172102
  • dronkZero
    Ha waroztál volna már, nem írnál ilyen hülyeségeket. Feldughatod a négy aranycsillagod, meg ezerötszáz pontod, ha veszít a csapatod. Persze a public az más, arra nyugodtan fényezd magad, pláne nem érdekel senkit.
    Kommunizmusról meg max politikailag beszélhetünk. Itt nincs sem állam, sem tulajdon.
  • schrank
    1.a mi csapatunkba senki nem használta a légi cuccokat csak YAn meg én de Yan nem számít mert klános
    2. csak akkor kell félned a légvédelemtől ha a saját csapattársad hasznájja
    3. ha figyelted volna a képeken milyen pálya volt akkor nem montad volna ezt a sok butaságot feleslegesen
    4. az nagy füst nem azé van ám mer eszi a gép az olajat hanem mert ha bemér a heli vagy repcsi akkor füstősz egyet és céltéveszt a bombája raksija stb.
    5. a dzsippektől se kell félni csak akkor van gáz amikor transzportkirály veszi birtokba de ez a szitu velem még nem fordult elő
  • dronkZero
    Fújjogj, ahogyan akarsz, ezt a játékot erre találták ki. Ti. szervezett, hatékonyan együtt dolgozó csapatok egymás elleni harcára. Na, olyat publicon nem fogsz látni. Kivéve esetleg, ha véletlenül összegyűlik egy klán egy oldalra, de azt ellenségként nem köszönöd meg. Az igaz, hogy nem túl fair a csürhét hentelni, de mi azért élvezzük. Így, BF2ben meg egy kicsit kevésbé is b*ssza a lelkiismeretem, elviekben van VOIP, van commander, minden esélyük megvan. (Peeersze, megvan. Hehe)
  • dronkZero
    Na ne mondd már, hogy nem a repülők meg a helik telnek meg először, _bármilyen_ kevesen is vagytok!
    Egyébként csúnyán mellényúltál, én ezért nemigen sírok. Gyalogos vagyok, a repülő cuccoknak nem vagyok célpont. Ha lehet, kihagyom a tankozást, APC-zést. Többek közt ezért is utálom a kevés embert: be _kell_ ülnöm valami páncélosba, azzal meg szintén nem sok esélyem van, ha rámkattan a heli vagy a bombázó. Egy normális(32-esen 32fő) szerveren egyébként már csak azért sem olyan egyszerű helizni, mert jut ember légvédelembe illetve dzsipbe. Nem az van, hogy a heli nekiindul, kilövi az ellenséges helit, aztán jobbra tank, balra APC, még egy tank, felszálló heli, még egy APC... Nem véletlenül hívják "32 játékosos pályá"-nak. Szerintem.
  • atwe
    Ba.....meg ilyen nincs na shrank szedd le a jo race at karkandot !!!
  • atwe
    Látom shrank megint oszotod a észt :)
    Tegnap jo egész voltál
  • schrank
    pffff ha mindegyik egyfor,án szarul jáccik az a kirás mer akkor csapatmunkavan meg eccere lőnek le mindekit BH-ostul komunista duma fújjj
  • dronkZero
    Ja, azt nem igazán figyeltem. Igazi waron ugye nem számítanak az egyéni eredmények.
  • schrank
    rossz duma ha meg televan a szerver akkor meg azé sírtok mer nem jut jepüjő meg hejikoptej pffff
  • dronkZero
    Egyszer majd megyek. Sajnos már eleve azzal bajom van ezzel, hogy nem szeretek félárbócra eresztett szerveren játszani. A 32-es mapon szerintem igenis legyen 32 ember. Egyébként az egyész elveszti az értelmét. Számomra legalábbis.
  • quack
    még egy 512 nyugottan mehet mellé
  • haxoror
    ramot is vegyél
  • k8bal
    hali!
    szerintetek egy Intel P4 2.4 , ATi 9550, 512 RAM hogy fog futni a játék mert a mostai 1.7-es cerkán élvezhetetlenül fut!
    és most vénnénk majd karácsonyra procit és kiváncsi lennék mert ez a gém biztos nagyon jó és jó lenne nyomni...
  • schrank
    jaaa az ijenek csak külföldön majerkodnak itt meg nagy0
  • dronkZero
    Ja, egyébként valami rettenetsen qrvasz*r ez a magyarítás, mi a pékért használjátok?

"ATEKOSOK"
    "Fuvarkeres!"
    "iranyitopont", vagy "eloors" ?
    "megynyert korok" - talán "meg" nélkül..
    "USMC csapata megynerte a kort" - Ki az az USMC, és honnan van csapata?
    "FELHASZNALO NEV" - Talán ezt egybe szokás írni...

Komolyan, olyan, mintha egy vendégmunkás fordította volna románról. Ilyen mondatokat magyar ember nem ír le, b+. Hihetetlen.
    És ti támogatjátok az ilyen silány szarokat, azzal hogy használjátok. Szégyelljétek magatokat.

Ja, mielőtt elkezditek osztani, hogy ebben mennyi meló van: ilyen munkát én ki nem adnék a kezemből, nem hogy a nevem adjam hozzá.
  • Running
    Egyszer gyere már fel, hagy tanítsam meg milyen egy igazi magyar harcos!!!
  • schrank
    de azé láttad kivolt a domináns hím
  • dronkZero
    Ja, lemaradt egy vigyorgós-beintős szmájli...
  • dronkZero
    1. De nem ez történt, 4-8an játszottatok egymás ellen. Ez nem war. Pont.
    2. Kötve hiszem.
  • schrank
    szerintem bármejik klánnak nevezett hordát kihíhattuk volna legépeltük volna őket mint a ...
  • dronkZero
    Nem akarok a lelkedbe gázolni, de ez még publicnak is csak jóindulattal nevezhető, de hogy war lenne? Na ne már.
  • Running
    Várok ma mindekit szeretettel az AUTÓVERSENYEN 19:00-ás kezdettel.
    Kezdőtérkép:
    Race at Karkand

Előkészületben:

• alberto 15
  • Hysteria
    az hulyeség h csak ennyi javitas lesz ennyi javitas nem 110 mega...

irtak abba a hoszu akarmibe h ezeknek csak a nagyrésze fog a patchbe belekerulni

amiket te irtal azokat a peticioban nem irták hanem ok rakjak bele pluszba
  • alberto 15
    és itt hogy??
  • Fenrir
    kösz
  • joebacsi
    jólvan, úgylátszik meownak lett igaza
  • Poggyász
    A cikkben belinkelt fórumbejegyzés nem hivatalos csak egy "peticíó" amit a fejlesztőknek átadtak:
    The following list of requests has been forwarded to the development team for their consideration.

A 280MB és a november 22 stimmel, de én csak egy jóval szerényebb listát találtam a javításokról:

Patch v1.12
    ==============================

IMPORTANT
    - When you install patch 1.12 for Battlefield before you installed Special Forces expansion. you will have to install patch 1.12 again in order to play on servers updated to 1.12

IMPROVEMENTS

- Crash solved when players switch weapon with the mousewheel, while sitting in a jet (SU-34, F-15 and J10).
    - In the map The Iron Gator the grapplinghook and zip-line have been removed from the kits.
    - Loadingscreens for singleplayer noiw show the signature for map choise.
    - Players now can click the awards for BF2:SF in the menu's and read the recommendations.
    - The browser shows BF2:SF severs with a green 2-icon
    - Improvement in sticking of the zip line and grappling hook.
    - Problem with the damagestatus icon for artillery on the 3D map solved. this problem occured when the artilley was beeing destroyed
    ...

A hír eredetileg a http://www.battlefield2.nl/ oldalon jelent meg dán nyelven, onnan fordították angolra itt.
  • Verzoo
    tehsig.com
  • Fenrir
    értem
  • joebacsi
    photoshop :)
  • Fenrir
    hogy mi?
  • atwe
    Tegnapi war képei
    Köszönöm a részvételt mindenkinek
  • joebacsi
    ps
  • Fenrir
    ezt a statot hol lehet összeállítani?
  • joebacsi
    hát nekem nagyon gyengének tűnt a géppuska repülők ellen (miután volt benne 1 rakéta, majd az egész tár géppuska kellett bele, hogy levakarjam az égről)...de elég régóta nem próbáltam már...de ahogy így mondod, ránézek megint :)
  • Me0w
    Istenem, visszasirom a DC iranyitatlan Panstyr legvedelmi egyseget, az legalabb tuti egyenesen ment, nem kovetett de nem is ment csocsre allandoan...

Ha ezeket a BF2-es raketakat megnezed, ha uresben ellovod, mar akkor sem mennek egyenesen baze ;) Es tenyleg, ha infras, akkor minek a ralockolas, hameg radaros akkor hogy fordul ra a msik gepre? Ezt biztos valami szuper-veteran talalta ki a DICE-nal aki mar latott 3 rambo filmet egyhuzamban... elbaszott idiotak.

Egyebkent a lehetosegek:

1. Minden vadaszgepen van par aim-9m hokoveto es par aim 120 radarvezerlesu raketa, es ketfele csali: hocsapda es radarzavaro femcsikok plusz megflelo aktiv/passziv radar, infravoros erzekelo, stb. A foldi telepitesu raketak meg a rendeltetesuk szerint - igla pl. infravoros. Ez kurva bonyolult, es az atlag BF2 jatekosnak nem is kell.

2. Van 1 fele raketa azt jolvan, de tudjuk vegre hogy miaz, es ne csinaljon mar faszsagokat. Eskuszom nem lovok rosszul iglaval, de haromszor is meggondolom hogy ralojek-e valamire, mivel biztos hogy ha van a kozelben egy barati egyseg, azt jobban bekajalja celpontnak. Ez lenne a megfelelo, de ertelmes programozassal.
  • eX RambO
    Verzooo azonnal gyere TSre!!!
  • Crem
    Nem ér semmit???:D Utóbbi időben a levegő-levegő rakétákat már nem is használtam, mert csak bajom volt belőle...
    A legszebb dolog a repülésben, mikor 1 rövid sorozattal kilövöd az ellenséges pilótát.:)
  • Crem
    :DDD