172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
mert a php nem hasonlít a c-re...
-
Szerintem sokkal inkább hasonlít a visual basicre, vagy a c++ ra. Na de mindegy :-) -
Tapasztaltuk mikor ellenetek játszottunk. Csak haltunk -
jó, már nem akarlak idegesíteni a hülye kérdéseimmel :) -
Nem értjük félre
(hisz nem fog rajtunk a golyód->csíterek vagyunk
)
-
flash programozást(asszem php)
jájj, amire te gondolsz azt Action Script-nek hívják, és bár szintaktikában hasonlít a phphez, ég és föld a kettő :)
ha érdekli a dolog próbálkozzon nyugodtan, de ne úgy, hogy fórumon kérdezget folyamatosan, hanem vegye a fáradságot, és olvasson utánna, szenvedje ő ki a dolgokat, sokkal többet ér, és nem megy más emberek idegeire sem :)
az rdha.hu -n most speciel semmi nem dinamikus (a fórumon, és az üzenőfalon kívül), viszont hamarosan megleszek az új oldalacskával ami flash felületű lesz egy php-mysql motorral támogatva (saját fejlesztés benne minden)
viszont ez minden itt erősen off, szóval többit vagy priviben, vagy más, megfelelő topikban, ne csináljatok már így az elején runningnak feladatot...htx -
joebácsi ez ey weboldal motor?
ha igen mi a neve? -
nem puding, csak kicsit figyelmetlen, és ingerült, mert kicsit nehezen dolgozza fel most a hatalomból eredő, rá nehezedő nyomást :) -
en csak a html programozast ismerem meg kicsit a phpt -
ehez ismerni kell a flash programozást(asszem php), szal ne próbálkozz vele, mert naon sokáig tart megtanulni. ugye joebacsi? -
Running nagyon puding a gépekhez ahogy elnézem :) -
macromedia flössel :) -
kicsit jobban vizsgáld meg a #48312-es hozzászólást :) -
joebácsi mien progival csinalod a bannert? -
Poggyász #48316 A fejlécben levő http://joebacsi.uw.hu/FORUMCUCC/bf2.swf flash animáció BGCOLOR paraméterét #7894c6-re (RGB érték) változtattad vagyis a háttérszíne kék lett. -
Még nem válaszoltál, de semmi gond mert akkor visszateszem azt ami volt. -
TS Zolly #48314 LOL -
amúgy thx :) -
ezzel teljesen átvettük a hatalmat a topik felett, neked és borgnak már semmi befolyása sincs itt MUHAHAHAHA!!444
amíg nem tölt be a banner, a háttere mostmár nem üt el a fórum kékjétől...eddig volt egy árnyalatnyi különbség :) -
Megtörtént és mi a bráner változott? -
-
És én még be akartam hívni Teodor0-at a {TLD}-be.:)
Exesek nem csíterek hiszen én simán lelövöm őket.:D
(Nehogy ezt is valaki férreértse mint ahogy a BFV topikba a trs-esek tették.

-
atwe #48308 A Sg team Hq oldalán bf2 menüpont letöltés allat megtalálod ott vanak
Map linkek, egyéb infók: SG Team topik / SG Team HQ
-
ok, de hol is kell letölteni őket? ezek a mapok lesznek??
-
Gondolom.
-
Verzoo #48305 Nagyon örülünk 

-
Starfish azért lett leváltva mert mostanában sajnos nem tud elég időt szentelni a topicnak.
Amiért törölni fogok azonnal hszt:
Túlzott REKLÁM...hiszti, atwe..verseny reklámozása...
Idétlen nem a témához kapcsolódó, vagy 18+-os képek....
Direkt flémkeltés...illetve ha már elbúrjánzott...
Kb ennyi... -
atwe #48303 Ok :)
Kis kevd csinálo a mapok letöltéséhez
Eslamashar kép
Eslamashar kép 2
Berlin kép
Berlin kép 2
Darfur kép
Darfur kép 2
Strike at Karkand 2 kép
Strike at Karkand 2 kép 2
Strike at Karkand 2 kép 3
Boat racing Stunt kép
Boat Racer Stunt kép 2
-
Verzoo #48302 Négy büntipontal nincs köntös 
-
Verzoo hova lett a köntöskéd?
Nem hogy elhagytad? -

A srácoknak ajánlanék néhány ellenfelet, ha már ellenünk is cheatereznek:)
-
csak ennyi lesz? akkor megse próbálom venni -
mikor volt a gbc ellen a warunk, akkor is csítereztem, meg anyáztam ezerrel, nem tudtam elfogadni hogy bénák vagyunk:), de már teljesen megváltoztam az útóbbi napokbn, nem idegeskedek ha folyton lelőnek, meg nem indítgatok kick vote-okat sem:)
atwe: megpróbálok elmenni -
én már rájöttem, hogy nem csíterek, csak jól játszanak:)
régebben csítereztem azt aki naon könnyen lelőtt, pl. ex klán, jcsr.
-
Verzoo #48296 Ha ő mondja akkor biztos úgy van 

-
De hát ez köztudott,még teodoro is megmondta:
-
Verzoo #48294 Semmi gond,az ilyen reakciókat általában elismerésnek vesszük csak egy picit furcsa volt,hogy most voltun előszőr ezen a szerveren és kb fél óra játék után jöttek ezek az üzenetek.... -
Battlefield 2 Special Forces awardok ITT -
Hát igen én is jobban örültem volna ha a sima BF2-ben inkább az Apache és a Hind let volna bent és ha most jobban megnézem a képet akkor nagyon komoly a kidolgozás, itt-ott egy karcolás ettöl az embernek olyan érzése van hogy nem egy új helivel megy harcba hanem már egy harcban is használtal és ez némikép add a realitásnak. -
Bazz!
Srácok, egyikőjük sem admina szerveren, nem is találkoztunk meg ezzel az arcukkal. Bocsánat kérek tőletek mindkettőjük nevében, el lesz velük beszélgetve! Reméljük h azért még találkozunk a szerveren, a laggok meg fogalmunk sincs miert volt... maskor nem szokott... Télleg bocsánatot kérek, szerintem nagyon sokszor ölhettétek le őket, mert elég nyugod tipus mindkettő :)