172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
azert ugye te is erzed, hogy az az idezet hulyeseg? :)
de persze megertem, hogy kenyelmesebb egy ilyen moge bujni... ;) -
ez jó lenne. -
hát, nemtudom te mit csinálsz ha pirossal írja ki a csapattársad nevét, azt hittem ellenség vagy. de ez nem csak velem fordult elő. ha nem hiszed, nemérdekel.
nemtudom kinek láttam az aláírásában de ez állt benne: minek magyarázkodni? "A barátaidnak nemkell, az ellenséged meg úgysem hiszi el".
-
bizonyos korosztaly ellen, most kivetelesen nev nelkul, szerintem Sig elobbi hozzaszolasa segitsegevel mindenki tudja kire gondolok :)
itt ez a server :EA Offical Ranked Server -=L.O.W=-|53ms|81.3.59.172:31640
megvan csinalva, hogy a helipadnal ne lehessen teamkillelni, ergo nem art a csapattarsad barmilyen lovese, akar jarmuvel is.Be is szivta egy idiota aki apcvel probald leloni...
ADMINOK hajra, tegyetek mar fel a Hun-okra is
kosz.
-
Alberto......a TK király...el ne merd vinni előle a repülőt....mert szénné lő -
Alberto meg DDany: lehetne egy kicsit kevesebb nyavajgassal jatszni delutan/estenkent? Thx
Ez nem kotozkodes, hanem eszrevetel akar lenni. Tokom tele van mar a folytonos kick-votekbol amiket inditotok, meghozza total feleslegesen mert az esetek 95%-aban ugysem jon be a kick...
Ui.: ha van mas is aki nem szeretne latni a folytonos szavazgatasokat az ki tudja kapcsolni a beallitasoknal, "OPT OUF VOTING" vagy vmi hasonlo resznel(en ma tettem meg...).
Joccak
-
ja ez lesz....csak már megint elment a kedvem ettől a "macerás" bf2-től...majd hétvégén refresh fesztiválozok......hjajj..mindig ezzel a szarral van a gond...semmi másnál semmi problem....majd ügyeskedem a hercekkel -
2 monitor kimenet rulz :) -
Én is így jártam.
Visszadugtam a CRT-t és a játékban levettem a frissítést 60-75Hertz-re, beállítottam a felbontást és csak aztán dugtam rá a TFT-t.
De ha van kedved, törölheted is az adatokat. :) -
rohadt alma #48079 A másik 512 MB + 256 MB RAM mellé. -
rohadt alma #48078 Az eladó ajánlata + 512 MB RAM a jobb játékélményért. -
Landor #48077 AGP INNO3D 6800PE..?
Mert? Mi a szitu? -
DDany #48076 ha klánba vagy a klánodnak a röviditését kell beirni,vagy amit akarsz...ilyen kis kiegészitő... -
Bagoly81 #48075 amugy ez a perfix az acuunt belépésnél legfelül micsoda? nemlehet hogy oda nekem valamit bekéne irni? -
Battlefield 2 won't open up after gettin LCD monitor
If found it!!
It also works if you delete your "Battlefield 2" folder in "My Files" or "Eigene Dateien". BF2 creates a new folder and obvioiusly there the monitor is set somehow
Ezt találtam....ezek szerint törölni kell ezeket az "adatokat"? -
Bagoly81 #48073 besem tudok jeletkezni a nevemmel igy nemtudok online ra menni -
Borg #48072 minden szerver ezt adja? -
Bagoly81 #48071 jah besszus anyáznék legszivesebben énis mert eddig ment mostmeg ez a the server has refused the connection
tüzfalat is kinyomta de semi most szereztem egy eredetit és nemtudom használni... -
Hi *.*!
ma beújítottam egy LCD-s monitort....tök jó meg minden...
DE A BF2 NEM AKAR ELINDULNI.
van valakinek tapasztalata, ötlete, linkje stb, hogy mi okozhatja ezt?
minden más progi megy.....F1, COD2, CIV4 stb...
még a login képernyő sem jön be....egy két fekete villanás után kilép a desktopra.... :-( -
Borg #48069 Kis infó a versenyzőknek.
A szerver mától él, és ezen név alatt.
A custom mapok mennek fel rá, bár a race at karkand sajnos bugos, tehát az már le is került. A berlin viszont már pl fentvan.
150%ticket, 60min tl, no TK kick a versenyekhez.
-
Jah, es persze ez is tok legalisan van neked:D
Kills :9,183 / 73
Haha, de egy szanalmas kis szar vagy te :)) Kivel statpaddoltad ossze? :D -
Ne haragudj, de negyed ennyi pontra tobb arany, ezust meg bronzermem van... -
Lehetek kicsit statbuzi? :D Megvan a 2.00-as SPM :P -
Bagoly81 #48065 igyis vazzeg! ez vazzeg vazzeg!!!???##!!? amugy nemértem mikorm ilyen kedve van valamikor jo valamikor meg nbem? pl tegnap ment rendesen, ma meg nemakar.. kiérti eszt.... -
lődd ki a tűzfalad ,) -
ez üt
-
Bagoly81 #48062 hy szeretnék csaklakozni az acuntommal de folyamat the server has refused the connection
ez ellen mit kell tenni? -
press execute!
jó a logód ;-) -
rohadt alma #48060 Nem tudom megfejteni amit írtál.Mire gondolsz?
Ez a kártya még nem az enyém csak ajánlották. -
ha végignézed a "nem az apukám konfigja van az aláírásomban" lúrkókat hamar ráakadsz a megoldásra
-
én nem basztatlak a koroddal csak mivel szülinapod van a torta alanyi jogon jár a többit meg úgyis tudod
-
rohadt alma #48057 Van aki GeForce PCX 6800 128 MB DDR TV DVI INNO kártyán játszik? -
na ezt most megkaptam
-
sztem már igazán kibanolhatna vki! Elég idegesitő tud lenni a folyamatos kötekedésed és az idióta képeid.. És te dumálsz hogy ki hány éves? Ha nem ismernenk, a beirásaid alapján DDany korosztálya lehetnél. (bocs Dany, de ez nem téged jellemez) -
-
tessék a békás fílinget meg ugye nem kell ecsetelnem 
-
elnézest te kis mimóza most akkor már nem 14-18 vagy hanem 15-19
-
ez a múltkori dartuf vagy új
-
rakd be az összes custom mapot ami fenn van a szerveren, asszem elkezdem kiprobálgatni őket.
-
te nem változol bazz