kilőtte volna.
  • Landor
    dartvéder verziót akarunk
  • alma2
    a SOG valami hobby klan, vagy kikapcsolt monitorral gyakoroltak, mert tegnap nem nagyon tudtak fogast talalni a public csocseleken, mert minden koruket elvesztettek /bar nalunk is volt egy ket "klan" tag bar ugye ez semmi nem jelent/
    Sot olyan szepen basecampelt egy egesz squad az amcsi elfoglalhatatlan bazisnal dragon valley palyan a domoldalon, hogy csak na... alig lehetett kifustolni oket...
    Bar a nevekre nem emlekszem, meg az is elofordulhatott, hogy pont az a harom arc volt, aki nem SOG-os volt, de valamiert ketlem :)
  • rohadt alma
    Ha a Gamespy nem találja a játékot akkor hol lehet megmutatni az elérési utat?
  • schrank
    nem látta nem látta senki nem látta hallani hallottuk tegyé alá zenét mint annakidején a paliklacialá
  • Verzoo
    Szewa:)
  • FlatlineHun
    Annak, aki még nem látta:
    Original Henker (a pöttyös az igazi)
    Henker a dühös kanegér (Mickey Mouse verzió)
  • erdos
    Ilyen testartásban lőni az pont arra jó hogy a távcső lekapja a szemöldököd :D
  • Cobra.
    Schrank, kis magyar nyelvtant azért használhatnál írás közben.
  • schrank
    a sznipás az buxa legalábbis a zokniját nézve nem hiszem hogy egy tengerészgyalogosnak 20cm váglija van
  • schrank
    mindíg is voltak emberáldozatok de mongyuk ilyen fókuszos -kér nem hiszem hogy tartottunk volna 3 napos gyászt
  • Verzoo
    Átlő a vason ez biztos olyen csíter