172102
  • Ahhoj
    azert ugye te is erzed, hogy az az idezet hulyeseg? :)
    de persze megertem, hogy kenyelmesebb egy ilyen moge bujni... ;)
  • alberto 15
    ez jó lenne.
  • alberto 15
    hát, nemtudom te mit csinálsz ha pirossal írja ki a csapattársad nevét, azt hittem ellenség vagy. de ez nem csak velem fordult elő. ha nem hiszed, nemérdekel.
    nemtudom kinek láttam az aláírásában de ez állt benne: minek magyarázkodni? "A barátaidnak nemkell, az ellenséged meg úgysem hiszi el".
  • alma2
    bizonyos korosztaly ellen, most kivetelesen nev nelkul, szerintem Sig elobbi hozzaszolasa segitsegevel mindenki tudja kire gondolok :)
    itt ez a server :EA Offical Ranked Server -=L.O.W=-|53ms|81.3.59.172:31640
    megvan csinalva, hogy a helipadnal ne lehessen teamkillelni, ergo nem art a csapattarsad barmilyen lovese, akar jarmuvel is.Be is szivta egy idiota aki apcvel probald leloni...
    ADMINOK hajra, tegyetek mar fel a Hun-okra is
    kosz.

• Sanko
    Alberto......a TK király...el ne merd vinni előle a repülőt....mert szénné lő
  • SigS
    Alberto meg DDany: lehetne egy kicsit kevesebb nyavajgassal jatszni delutan/estenkent? Thx
    Ez nem kotozkodes, hanem eszrevetel akar lenni. Tokom tele van mar a folytonos kick-votekbol amiket inditotok, meghozza total feleslegesen mert az esetek 95%-aban ugysem jon be a kick...
    Ui.: ha van mas is aki nem szeretne latni a folytonos szavazgatasokat az ki tudja kapcsolni a beallitasoknal, "OPT OUF VOTING" vagy vmi hasonlo resznel(en ma tettem meg...).
    Joccak
  • Sanko
    ja ez lesz....csak már megint elment a kedvem ettől a "macerás" bf2-től...majd hétvégén refresh fesztiválozok......hjajj..mindig ezzel a szarral van a gond...semmi másnál semmi problem....majd ügyeskedem a hercekkel
  • joebacsi
    2 monitor kimenet rulz :)
  • 0Fritz0
    Én is így jártam.
    Visszadugtam a CRT-t és a játékban levettem a frissítést 60-75Hertz-re, beállítottam a felbontást és csak aztán dugtam rá a TFT-t.

De ha van kedved, törölheted is az adatokat. :)
  • rohadt alma
    A másik 512 MB + 256 MB RAM mellé.
  • rohadt alma
    Az eladó ajánlata + 512 MB RAM a jobb játékélményért.
  • Landor
    AGP INNO3D 6800PE..?
    Mert? Mi a szitu?
  • DDany
    ha klánba vagy a klánodnak a röviditését kell beirni,vagy amit akarsz...ilyen kis kiegészitő...
  • Bagoly81
    amugy ez a perfix az acuunt belépésnél legfelül micsoda? nemlehet hogy oda nekem valamit bekéne irni?
  • Sanko
    Battlefield 2 won't open up after gettin LCD monitor

If found it!!
    It also works if you delete your "Battlefield 2" folder in "My Files" or "Eigene Dateien". BF2 creates a new folder and obvioiusly there the monitor is set somehow

Ezt találtam....ezek szerint törölni kell ezeket az "adatokat"?
  • Bagoly81
    besem tudok jeletkezni a nevemmel igy nemtudok online ra menni
  • Borg
    minden szerver ezt adja?
  • Bagoly81
    jah besszus anyáznék legszivesebben énis mert eddig ment mostmeg ez a the server has refused the connection
    tüzfalat is kinyomta de semi most szereztem egy eredetit és nemtudom használni...
  • Sanko
    Hi *.*!

ma beújítottam egy LCD-s monitort....tök jó meg minden...

DE A BF2 NEM AKAR ELINDULNI.

van valakinek tapasztalata, ötlete, linkje stb, hogy mi okozhatja ezt?
    minden más progi megy.....F1, COD2, CIV4 stb...

még a login képernyő sem jön be....egy két fekete villanás után kilép a desktopra.... :-(
  • Borg
    Kis infó a versenyzőknek.
    A szerver mától él, és ezen név alatt.
    A custom mapok mennek fel rá, bár a race at karkand sajnos bugos, tehát az már le is került. A berlin viszont már pl fentvan.
    150%ticket, 60min tl, no TK kick a versenyekhez.

• Me0w
    Jah, es persze ez is tok legalisan van neked:D
    Kills :9,183 / 73

Haha, de egy szanalmas kis szar vagy te :)) Kivel statpaddoltad ossze? :D
  • Me0w
    Ne haragudj, de negyed ennyi pontra tobb arany, ezust meg bronzermem van...
  • Me0w
    Lehetek kicsit statbuzi? :D Megvan a 2.00-as SPM :P
  • Bagoly81
    igyis vazzeg! ez vazzeg vazzeg!!!???##!!? amugy nemértem mikorm ilyen kedve van valamikor jo valamikor meg nbem? pl tegnap ment rendesen, ma meg nemakar.. kiérti eszt....
  • Zs0lt1
    lődd ki a tűzfalad ,)
  • Fenrir
    ez üt
  • Bagoly81
    hy szeretnék csaklakozni az acuntommal de folyamat the server has refused the connection

ez ellen mit kell tenni?
  • Zs0lt1
    press execute!
    jó a logód ;-)
  • rohadt alma
    Nem tudom megfejteni amit írtál.Mire gondolsz?
    Ez a kártya még nem az enyém csak ajánlották.
  • schrank
    ha végignézed a "nem az apukám konfigja van az aláírásomban" lúrkókat hamar ráakadsz a megoldásra
  • schrank
    én nem basztatlak a koroddal csak mivel szülinapod van a torta alanyi jogon jár a többit meg úgyis tudod
  • rohadt alma
    Van aki GeForce PCX 6800 128 MB DDR TV DVI INNO kártyán játszik?
  • schrank
    na ezt most megkaptam
  • Danee
    sztem már igazán kibanolhatna vki! Elég idegesitő tud lenni a folyamatos kötekedésed és az idióta képeid.. És te dumálsz hogy ki hány éves? Ha nem ismernenk, a beirásaid alapján DDany korosztálya lehetnél. (bocs Dany, de ez nem téged jellemez)
  • quack

• schrank
    tessék a békás fílinget meg ugye nem kell ecsetelnem
  • schrank
    elnézest te kis mimóza most akkor már nem 14-18 vagy hanem 15-19
  • schrank
    ez a múltkori dartuf vagy új
  • Danee
    rakd be az összes custom mapot ami fenn van a szerveren, asszem elkezdem kiprobálgatni őket.
  • Danee
    te nem változol bazz