172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
én is!! -
Csatlakozom! -
FTA-t így? uhh grat! -
FTA - eX
256 - 446
Mahstuur és Peninsula -
Te elfogult vagy, nem lehet
-
DDany #47922 ja,igazad van Jean,szerintem is visszakellene állítani a 3-mas szervert... -
Hát aki nem wowozik az nem is értheti igazán, de nagyon kemény ^^ -
Igaz wowos insider poen, de lehet Atwe ihlette az alkotot :)
http://www.sub.se/wowstrip/006.gif -
Borg #47919 én már kivülről tudom, hogy
"LOUCTS RKAD BE A MAOPT!!!"
Nembaj, atwe ilyen :P -
Nagyon jó volt a mai verseny, régen röhögtem ennyit...köszi mindenkinek a részvételt.
Bazz élvezet itt olvasgatni, szétröhögöm a fejem mindig....
Atwehoz néha külön fordító kell...:)
Szerintem a nevemet még sose írta le jól, a kedvencem ez volt: >Runig -
Borg #47917 Meg a caps lockját kapard már ki a billentyűzetéből lécci :D -
Atwe, baszki, mond meg legyszives a postacimedet, kuldok neked egy nyelvtankonyvet karacsonyra. -
atwe #47915 NEMIS UGY GONDOLTAM HANEM A VIDEOT MIELÖTT ROSZRA GONDOLNÁL :) VIDEOTTT -
Hmm, hogy ezt már hányszor hallottam.
Mondjuk faszitól még nem...
-
atwe #47913 NEM NYUGOTAN RAKD BE -
nem az a baj hogy nem 32-es. mindenki az 1es, 2es rankedon gyűlik össze, és akkor meg is vannak akik szoktam magyarokon játszani. ezért üres a 3-as. nekem is az volt a kedvencem -
LOOOL -
Akkor most flém lesz, ha beteszem a verseny alatt készült videót? :) -
Kosz, Hysteria, most erzem eloszor, hogy hasznosat irtal a forumba :)
-
Most megneztem az osszes magyar server pang az uressegtol. 2 , 8, 2 jatekos. ezek kozott a 32-esek is szerepelnek.
szerintem a megsztar betett neki :)
szemely szerint orulok, hogy van 64-es map, hogy legyen egy ellenvelemeny is :)
-
Will the expansion come with a patch for the original game?
Yes, there will have to be a patch available for the original game at the release of the expansion.
amikor jon a kieg akkor jon egy patch is tokyo -
nemakarok csak el mondtam mik a tények -
Peugeot #47905 nem te csak balhét akarsz állandóan ! -
én csak halkan megjegyeztem :) -
Peugeot #47903 higgadj le ! -
Hali egy kérésem lenne az EA HU server adminok felé, ha esetleg vissza tudnátok állitani a ranked 3-mas servert 32-es re az nagyon jó lenne ,ugyanis mióta 64-es ként megy mindig kong az ürességtől.Én személy szerint nagyon szerettem azt a szervert mert jó mapok futnak rajta , de igy 64 fővel nehéz megtölteni ,ha meg tele van akkor a 90% külföldi , tehát a játékélmény ua. mintha külföldön játszanák.A ranked 1-2 nekem nem jön be a sok szar kinai map miatt , tehát ha lehet pls .állitsátok vissza 32 es re a 3mas szervert.Ja amugy nem csak az én problémám ez ,nagyon sok játékos társam kérése is.Esetleg a forumozók közül megerősithetnétek , talán jobban figyelembe veszik a kérésemet. THX -
érdekes az autoversenyt lehet raklamozni 4ezerrel me annak koze van Borghoz... -
Ahh az kúl.
Most már megvárom, 80% már lecsorgott. :) -
Borg #47899 Nem kell letöltened, mert a szerveren nincs fent. A mai versenyhez még nem kell. -
Most konnektáltam és tőtöm lefele.
Amint megvan, gyüvök. -
Will the expansion come with a patch for the original game?
Yes, there will have to be a patch available for the original game at the release of the expansion. -
[center]
Egy kis BF2 fun video[i]70Mb -
hmm, nalam pont forditott a helyzet, a tulszorgos gunnerem mindent lelo elolem legyen barhol az ellenseg, ugy kell neki magyarazni folyamatosan, hogy pihentesse az ujjat, mert hulyen nez ki teamscore 50, kill 0, death x.
ezert jo, ha osszegyul az ellen egy kupacba akkor nekem is jut maradekbol :)
sot lehet valogatni is tied a tank enyem az apc es a maradek stb stb...
nincs mese legjobb multi jatek ez az osszes idegesito hibajaval.
idegen gunnernel is elofordul en spottolok mint a hulye pilotakent, o meg nezi a tajat helyettem is, ezert kerulom az ismeretlen embereket :)
Valaki hallott mar pl 1.4-es patcrol ? mindenki varta ezt az 1.3-ast mint a messiast, persze amit igertek szinte semmi nem lett belole megcsinalva, mostanaban sehol nem terjeng a hir, nem akarjak magukat egetni ezzel a bugos gammel tovabb jon az uj patch.Netan jo kis uzletpolitika, kijon a spec force, javitva sok hibaval, es ezt nem szolgaltatjak az alap jatekhoz.. kepesek ra. -
Huh, nem is tudod milyen oromet szereznel ezzel nekem akaratodon kivul, de ugy gondolom nem csak nekem.
egy kis revans :)
-
FlatlineHun #47893 Kollegám ötlete:
Henker "Lépjélmár" beállítása windows leállítás hangnak. Eszetlen jó!
Belépésnek a "Deminek"-ből kivágtam a "játék"-ot szóval most:
"Bazmeg má' nem igaz, akadozik! De minek?" -
atwe #47892 Autóversenyzők figyelem!!!!
Ma 19:30-tól verseny lesz az új SG SZERVEREN, várok mindenkit szeretettel.
ADATOK: 193.202.85.85:16567
Fontos: Töltsétek le a Race at Karkand custom mapot mivel nemsokára arra térünk át és ha nincs meg nem fogsz tudni játszani.
A MAPOT KÉSZITETE ÖRÖKHÁLA neki badsec!!!!!!!!!!!!!RACE AT KARKAND -
Borg #47891
-
rohadt alma #47890 Hidd el,nem minden pilota ilyen.Engem a frász kirázott az egyik ranked szerveren.A pilota az kobrával körberepülte a MEC bázist.A gép mindig a zászlóra nézett.A géppuskás szinte mindenkit megölt. -
neki nem szabad, nekünk igen :) -
Peugeot #47888 Rátapintottál a lényegre ! :D