172102
  • erdos
    Jó kis derbi lesz, sok sikert mindkét oldalnak, a győztes meg ki van hívva
  • Drachomir
    Nos , akkor a bf2 spec forcesrol egyenlore semmi konkret info nincs (milyen serverek lesznek , lehet e bf2 ranked serveren is nyomulni az eredetit megpeccselt tort spec forcekkal es hasonlo infok..)??

Ami biztos h rengeteg hely kell neki, mert ugy a temp konyvtarat hasznalja a telepites soran.. egyebkent ez mar az 1.3as patchel is igy volt.. :(

• Hatt
    A fene se tudja, majd kiderűl
  • Drachomir
    Ahoj!

Akkkor most lenyomtatok mar ezt a Fun wart v sem ?

Mert ha van meg hely Running csapataban akkor beszalnek :-) Verbeli publicos vagyok uh szeretnema z O csapatukat erositeni! :D Mellesleg ez a public vs klan merkozes azert sem helytallo mert a publicon alatalaban a szervezetlensegbol fakadoan csak rambo arcu emberek rohangasznak.. a sajat tapasztalataim szerint ha normalis commandered es squad memberjeid vannak akkor ott is lehet nagyon jo elvezetes meccseket tolni.. Azert remelem a vegeredmenyt is ilyen hangosan fogjatok majd kantalni mint a keszuleteket! :-)
  • Verzoo
    Várlak Szeretettel,csak ne lepődj meg ha a Daomtól szétrobban a kicsi pofid
  • Mersant
    en abszolut de poenra vettem Running hozzaszolasait, szerintem semmi gaz nem volt veluk...viszont nem veszem lefutottnak a meccset, szerintem egyaltalan nem biztos hogy nyerunk, de azon leszek.
  • FlatlineHun
    Személyesen engem a "lemosunk bennünketkikvagytok" nem igazán érint: ha valaki így áll hozzá, állok elébe, és mosson le. Ha sikerül neki, akkor legalább tanulhatok egy-két trükköt...
  • Me0w
    Enis orulok neki, hogy vegre megkeselhetem Verzoot :))P
  • haxoror
    NEKEM úgy tűnt hogy Running olyan "üvöltő egeresen" hergeli az eX-eseket de inkább hagyjuk mindenesetre kíváncsi vagyok hogy hogyan alakul majd meg az élménybeszámolókra is, el se tudom képzelni hogy a líderspawnos cucc ellen mi a működő taktika, mondjuk Karkand Mustár nem annyira vészes SZERINTEM de egy repcsis mapon van-e egyáltalán biztonságos terület hiszen a szuhojból folyamatosan ugrálhatnak az odaspawnoló tagok akik földet érve squadot alapíthanak meg ilyesmi
  • Pink Tiger
    na rég olvastam ilyen jólösszerakott mondatot:DDDD
  • FlatlineHun
    Szerintem Running beszólása 100% humor volt, csipetnyi bántó szándékot sem éreztem ki belőle, pláne a játékosonkénti leírás kifejezetten tetszett is.
    Rambo helyett is elnézést kérek, és örömmel tekintek egy új, eddig nem ismert jellegű kihívás elé, remélem, hogy az eredménytől függetlenül jól fogunk szórakozni, ideértve a vesztes felet is.
    Természetesen ez a meccs számomra nem az arcoskodásról szól, és csak remélem hogy jól fogtok szerepelni, hiszen akkor van értelme a gyakorlásnak, és akkor izgalmas a játék, ha szoros a meccs.
    Amúgy valószínűleg én is ott leszek a pályán :)
  • haxoror
    aha ööö...

Na jó én már nem tudom követni hogy ki mikor poénkodott és mikor nem
  • Me0w
    Nemhiszem, hogy Running beszolasat _barki_ masnak sikerult volna _ennyire_ felreertenie :)

Erdekes ezt nem vette eszre: 'Hát az tutti hogy egy szervezett csapat ellen nincs sok esélyünk...a kérdés az mennyire égünk be?'
  • Me0w
    Hagyd Hax, Rambonak meg kell mutatni, hogy mas mint a tobbi jatekos ;))
  • erdos
    Fun ez még mindig csak az exesek nehezen viselik a piszkálódást... :D
    Hozzáteszem a mi csőrünket meg minden csapatét sztem ugyanígy cseszegetné a "lemosunk bennünketkikvagytok" elég rendesen.
  • haxoror
    eX-ből kik játszanak majd?
  • haxoror

Én végig azt hittem hogy ez egy funwar lesz ;)
  • haxoror
    Ez annyira SZÁNALMAS!!!
  • Looserke
    Addig is próbáljuk már kitalálni, hogy tudok-e, majd sima BF2 rankedokra menni az eredeti BF2-vel, ha ráteszem a tört SFet. Hogy volt ez anno a Battlefield 1942-nél??? Ott ha valakinek megvolt az eredeti B1942 és rátette a tört Road to Rome-ot,a kkor tudott offical B1942 szerverekre menni?
  • Verzoo
    Kösz
  • Looserke
    nem
  • Verzoo
    Kijött már a pecs?Tud róla valaki?
  • uHs Gerzson
    Az is jó rég lehetet :ÐÐÐÐ
  • Me0w
    Hubazz, megerinthetlek? :D Istenem, elajulhatunk az ubah skillzetektol? :D lol lol
  • Verzoo
    Borg remélem nem leszek bannolva a fórumról a WAR után
  • theodor
    csak nekem egy szerver se jó azt írja hogy nekem egy újjab verzióm van mint a szervernek.
  • theodor
    de
  • theodor
    a bf2 mióta 2. világháborús játék?
  • Running
    Megvárod amig a szervrek is friisülnek nem?
  • Running
    [PATCH] Battlefield 2: SF szerver

[2005-11-22 @ 08:02 - Berkenye] (kommentek: 2)

Az Electronic Arts kiadta a Battlefield 2: Special Forces ????????!!!!!!!második világháborús akciójáték-kiegészítő!!!!!!!!??????? lemez 1.12-es reatail szerverét, így most már az abban található nyolc új pályával is meg tud birkózni a program, ráadásul egy adagnyi hibát is orvosoltak benne. A 192 megás csomagot innen ránthatjátok le.

Na bazzeggg ezt olvassátok, aszittem betojok...
  • theodor
    Hi nekem most sikerült elindítani a spec forcest meg a sima bf2-őt patchel,de mo nem tudok egy szerverre se csatlakozni mert mindegyik pirossal van írva.Azt írja hogy not same version.Mit tudok tenni vagy hogy tudnék játszani a spec forces-al vagy a sima bf2-vel pls help
  • Running
    Ja ok, aszittem mindenkinek van itt humorérzéke..:)))...jólvan...
    NA PUBLIK HORDA:

EZ EGY FUN WAR LESZ SENKI NE KAPJON SZÍVROHAMOT AZ ERŐLKÖDÉSTŐL!! KÖSZÖNÖM!!

(nekem mondjuk Gerzsonnál van törlesztenivalóm mert a multkor annyiszor lelőtt, aszittem leharapom a saját arcomat.)
  • FlatlineHun
    Crem, jean, és gaboca, nah, ők nem lesznek könnyű falat....
  • eX RambO
    Oké oké, csak az emberek mind másképp kezelik a vicceskedésedet, nem szeretnénk ha ellenünk lenne kihegyezve ez az egész FUN war, ezért kérlek Runing haggyuk ezeket a Fűbeharaptok és ehez hasonló lázító beszólásokat, intézzük ténylegesen FUN módra a dolgokat, ha így marad akkor állunk elébe nagyon szívesen. Thx
  • Running
    Gondoltam....csak próbáltam vicceskedni, meg hergelni a népet...remélem azért ti is tudtok majd valami nyerni a játékból, ha mást nem akkor egy jót szórakoztunk nem?
    Ha jól sül el a dolog akkor máskor is lehet ellenetek harcolni??
  • eX RambO
    Borgnak meg Verzoo külön örül :), asszem éppen most keres vmi uj jópofa Borgölő csítet a neten, mert 2 napja nem jön velünk játszani egyfolytában csak a Google-t bujja reszkess Borg most visszakapod a letiltást!!!
  • Running
    WAR AZ EX KLÁN ELLEN!!!!!!!!!!

IDŐPONT: HÉTFŐ 20:30!!!!

Akkor lássuk eddig a csapatot:

1. MEOW
    2. badsec
    3. [SG]Running
    4. Gundark
    5. Crem
    6. [SG]atwe
    7. -mNz-Jean
    8. Schrank
    9. {TLD}Gaboca
    10.szabfer
    11.tRs.Gerzson

+Tartalékos:
    [SG]Borg
    -mNz-Jean 2 embert tud még hozni...

Vagyis elvileg már megvagyunk, de azért még 1 ember jelezzen aki tuttira tud jönni...

>>>TS:
    Server adress: 193.109.252.107:8768
    Nickname-hez a neved, Annonymus legyen pipálva és CONNECT! Keresd meg a BF2 WWEX -t és csatlakozz be.

>>>Szerver: SG SZERVER!

ADATAI: 193.202.85.85:16567
    Player: 32
    Spawn time: 15 mp
    Round time: 20 perc
    Ticket: 200
    Autobalance: nincs
    Friendly Fire: On
    Punkbuster: On

>>>Térképek szerintem:
    Karkand, Masthuur
  • eX RambO
    He he he Running, ha tudnád , hogy ezek az emberek a saját választott összeszokott csapatukkal kikaptak tőlünk akkor gondolhatod, hogy most 2-3 válogatott emberüket látva kipótolva 8-9 publicos arcal, nem fogunk betojni.Inkább törjétek a fejeteket vmi jó taktikon és ne ábrándozzatok, itt ugysem arról van szó ki a jobb, hanem ha jól tudom onnan jött ez az egész Zero barátunkal beszélgettetek hogy a publikos nép is meg tudja fingatni a klános társaságot. Na akkor tertsuk is ezt az alap koncepciot szem előtt pls. Thx és ne sírjatok ha kikaptok mert ez a valóság, 1 összeszokott bandát sosem fog megverni egy éppen összeverbuválódott csapat.Ha tetszik ha nem, és nem azért mert az eX. az Isten csapat!!! Mielőtt vki belémkötne!!!
  • uHs Gerzson
    Én még jó hogy nem kerültem a listában engem nem is lehet értelmezni
  • uHs Gerzson
    Akkármit csinálsz az alap BF2-t fel fogja patchelni az Sf mert kell neki.

Schrank neked meg adok egy kodexet és majszold el