172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
még hányszor reklamozzatok az sg team oldalat? mar minimum 6 ezerszer bent volt érdekes én nem reklamozhatok
ja most jut eszembe
72 SF es In-game Screen került fel az oldalra
megtekinthető ITT a gelériában. -
atwe #48208 SG team oldala
battlefield 2 menüpont és ott a letöltés menüpont allat találjátok a mapokat
elég egyenlöre csak a azokat a mappokat leszedni ami a név után ma van irva:)
Sok uj bf2 map :)
-Berlin
-Darfur
-Eslamashar
-Lost_pacific_island
-Strike_at_karkand_2 :) ez nem a verseny map hanem rendess :)
-Tour_de_mountainv3
MA 19:00 verseny 20:30 harc :) uj mappokon :)
[SG.HU][BF2 Racing & Combat Server][HUN] - IP: 193.202.85.85
32 player, törtet is beenged!
Várunk mindenkit -
thx benézek ide is majd -
de pecselve vagyok rendesen :) -
ddt500 #48205 Én nem tudom megnyitni ezeket a fájlokat. Mindíg azt írja ki, hogy válasszam ki a listábol. Ilyenkor mit lehet tenni? -
Borg #48203 FIGYELEM!
Az összes BF2 custom map direkt linkről letölthető az SGteam HQ-ról.
Mind fentvan már, ami majd a Racing szerverhez kellhet! -
Igazan javihatnak pl azt is, tegnap ultunk a ketszemelyes repuloben, haver a pilota kidobja a bombat, de ugy velte a jatek en tul kozel vagyok a robbanashoz,/meg jo hogy a pilota mogott ulok es meghaltam a repcsiben....
Es ez odavissza igaz heliben is. pl enemy gunnere kiszed, netan a driver raketaja kilovi a masik heliben a gunnert,de tettek rola legalabb emlitest, hogy javitjak, hat varjuk !!!
-
#47862 :) -
Polemius #48200 Erről jut eszembe:
#27 - [GAMEPLAY] Decrease the hitpoints on choppers/jets. They should be vulnerable to small arms fire.
A múltkor hogy meglepődtem! A lebegő (elsősorban foglaló) helikre rá szoktam engedni pár lövést, hátha megijednek a kopogástól és elmennek. Néha bejön.
Persze nem igen árt nekik. Viszont ekkor egy már füstölgő heliről volt szó, pláne hajlamos felkapni a gépet ilyenkor a pilóta. :) Rá is engedtem fél tárat a g36-ból, amikor felrobbant! Ami még jobban meglepett, hogy látom oldalt, nekem írta jóvá!
-
jo :) -
Sajnos ez a 12k-s kerdes... -
Polemius #48197 Gondolom nem tetted fel egyik patch-t sem. Vagy igen? -
atwe #48196
32 player, törtet is beenged! - Map linkek, egyéb infók: SG Team topik / SG Team HQ
tesék tört !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ma 19:00 orátol a Verseny 20:30 War!!!!!!!
Verseny honlap Oldala -
Borg #48195 Fejlődik a srác :P -
Nagydög #48194 Termeszetesen penz bedobasa nelkul is mukodnek, de ugy csak a sajat jarmuveket fogjak be, es a talalati pontossaguk 90%-ra no. -
Polemius #48193 Meg jó lenne egyel több C4, mert ugye 3 ágyúra 6 db kellene...
Nem akarsz időnként benézni a Soldiers Playground szerverre? Ott is gyűjtögethetnél ám pontokat, plecsniket! Esetleg hozhatnál másokat is. :) -
Nem, hétvégén rágyúrunk arra is, ha nem megy akkor a strike at karkand 2 custom mapot dolgozzuk át, és ha megvan utána térünk vissza a 1-es átalakítására...sajnos nincs több idő rá, és sajnos az editor készítői se tudják miért nem megy a map, mindenesetre már az elején megmondták hogy nem ajánlják az alap mapok változtatását...kapják be... 

-
srácok tegnap pnet szerverre megpróbáltam fellépni mint egyetlen magyar törtre de hiába írtam be a jelszót(pnet.hu) nem engedett, mert rossz a pass írta...
alig találok törtet az ea szerverekre meg már nem lehet generálni kulcsot mert mindig azt írja hogy cd key in use..:(((
f2k-t se találtam.. -
Rafia #48190 Vaze, hogy ez milyen ötlet...ez lesz a (sötét) jövő bakker, de tényleg. -
atwe #48189 Berlin
32 player, törtet is beenged! - Map linkek, egyéb infók: SG Team topik / SG Team HQ
ez is uj map :) -
publikus hent :) vagyis WAR!!
a kettőnek nemsok köze van egymáshoz :)
amúgy a race karkand gondjait sikerült megoldani? -
Darfur-t már sikerült leírnod, de Eslamashar-t még gyakorold
-
Csak csendben mielott meghalljak az ea marketingesei :)
Egyebkent atwe-re valami filtert tettetek hogy nincs capslock? -
Borg #48185 Bizony, és a reptéren is fizetős lesz a parkoló, a járművel érkező pilótáknak. -
atwe #48184 Elasmar
Darfur
Unjátok a alap mapokat itt egy kis változatoság :)
és hol :) [SG.HU][BF2 Racing & Combat Server][HUN] - IP: 193.202.85.85
32 player, törtet is beenged!
Ha késdésetek van itt felelek
MA 19:00 VERSENY a szerveren 20:30-kor publikus hent :) vagyis WAR!!! ezeken a mapokon
Ez a szerver nem laggol sokal jobb mint a régi :)
Vagyis várunk mindenkit -
az így összegyűjtött pénzt az ea marketingesei kapják, akik éjt nappallá téve azon dolgoznak, hogy megmagyarazzák, hogy a játék igazából nem bugos, ez mind fícsör :) -
Az iglakra penzbedobo nyilasokat szerelnek, es csak 10 cent elleneben lehet vele loni 1 raketat. Befizetes Visa/Mastercard/Paypal-on keresztul lehet :P -
Verzoo #48181 Rózsaszín fegyveren és kissebb kerekeken kívül mi lesz még a pecsben? 

-
Ehh :) -
Az is bene van a javasolt ujitasban hogy eleg legyen egy loves a tankbol a helibe hogy leessen az egrol -
nem jáccik max offlány. cs-ből visszavonult, bf2-be bele se kezdett. vhogy így :) -
Jah :)))
Szórakozz a ....-dal
Nem baj, még egy ipse aki beleesett az általad ásott gödörbe
-
Igen, erzekeny reszekre tapintottam, bezzeg hogy fel inccsel kisebb kerekek lesznek a WZ-n az senkit nem sokkolt;P -
nyaukám, kérlek máskor ne legyél vicces. látod mennyi problémával jár :))))
(nekem tetszett!) -
megint ajaj...
#48149, és az "eredetiként" szolgáló #48115 üzenet is vicc. ugyanez vonatkozik a #48173 és #48158 üzenetekre :) -
azé ezt is lefordítom le ne maradjatok a fontos részletekről:
Gyalogság:
- Ezentúl a spawn felületen női katonát is választhatsz, amivel minden puska és karabély rózsaszínben jelenik meg. A medic és support kasztok sminktáskát kapnak. A női játékosok járművein extra tükrök jelennek meg mindkét oldalon, és 20 másodperces késleltetéssel indulnak. ,) -
"Aircraft:
- All jets got an auto-lock-auto-fire option, you only have to press primary fire, the jet selects the approporiate targets, and kills them without human interaction
- All choppers have their armor points doubled"
Ezt tényleg nem tudom megérteni. Már eddig is a játékban a repülő és a heli a "legdúrvább" harci eszköz, és akkor most még tuningolnak is rajta. Hmmmm, és hmmm.
Bár most magam ellen beszélek, de szerintem érdemesebb lett volna mondjuk azt kijavitani, hogyha egy tank telibe talál egy helit, akkor az degeljen is meg, ne maradjon még négy csíkja (ami ugye pont elég a tetű tank likvidálásához :D)Sebaj, most a dupla páncélzattal már tényleg lehet vagánykodni egy egész konvoj ellen is :P -
Udvozlom Sipit ;)
Merre tekereg mostansag? Mert sehol nem latom jatszani :) -
Egyebkent, valoszinu hogy az enyemhez hasonlo grandiozus valtozasokat fognak eszkozolni ;) Tapasztalat ;) -
jáj, péntek van, bocsesz...