172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
kösziköszi. nyelvújítónak kékülök! :) -
vacsiúj nájsz ikszpresön
-
ok, ma leszek késő délután msn-en elvileg. -
ja Burnbaby beszeltem haverral akko elvalalljuk tod amit megbeszeltunk -
végre!!!! :) köszi :)
át is írom a nevemet burnbarbie-ra :) -
Én ezeket látnám a legszívesebben az 1.04-ben:
#9 - [GAMEPLAY] Mines/C4 should not be destroyable. Should only be removable by engineers (or spec ops for C4). Engineers should receive points for removing enemy mines.
#23 - [TECHNICAL ISSUE] Empty vehicles show as targetable/hostile to aircraft. Friendly units need to show up better.
- Typing a message ending with "e" then hitting return will exit you from your vehicle.
- Spawn points often need to be selected multiple times in order for a player to spawn.
-
Verzoo #48162 JÓ VICC VOLT 
-
és milyen gyakran van freeroll az apc-kben? -
Lol, legalabb 1 ember bevette, mar nem irtam hiaba :)) -
Verzoo #48159 Már épp írni akartam hogy de jó lehet kártyázni az APC-ben közbe meg a csapattársat ellenségnek látod 
-
Sorry! Elfelejtettem 1 sort:
Infantry:
- Cheers for female players! You can choose to be a female soldier on the spawn interface, therefore changing all rifles and carabines to pink, and the medic/support has make-up bag. All vehicles driven by female soldiers has extra mirrors on each side, and starting the vehicle has a 20 sec penalty. -
Nagydög #48157 MeOW csak szorakozott.(De az eletbol vett peldak alapjan. :)) -
ajaj...
kedves barátaim, a #48149 üzenet vicc! -
Verzoo #48155 Köszi 

Ezek után,hogy megerősítik a heliket meg a jeteket,nem javítanak az iglákon akkor elmehetnek a qrva anyjukba
-
te erdős
olvass a sorok között
ez csak vicc :)))) -
HALLGASD MEG NAGYON SÜÜTTTIIIII -
bocs! ez esetben gyalogsági ügyben lehettél volna kreatívabb :( mondjuk ezentúl nekem lehet rózsaszín AK-m. vagy valami... :) -
- Minden heli páncélzata kétszeres megerősítést kapott
hálisten :-( -
Meg jo hogy sajat... most megbantottal ;) -
szerencséd h öreganyádnak.... ,) szal csak a te kedvedért,
Hivatalos* Battlefield 2 1.04 Patch változáslista
==================================================
Gyalogság:
- A MEC medic fegyver újratöltési hangja módosítva
- DAO-12 újratöltés animáció javítva
- M95 unlock fegyvernél vacsiúj célkereszt
Járművek:
- Valamennyi oldal fő harci tankjai reálisabb ködöt generálnak
- A kínai APC kerékátmérője 1/2 inch-csel változott
- Az USMC APC hátsó ülésén ülve elérhető a "kártyázzunk" opció
Repülők:
- Minden jet automata befogó/tüzelő funkciót kap, azaz neked már csak meg kell nyomni a tűzgombot és minden további beavatkozás nélkül kinyírja az ellent
- Minden heli páncélzata kétszeres megerősítést kapott
-------
* nemtom meow saját kútfőből vagy más tollával ékeskedik-e :) de azért vicc helyett így pénteken nem rossz :)
a hivatalos defektlistát viszont (lásd link #48107) ne kérd - nincs se kedvem se időm komoly dolgokkal foglalkozni :)))) -
Verzoo #48148 Ez vicces volt 

-
oroszra?
,) -
mert nem vagyok otthon / nem érek rá. ugyanez vonatkozik a hírre is... talán a hétvégén leszek gépközelben. -
Verzoo #48145 -
Verzoo #48144 Krém magyarul írjál már mert én orosz tanultam annak idején.
És ha lehet valaki fordítsa már le ezt a sok angol dumát ami a peccsel kapcsolatos

-
EA HU [DR.] QWERTY SPEC. FORCE TEST|40ms|212.52.160.191:17567
3/32 -
lol má van 17 bf2sf szerver -
DDany #48141 má azza nyomod vazee?
-
lol van magyar bf2sf szerver és jatszanak is rajta kulfoldiek :D -
bb akko kirakod az oldalt a bf.hu ra? :) nemlatlak msn en :( -
és itt hol? -
jah ha ez nem segít keress rá te is a fórumban a "tft"-re és nézegesd a többi ajánlott megoldást :) -
bf2 Tft-vel nem működik az alapbeállítással (ne kérdezd miért)
A fórum alján a keresőbe beírtam tft, és a korábbi hozzászólások között ezt találtam:
Megkeresed Dokumentumoknál a Bf2 mappádat, azon belül a profiles/0001 mappa.Ott megnyitod a video.con fájlt mondjuk jegyzettömbbel és találsz egy ilyen sort:
VideoSettings.setResolution 1280x960@60Hz, nos itt átírod a megfelelő értékekre és elmented.
Találsz egy default nevű mappát is abban is a video.con-ban ugyanígy átírod, elmented és készen is vagy.
Én is ma cseréltem tft-re.Így elindult simán. -
- Ottó, etté?
- Nem. Kettő!

-
#1 - [GAMEPLAY] Bunny Hopping/Dolphin Diving/Jump-shooting. The main proposal which is agreed upon is that players cannot shoot/reload while jump, that crawling takes longer to manuever into and that stamina should drop quickly while jumping - no stamina, no jumping.
Lehet, hogy hülye vagyok, de ezt már az 1.03-ban megigérték és nem lett belőle semmi... -
Landor #48133 The USMC APC has a 'Play cards' option when seated backside
B.meg ez mekkora fjúcsör!!!
Már előre látom hogy nem a partypoker.com-on fogunk a klánnal kártyázni, hanem egy APCben
-
Verzoo #48132 Megint új pecs???
Remélem most már a hibákkal is foglalkoznak mert én az előfőben sem vettem észre semmi hibajavítást csak ilyen szarokat mint például a"kedvencek"amit ha frissítek eltünnek az elmentett szerverek

-
Amerikaba November 22
Europaba November 25 -
Verzoo #48130 Jaja,én is jobbulást kívánok neki 

Küldted a mikulás képet? -
és az mikor is van?