172102
  • alma2
    na megneztem a spec force-t + a patchet de csak singlebe tudtam.
    -lassuk csak ejszakai palyak, en szemely szerint nem szeretem, tehat kilove.
    -ez a grappling hook, vagy itt nem is tudom, hogy hivjak eleg bena, kilovod aztan eltunik x ido utan, se levagni, se leloni nem tudtam.
    -A BH-kat harom anti-tank raketa leszedi.
    -Termeszetesen a helik, repcsik, tovabbra is toltodnek a levegoben./ez azert jo :)/
    -Tovabbra is olyan bena a jatek, ha az intro folyaman nyomsz egy space-t. hogy skippeld az introt, azt beirja a jelszohoz a login ablaknal, aztan csak lesel miert incorrect a password.
    -a szep kis reklam ablak az elejen most is ott van.
    -tovabbra is remekul mukodik a bunnyhopping.
    -a heli tv kameraja adashibas lett, kicsit hullamzik a kepe.
    - a heli tv kameraja mutatja egy X -el hova kattintottal utoljara.
    - Vegre kijavitottak legalabbis azon a palyan ahol probaltam, hogy nem kell barmilyen tajegysegre , jarmure kattintani, hogy iranyitani tudd a raketat ergo, ha az egbe losz akkor is iranyithato. Remelem a regi palyakon is mukodik !
    -Lett ket uj helikopter, az egyik hasonloan furge mint a kobra bar iszonyat csunya a cockiptje, semmit nem latni ki belole. A masik egy nagyobb darab heli.gondolva a siro szaju gyerekekre, + a dc-s helisekre, azzal keptelenseg leesni, persze lehet. hogy van ilyen igazabol, de kb egy 5 eves gyerek mar eliranyitja billentyuvel, mert max gazon ugy, hogy a foldet nezed, nem csokken a magassaga, szerintem tobb mint bena...cserebe ritkan lovi a raketakat, es olyan szeles a fesztavja, hogy ezzel mar egy keresztben allo tank mellett is ellosz ketoldalt.
    -van egy specopsos magyar server DR klane, gondoltam ramegyek erre kiirja, hogy regi a kliensem, nekik meg a megpatchelt jatekom utan is ujjab server fut, csak tudnam hogyan :). a patchelt kliens most a 2552-344.0 verzion fut.
    -van egy palya ami egy anyahajon jatszodik joreszt, ertsd 10x-er akkora mint a jelenlegi anyahajo, rajta sok sok repulovel a fedelzeten, az oke, hogy nem lehet repulni veluk, bar itt pont van heli, de szetloni se lehet oket, sot meg a szekeket se lehet megmozditani. lassan kikotunk 98-as szinten.oke, hogy ez multi de akkor is, eroltessek meg magukat. /pl hl2dm, ha mar annak a szinvonalara csokkentettek ezt a jatekot is./
    kb 5-6 palyat neztem meg azt hiszem 8 van osszesen es ezert 30 dollart kernek.
    Amikor van vagy 100 custom map aminek a fele meg jo is, az meg ingye van... hat hiaba naluk a hatalom.
    -Ja repcsit egyik palyan se talaltam a 6 kozul.
    -Gondolom holnap at all mar az osszes server aztan lehet nyomni vele.
    Akinek volt annyi esze, hogy elmentse az eredetit mielott jol megpatchelte, az most pakolhatja vissza regit holnapig, ha multizni akar :)

• CéZé
    netán kevés a helyed a meghajtón?
  • shiftáj
    foggalmam sincs róla :S beírom a CD kulcsot, enter és ez :/
  • Ahhoj
    te mire tippelsz mi a probléma?
  • Running
    MÁR GYÜLEKEZÜNK AZ SG SZERVEREN JÖJJÖN AKI TUD!!!!!!
  • shiftáj
    van egy kis problámám :S plz help
  • Danee
    nem , én csak Subzero meg Shadow7 néven játszottam DaNeE előtt :)
    Zink-re emlékszek én is :) midig ott lógott a murry ts-en :)
    Jókat dc-ztünk ott Kristo4o-val :)
  • mohus
    az sg szerveren lesz a móka?
  • schrank
    3-ig számoltam azt ahogyan a helipadon felszálni vágyó kobrát szétbaszta a edlol tévégájddal ojan messziről hogy nem is láttátok őket csak kilőttétek a raksit szt jóvan
  • TS Zolly
    Meg Zink, Drönk vagy mi tábornok és stb.
  • alma2
    Shrank shrank, ha sok hulyeseget beszelsz ellened leszek a meccsen.
    Itt max annyi basecamping volt, amit az ellen tankja allt a helipadunknal, nem tobb.
  • Danee
    hát te nem emlékszel Subzero-ra? :) én voltam anno :)
  • haxoror
    ööö... na ezt le kell csekkelnem mert eléggé kibaszás jellegű ha a gyalog messzebb lát
  • haxoror
    De legalább tudom hogy jön pl egy tank és enyém lesz az első találat amikor látótávba ér ;)

Vagy közben kilő egy másik amíg idétlenkedek a nézetemmel :D
  • dronkZero
    Egyébként singleplayer cuccban (asszem Chrome?) exploitoltam is már ilyet.
    Sok haszna nincs, főleg multiban.
    Ja, meg szerintem BFben nagyobb a látótáv gyalog, mint járműben. (Ez nem tuti, de így érzem)
  • schrank
    megnéztem ezeket a " kemény vagyok mert szétlövöm a felszálni készülő helit " videókat meg BC orrvérzésig hát én ijennel nem menőznék
    az a "két tunguska amerikai verziója " hát ha valamivel szét lehet szedni egy helit akkor az a bredli mert 2 raksit még letucc rázni de 4-et + gépágyú kombinációval csak a -k nem bírnak el egy ijen szarral
  • dronkZero
    Ja, csak nehéz emlékezetből fejbelőni úgy, hogy: 35 fok 13 szögperc balra, 40 fok 45 másodperc felfelé, balklikk balklikk balklikk... :)
  • haxoror
    viszont ha balra lefele nézek a célkereszttel akkor maximalizálhatom a látótávot a helyzetem előtt mert a lap helyett a kocka sarka kerül oda EXPLOIT!!!
  • haxoror
    Szóval fícsör :/
  • dronkZero
    Ez a "szemem sarkábol látom, de ha ránézek eltűnik" fícsör minden játékban így jelentkezik, azért van, mert a játék nem egy gömbön belül rakja ki az objektumokat, hanem egy kockán belül. Ennek a kockának a mérete függ a "View distance"-tól, és veled együtt forog, úgy, hogy a közepén állsz, és az egyik lapjának a közepe felé nézel. És a kocka sarkai messzebb vannak a középpontjátol, mint egy lapjának a középpontja.
  • haxoror
  • CéZé
    a kakukk ? :)
  • schrank
    álmos,előd,ond,kun,tas,HUBA,töhötöm
    mejik a kakukktojás
  • FlatlineHun
    Verzooo -> TS! KTHX
  • CéZé
    a huba az ön készülékében van :)
  • theodor
    hát tényyleg nem tudsz de még csak special forces-al sem tudsz az a ráadás
  • schrank
  • TS Zolly
    Ne bántsd Running-ot. Hisz uj seprü jól seper.
  • mNzJean
    akkor most mi van az SF-el ? ha leszedem tényleg nem tudok majd bf2 őzni ? elég szar lenne és nem is hiszem hogy igy van ,de ha valaki tud bővebbet légyszi irja be. THX
  • uwu
    Tényleg nagyon szoros volt, de az nem látszik az eredményen amikor az utolsó körben megöltük mindet, és minden zászló a miénk volt. Csak épp lejárt az idő mikor az utlsó haldoklott, még 10mp és szebb lenne.
  • Crem
    nézd a jó oldalát nincs büntetés!;)
  • Drachomir
    jo kesz ez a weboldal!!!! yummi!!!
  • Drachomir
    en is koszonom! :D
  • Me0w
    Deremek, mar tobben torolnek a topikbol megint mint kene...
  • Hysteria
    lol :)
  • FlatlineHun
    Új bf2 kitüntetések!
  • Crem
    thx!:D
  • theodor
    Mi van nálad má mikulás van?Nálammeg karácsony na oszt az angyalka szarta ki a spec forcest
  • Running
    Te egy isten vagy öcsém!!!
  • Drachomir
    Sziasztok!

Most szedtem le a spec forcest.. es eredeti gamem van . probalta mar valaki ezt a parositast? Tudni szeretnem felengede majd a rankedre?