172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Jó kis derbi lesz, sok sikert mindkét oldalnak, a győztes meg ki van hívva 
-
Nos , akkor a bf2 spec forcesrol egyenlore semmi konkret info nincs (milyen serverek lesznek , lehet e bf2 ranked serveren is nyomulni az eredetit megpeccselt tort spec forcekkal es hasonlo infok..)??
Ami biztos h rengeteg hely kell neki, mert ugy a temp konyvtarat hasznalja a telepites soran.. egyebkent ez mar az 1.3as patchel is igy volt.. :(
-
A fene se tudja, majd kiderűl -
Ahoj!
Akkkor most lenyomtatok mar ezt a Fun wart v sem ?
Mert ha van meg hely Running csapataban akkor beszalnek :-) Verbeli publicos vagyok uh szeretnema z O csapatukat erositeni! :D Mellesleg ez a public vs klan merkozes azert sem helytallo mert a publicon alatalaban a szervezetlensegbol fakadoan csak rambo arcu emberek rohangasznak.. a sajat tapasztalataim szerint ha normalis commandered es squad memberjeid vannak akkor ott is lehet nagyon jo elvezetes meccseket tolni.. Azert remelem a vegeredmenyt is ilyen hangosan fogjatok majd kantalni mint a keszuleteket! :-) -
Verzoo #48772 Várlak Szeretettel,csak ne lepődj meg ha a Daomtól szétrobban a kicsi pofid 

-
en abszolut de poenra vettem Running hozzaszolasait, szerintem semmi gaz nem volt veluk...viszont nem veszem lefutottnak a meccset, szerintem egyaltalan nem biztos hogy nyerunk, de azon leszek.
-
FlatlineHun #48770 Személyesen engem a "lemosunk bennünketkikvagytok" nem igazán érint: ha valaki így áll hozzá, állok elébe, és mosson le. Ha sikerül neki, akkor legalább tanulhatok egy-két trükköt... -
Enis orulok neki, hogy vegre megkeselhetem Verzoot :))P -
haxoror #48768 NEKEM úgy tűnt hogy Running olyan "üvöltő egeresen" hergeli az eX-eseket de inkább hagyjuk mindenesetre kíváncsi vagyok hogy hogyan alakul majd meg az élménybeszámolókra is, el se tudom képzelni hogy a líderspawnos cucc ellen mi a működő taktika, mondjuk Karkand Mustár nem annyira vészes SZERINTEM de egy repcsis mapon van-e egyáltalán biztonságos terület hiszen a szuhojból folyamatosan ugrálhatnak az odaspawnoló tagok akik földet érve squadot alapíthanak meg ilyesmi
-
na rég olvastam ilyen jólösszerakott mondatot:DDDD -
FlatlineHun #48766 Szerintem Running beszólása 100% humor volt, csipetnyi bántó szándékot sem éreztem ki belőle, pláne a játékosonkénti leírás kifejezetten tetszett is.
Rambo helyett is elnézést kérek, és örömmel tekintek egy új, eddig nem ismert jellegű kihívás elé, remélem, hogy az eredménytől függetlenül jól fogunk szórakozni, ideértve a vesztes felet is.
Természetesen ez a meccs számomra nem az arcoskodásról szól, és csak remélem hogy jól fogtok szerepelni, hiszen akkor van értelme a gyakorlásnak, és akkor izgalmas a játék, ha szoros a meccs.
Amúgy valószínűleg én is ott leszek a pályán :) -
haxoror #48765 aha ööö...
Na jó én már nem tudom követni hogy ki mikor poénkodott és mikor nem
-
Nemhiszem, hogy Running beszolasat _barki_ masnak sikerult volna _ennyire_ felreertenie :)
Erdekes ezt nem vette eszre: 'Hát az tutti hogy egy szervezett csapat ellen nincs sok esélyünk...a kérdés az mennyire égünk be?' -
Hagyd Hax, Rambonak meg kell mutatni, hogy mas mint a tobbi jatekos ;)) -
Fun ez még mindig csak az exesek nehezen viselik a piszkálódást... :D
Hozzáteszem a mi csőrünket meg minden csapatét sztem ugyanígy cseszegetné a "lemosunk bennünketkikvagytok" elég rendesen. -
haxoror #48761 eX-ből kik játszanak majd? -
haxoror #48760 

Én végig azt hittem hogy ez egy funwar lesz ;) -
haxoror #48759 Ez annyira SZÁNALMAS!!! 
-
Addig is próbáljuk már kitalálni, hogy tudok-e, majd sima BF2 rankedokra menni az eredeti BF2-vel, ha ráteszem a tört SFet. Hogy volt ez anno a Battlefield 1942-nél??? Ott ha valakinek megvolt az eredeti B1942 és rátette a tört Road to Rome-ot,a kkor tudott offical B1942 szerverekre menni? -
Verzoo #48757 Kösz -
nem -
Verzoo #48755 Kijött már a pecs?Tud róla valaki? -
Az is jó rég lehetet :ÐÐÐÐ -
Hubazz, megerinthetlek? :D Istenem, elajulhatunk az ubah skillzetektol? :D lol lol -
Verzoo #48752 Borg remélem nem leszek bannolva a fórumról a WAR után 
-
theodor #48751 csak nekem egy szerver se jó azt írja hogy nekem egy újjab verzióm van mint a szervernek. -
theodor #48750 de -
theodor #48749 a bf2 mióta 2. világháborús játék? -
Megvárod amig a szervrek is friisülnek nem? -
[PATCH] Battlefield 2: SF szerver
[2005-11-22 @ 08:02 - Berkenye] (kommentek: 2)
Az Electronic Arts kiadta a Battlefield 2: Special Forces ????????!!!!!!!második világháborús akciójáték-kiegészítő!!!!!!!!??????? lemez 1.12-es reatail szerverét, így most már az abban található nyolc új pályával is meg tud birkózni a program, ráadásul egy adagnyi hibát is orvosoltak benne. A 192 megás csomagot innen ránthatjátok le.
Na bazzeggg ezt olvassátok, aszittem betojok...

-
theodor #48746 Hi nekem most sikerült elindítani a spec forcest meg a sima bf2-őt patchel,de mo nem tudok egy szerverre se csatlakozni mert mindegyik pirossal van írva.Azt írja hogy not same version.Mit tudok tenni vagy hogy tudnék játszani a spec forces-al vagy a sima bf2-vel pls help -
Ja ok, aszittem mindenkinek van itt humorérzéke..:)))...jólvan...
NA PUBLIK HORDA:
EZ EGY FUN WAR LESZ SENKI NE KAPJON SZÍVROHAMOT AZ ERŐLKÖDÉSTŐL!! KÖSZÖNÖM!!
(nekem mondjuk Gerzsonnál van törlesztenivalóm mert a multkor annyiszor lelőtt, aszittem leharapom a saját arcomat.) -
FlatlineHun #48744 Crem, jean, és gaboca, nah, ők nem lesznek könnyű falat.... -
Oké oké, csak az emberek mind másképp kezelik a vicceskedésedet, nem szeretnénk ha ellenünk lenne kihegyezve ez az egész FUN war, ezért kérlek Runing haggyuk ezeket a Fűbeharaptok és ehez hasonló lázító beszólásokat, intézzük ténylegesen FUN módra a dolgokat, ha így marad akkor állunk elébe nagyon szívesen. Thx -
Gondoltam....csak próbáltam vicceskedni, meg hergelni a népet...remélem azért ti is tudtok majd valami nyerni a játékból, ha mást nem akkor egy jót szórakoztunk nem?
Ha jól sül el a dolog akkor máskor is lehet ellenetek harcolni?? -
Borgnak meg Verzoo külön örül :), asszem éppen most keres vmi uj jópofa Borgölő csítet a neten, mert 2 napja nem jön velünk játszani egyfolytában csak a Google-t bujja reszkess Borg most visszakapod a letiltást!!! 

-
WAR AZ EX KLÁN ELLEN!!!!!!!!!!
IDŐPONT: HÉTFŐ 20:30!!!!
Akkor lássuk eddig a csapatot:
1. MEOW
2. badsec
3. [SG]Running
4. Gundark
5. Crem
6. [SG]atwe
7. -mNz-Jean
8. Schrank
9. {TLD}Gaboca
10.szabfer
11.tRs.Gerzson
+Tartalékos:
[SG]Borg
-mNz-Jean 2 embert tud még hozni...
Vagyis elvileg már megvagyunk, de azért még 1 ember jelezzen aki tuttira tud jönni...
>>>TS:
Server adress: 193.109.252.107:8768
Nickname-hez a neved, Annonymus legyen pipálva és CONNECT! Keresd meg a BF2 WWEX -t és csatlakozz be.
>>>Szerver: SG SZERVER!
ADATAI: 193.202.85.85:16567
Player: 32
Spawn time: 15 mp
Round time: 20 perc
Ticket: 200
Autobalance: nincs
Friendly Fire: On
Punkbuster: On
>>>Térképek szerintem:
Karkand, Masthuur -
He he he Running, ha tudnád , hogy ezek az emberek a saját választott összeszokott csapatukkal kikaptak tőlünk akkor gondolhatod, hogy most 2-3 válogatott emberüket látva kipótolva 8-9 publicos arcal, nem fogunk betojni.Inkább törjétek a fejeteket vmi jó taktikon és ne ábrándozzatok, itt ugysem arról van szó ki a jobb, hanem ha jól tudom onnan jött ez az egész Zero barátunkal beszélgettetek hogy a publikos nép is meg tudja fingatni a klános társaságot. Na akkor tertsuk is ezt az alap koncepciot szem előtt pls. Thx és ne sírjatok ha kikaptok mert ez a valóság, 1 összeszokott bandát sosem fog megverni egy éppen összeverbuválódott csapat.Ha tetszik ha nem, és nem azért mert az eX. az Isten csapat!!! Mielőtt vki belémkötne!!! -
Én még jó hogy nem kerültem a listában engem nem is lehet értelmezni
-
Akkármit csinálsz az alap BF2-t fel fogja patchelni az Sf mert kell neki.
Schrank neked meg adok egy kodexet és majszold el