172102
  • Zsoltika 007
    Benne van a telepítőben a Bf2 1.1 patch is.
  • Pharaoh
    Ezt már említették itt.
  • alberto 15
    le lehet tölteni a special forcest :), holnap letöltöm
  • CéZé
    1.1.2552-344.0

ez milyen verzió? :)
  • Hysteria
    1564546574654646464684 szer:)))
  • Fenrir
    ezt még hányszor fogod tudatni velünk?
  • Hysteria
    mé mien jatekot bettel ami nem tetszik? bf2?
  • Xian
    Én lehet megveszem, de előtte kipróbálom.
    Még 1x nem veszek játékot próba nélkül.
  • Hysteria
    en megvárom a kedd este 7 orát és telepitem is a jatekot ea downloaderel :)

esetleg van még itt vki aki letoltotte ea downloaderrel? annak tudok adni egy tippet
  • dronkZero
    Na, úgy látom, megszűnt az oldaluk.
  • dronkZero
    Mármint mi játszottunk a buzik ellen. De akkor közös megegyezéssel, egységesen leléptünk a második kör után. Nem elszállingózás volt, hanem kollektív "kapjátok be".
  • Crem
  • haxoror
    "kivéve a buzikat."

Neveket bazze NEVEKET!!!!

Ha már flém legyen kövér
  • haxoror
    Ja tudom hogy kijött csak még nem láttam sehol :/
  • dronkZero
    Már megint teljesen publicként gondoltok rá. Szerintem mi páros lábbal rúgnánk ki az olyat, aki warról lelép, mert szarul állunk. Szerencsére ilyen még nem volt - kivéve a buzikat.
    Egyébként meg nem kívánságműsor, ti is választotok mapot, meg mi is.
  • Xian
    Van már tört Special Force szerver?
  • schrank
    nehogy már ilyen gagyi mapok legyenek B+ ezeket mindenki szereti legyen golfofomán meg a dakingojlfild és akkor leglább nem lesz az hogy elfoglaltuk a főbézjüket 3 perc alatt azt sírva elszállínkóznak a szerverről
  • mNzJean
    bocs, üzenjetek
  • mNzJean
    Na urak , szivessen besegitek az SG nek ha szügség lenne rá , üzenjezet oszt jövök.
  • uwu
    lemaradt a t
  • uwu
    Az a két mapot mi is szeretjük.
  • Danee
    büntess , büntess :)
  • Running
    Hát van...schrank, atwe, én, a többiek meg majd jönnek, csak össze kell vadászni...
    Néhány ex-feleség, meg néhány tRs.mágus, néhány COD2 klán és máris megvagyunk...

Na maradjunk annyiban, hogy pénteken 21:00 kor legyen és addigra összegyűjtünk 12 embert...vagy mondj egy időpontot. SG szerver lehet? Mondjuk legyen Karkand, meg mashtur azok jó és már unalmas mapok...
  • uwu
    Nekünk is egyeztetni kell még a többiekkel...
  • dronkZero
    És vagytok 12-en?
  • Running
    Mi kiállunk holnap 21:00-től...ok?
  • uwu
    2 map oda-vissza?
  • uwu
    Mikor tudtok kiállni?
  • Running
    Kiállhatunk nekem zsír mind1, mert nem hat meg ha lelőnek, de az se ha engem lőnek le sorozatba vagy 200x.
    Én tudom magamról h nem vagyok egy nagy játékos, trs.Gerzson is meg a mz/x vagy mittomén milyen nevű klános gyerek is 100x jobb mint én...de ők legalább feltolják az arcukat ha jelezzük meccs van és esetleg baromira elkenik a szánkat. És ha megtörténik akkor se megy a nyálverés mint hisztinél hogy így meg úgy...
    EZeket az embereket tisztelem...leginkább!!!
    Ja és gerzson már bebizonyította nemcsak kiváló katona, hanem kiváló autóversenypilóta is!!!
  • Yan
    Ne áruld el hogy repültem, mert a régi "vietesek" hanyat esnek a röhögéstöl!
  • schrank
    ájjunk má ki ellenük az ATWE tud repűni TE adminvagy ÉN mindennel kirájul nyomom a többi 9 meg kell a léccámhó
  • Running
    Nos innentől be lehet fejezni, mert törölni fogom a hsz-eket...Ha akarjátok folytatni akkor kicsit kevésbé agresszívan...köszönöm.

• dronkZero
    Szállj már le a BH témáról, a csapatmunkáról volt szó. Éppen leszarom, milyen a BH. Úgysem egy nagy élmény vele repülni.
    Össze tudtok szedni 12 embert? Szerintem a többiek is szívesen tartanának egy kétpályás bemutatót...
  • dronkZero
    És hányan voltatok? Nyolc nevet látok. 10-12 nél többen nemigen lehettetek. Csapattársak egymással is elég ritkásan találkozhattak, különben nem nulla resupply, repair pont lenne. És gyalogosok sem igen voltak, mert akkor legalább egy-két gyógyítás, élesztés becsúszna.
    Félárbócos szerver, ez nem ér.
    Az én szememben az ilyen szerveren való játék ugyanaz, mint a késsel-mediccel való statpaddelés.
  • Hatt
  • schrank
    azok az idők már elmultak hogy a BH a propelleres tank aszt ha ketten szerelik akkor semmi nemárt neki
  • dronkZero
    Jááááááj, csak most vettem észre: "eccere lőnek le mindekit BH-ostul"
    Ejj, barátom, de nem vágod ezt a játékot, ha nálad a csapatmunka kimerül abban, hogy öten beszállnak a blackhawkba. Jééézus...
  • schrank
    #48236 máskor nem ezt a képet teszem be de ha bővebb információra vársz kérdezd meg a GS.BF2 klán ottartózkodott tagjait opörésön szvíp páján usa oldalon
  • schrank
    runig hívjunk már ki egy klánt próbábó léci léci léci
  • dronkZero
    Na ezt ne írtad volna, most flémelgethetek veled még egy oldalnyit...
    1. Eléggé átlátszóan csúsztatsz. Tehát a ti csapatotokból ötből ketten repültetek. Az ellenfélről még nem írtál, de ha ők is ketten, akkor a szerver ~40%-a repült. Normál felállásban ez 15-20%(nem telitömött szállítóhelikkel számolva).
    2. OK, a légvédelem egy kalap szar, de 2-3 dzsip másodpercek alatt leszed egy harci helit. De ha a Wake-en vagytok 3 tankra, két(?) repülőre, két helire és kb 6 dzsipre _ÖTEN_, akkor mondd, ki fog lőni dzsipből a helire? Pláne három dzipből?
    3. Wake Island? Ejha, mekkora infantry map! A másik Berlin(?) lehet, de azon te nem játszottál a képek alapján. Már megint csúsztatsz.
    4. Persze, álmodban. Egy feléd eső bomba pont lepattan a füstről. TVrakétát kezelő gunner meg biztosan lekanyarodik rólad, hogy "úristen, nem látok, nem látok!" Vicces gyerek vagy te.
    5. Nyilván nem fordult elő, ha ilyen szerverekre jársz. Majd egyszer próbáld ki normális felállásban is. Lehet, hogy nem lesz ekkora arcod. Rá is jöttem, mi lesz: amíg nem mutatsz szkrínsotot 16vs16első helyről _és_ legjobb transport körről, trónfosztalak, és nem használhatod a Transzportkirály címet.