172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
jah, ez a legnagyobb moslék ebben a tettves játékban...gondoltam énis iglázgatok, pofátlan vadász befogva reptér felett, 2 rakéta ki...eltűnnek a látóhatár mögött...kb 20 másodperc múlva 2szeres tk nekem, persze mind2 büntet...gondolom kikapta a saját bombázót, amit mégcsak nem is láttam...fasza...de ugyanez van a levegő-levegő rakétákkal is...eldönthetnék már, hogy most hőkövető, vagy radar rávezetésű rakétákat akarnak, mert ez a kettő kombinációja nagyon tirpák... -
Verzoo #48410 

-
jah, de másik gép ellen nemsokat ér a géppuska...szóval a rakéták miatt le kell szállni...sztem jobban jársz ha spec opsként repülsz, mielőtt beszállnál rávágsz egy c4et a gépre, mikor kifogytál elmész a reptér fölé viszonylag magasra, kiugrasz, ha elég messze vagy c4 bumm, majd szépen beleszálingózol az újra spawnoló gépbe :D -
Nagydög #48408 Dehogy lett rosszabb! Probald csak sajat repulo kozeleben elsutni. A hatad mogul is leszedi barmikor, es a csalik sem erdeklik. :) -
Nagydög #48407 "Ebben az lesz a leggázosabb, hogy amig rendesen ráfordul, lassít a repülő, addig az ellenséges gép leszedi."
Dehogy is! Azert van a legvedelem, hogy ilyenkor lelojje... es az ellenseges gepnek mar ne is kelljen lonie. :) -
láttam már durvábban kinéző 14 éveseket (esküszöm hogy nemtudtam!!), szal én már nemcsodálkozom semmin :DD -
? -
Verzoo #48404 

-
-
Verzoo #48402 Elég sokat iglázok de azon tényleg semmit nem javítottak,talán még rosszabb lett mint volt 
-
Verzó! Én nem izgulok!:D Schrank is így várta az igla "felerősítését"!:DDD -
Verzoo #48400 Na azért így már nem lesz olyan egyszerű mint eddig 

-
Dehogynem!:D
csak most nem az én nevem fogod látni, hanem a bombázó lövészét!:DDDDDDDDDD -
Verzoo #48398 De legalább nem lesz olyan,hogy lebombáznak,megszületsz,és megint lebombáz ugyan az repülő. 
-
Ez csak a bombázónál lesz gáz...
F35B-nél ez gyorsan fog történni!:D
Meghát ha belegondolunk az APC-t,heli-t simán le lehet szedni bomba nélkül is...;) -
Verzoo #48396 Hála istennek 

-
Ebben az lesz a leggázosabb, hogy amig rendesen ráfordul, lassít a repülő, addig az ellenséges gép leszedi. -
Van repulo????? Es mi ez a map???? LONEK!! EMBER!! EBBEN A JATEKBAN EMBEREK IS VANNAK!! HUBAZ.
-
hmm? -
Landor #48392 Újra lehet tölteni a repülő lőszerkészletét?
-
Bár még nem próbáltam leszálni
WAAAAAAAAAAAAAAAAAA te mar elvesztel az elso 800-ban :D -
Asszem, valahogy így kell kultúráltan lefolytatni egy vitát :))
Legyen példa másoknak
-
wazeee! Most olvastam bf.hu-n hogy a repülőknek le kell majd szállniuk ha lőszert akarnak tölteni!
Bár még nem próbáltam leszálni azért ez elég durva lehet!
-
Igen, elveztem nagyon :)) Egyszer bemakoltam egy 'tornyost' a tankodnak :)) -
Tegnap a mashtuur-on jó kis privát csatáink voltak. -
Sajnos csak korlátozott számú letöltést engedélyez, de legalább ingyenes. -
Ide feltoltheted.
Nem tudom mostanaban mennyire gyors, regebben faszan mukodott. 1G-it tudsz feltolteni es a vegen kapsz egy linket a fajlodhoz. -
Héé má asse tudom mi van és is csak kapkodom a fejem... 
-

-
Hát ha ő "kiskorú" akkor, az apja álomvilágban él...
-
kiprobaltuk a battlerekordert, haverom csinalt belole egy muvit.Semmi cicamica, csak a ko kemeny valosag, ahogy irtunk a helivel.Egyszer nezte vegig abbol csinalta a kamerallasokat, ahhoz kepest nem rossz, bar a bf-el renderelte le es jo csunyacska lett, de azert kiveheto a lenyeg.
Van valahol hely ahova feltolthetem, mondjuk 80 mega korul ? Nem nem regisztralgatok sehova, annyira nem erdeks azert :)
ha van irjon privit, kosz
-
Running, vagy aki ilyen gyorsan torolte a hozzaszolasokat, pihizzen mar kicsit, mert aki nincs itt ejjel-nappal az lemarad a mokarol :)
-
A masik meg en.
-
Tegnap beigazoodott a feltevesem, miszerint 1000 bf2-t jatszo jatekosbol:
800 totalisan retardalt idiota
tovabbi 100-nak fogalma sincs melyik map megy, vagy milyen egysegek, jarmuvek vannak
A fentmarado 100-bol 50 TKs/punisholos/mindentaknazos idiota
a maradek 50-bol 40 sniper
a maradek 10-bol 1 a commander - aki persze looser, es egy sniper puskaval rohangal
a maradek 9-bol 7 medic
a maradek kettobol 1 en vagyok :P -
Nem haborodtam fel, csak... na jo, kicsit ;)) Mindegy vegulis, de a ket nyelv nagyon kulonbozo :) -
haxoror #48376 Ha te is kiskorú vagy akkor nem
-
TS Zolly #48375 Borg megtette. Ide jött az a ****fej Henker és beszólt. -
MEGY A SZERVEREN A RACE AT KARKAND, HOLNAP IS AZON MEGYÜNK A HONLAPROL TÖLTSÉTEK LE HA NINCS MEG!!!!! -
Mit?
-
Peugeot #48372 ez már rég több annál !