172102
  • schrank
    valaki próbát már bepójázott újjal egeret hasznáni vagy legyek kommander
    jólenne ha valamejik illetékes nyomna linket a peccshő
  • schrank
    hát igyexem
    amúgy zérónak mér nincs exes köntöse
  • Crem
    Lol!

Csak nem te voltál

Végül is mindegy... Jó ötlet volt!!!!
    (azért Zero-nak is volt hozzá köze)
  • Hatt
    hmm deus ex vagy mi a játék neve, ahoz volt ilyen design:)
    Szép kis oldal csak kár hogy ilyen kitöltögetős módon létrehozható
  • Verzoo
  • Me0w
    Nem, csak toled.
  • Running
    Nekem tetszik a design...igazán remek kis oldal...
  • Verzoo
    Remek
  • alberto 15
    klánunk weboldala :), nem kiröhögni
  • Running
    Alberto és hiszti...egymás basztatásáért törlés jár...elnézést!
  • Verzoo
    Befejezhetnétek már ezt az ovodás veszekedést,inkább találkozzatok és üssétek szét egymás fejét.Én szivesen végignézném
  • schrank
    "Ez egy nagyon jó és okos kezdeményezés, akár ki találta ki"
  • Drachomir
    Eleve nagyon jo h klanosok szenetelnek nekunk ennyi figyelmet :-)
    Felre teve a trefat en anak orulok h most kivetelesen nem rohangaszo frag vadasz rambokkal kell jatszanom hanem talan tenyleg a bf2 apajat kepezo csapatjatekrol lesz szo! Es mindenkeppen maradnek mega szerveren a ear utan is h akik kimaradtak azok is jot szorakozzanak utanna! Nem csinalunk belole egy demot?tenyleg a bf2 benvan spectatori lehetoseg?legyen mar nezo kozonseg is! :D
  • alberto 15
    azthiszed vicces vagy???!!!!!
  • Danee
    megint ideges vagy?
  • alberto 15
    kijött az új patch. lehet tölteni, már nagyon sok ranked van alatta
  • Crem
    Remek ötlet!

Legalább gatyába rázódna a magyar BF2 közösség...
  • Running
    Nekem is az volt amíg el nem árulta a barátnőm, hogy szerinte a mátrix egyik zenéje...szerintem nagyon üt...büszke vagyok badsec-re.

Ma pont ezen röhögtem ki a közrendes rendőröket. Azt kiabálták hogy mennek Endrére anyagért...kinek kell...mondom nekik: közbe el ne szívjátok...erre kaptam 3 hógolyót a fejemre...

Hát fullba nem tom énse venni, mert leesik 15-17 fps-re, de half size-ba megy 26 fps-el stabilan és minőségbe az se rossz...fritz is úgy veszi fel a versenyvideókat.
  • FlatlineHun
    Ha sokat jársz erre, akkor a ban valóban jutalom bárkinek... :)
  • 0Fritz0
    Sztem yo.
    Erről jut eszembe, a Karkandi pálya kezdőzenéje valahonnan ismerős. :)
  • joebacsi
    és úgy játszol közben, hogy veszed?
    szólj már a nasa-nak pls, hogy nekem is adjanak egy gépet kölcsönbe :)
  • 0Fritz0
    Egy igaz kápszeres vallomása... csak az anyag... ;)
  • Running
    Tudnátok véleményt mondani erről a kezdőképről? Nagyon érdekelne jó e, vagy javítsam még....

ITT TALÁLHATÓ A KÉP!!!
  • Running
    De tényleg jöhetnél te is múvizni, és akkor lesz sok anyag...
  • Running
    Frapsel én veszem majd a dolgokat, mert végre van egy olyan fraps-em ami elindul és tört....a többit Borgtól kell kérdezni mit lehet mit nem mert Ő a vezér én csak egy homoki csicska vagyok.
  • Me0w
    Vicces gyereknek erzed magad, ugye? Elarulom, csak neked, hogy nem vagy az :)
  • Danee
    miaz MEOW?
  • Danee
    Ha az eX klán nyer, akkor 2 hét ban a jutalmuk sg-ről:)
  • 0Fritz0
    Ne felejtsétek el engedélyezni a battlerecordert, mert akkor mehetne egy múvi is a lámább pillanatokról. :)
  • Running
    Mind1 ki kezdeményezte...az a jó, hogy ennyi a jelentkező és szívesen jön mindenki játszani egy jót...Ha sikerült értelmesen ezt lebonyolítani, akkor akik eddig jelentkeztek, v akik sajnos kimaradtak jöhetnek máskor is warolni klánok ellen...

Ha a HORDA úgy gondolja máskor is vállalná a játékot, akkor keresünk más ellenfelet is:

Pl SOS, JCSR...stb...

Vélemény?
  • Crem
    Hi!

Végigolvasva a hozzászólásokat, én csak annyit szeretnék mondani,hogy:[b]

Ez a fun war részemről annyira "fontos", hogy egy jót szorakozzak! Csak magyarok-magyarok ellen, idegeskedés nélkül, egy jó társaságban!!!

Ez egy nagyon jó és okos kezdeményezés, akár ki találta ki. Remélem nem ez lesz az első és utolsó. Az külön öröm, hogy a BF2 közösség egyik legerősebb klánja az első!:D
  • DDany
    és előreláthatólag mikor lesz "játékosoknak" való peccs?!:)
  • DDany
    ok...
  • BurnBaby
    szerver file. nem jó neked :)
  • DDany
    találtam 1 weboldalt nekem mondták,de szerintem nemigazán jót modntak az EA honlapján fennvan 1 új patch de Win32-re itt nemtom hogy jó-e ez (sztem nem)
  • DDany
    hi! lelehet már szedni valahonnan az új patch-et?!?!
  • Running
    jóvanmáááá...
  • Me0w
    frx|meow, kkthx ;)
  • Running
    MEGTELT A CSAPAT!!!!!

1. MEOW
    2. badsec
    3. [SG]Running
    4. Gundark
    5. Crem
    6. [SG]atwe
    7. -mNz-Jean
    8. Schrank
    9. {TLD}Gaboca
    10.szabfer
    11.tRs.Gerzson
    12.digitalenjoy

+Tartalékos:
    [SG]Borg
    -mNz-Jean 2 embert tud még hozni...
    Drachomir

Nos aszem ez lesz a csapat...tartalék is van elég akinek esetleg közbejön valami!!!

Flatline hozzászólása minden szempontból elsőrangú!! Na mindenki mennyen gyakorolni...

FIGYELEM HA AKAR A SG+CSATLÓS HORDA gyakrolni az jöjjön SZERDÁN (23.) SG SZERVERRE 21:00 órai kezdettel!!!! (EZ NEM VICC.)

GYAKPARTI INFO: www.bf2sof.fw.hu (főoldalon war kép mellett vannak az időpontok)

Tervek:
    1. célbalövés
    2. gumiabroncsba ugrálás
    3. hullahoppkarikázás
    4. falmászás
    5. norbikazijára fitness programok
    ...
  • vsly
    Én egyáltalán nem vagyok 100%ig biztos a győzelmünkben.Már csak azért sem,mert egy "benézett",vagy rosszul kitalált tactic rosszabb lehet,mint ha improvizálna a csapat.

A másik meg,hogy klán VS publik esélyeinek vitájából alakult ki ez a "kihívás",de ez nem egy publik csapat lesz,hanem egy meccs erejére összeverbuválódott "alkalmi klán".Ami messze sokkal erösebb,mint egy publik.
    Szal nem érzem annyira a zsebünkben a gyözelmet.Annak ellenére,hogy papírforma szerint sokkal esélyesbbek vagyunk.

Akárhogy is alakul majd a dolog,az biztos,hogy jópáran ráéreznek majd egy szervezett meccs ízére,és rájönnek,hogy mennyivel élvezetesebb így a játék.