172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
theodor #48616 tényleg kint van a spec forces? -
csak nem azt irtad neki, hogy nem mukodik a linkje ? :)
-
cézé irtam privit nézd meg -
CéZé #48613 Fraps, krekkelve -
oké!
Előre is kösz! -
ahogy magunkat ismerem ez csak az utolso pillanatban fog kiderulni...
-
-
NA emberek, rajottem mi a baj ezzel a BF2-es legvedelemmel 
-
Otthonról el tudom küldeni a krekkelt FRAPS-et.
Egyébként a battlerecorderrel is le lehet renderelni, Flat is úgy csinálta. -
Összegezve!:DDD
Fraps-al fel tudom venni jó minőségben? -
Hulyegyerekesen epp az elobb irtam le, hogy, hogy kell :) -
Ha hülyegyerekesen elmagyarázzák talán nekem is sikerül valamennyit felvenni...;) -
Mondjuk sok időm nincs most bíbelődni a felvett anyaggal...:) -
Hát fritz kéne hozzá, nála megy a reges fraps...én egyszerre csak 30mp tudok felvenni...de mondjuk abból is össze lehet rakni...egyébként szerintem lehet... -
Running!
Erről a fun WAR-ol nem készülhet videó?
Te is és Flat is ért hozzá! -
Kubra Dam-on egyszer csináltam 127:0-t . Az volt a szerencsém, hogy az Admin volt a lövész!:DDDDD -
gyere Sg-nek!:D
-
eX-nek ill. a "hetedikeseknek" kell besegiccség? -
Erre flatline jobban tudna valaszolni.
keresel egy szervert ahol fut a felvetel,/vagy ahogy o csinalta, inditasz egy ilyen servert/ majd jatszol ott egy kicsit,
aztan visszamesz fomenu community, megjelennek a listaban a rolad keszult felvetelek, letoltod. megnezed a demot, megjegyzed az izgalmas jeleneteket, mert visszafele nem lehet tekerni !!! elinditod a bf-et kamerafelvevo opcioval, ahol ujra megnezed a videot, de akkor rogziti a kameramozgast amit te csinalsz.
majd harmadik opcioval elinditva a demot, osszekoti a kameramozgassal es lerendereli, de hat eleg gorenyul nezett ki pedig azt hiszem fullra vett mindent !
Ennel 1000 X kenyelmesebb ha feltudod venni az egeszet jatek kozben, egy masik kartyaval es akkor meg fps nezet is lenne, mert kivulrol azert nem tunik olyan neheznek az egesz :)
vagy egybol feltudod venni a visszanezett demot is. szerintem tobben igy csinaljak...
-
Gratula... -
gyerekek, hétvégén megtörtént, hogy igazán jó voltam életemben először (kb. 40 kill 5 death-re), erre folyamatosan ki akartak szavazni :), de nem sikerült nekik, pedig folyamatosan indították a szavazásokat. én meg hergeltem őket a frappáns beszólásaimmal ;)asszitték engem nem lehet kilőni valami cheat miatt
pedig télleg csak arról volt szó, hogy a parancsnok folyamatosan dobálta mögénk a suppboxokat, úgyhogy lehetett hova visszavonulni, és a tankokkal, apc-kkel sikeresen álltuk az amcsi előrenyomulást.... egyébként ez tök jó taktika -
egy kérdés
hogyan lehet ezzel a battlerecorderrel videot felvenni? ) -
lehet, hogy nem oly latvanyosak , de ertekeltem, hogy idot szant ra, hogy csinaljon egy ilyet, ugyhogy felkerultek... szoval ez nem a best of... ez egy palya tortenesei. -
es az utso:
genyo jatek a vilag masik vegen respawnal futas a helihez, gunnernek faj a laba beul a dzsipbe :)
enemy heli mar var rank, de elbenazza a lovest, orr felemel szuper gunner darabokra szedi.
enemy bazis nagy kaosz eszre sem vettem a tunguskat, szerencsenkre nem minket lo, visszafordulunk de addigra mar nyekk volt.
Jaj mar megint szall fel a heli :)
Dzsippes fedezek alol lo, de hat nem sok sikerrel.
ez a franya helis megint megszivta.
valaki ideges volt rank, mar beallt a bazisunkra, de a nem normalis egy tankkal :) es itt lo le az enemy heli.. nahh akkor valamit csak osszekevertem az elobb
bumm bumm2
37mega
-
filmnezes kozben kell olvasni, hadikommentar, nelkule ertelemetlen szavak sokasaga :)
2. tunguska/amcsi verzioja/ megtalalasa, bemerese, volgybe elbujas rafordulas, majd hiaba kidobott flare eltalal, de azert megkapja a magaet.Nagyanyam stopperje elinditva heli megjelentes kiszamitva rafordulva egy raketa erejeig, kinyirva, helijavitas.
Nagyanyam stopperje ismet szamol, raketa kilo de 3 meterrel elobb mint kellene igy elotte robban fel, de azert megkapja a kovetkezore.
enemy aa kinyir.
A legvegen elmarjuk a commandernek nem szamito kill pontot :)
Aztan csufos veg, egyszerre kilott raketa, a ket helibol, mi huztuk a rovidebbet
Persze lehet mondani kinyirjuk a foldallo helit, de biztos meg volt ra az okunk.Ha igy nyir ki valaki egy szavam se lehet, sose vartuk direktbe, csak makunk volt...
ez a palya viszont tul kicsi 32 playeresen legalabb 3 AA mindig ralat a helire.
bumm bumm -
szerintetek érdemes letölteni a special forcest?, mert ha felrakom akkor telepíti az 1.01-es patchat rakja fel, és bf2zni nemtok. de ha jó a game, és van tört szerver akkor letöltöm -
semmi extra jatszottunk egy palyan ahol ment a battlerrkorder, aztan raeros haverom lerenderelte az izgalmasabb pillanatokat.
na lassuk a commentet a videokhoz :)
profi raketakerulgetes, majd jo raallas a vegzetes loves kiadasara, de elbenzva,nem arra ment amerre gondoltam :) 7 mega.
Helicsata -
Na ez egy jó társaság lesz! 
Akkor lássuk eddig a csapatot:
MEOW
BADSEC
RUNNING
GUNDARK
CREM -
Landor #48588 

-
Poggyász #48587 Ezt hívják az elfordított látás technikájának, a csillagászok régóta alkalmazzák.
-
nem -
Rafia #48585 ez "bug", vagy ilyesmi, minden mapon így van. Pl. az anyahajót látod a látómező szélén de középen nem. Néha az APC hudján mintha át sem lehetne látni, pl. Dragon Valley-n. -
passz, nem ertek hozza...
-
Na jelentkezzetek...3-an már vagyunk.:) -
TS Zolly #48582 ezzel egyet értek, hisz a foglalókat kell messziről fedezni. BC! A BC a f@szság! -
haxoror #48581 Szerveroldalról nem lehet kikapcsolni? -
haxoror #48580 DAO-val a kedvenc pillanataim amikor már a tizedik tölténynél tartok és egy ellen egyszercsak elémugrik :D
(remélem javítják majd a patchben) -
ebben abszolut egyetertunk, ruhellem ezt a spawnolos baromsagot, de sajnos warokon ez a kulcsa az egesznek, nagyon gaz...:-( -
haxoror #48578 32-esen ez a leaderre spawnolásos izé ami kiborít, már BFV-ben is utáltam a rókalyukat de ott legalább tudni lehetet hogy engi viszi itt meg ha egy pilóta ugrik a védelem mögé egy perc múlva már egy egész squaddal mászkál, nekem ez nagyon nem jön be, még demo alatt volt szerencsém 16-os mappon játszani, lehet hogy intenzívebb a harc de nekem az mindig is jobban tetszett :) -
TS Zolly #48577 Bocsi, ez most kivételesen nem a humor érzékem.