172102
  • alberto 15
    jó volt a tegnapi játék, nem?
  • vsly
    Jahh.A sört a legnehezebb kitermelni
  • Robogo
    Boldog szülinapot Danee.

Ajándékba majd nem ölek meg ma egyszersem BF2-őbe:)

üdv:{TLD}Gaboca
  • Hysteria
    temondod h grat? :P neked van 100 ezer pontod

amugy a BF2SF el oldal statisztikái_

Napi Átlaglátogatók : 65.4
    Napi átlagos adatforgalom : 20.96 Mb
    Találatok száma átlagosan: 3045.45
  • Verzoo
    Grat
  • Hysteria
    lol :D
  • Danee
    DaNeE
    ALberto fejét akarom :D
  • Hysteria
  • Running
    Azért mert 1024x768-as felbontással játszom, de ha elérem azt a szintet akkor esküszöm a kedvedért beteszem 1600-ban is. A képet nagyítani meg nem fogom, mert az nem valósághű...sorry.
    Gondolom azért így is látható ami a képen van...
  • haxoror
    Ne antiblaxot használj legközelebb hanem sd4hide-ot az nem bassza el a daemont :)
  • joebacsi
    inkább tolj be egy sört, 1024es képszélesség még belefér az elfogadható méretbe :)
  • alma2
    Hehe, tedd fel pluszban az alcohole-t, azzal tudsz csinalni virtual drive-ot es oda beteszed a bf imaget :)
  • joebacsi
    alkohol se megy?
  • Beers
    Miért nem rögtön 1600*1200-ba teszed be?
  • dronkZero
    Mindegy, megpróbálom megtúrni a registry-t. Ha órákig nem leszek, akkor nem sikerült... :P
  • dronkZero
    Iron sight, ragdoll van?
  • erdos
    jah látom, Wolves. Az előző derbitekre nem jött össze a kimenetel sajnos de erre talán kiérünk. Addig is egy kalappal!
  • dronkZero
    Ja, kicsit off leszek, de itt vagytok sokan, és picit a BF2-t is érinti részemről szal...
    Újonnan letöltögetett játékaim ilyen-olyan kis védelmekkel vannak ellátva, én meg az ilyen virtuális meghajtót jól eldugó sz*rságokkal tönkreb*sztam a Daemon Toolsomat. Szal annyira jól el van dugva, hogy a DT nem hajlandó elindulni, update/repair-elni, normálisan eltakarítani magát. Hardvereknél is -hiába van leszedva a DT- uninstallom a a drivereket, újraindítom a gépet, és visszajönnek. Na, a kérdés az lenne, hogy windows újrapakolás nélkül van-e valami egyszerűbb mód ennek az állapotnak a helyrehozására? Ja, nem igazán érdekelnének a gépem a hülyeségei, de nem tudom bepakolni a BF2-imidzst. Szal szívás.
    (Na, ha ezt a szöveget megmutatnám nagyanyámnak, talán a kötőszókat, ha értené.... :) )
  • DDany
    jah,en még nem láttam a multy-t de a demobol ezt megállapitottam,hogy jármű nuku...meg a fegyver..ááh...
  • erdos
    melyik csapatban leszel?
  • joebacsi
    amúgy becsülöm a lelkesedéseteket, meg minden, de azért grafnak ne a mambo egyik alapskinjét használjátok, mertígy még nagyon tirpák :)
    viszont már fejlődget...
  • joebacsi
    jólvan tudom, hogy "bb is aztmondta", csak még nemjutottam el odáig...
    amúgy ha felteszek egy SF logót, ami átvisz az SF topikba, az nemjó?
    ott meg lehet már a bannerban is az oldal, mert az itteni koncepcióba annyira nem illik bele szvsz :)
  • Running
    MÉG MINDIG NEM ÉRTITEK: AA NEEEETTTTTTKÓÓÓÓÓDDDDDDDDD.....ami kb huszadakkora mint a Bf2-é, jóhogy elfut akármilyen ratyi szerveren...
  • dronkZero
    Nem nehéz úgy jó netkódot írni, hogy Quake1 óta nem változott a koncepció, csak a grafika... Volt rá pár évük, hogy a folyosós szaroknak megírják jól.
  • Hysteria
    joebacsi irtam privit nezd meg pls
  • koschwarz
    ráadásul meg lehet nézni, hogy kinek teccik a CoD2 multija (single-ért egyébként oda vagyok): a sok kiscsávónak, aki nem tud célozni, ha egy kicsit is mozog a célkereszt vagy visszarúg a stuki, már el se találnak semmit. ráadásul ez a "magamtól gyógyulok" szisztáma a multiba...egy fos. tele vannak a szerverek csalókkal. semmi jármű nincs. és még sorolhatnám...
  • joebacsi
    de neméérted???!! a NETKÓD!!!:DD
  • SigS
    Menj kulfoldi szerverre, ott vannak mindig.
    Amugy nem hinnem hogy sokunkat erdekel a cod2 feeling...
  • Sanko
    netkód.....
  • joebacsi
    hát nemtudom, én a repülők fizkájával nemvagyok kibékülve cod2ben, valahogy nem adja át az érzést
  • joebacsi
    talán már nincs nyár?
  • Running
    Remélem máskor összetettségből is példát vesznek mert kb 2 óra játékélmény után szarráuntam a játékot. Lassan 2006 van, de még mindig csak gyalogossal lehet rohangálni, igazán remek és lehet puffogtatni a dinnyemagotköpködő szarokkal...istenem de kirájjj mennyetek COD2-zni kérlek...
  • Sanko
    amúgy meg COD2 nek a netkódjától lehetne példát venni...érdekes hogy ott nem probláma a lag...de te ezt úgy sem értheted.. :-)))
  • Sanko
    most 3 official server üres...
  • Sanko
    BF2-nék...de most sem lehet...korábban 12-kor már nem lehetett beférni 64-es magyar serverre
  • joebacsi
    gl&hf!
  • joebacsi
    ne hétköznap délelőtt nézelődjél talán okostojás...nemtudom milyen képregény fílingről beszélsz, de sztem nyomd fel magadnak a COD2det és élvezd a pillanatot...pff
  • Sanko
    mi van? bf2 serverek kihaltak? COD2-ik mindenki?

tényleg!
    sikerült már megoldani a netes képregény feelinget?
    vagy még mindig lagg hegyek vannak? (...COD2 nél semmi...)
  • braincruiser
    elhiheted szombaton a pályán láthatsz te is gyilokot :)))
    "katonás pofozkodás lesz" :D
  • SigS
    Szerintem ez tul durva...
    Mi itt foleg lovoldozunk meg gyilkolaszunk