172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Sziasztok!
-
valahonnan már lelehet szedni a SF "biztonsági másolatát" nehogy ide írjátok be mint tegnap a eryk
-
legalább is úgy indult :) -
TS Zolly #48533 Majdnem. -
Pár napja megtaláltam a HBA-s CD-t.
Hiába, a régi szép idők... :) -
A tRs a HBA árulóiból áll :) -
nem tudom miről beszélsz....
-
Tehát maradt a flém. :) -
hehe, én anno azért hagytam abba a klánmeccsezést, mert egy normális publik sokkal élvezetesebb :)
aztán meg elfogyott az időm, és már publik se nagyon játszom -
uwu #48527 Nem "nagy" dolog klánosnak lenni, hanem csak jó.
Én imádom, eX mindörökké

-
Teljesen egyetértek veled , sokszor jobban lehet játszani sima public emberekkel mert nem önfejüek , hanem tényleg csapatban játszanak , amugy egy-két public játékos jobban tolja mint a "nagy" klánosok ,és ne felejtsük el mindenki lentről kezdte. -
Polemius #48525 Nem. Talán azért sem, mert nem vagyok klántag sehol. :)
Elhiszem, hogy az összeszokott klántagok hatékonyan együtt tudnak dolgozni. De ebből még elhamarkodott következtetés, hogy a nyilvános szervereken csak magányos farkasok rohangálnának össze-vissza. Persze, mindig rohangál néhány ilyen is a pályákon. Van ilyen. De vannak olyanok is, akik szeretnek squadban játszani. Lehet, hogy nem minden alkalommal ugyanazok játszanak a szerveren, nem mindig ugyanaz a squadok összetétele, nem mindig alakul ki az összhang, de hidd el működik a dolog. :)
(Azt nem is vitatom, hogy a klánok magasabb szinten tudnak együttműködni, de azért van fokozat a csürhe banda és a delta force között. :) ) -
klánmeccsen már részt vettél? -
Landor #48523 Jól van na Dummyboy.. nem lehet mindenki 'ősbéefes'
-
trs ... BF2 (többek között ...) klán :)
TRaitorS :) -
Polemius #48521 "..szervezett, hatékonyan együtt dolgozó csapatok egymás elleni harcára. Na, olyat publicon nem fogsz látni. Kivéve esetleg, ha véletlenül összegyűlik egy klán egy oldalra"..
Szoktál járni publicra? Mert ez így, ebben a formában nem igaz. -
Landor #48520 Jaja! 
A legnagyobb mutatványa akkor is az volt, hogy a fullos bh-t le c4ezte, majd nyomott egy detonate gombot.. mi meg punisht rá mind a hatan..

De hogy nyugtával dícsérd a napot, ez volt rá a reakciója:

-
"A trs mindig is létezett"
"Szóval perpill a tsr bf2 szekciója a sok"
most trs vagy tsr vagy str vagy mi?? mondjuk nekem csak az rts mondana valamit
-
"iállhatunk nekem zsír mind1, mert nem hat meg ha lelőnek, de az se ha engem lőnek le sorozatba vagy 200x.
Én tudom magamról h nem vagyok egy nagy játékos, trs.Gerzson is meg a mz/x vagy mittomén milyen nevű klános gyerek is 100x jobb mint én...de ők legalább feltolják az arcukat ha jelezzük meccs van és esetleg baromira elkenik a szánkat. És ha megtörténik akkor se megy a nyálverés mint hisztinél hogy így meg úgy...
EZeket az embereket tisztelem...leginkább!!!
Ja és gerzson már bebizonyította nemcsak kiváló katona, hanem kiváló autóversenypilóta is!!! "
én absz veled értek egyet...engem ez csak kikapcsol...azért játszom
félrevonuló warozó nagymenők...lol egy szaros számítógépes játékkal:) medzsózni is bizti 16*2-ben ment el az igazi medzsós óvodás... -
Landor #48517 A trs mindig is létezett és létezni is fog!.. max nem bf2ben.. 
Olyan one man's army feeling amit más klántól úgysem kapnánk meg.
Szóval perpill a tsr bf2 szekciója a sok, meg nem értett kihaló félben lévő vietnamosrambó otthona! -
A tRs még létezik ? 
-
nekem a mikulás bácsi hozza...eredetiben -
na ez jó menet volt...hol is? a pályaneveket még mindig nem tudom, de a "tvtornyos" volt -
Te inkább az új rajongóddal törődj. 
A szókincse igazán változatos. -
Landor #48512 Egy csavarkulcsot nem emelek fel egy csapatban egy ilyen dislexiás, öntelt schrank mellett és szerintem más trs-es sem..
-
Ja, az egyik csóka (Név szerint Freddy Mercury) magyarnak volt regisztrálva, meccs elején sok szerencsét kívántunk neki magyarul, azt' csak nézett, hogy "What?" Aztán a meccs után valahogy megváltozott a kis zászlócska. -
Na, ezt aztán ne az én számlámra írjad már! Halál komolyan, az a link, amit adtam, az egy BFV "klán" honlapja volt. Amikor még működött, egy szőke csávó nézett az "Enter" felirat felett, egy szál szűk farmerban, álló... A Clanbase-en nézzétek meg, hogy miket írtak regisztrációba. Idézek:
"
Favorite "hardware" Favorite outfit
My 9" glowing hot rod! nude and rude!
Whip and pink handcuffs anything with leather... the less the better.
Glowrod, preferable 14inch or more Deep purple promdress with coirsette
Click to send mail Mr. Slaves 2" erect lovetube Nurses outfit
Bocs, hogy nem a "homoszexuális" szót használtam. -
Poggyász #48509 Need for goodspeed
-
Azóta se tudtam felkelni:) -
azt nem montam hogy ez mi csak nekem még új és legalább magyarul van 
ez a minimap probléma engem kurvára idegesít remélem megcsinájják
-
Ezek az EA fórumon a játékosok által javasolt változtatások, nem amik benne lesznek a patch-ben. -
Kovsebi #48505 Azért nem üres. 
Csak Need For speed megy Military módra.
-
hejesbítek mindegyi magyar szerver tört és Ü R E S
-
csabika00
2005.11.19. - 19:47
15 db
hozzászólás
Fejléc jól...
#1-Ugrándozás szűrése, nem lehet majd ugrás közben lőni és tölteni.Lefeküdni több idő lesz, ha nincs kakaó nem lehet ugrani stb.
#2-Erősebb lesz a légvédelem
#3-Feljavított szerverkereső
#4-Piros/kék hiba javítása(asszem ez az amikor pirosnak látod a csapatod tagjait)
#5-TK-rendszer javítása, nem lehet büntetni ha baráti aknára futsz, illetve akkor sem ha a repülő elé állsz#6-Megnövelt pontosság a fegyvereknél, meg ilyesmik
#7-Ezt nem értem pontosan, de vmi olyasmi, hogy a gránátvető és az AT rakéta minimum hatókörrel fog rendelkezni, és területre ható(?) sebzést okoz majd a használójának(?)
#8-Vmit módosítanak a jutalom- és rangrendszeren. Jutalompontok csapatmunkáért, több pont ha gyalogos szedi ki a harckocsit mint fordítva, hamarabb kap az ember pontot javításért. A parancsnok kevesebb pontot kap.
#9-Aknákat és c4-et nem lehet majd szétlőni, csak mérnök és kommandós szedheti fel őket. A mérnök ezért pontot kap.
#10-Miután c4-ről detonátorra vált az ember, automatikusan visszavált majd c4-re, főleg ugrás közben(?)
#11-Csökken a szerverre való belépés ideje
#12-A minimap nem fog önállóan zoomolgatni
#13-Csak a sofőr fog pontot kapni foglalásért, akkor is ha a géppuskás ült be először a kocsiba
#14-Nem lehet majd ellátmányos dobozzal javítani az uav-t stb.
#15-Az AT-rakéta néha átmegy a járművön, ezt kiszűrik
#16-Megerősített AT-kaszt
#17-Más jelzése lesz ha baráti akna/c4 van a közelben, hogy ne legyen emiatt TK
#18-Egyes grafikai problémák javítása
#19-Az ellenség nem szavazhat majd a másik csapat parancsnokának az "eltávolítására"
#20-A repülők és a helikopterek le kell hogy szálljanak majd az újratöltéshez
#21-Több pálya, főleg városi/gyalogsági pályák
#22-Billentyűkiosztással kapcsolatos bugok kiszűrése
#23-Üres járművek ellenségként fognak megjelenni a repülők számára, baráti járművek láthatóbbak lesznek
#24-Újratöltés/tüzelés animációk hibáinak javítása
#25-A black hawk egy szintre hozása a másik két szállító helivel, a minigun erejének csökkentése
#26-Új játékmódok
#27-A repülőgépek/helikopterek érzékenyebbek lesznek a kézifegyverek tüzére
#28-A "tettes" megkapja a pontot ha a sofőr kiugrik egy általa lelőtt járműből az utolsó pillanatban. A sofőr sokkhatást szenved ha súlyosan sérült jármbűből ugrik ki.
#29-A klán-előtagokat könnyen el lehet majd távolítani(?)
#30-Ezt nem vágom:Néhány játékos "bedobása" akik mondogatják majd, hogy laggol a cucc.
Szerkesztette: csabika00 - 2 alkalommal, utoljára 2005.11.19. - 19:47
T H X csabika00
-
Kovsebi #48502 Miért érdemes megvenni ezt a játékot? Mert egy pár napja valaki itt felvetette, hogy szinte majdnem mindenkinek eredeti van.
Nos az enyém még nem eredeti, hanem utángyártott.
Szinte minden magyar szerver törtszerver...
Biztos, hogy én is meg fogom venni. De csak azért, hogy eredeti legyen.
-
Ja raktam rendet, buzizást is be lehet fejezni.... -
na gyorsan töröjjétek ezt a sok szemetet mer minnyá jön a running bácsi a versenyről aszt ...csán rúg mindenkit
-
Lassú szar szerver múltkor alig csordogált 500Kb/s-el hát köszi inkább ingyen de torrent. De ne offoljunk. -
Thanatos #48498 reklám rulez... -
A kereső 1 db szervert mutat, oda sem enged felmenni mert a cd kulcsom nem eredeti.