172102
  • joebacsi
    jah, ez a legnagyobb moslék ebben a tettves játékban...gondoltam énis iglázgatok, pofátlan vadász befogva reptér felett, 2 rakéta ki...eltűnnek a látóhatár mögött...kb 20 másodperc múlva 2szeres tk nekem, persze mind2 büntet...gondolom kikapta a saját bombázót, amit mégcsak nem is láttam...fasza...de ugyanez van a levegő-levegő rakétákkal is...eldönthetnék már, hogy most hőkövető, vagy radar rávezetésű rakétákat akarnak, mert ez a kettő kombinációja nagyon tirpák...
  • Verzoo
  • joebacsi
    jah, de másik gép ellen nemsokat ér a géppuska...szóval a rakéták miatt le kell szállni...sztem jobban jársz ha spec opsként repülsz, mielőtt beszállnál rávágsz egy c4et a gépre, mikor kifogytál elmész a reptér fölé viszonylag magasra, kiugrasz, ha elég messze vagy c4 bumm, majd szépen beleszálingózol az újra spawnoló gépbe :D
  • Nagydög
    Dehogy lett rosszabb! Probald csak sajat repulo kozeleben elsutni. A hatad mogul is leszedi barmikor, es a csalik sem erdeklik. :)
  • Nagydög
    "Ebben az lesz a leggázosabb, hogy amig rendesen ráfordul, lassít a repülő, addig az ellenséges gép leszedi."

Dehogy is! Azert van a legvedelem, hogy ilyenkor lelojje... es az ellenseges gepnek mar ne is kelljen lonie. :)
  • joebacsi
    láttam már durvábban kinéző 14 éveseket (esküszöm hogy nemtudtam!!), szal én már nemcsodálkozom semmin :DD
  • Mr Manson
    ?
  • Verzoo
  • Danee
  • Verzoo
    Elég sokat iglázok de azon tényleg semmit nem javítottak,talán még rosszabb lett mint volt
  • Crem
    Verzó! Én nem izgulok!:D Schrank is így várta az igla "felerősítését"!:DDD
  • Verzoo
    Na azért így már nem lesz olyan egyszerű mint eddig
  • Crem
    Dehogynem!:D
    csak most nem az én nevem fogod látni, hanem a bombázó lövészét!:DDDDDDDDDD
  • Verzoo
    De legalább nem lesz olyan,hogy lebombáznak,megszületsz,és megint lebombáz ugyan az repülő.
  • Crem
    Ez csak a bombázónál lesz gáz...
    F35B-nél ez gyorsan fog történni!:D
    Meghát ha belegondolunk az APC-t,heli-t simán le lehet szedni bomba nélkül is...;)
  • Verzoo
    Hála istennek
  • Pharaoh
    Ebben az lesz a leggázosabb, hogy amig rendesen ráfordul, lassít a repülő, addig az ellenséges gép leszedi.
  • Me0w
    Van repulo????? Es mi ez a map???? LONEK!! EMBER!! EBBEN A JATEKBAN EMBEREK IS VANNAK!! HUBAZ.
  • PocoK Bf2
    hmm?
  • Landor
    Újra lehet tölteni a repülő lőszerkészletét?
  • Me0w
    Bár még nem próbáltam leszálni

WAAAAAAAAAAAAAAAAAA te mar elvesztel az elso 800-ban :D
  • Pharolas
    Asszem, valahogy így kell kultúráltan lefolytatni egy vitát :))

Legyen példa másoknak
  • PocoK Bf2
    wazeee! Most olvastam bf.hu-n hogy a repülőknek le kell majd szállniuk ha lőszert akarnak tölteni! Bár még nem próbáltam leszálni azért ez elég durva lehet!
  • Me0w
    Igen, elveztem nagyon :)) Egyszer bemakoltam egy 'tornyost' a tankodnak :))
  • Pharaoh
    Tegnap a mashtuur-on jó kis privát csatáink voltak.
  • 0Fritz0
    Sajnos csak korlátozott számú letöltést engedélyez, de legalább ingyenes.
  • SigS
    Ide feltoltheted.
    Nem tudom mostanaban mennyire gyors, regebben faszan mukodott. 1G-it tudsz feltolteni es a vegen kapsz egy linket a fajlodhoz.
  • Running
    Héé má asse tudom mi van és is csak kapkodom a fejem...
  • Crem

• Crem
    Hát ha ő "kiskorú" akkor, az apja álomvilágban él...

• alma2
    kiprobaltuk a battlerekordert, haverom csinalt belole egy muvit.Semmi cicamica, csak a ko kemeny valosag, ahogy irtunk a helivel.Egyszer nezte vegig abbol csinalta a kamerallasokat, ahhoz kepest nem rossz, bar a bf-el renderelte le es jo csunyacska lett, de azert kiveheto a lenyeg.
    Van valahol hely ahova feltolthetem, mondjuk 80 mega korul ? Nem nem regisztralgatok sehova, annyira nem erdeks azert :)
    ha van irjon privit, kosz

• alma2
    Running, vagy aki ilyen gyorsan torolte a hozzaszolasokat, pihizzen mar kicsit, mert aki nincs itt ejjel-nappal az lemarad a mokarol :)
  • Promi #48379
    A masik meg en.
  • Me0w
    Tegnap beigazoodott a feltevesem, miszerint 1000 bf2-t jatszo jatekosbol:

800 totalisan retardalt idiota
    tovabbi 100-nak fogalma sincs melyik map megy, vagy milyen egysegek, jarmuvek vannak
    A fentmarado 100-bol 50 TKs/punisholos/mindentaknazos idiota
    a maradek 50-bol 40 sniper
    a maradek 10-bol 1 a commander - aki persze looser, es egy sniper puskaval rohangal
    a maradek 9-bol 7 medic
    a maradek kettobol 1 en vagyok :P
  • Me0w
    Nem haborodtam fel, csak... na jo, kicsit ;)) Mindegy vegulis, de a ket nyelv nagyon kulonbozo :)
  • haxoror
    Ha te is kiskorú vagy akkor nem
  • TS Zolly
    Borg megtette. Ide jött az a ****fej Henker és beszólt.
  • Running
    MEGY A SZERVEREN A RACE AT KARKAND, HOLNAP IS AZON MEGYÜNK A HONLAPROL TÖLTSÉTEK LE HA NINCS MEG!!!!!
  • Running
    Mit?
  • Peugeot
    ez már rég több annál !