172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Hát fun vagy nem fun, hogy fűbeharaptok az biztos, elabrakolunk benneteket rendesen...a látnád milyen nevek szerepelnek a csapatba nem nevetnél:
1. MEOW - róla mindent tudtok, de ő a szavaival is képes gyilkoni..
2. badsec - játék közbe képes a pályákat átszerkeszteni kedvére,hihetetlen srác
3. [SG]Running - BH bajnok...és SzervezőKING
4. Gundark - Buggyval kézifékes gyilkolós...halálos...
5. Crem - A Levegő bajnoka...
6. [SG]atwe - lepörög mindenkit a pályáról...nyelvtankönnyvel is tud ölni..
7. -mNz-Jean - hátulról, előről késes halálos profi klános
8. Schrank - war közbe...horroros, undis képekkel bombáz és attól meghalsz...
9. {TLD}Gaboca - nem ismerem, de aszonták nagy KILLER
10.szabfer - nem ismerem...de aszem nincs még ellenfele...
...a többieket meg ismeritek...Borg aki mindenkit képes asszmilálni...
Nem is értem hogyan mertek egy ilyen csapat ellen kiállni.
-
Okés akkor kiteszem én is!!!
A szervert meg beállítjuk ahogy mondtátok. Csapatotok megvan? A mi hordánk készen áll... -
Jah Zero legközelebb szólj ha ilyen meccset akartok. Nem mondom hogy gyengék de tanulni se lehet majd belölle. Ha jól értelmezem ez nem presztizs vagy gyakorló meccs hanem csak egy kis FUN. -
No és hogy mondjunk a-t vagy b-t legyen akkor hétfő 20:30.
A meccset kiírtam az oldalunkra. -
# Spawn Time: 15s
# Ticket Ratio: 200
# Friendly Fire: On
# Auto Balance: Off
# Punkbuster: On
Game length and maps: The default length of a match is 4 x 20 minutes. This means that two maps will be played, each side once by both clans. Both clans have to choose the map want to play in the challenge. The lower ranked clan can choose which map is played first and what side it wants to start on that map. The other clan can choose the side to start with on the second map. This should be agreed upon prior to entering the server in order to produce minimal delay or missunderstanding during the war. -
FlatlineHun #48731 CyberPunk szerepjáték veszélyes lehet (ángéliusul tudóknak) -
FlatlineHun #48730 Player: 32
Spawn time: 10 mp NEM JÓ! 15 mp
Round time: 45 perc NEM JÓ! 20 perc
Ticket: 150 NEM JÓ 200%
Autobalance: nincs
Szóval ez inkább bé.
-
DE. Majd he eléred azt a rangot link amikor unlock-olhatsz. Bfhq-ban nagy dobpergés lesz majd. -
Csá, nem tudja valaki, hogy lehet kilokkolni a fegyvereket(kis lakat van mellettük), ha persze ki lehet.
kösz LOL LOL LOL LOL LOL
-
theodor #48728 nem tud valaki valamilyen megoldást arra hogy a patch miatt ne rontódjon el a bf2 -
Mikor tudtok mondani át vagy bét jó e az amit lejjebb kiírtam? időpont pálya ilyesmi... -
Ezért lenne jó karkand és mashtuur...ott nincs jet, cobra...csak transport heli. -
FlatlineHun #48725 Ha crem is játszik, akkor feltétlenül repülőtlen pályára kell mennünk! :) -
theodor #48724 nekem pl. egyik sem indult el a patch miatt. -
Szóval, akkor még senkis sem tudta kipróbálni, hogy megy e az alap BF2 ranked szervereken, ha felteszem a tört SFet??? Csak a patch után derül ki? -
ne ebbő eccót se éttettem 
-
theodor #48721 mi van akkor ha a patchet nem teszem fel?elindul akkor a spec. forces???Úgy mondom hogy a spec. dvd tartalmát felmásolom gépre a patchet kiszedem belőle és úgy telepítem fel. -
Gerzson is csatlakozott...vagy is még 1 fix emberke kell, a többiek max azok helyére akik nem jönnek el...
...ex készüljetek a bloodbath-ra...
-
A patch ami az SF mellet van azt ma lesz publikus és csakazért van hogy ha egy szervere felrakják a SF-t akkor az a sima BF2-s pályák mellet is vigan menlyen. -
mostakkor mivan ha felnyomom a koppintott SF-et akkor abban benne van a peccs is? és ha nem jáccok az SF-fel akkor gondnélkül megy az alapjáték ? lassan már kell külön venni egy 120-as vinyót amire rá lehet telepíteni a peccses izéket
-
föcibő ötös vótam B+
-
Nos emberek, ha nekem eredeti BF2-őm van és felteszem a SF-ot. Akkor gondolom csak tört SF szerverekre tudok menni, de sima BF2-ős rankedokkal mi a helyzet??? Mert a sima BF2 kulcsom az eredeti... -
Hát az időpont hétfő vagy kedd, és este gondolom 7 körül..de ex még nem jelzett vissza mikorra tudják összeszedni a szedett-vedett hordáikat... 
-
Hát engem az utóbbi időben mindennel lelőnek, de élő pajzsnak azért jó leszek.
-
Akkor lássuk eddig a csapatot:
1. MEOW
2. badsec
3. [SG]Running
4. Gundark
5. Crem
6. [SG]atwe
7. -mNz-Jean
8. Schrank
9. {TLD}Gaboca
10.szabfer
+Tartalékos:
[SG]Borg
-mNz-Jean 2 embert tud még hozni...
Vagyis elvileg már megvagyunk, de azért még 2 ember jelezzen aki tuttira tud jönni...
>>>TS:
Server adress: 193.109.252.107:8768
Nickname-hez a neved, Annonymus legyen pipálva és CONNECT! Keresd meg a BF2 WWEX -t és csatlakozz be.
>>>Szerver szerintem:
SG SZERVER!
- ADATAI: 193.202.85.85:16567
Player: 32
Spawn time: 10 mp
Round time: 45 perc
Ticket: 150
Autobalance: nincs
>>>Térképek szerintem:
Karkand, Masthuur -
:) régen volt már :) -
Beégni?!?!?! Ugyan már! Csak nekik van vesztenivalójuk! Meg amúgy is, az AK-47-esemnek SENKI sem tud ellenállni!
-
Varess #48710 Sziasztok!
Van egy nagyon idegesítő problémám a BF2ben:
Rendezetlen időközönként az egerem "lefagy" kb 2-3mpre. Valószínűleg valami tűzfal/patch problémám lehet, de nem tudok rájönni.
A gépem: AMD 2500+ Barton, 1GB RAM, 2 DB 120GB Samsung SATA(RAID 0ban), Genius optikai(nem rádiós!) egér, Windows XP SP2+online javítások(magyar), Norton Systemworks 2005. NAVban és az XPs tűzfalban kikapcsoltam a BF2 figyelését, de semmi sem változott.
Észrevétel: amikor "lefagy" az egerem akkor a vinyóm kattan egyet-kettőt+halk csippanás a speaker részéről
Bármelyik online szerveren megcsinálja ezt ami roppant idegesítő, ha vadászgéppel manőverezek! -
Mi is, kosz :) -
PENGEinno3d #48708 Hi felakarom rakni a Special Forcest ,de telepítéskor Patching fialed-et ír ki
,ja és daemon tools 4-el telepírem.
Előre is THX!! -
Verzoo #48707 

-
Aszem én megyek akkor hétfőig TIBETBE meditálni, hogy fel tudjak szellemileg készülni a dologra. Ilyenkor csak gleccservizet és egy marék rizst fogyasztok naponta és csak meditálok...ált 1 hét elég hogy felkészüljek ilyen versenyekre. 
Hát az tutti hogy egy szervezett csapat ellen nincs sok esélyünk...a kérdés az mennyire égünk be?
-
persze, mert mindig a másiktól várják, hogy ne löjjék szét a seggüket és fedezzék őket...rambo rulez:) -
hmm...csapatoknál elég sok energiát visz el 8+ ember összehangolása. Egyrészt ott van az előre kidolgozott taktika (optimális esetben már sokszorpróbált, folyamatosan javított), ami ugye optimális esetekre van megírva...azonban e fölött lehetnek még a váratlan események lereagálása, a vészforgatókönyvek, és hogy mindez készség szinten menjen mindenkinél...ez az ami életbe nem lesz publikon, és annak ellenére, hogy ez a squad rendszer valamelyest javított a helyzeten a teamwork még mindig elég vicces a klánmeccsekéhez képest...
persze ez valamilyen szinten mapfüggő is, mert párat lehet izomból is eredményesen tolni, de pl karkandon az ex szarrágyalázná (értsd nagyon-nagyonsok null) a publik teamet, feltéve, hogy elég komolyan veszik e a dolgot... -
A győzteseket pedig majd jól megbüntetik a lányok. :)
-
Borg #48702 Nézd a nagy profikat, amikor publikon nem az ő füttyük szerint ugrál a nép, akkor már itt sir a szájuk hogy a "publikon nincs teamwork" ... :P -
végülis már az is csapatmunka, mikor 2, vagy több ember egy oldalon van, és az ellenfélre lő csak...szóval igen, VAN publicon csapatmunka
-
Na szerintem mi lassan megvagyunk. Szóval ex-esek találjátok ki hol legyen és hétfőn, vagy kedden...melyik szerveren (lehet sg is)...és hánytól...
Szabályok meg mittomén...és sose voltam még ilyen szervezett waron.
Ja és akik jelentkeztek a csapatba azok húzzanak beírni a fórumba ki lesz a leader, meg mittonén...amit kell beszéljük meg... -
Nekem most is kedvenc...Ja csak sok helyen nem tom kiírni. 
Még diablo2-s koromban kaptam mikor mindig futottam az ellen elől...
-
Jeeeeeeeeeeeee!Imádom a zöld vért