172102
  • theodor
    tényleg kint van a spec forces?
  • alma2
    csak nem azt irtad neki, hogy nem mukodik a linkje ? :)
  • Hysteria
    cézé irtam privit nézd meg
  • CéZé
    Fraps, krekkelve
  • Crem
    oké!
    Előre is kösz!
  • Mersant
    ahogy magunkat ismerem ez csak az utolso pillanatban fog kiderulni...
  • Mersant
  • SigS
    NA emberek, rajottem mi a baj ezzel a BF2-es legvedelemmel

• 0Fritz0
    Otthonról el tudom küldeni a krekkelt FRAPS-et.
    Egyébként a battlerecorderrel is le lehet renderelni, Flat is úgy csinálta.
  • Crem
    Összegezve!:DDD

Fraps-al fel tudom venni jó minőségben?
  • alma2
    Hulyegyerekesen epp az elobb irtam le, hogy, hogy kell :)
  • Crem
    Ha hülyegyerekesen elmagyarázzák talán nekem is sikerül valamennyit felvenni...;)
  • Running
    Mondjuk sok időm nincs most bíbelődni a felvett anyaggal...:)
  • Running
    Hát fritz kéne hozzá, nála megy a reges fraps...én egyszerre csak 30mp tudok felvenni...de mondjuk abból is össze lehet rakni...egyébként szerintem lehet...
  • Crem
    Running!

Erről a fun WAR-ol nem készülhet videó?
    Te is és Flat is ért hozzá!
  • Crem
    Kubra Dam-on egyszer csináltam 127:0-t . Az volt a szerencsém, hogy az Admin volt a lövész!:DDDDD
  • Crem
    gyere Sg-nek!:D
  • Yan
    eX-nek ill. a "hetedikeseknek" kell besegiccség?
  • alma2
    Erre flatline jobban tudna valaszolni.
    keresel egy szervert ahol fut a felvetel,/vagy ahogy o csinalta, inditasz egy ilyen servert/ majd jatszol ott egy kicsit,
    aztan visszamesz fomenu community, megjelennek a listaban a rolad keszult felvetelek, letoltod. megnezed a demot, megjegyzed az izgalmas jeleneteket, mert visszafele nem lehet tekerni !!! elinditod a bf-et kamerafelvevo opcioval, ahol ujra megnezed a videot, de akkor rogziti a kameramozgast amit te csinalsz.
    majd harmadik opcioval elinditva a demot, osszekoti a kameramozgassal es lerendereli, de hat eleg gorenyul nezett ki pedig azt hiszem fullra vett mindent !
    Ennel 1000 X kenyelmesebb ha feltudod venni az egeszet jatek kozben, egy masik kartyaval es akkor meg fps nezet is lenne, mert kivulrol azert nem tunik olyan neheznek az egesz :)
    vagy egybol feltudod venni a visszanezett demot is. szerintem tobben igy csinaljak...

• Running
    Gratula...
  • koschwarz
    gyerekek, hétvégén megtörtént, hogy igazán jó voltam életemben először (kb. 40 kill 5 death-re), erre folyamatosan ki akartak szavazni :), de nem sikerült nekik, pedig folyamatosan indították a szavazásokat. én meg hergeltem őket a frappáns beszólásaimmal ;)asszitték engem nem lehet kilőni valami cheat miatt

pedig télleg csak arról volt szó, hogy a parancsnok folyamatosan dobálta mögénk a suppboxokat, úgyhogy lehetett hova visszavonulni, és a tankokkal, apc-kkel sikeresen álltuk az amcsi előrenyomulást.... egyébként ez tök jó taktika
  • Hysteria
    egy kérdés

hogyan lehet ezzel a battlerecorderrel videot felvenni? )
  • alma2
    lehet, hogy nem oly latvanyosak , de ertekeltem, hogy idot szant ra, hogy csinaljon egy ilyet, ugyhogy felkerultek... szoval ez nem a best of... ez egy palya tortenesei.
  • alma2
    es az utso:
    genyo jatek a vilag masik vegen respawnal futas a helihez, gunnernek faj a laba beul a dzsipbe :)
    enemy heli mar var rank, de elbenazza a lovest, orr felemel szuper gunner darabokra szedi.
    enemy bazis nagy kaosz eszre sem vettem a tunguskat, szerencsenkre nem minket lo, visszafordulunk de addigra mar nyekk volt.
    Jaj mar megint szall fel a heli :)
    Dzsippes fedezek alol lo, de hat nem sok sikerrel.
    ez a franya helis megint megszivta.
    valaki ideges volt rank, mar beallt a bazisunkra, de a nem normalis egy tankkal :) es itt lo le az enemy heli.. nahh akkor valamit csak osszekevertem az elobb
    bumm bumm2
    37mega
  • alma2

filmnezes kozben kell olvasni, hadikommentar, nelkule ertelemetlen szavak sokasaga :)
    2. tunguska/amcsi verzioja/ megtalalasa, bemerese, volgybe elbujas rafordulas, majd hiaba kidobott flare eltalal, de azert megkapja a magaet.Nagyanyam stopperje elinditva heli megjelentes kiszamitva rafordulva egy raketa erejeig, kinyirva, helijavitas.
    Nagyanyam stopperje ismet szamol, raketa kilo de 3 meterrel elobb mint kellene igy elotte robban fel, de azert megkapja a kovetkezore.
    enemy aa kinyir.
    A legvegen elmarjuk a commandernek nem szamito kill pontot :)
    Aztan csufos veg, egyszerre kilott raketa, a ket helibol, mi huztuk a rovidebbet
    Persze lehet mondani kinyirjuk a foldallo helit, de biztos meg volt ra az okunk.Ha igy nyir ki valaki egy szavam se lehet, sose vartuk direktbe, csak makunk volt...
    ez a palya viszont tul kicsi 32 playeresen legalabb 3 AA mindig ralat a helire.
    bumm bumm
  • alberto 15
    szerintetek érdemes letölteni a special forcest?, mert ha felrakom akkor telepíti az 1.01-es patchat rakja fel, és bf2zni nemtok. de ha jó a game, és van tört szerver akkor letöltöm
  • alma2
    semmi extra jatszottunk egy palyan ahol ment a battlerrkorder, aztan raeros haverom lerenderelte az izgalmasabb pillanatokat.
    na lassuk a commentet a videokhoz :)
    profi raketakerulgetes, majd jo raallas a vegzetes loves kiadasara, de elbenzva,nem arra ment amerre gondoltam :) 7 mega.
    Helicsata
  • Running
    Na ez egy jó társaság lesz!

Akkor lássuk eddig a csapatot:

MEOW
    BADSEC
    RUNNING
    GUNDARK
    CREM
  • Landor
  • Poggyász
    Ezt hívják az elfordított látás technikájának, a csillagászok régóta alkalmazzák.
  • joebacsi
    nem
  • Rafia
    ez "bug", vagy ilyesmi, minden mapon így van. Pl. az anyahajót látod a látómező szélén de középen nem. Néha az APC hudján mintha át sem lehetne látni, pl. Dragon Valley-n.
  • Mersant
    passz, nem ertek hozza...
  • Running
    Na jelentkezzetek...3-an már vagyunk.:)
  • TS Zolly
    ezzel egyet értek, hisz a foglalókat kell messziről fedezni. BC! A BC a f@szság!
  • haxoror
    Szerveroldalról nem lehet kikapcsolni?
  • haxoror
    DAO-val a kedvenc pillanataim amikor már a tizedik tölténynél tartok és egy ellen egyszercsak elémugrik :D

(remélem javítják majd a patchben)
  • Mersant
    ebben abszolut egyetertunk, ruhellem ezt a spawnolos baromsagot, de sajnos warokon ez a kulcsa az egesznek, nagyon gaz...:-(
  • haxoror
    32-esen ez a leaderre spawnolásos izé ami kiborít, már BFV-ben is utáltam a rókalyukat de ott legalább tudni lehetet hogy engi viszi itt meg ha egy pilóta ugrik a védelem mögé egy perc múlva már egy egész squaddal mászkál, nekem ez nagyon nem jön be, még demo alatt volt szerencsém 16-os mappon játszani, lehet hogy intenzívebb a harc de nekem az mindig is jobban tetszett :)
  • TS Zolly
    Bocsi, ez most kivételesen nem a humor érzékem.