172102
  • TS Zolly
    Tudtam wazze, hogy a Running Wildtől vetted a neved! Fiatal korom kedvenc zenekara volt! Kalozok yeeeeeeee!!!!!!!
  • gergod
    1 squadba voltatok nem?
  • Running
    Borg jelezte hogy jön tartalékosnak...
  • Running
    Van publicon is csapatmunka....csak mindig ugyarra a szerverre kell járni és ugyanazokkal az emberekkel kell squadba játszani...én ezt csináltam...megláttak és jöttek mindig és tettük a dolgunk...8 állandó ember volt állt akikkel játszottam...
  • gergod
    Ezt nem neked szántam ..... :)
  • gergod
    Azért az érdekes, hogy van aki azt hiszi, hogy publicon van csapatmunka. Csapatmunka nem abból áll, hogy 3-4-5-6 ember egy squadba együtt mozog. Legalábbis klán meccsen nem. Nem árt, ha 3-4 squad is összedolgozik, és lehetőleg azt amit a kommander mond, vagy előtte meg lett beszélve.
  • joebacsi
    fogadni hol lehet a meccsre?
  • Running
    Akkor lássuk eddig a csapatot:

1. MEOW
    2. badsec
    3. [SG]Running
    4. Gundark
    5. Crem
    6. [SG]atwe
    7. -mNz-Jean
    8. Schrank

Még 4 ember jelentkezését várjuk!!!! JELENTKEZÉS ITTTTT!!!!!!!!!!!!!!!
  • Borg
    LBandi meg Block néven tért vissza... hiába no, változnak az idők. Vagy nem...
  • Running
    GYűlik a csapat az EX ellen....kössétek fel a gazyátokat ex-feleségek!!!
  • vsly
    kun,mert az Kond.Lámi
  • vsly
    temegkabbe(áruló)
  • vsly
    Megtisztelne Uram,ha egy oldalon harcolhatnánk
    (decsakhamegigéred,hogynemrepülsz)
  • 0Fritz0
    Jah, anno 2 dtk között engem is elküldött az anyámba. :)
    A szövegeken meg jókat röhögtünk.
  • vsly
  • joebacsi
    :DDDDDDDDDDDDDDD
    ejbameg, ezt ne mondtad volna :)
    könnyek csordulnak a szemembe a név hallatán, de szerintem a kötsög ösbfesek közül nem nekem egyedül :DDDDDDD
  • vsly
    "Nekem pont tegnap volt hogy a szemem sarkából kiszúrtam egy távolabbi hidon az enemy apc-t, ráfordulok erre sehol semmi!
    Megint elfordultam erre megint ott volt, elkezdtem randomra lövöldözni a hídra néha villant az x hogy valamit eltaláltam aztán fel is robbant de abból sem láttam semmit csak hogy bejött az üzenet hogy kilőttem vkit :/"

Ez azért van,mert a játék a ködhatárt egyenes vonalban generálja eléd,nem pedig körívben.Ezáltal a kép szélén messzebbre látsz,mint a közepén
  • Looserke
    Ha eredeti BF2-őm van és feltenném a nem eredeti SF-et, akkor gondolom nem tudnék rankedra menni, még a holnapi patch ellenére sem ugye?
  • 0Fritz0
    Ez jó lenne a verseny kezdőképének. :)
  • shiftáj
    én ennek eskü behalok mért nem elhet olyan mint a többi game h normálisan feltelepül hallod? valaki segítsen plz... akárhogy próbálom nem sikerül... perccsing fájled. rendszergazdaként nem müxik, átnevezem magam akkor a startnál átváltozik de a Document Settings -be nem pedig resiztem is meg minden... akkor a temp es baromság jön be föleg h a patch.exe az tök más mint ami kell.. nem hiszem már el...
  • shiftáj
    én ezzel hallod nem játszok az életbe! peccsing fájled, és mindent próbáltam, még kombinálva is... de semmi
  • alma2
    en mar jo reg elallitottam ezt, nem tudom, hogy ez az egyik tmp vagy temp konyvatarak egyike. de nezd meg magad, ha igen akkor konnyen meguszod:
    my copmuter, jobb klikk properties, advanced , bal alul environment variables es azon belul a ket felso sor az.Ha igen atirod mashova es mar kesz is.
  • alma2
    ha valoban igy mukodik ez a kockalataosos dolog, mar igazen lehetne mondjuk helyette egy nyolcog, ami megsem egy kor, es maris nem lehet kihasznalni ezt az elonyt.Ha mar negyszog akkor legyen a latohatarom a negyszog oldala, es ne azon belul joval tuntetgesse el a jarmuveket, mert gondolom nem csak en lattam joval tovabb akar szembe is, mint ahol a jarmu allt. magyarul legyen a "kodhatarnal" ez
  • CéZé
    Documents and Settings/neved/Local Settings/Temp
    -{A9735F32-1805-4697-BC83-94ABBD87B63E}
    -bye187.tmp

nekem ebbe a kettőbe pakolja, kb 500 megát
  • dronkZero
    Egyébként kicsit jobban megnézegetve épp a BF2ben nem sikerült a "kockalátást" elérnem. Megkerestem a határt, ahonnan szabad szemmel nem látszott már egy dzsip (gyalog,dszipből, a géppuskájából, és külső nézetből sem), éppen a határon állva sem tudtam a szemem sarkából meglátni. M16 iron sight-tal látszott. Aztán volt egy határ, ahonnan i.s.-tal a dzsipet láttam, a mellette álló ember meg eltűnt. Az embert sem láttam meg azon a határon túl sehogy.
    Lehet, hogy tanknál, helinél máshogy van a helyzet, és lehet, hogy pályáktól(ködhatár) is függ.
    Mashtuur City, minden gfx LOW, view distance max.
  • alma2
    Allitsatok at mind a ket temp valtozot mashova, aztan szerintem siman felmegy.
    Vagy lehet, hogy nagyobb a szivas, mert nem is a tempbe pakolja hanem ahova a bf2 config fileait. az meg a "Documents and Settings" vagy atallitjatok azt, hogy masik meghajton legyen, vagy csinaltok egy hardlinket, vagy az egeszre, vagy a bf2-config mappara egy masik meghajotra, szerintem ennek mukodnie kell.
    tovabbi reszletekbe nem megyek bele :)
  • dronkZero
    Ja, nem neked címeztem, Haxoror, csak így sikerült...
  • Tomsteel
    Tud valaki .zip -es patchet a gamehez ? ? ?
  • dronkZero
    Izgi lesz 3G helyet csinálnom windows melett egy 4.5G-s rendszerpartíción...
  • Tomsteel
    és azt írja a patch hogy min. 1,6Gb kell neki
  • Tomsteel
    sajnos az 5Gb-ból kb 800Mb szabad....
    És nemtok semmit letörölni, mert csak rendszer fileok vannak rajta(szinte).
  • shiftáj
    de van a C -n is 4,5 Giga :/
  • Tomsteel
    Sziasztok !
    Nagy bajban vagyok !
    Nem tudom felinstallálni a patch-et(már olvasgattam a faq-t, de erről nincs szó), mert nincs elég hely a C:\ meghajtómon. A játék nem a C:\-n van, de a temp könyvtárba akarja kicsomagolni a patchet. Van arra vmi megoldás, hogy ne a Temp könyvtárba csomagolja ki magát a patch ? ?

Előre is NAGYON köszi ! ! !!
  • alma2
    eloszor kell neki gondolom x hely, hogy kipakolja magat az installer azt teszi a temp konyvtarba.De mar arra se volt helyed, igy a jatekot tuti nem fogod felpakolni, mert kiirja 2,4 giga hely kell neki a temp-en, de nekem kb 2.8-nal is azt irta, hogy keves, de mar 3 giganal felmaszott rendesen.
    Hat igen ez is nagyon bena tobbekkozott a jatekban :)

• alma2
    Orulok, hogy legalabb mar haromig el tudsz szamolni, volt ott talan tobb is :)
    Sajna ez a palya ilyenre sikerult, tul kozel vannak a bazisok a helipadjukhoz.Azt hiszem sehol nem lottuk a megjeleno embereket, mint ahogy egyesek szoktak, sehol nem vartunk arra ket masodpercet sem, hogy megjelenjen a heli, sot annyi eszuk nem volt, hogy ott a fobazisukon egy AA meg egy tunguska, 5 meterre meg egy AA, hogy leszedjenek, hat azok sajna igy jarnak...HA lesz turelme a haveromnak csinalni megegyet, csinalunk olyat amikor a repcsiket lovoldozzuk le helivel csak a te kedvedert :)
    De mostmar banom, hogy nem voltal ott dzsippeddel, odaszalltam volna a fejed fole a fustolgo helivel, aztan fustmergezesbe kimultal volna :)
  • CéZé
    nem az a kakukktojás :)
  • eX RambO
    Az a Kun véletlenül nem Kond volt?? Javíts ki ha tévedek... Ond,Kond,Tas, Huba,Töhötöm...hmmm????
  • CéZé
    én cincogásnak hallottam:)
  • shiftáj
    de még megse kérdezte h hova rakjam :S
  • TS Zolly
    Tök mindegy, mindketten csak nyávogtatok ts-en.