172102
  • Me0w
    Detto, Waken is volt mar ilyen csomo, hogy csak a 'szemem sarkabol' (??!) latom jol az ellen jarmuveit. Nem tudom mi lehet a baja :) Mondjuk tegnap pl. nagyon felbasztam magam azon, hogy a bf2 szamara a lagkompenzacio az, hogy mig en mar a 3. golyot passzirozom a DAOba toltes cimszoval a fal MOGOTT, addig az ellenfelemnek meg mindig a fal ELOTT vagyok es siman megol. :(
  • Mersant
    vicces lenne, nem jatek lenne csak meszarszek taktika nelkul...bar ha jobban belegondolok az inkabb kedvemre valo, ne mszeretek taktikazni...
  • Zsoltika 007
    Nemtom én úgy láttam tankok meg katonák rohangásznak meg lőnek egymásra. Vagy nem?
  • Mersant
    hát nem tudom pontosan, hogy Uwu vagy Zero baratom hozta fel a meccs otletet, de az eX. klan ellen lenne a derby ha nem tevedek, de majd ha megjonnek az illetekesek ok elmondjak mit es hogy gondoltak, en csak ugy olvasgatom a forumot, de a szervezkedesben nem vagyok bene...:-)
  • haxoror
    Háborúban vagyunk?
  • haxoror
    Mert miért?
  • Zsoltika 007
    Mé? Mert nem etikus? Háborúban mi az?
  • badsec
    Engem felírhatsz!...Jó leszek hadifogolynak!...
  • haxoror
    Nekem pont tegnap volt hogy a szemem sarkából kiszúrtam egy távolabbi hidon az enemy apc-t, ráfordulok erre sehol semmi!
    Megint elfordultam erre megint ott volt, elkezdtem randomra lövöldözni a hídra néha villant az x hogy valamit eltaláltam aztán fel is robbant de abból sem láttam semmit csak hogy bejött az üzenet hogy kilőttem vkit :/
  • Running
    Látom fejlett a humorérzéked!
  • TS Zolly
    ,, Agresszív BC és Spawnolók hátbalövése alap ,,

Nem reklámoznám.
  • Running
    Milyen klán ellen lesz a war? Csak hogy ki tudjam írni. Szabály, map, szerver valami infó lécci...SG-n lehet, jól megy. Admin is vagyok szóval tudom irányítani az eseményeket.
    Szabályok? Én public manó vagyok, szóval nálam a Agresszív BC és Spawnolók hátbalövése alap...
  • alma2
    Hat igen, de a pilota akkor nem tudja leloni, ha netan egyhelyeben all az ellen,
    konrektan multkor egy tunguska probalt kinyirni igy, akkor egyedul voltam, es csak a negy raketajabol jottem ra, hogy van ott valami, a vegeredmenyre mar nem emlekszem :)
    16 os map nem olyan jo, nincs legi jarmu tudtommal :)
  • Mersant
    12fős csapatok esetében nehezen...:-)
  • Running
    Nemtom. 24-emberhez legyen má 32-es map, mert 16-oson bekempelem magam a supporttal oszt kinemlőnek onnan.
  • haxoror
    16-os mapok lesznek?
  • Running
    Emberek, akkor szerintem fogjunk bele a mókába...elkezdtem gyűjteni az embereket a WARhoz. Mivel kell egy kis idő ezért legyen az időpont mondjuk jövő hétfő, vagy kedd. Összesen 12 ember kell, remélem SG-sek leszünk 3-4-en , vagyis mindenki jelezzen aki ráérne az időpontban (természetesen este).

Akit érdekel a dolog és szeretne egy komoly vérfürdőben résztvenni az itt jelentkezzen (lehetőség szerint névvel, tudjuk kiről van szó ):

JELENTKEZÉS ITT
  • haxoror
    Ja ezt nekem is szokta csinálni, néha csak akkor láttom a távolabbi járművet amikor nem rá hanem egy kicsit mellé nézek
  • alma2
    Nem baj, szeretjuk a kihivasokat :)
    De ki is lenne az ellenfel ?
  • Landor
    Kicsit olyan Dávid és Góliát buli lesz..
  • BurnBaby
    üdv körünkben
  • Me0w
    Enis szivesen beugrok segiteni az sg teamnek ha hetfo v. kedd a nagy nap :)
  • Rafia
    Grat.
    Mi is nyertünk
  • alma2
    Hmm, egy ideje, nem latom az ellenseg jarmuveit 100 % viewdistance mellett idoben, ugy hogy a gunner mar ket perce magyaraz, ott van elottem...
    Az a regi bug elottem is ismeros, hogy akar az epuletek is eltunnek a talajrol, ha elfogy a memoria, ha fut mellette par program, de hogy mar a jarmuveket is keson latom igen bosszanto...holott tenyleg ellatok joval tavolabb, mint ahol fizikailg elvileg all az ellen jarmuve...
  • alma2
    Bar eselyt nem latok, hogy sikeresen vegzodjon a sg csapat+ csocselek vs. nem tudom milyen klan meccse de, ha van heli a palyan akkor mehetunk segiteni, a csocselek multunkkal az sgnek. :)
  • digitalenjoy
    Látom nyertetek ti is. Jó szoros volt. :)

Egyébként grat.
  • eX RambO
    Nem volt az igazi de meccsről meccsre egyre jobban összeszokik a csapat, mindenki megtanulja a dolgát aztán nem lesz ellenfelünk :)
  • FlatlineHun
    Ahoy!

Jót játszottunk tegnap, he! :)
  • Kuen
    Szépjónapot kívánok !

Végre olyan állapotba került a gépem, hogy a BF2 fut rajta szépen, így tegnaptól alkalmam van köztetek/veletek csatázni !

Lenyűgöz a játék, a bf és a Desert Combat méltó utóda, hihetetlenül élvezem :-)
  • Running
    Ez azt jelenti h a boltokban is meg lehet venni?
    Én aszem várok kicsit, megnézem a reakciókat...mindenedetre az 1.03 patch körül nagyobb volt a felhajtás.
  • alma2
    Koszi Sig, kiprobalom.
  • alma2
    Jaj de nyugodt a tarsasag, tegnap nem voltam gepkozelben delutan, es csak ma latom kjijott a kieg, es mit latok nagy hallgatas rola..., na meg arrol, hogy mit javit a patch.Latom holnap szabira kell mennem, mert hosszura fog nyulni az ejszakam :)
  • Running
    SZia.
  • Verzoo
    Üdvözletem
  • Running
    1. Nem minden nap van...
    2. Majd teszek fel, de unom már ua csinálni évek óta...
    3. Ha egyedül tolok egy nfs-t akkor nem röhögöm szét a fejem játék közben, itt meg igen...

Akit érdekel jön akit nem az nem...a lehetőség adott mindenesetre...lehet csak a térképeket fogom nézegetni, mit lehet kihozni belőlük...
  • Yan
    Sok lesz ez igy minden nap!
    Mér nem raktok fel egy autóversenyzős játékot?
  • Running
    - Hétfőn 11.21-én 19:30-21:00-ig autóverseny és pályatesztelés az ÚJ SG SZERVEREN!

- Álljon itt azoknak a névsora akik MÁR BEJUTOTTAK A KEZDŐ VERSENY SELEJTEZŐJÉBE:
    1. [SG]atwe
    2. Keke77
    3. tRs.Gerzson
    4. Schrank_HUN
    5. [SG]Locutus of Borg
  • uHs Gerzson
    közkésre most
  • Running
    Nekem még nem tűnt fel ez, vagyis nem túl gyakran, nekem inkább az tűnt fel hogy a lemaradt gyalogosokat lőtték agyon direkt, vagy véletlenül az mind1.

• Nagydög
    Tegnap mar megint takaritanom kellett. Map start. A gyerek beall a felszallni keszulo osztag tarsam ele, es lovi a pilotafulket, en meg artatlan pofaval leadtam nehany figyelmezteto lovest a fejere. A kollega meg ket perc mulva is ezen rohogott es lelkendezett a radioban. En meg persze szepen bezsebeltem a jol megerdemelt punisht.:)

Lenne meg egy kerdesem. Miert erzi mindenki szukseget, hogyha helikopterre ul, akkor minden foldon marado jarmuvet szet szedjen? Tegnap is jartam ugy egy parszor, hogy mindenki megrohanta a helikoptereket, mire odaertem, a bugykat meg gyorsan szetlottek a loveszek, mert akinek nem jut kopter, az nyilvan menjen gyalog b+. En meg mar ott tartottam, hogy lestingerezem az egrol a sajat barom csapattarsaimat.