172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
TS Zolly #48697 Tudtam wazze, hogy a Running Wildtől vetted a neved! Fiatal korom kedvenc zenekara volt! Kalozok yeeeeeeee!!!!!!! -
1 squadba voltatok nem? -
Borg jelezte hogy jön tartalékosnak... -
Van publicon is csapatmunka....csak mindig ugyarra a szerverre kell járni és ugyanazokkal az emberekkel kell squadba játszani...én ezt csináltam...megláttak és jöttek mindig és tettük a dolgunk...8 állandó ember volt állt akikkel játszottam... -
Ezt nem neked szántam ..... :) -
Azért az érdekes, hogy van aki azt hiszi, hogy publicon van csapatmunka. Csapatmunka nem abból áll, hogy 3-4-5-6 ember egy squadba együtt mozog. Legalábbis klán meccsen nem. Nem árt, ha 3-4 squad is összedolgozik, és lehetőleg azt amit a kommander mond, vagy előtte meg lett beszélve. -
fogadni hol lehet a meccsre?
-
Akkor lássuk eddig a csapatot:
1. MEOW
2. badsec
3. [SG]Running
4. Gundark
5. Crem
6. [SG]atwe
7. -mNz-Jean
8. Schrank
Még 4 ember jelentkezését várjuk!!!! JELENTKEZÉS ITTTTT!!!!!!!!!!!!!!! -
Borg #48689 LBandi meg Block néven tért vissza... hiába no, változnak az idők. Vagy nem... -
GYűlik a csapat az EX ellen....kössétek fel a gazyátokat ex-feleségek!!!
-
kun,mert az Kond.Lámi
-
temegkabbe
(áruló
)
-
Megtisztelne Uram,ha egy oldalon harcolhatnánk 
(decsakhamegigéred,hogynemrepülsz
)
-
Jah, anno 2 dtk között engem is elküldött az anyámba. :)
A szövegeken meg jókat röhögtünk. -
-
:DDDDDDDDDDDDDDD
ejbameg, ezt ne mondtad volna :)
könnyek csordulnak a szemembe a név hallatán, de szerintem a kötsög ösbfesek közül nem nekem egyedül :DDDDDDD -
"Nekem pont tegnap volt hogy a szemem sarkából kiszúrtam egy távolabbi hidon az enemy apc-t, ráfordulok erre sehol semmi!
Megint elfordultam erre megint ott volt, elkezdtem randomra lövöldözni a hídra néha villant az x hogy valamit eltaláltam aztán fel is robbant de abból sem láttam semmit csak hogy bejött az üzenet hogy kilőttem vkit :/"
Ez azért van,mert a játék a ködhatárt egyenes vonalban generálja eléd,nem pedig körívben.Ezáltal a kép szélén messzebbre látsz,mint a közepén
-
Ha eredeti BF2-őm van és feltenném a nem eredeti SF-et, akkor gondolom nem tudnék rankedra menni, még a holnapi patch ellenére sem ugye? -
Ez jó lenne a verseny kezdőképének. :) -
shiftáj #48678 én ennek eskü behalok mért nem elhet olyan mint a többi game h normálisan feltelepül hallod? valaki segítsen plz... akárhogy próbálom nem sikerül... perccsing fájled. rendszergazdaként nem müxik, átnevezem magam akkor a startnál átváltozik de a Document Settings -be nem pedig resiztem is meg minden... akkor a temp es baromság jön be föleg h a patch.exe az tök más mint ami kell.. nem hiszem már el... -
shiftáj #48677 én ezzel hallod nem játszok az életbe! peccsing fájled, és mindent próbáltam, még kombinálva is... de semmi -
en mar jo reg elallitottam ezt, nem tudom, hogy ez az egyik tmp vagy temp konyvatarak egyike. de nezd meg magad, ha igen akkor konnyen meguszod:
my copmuter, jobb klikk properties, advanced , bal alul environment variables es azon belul a ket felso sor az.Ha igen atirod mashova es mar kesz is. -
ha valoban igy mukodik ez a kockalataosos dolog, mar igazen lehetne mondjuk helyette egy nyolcog, ami megsem egy kor, es maris nem lehet kihasznalni ezt az elonyt.Ha mar negyszog akkor legyen a latohatarom a negyszog oldala, es ne azon belul joval tuntetgesse el a jarmuveket, mert gondolom nem csak en lattam joval tovabb akar szembe is, mint ahol a jarmu allt. magyarul legyen a "kodhatarnal" ez -
CéZé #48674 Documents and Settings/neved/Local Settings/Temp
-{A9735F32-1805-4697-BC83-94ABBD87B63E}
-bye187.tmp
nekem ebbe a kettőbe pakolja, kb 500 megát -
Egyébként kicsit jobban megnézegetve épp a BF2ben nem sikerült a "kockalátást" elérnem. Megkerestem a határt, ahonnan szabad szemmel nem látszott már egy dzsip (gyalog,dszipből, a géppuskájából, és külső nézetből sem), éppen a határon állva sem tudtam a szemem sarkából meglátni. M16 iron sight-tal látszott. Aztán volt egy határ, ahonnan i.s.-tal a dzsipet láttam, a mellette álló ember meg eltűnt. Az embert sem láttam meg azon a határon túl sehogy.
Lehet, hogy tanknál, helinél máshogy van a helyzet, és lehet, hogy pályáktól(ködhatár) is függ.
Mashtuur City, minden gfx LOW, view distance max. -
Allitsatok at mind a ket temp valtozot mashova, aztan szerintem siman felmegy.
Vagy lehet, hogy nagyobb a szivas, mert nem is a tempbe pakolja hanem ahova a bf2 config fileait. az meg a "Documents and Settings" vagy atallitjatok azt, hogy masik meghajton legyen, vagy csinaltok egy hardlinket, vagy az egeszre, vagy a bf2-config mappara egy masik meghajotra, szerintem ennek mukodnie kell.
tovabbi reszletekbe nem megyek bele :)
-
Ja, nem neked címeztem, Haxoror, csak így sikerült... -
Tud valaki .zip -es patchet a gamehez ? ? ? -
Izgi lesz 3G helyet csinálnom windows melett egy 4.5G-s rendszerpartíción...
-
és azt írja a patch hogy min. 1,6Gb kell neki -
sajnos az 5Gb-ból kb 800Mb szabad....
És nemtok semmit letörölni, mert csak rendszer fileok vannak rajta(szinte). -
shiftáj #48666 de van a C -n is 4,5 Giga :/ -
Sziasztok !
Nagy bajban vagyok !
Nem tudom felinstallálni a patch-et(már olvasgattam a faq-t, de erről nincs szó), mert nincs elég hely a C:\ meghajtómon. A játék nem a C:\-n van, de a temp könyvtárba akarja kicsomagolni a patchet. Van arra vmi megoldás, hogy ne a Temp könyvtárba csomagolja ki magát a patch ? ?
Előre is NAGYON köszi ! ! !! -
eloszor kell neki gondolom x hely, hogy kipakolja magat az installer azt teszi a temp konyvtarba.De mar arra se volt helyed, igy a jatekot tuti nem fogod felpakolni, mert kiirja 2,4 giga hely kell neki a temp-en, de nekem kb 2.8-nal is azt irta, hogy keves, de mar 3 giganal felmaszott rendesen.
Hat igen ez is nagyon bena tobbekkozott a jatekban :)
-
Orulok, hogy legalabb mar haromig el tudsz szamolni, volt ott talan tobb is :)
Sajna ez a palya ilyenre sikerult, tul kozel vannak a bazisok a helipadjukhoz.Azt hiszem sehol nem lottuk a megjeleno embereket, mint ahogy egyesek szoktak, sehol nem vartunk arra ket masodpercet sem, hogy megjelenjen a heli, sot annyi eszuk nem volt, hogy ott a fobazisukon egy AA meg egy tunguska, 5 meterre meg egy AA, hogy leszedjenek, hat azok sajna igy jarnak...HA lesz turelme a haveromnak csinalni megegyet, csinalunk olyat amikor a repcsiket lovoldozzuk le helivel csak a te kedvedert :)
De mostmar banom, hogy nem voltal ott dzsippeddel, odaszalltam volna a fejed fole a fustolgo helivel, aztan fustmergezesbe kimultal volna :) -
CéZé #48662 nem az a kakukktojás :) -
Az a Kun véletlenül nem Kond volt?? Javíts ki ha tévedek... Ond,Kond,Tas, Huba,Töhötöm...hmmm???? -
CéZé #48660 én cincogásnak hallottam:) -
shiftáj #48659 de még megse kérdezte h hova rakjam :S -
TS Zolly #48658 Tök mindegy, mindketten csak nyávogtatok ts-en.