172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
valaki próbát már bepójázott újjal egeret hasznáni
vagy legyek kommander 
jólenne ha valamejik illetékes nyomna linket a peccshő
-
hát igyexem 
amúgy zérónak mér nincs exes köntöse
-
Lol!
Csak nem te voltál
Végül is mindegy... Jó ötlet volt!!!!
(azért Zero-nak is volt hozzá köze
)
-
hmm deus ex vagy mi a játék neve, ahoz volt ilyen design:)
Szép kis oldal csak kár hogy ilyen kitöltögetős módon létrehozható -
Verzoo #48818 

-
Nem, csak toled. -
Nekem tetszik a design...igazán remek kis oldal... -
Verzoo #48815 Remek -
klánunk weboldala :), nem kiröhögni -
Alberto és hiszti...egymás basztatásáért törlés jár...elnézést! -
Verzoo #48811 Befejezhetnétek már ezt az ovodás veszekedést,inkább találkozzatok és üssétek szét egymás fejét.Én szivesen végignézném 

-
"Ez egy nagyon jó és okos kezdeményezés, akár ki találta ki"
-
Eleve nagyon jo h klanosok szenetelnek nekunk ennyi figyelmet :-)
Felre teve a trefat en anak orulok h most kivetelesen nem rohangaszo frag vadasz rambokkal kell jatszanom hanem talan tenyleg a bf2 apajat kepezo csapatjatekrol lesz szo! Es mindenkeppen maradnek mega szerveren a ear utan is h akik kimaradtak azok is jot szorakozzanak utanna! Nem csinalunk belole egy demot?tenyleg a bf2 benvan spectatori lehetoseg?legyen mar nezo kozonseg is! :D
-
azthiszed vicces vagy???!!!!! 

-
megint ideges vagy? -
kijött az új patch. lehet tölteni, már nagyon sok ranked van alatta -
Remek ötlet!
Legalább gatyába rázódna a magyar BF2 közösség... -
Nekem is az volt amíg el nem árulta a barátnőm, hogy szerinte a mátrix egyik zenéje...szerintem nagyon üt...büszke vagyok badsec-re.
Ma pont ezen röhögtem ki a közrendes rendőröket. Azt kiabálták hogy mennek Endrére anyagért...kinek kell...mondom nekik: közbe el ne szívjátok...erre kaptam 3 hógolyót a fejemre...
Hát fullba nem tom énse venni, mert leesik 15-17 fps-re, de half size-ba megy 26 fps-el stabilan és minőségbe az se rossz...fritz is úgy veszi fel a versenyvideókat. -
FlatlineHun #48798 Ha sokat jársz erre, akkor a ban valóban jutalom bárkinek... :) -
Sztem yo.
Erről jut eszembe, a Karkandi pálya kezdőzenéje valahonnan ismerős. :) -
és úgy játszol közben, hogy veszed?
szólj már a nasa-nak pls, hogy nekem is adjanak egy gépet kölcsönbe :) -
Egy igaz kápszeres vallomása... csak az anyag... ;) -
Tudnátok véleményt mondani erről a kezdőképről? Nagyon érdekelne jó e, vagy javítsam még....
ITT TALÁLHATÓ A KÉP!!! -
De tényleg jöhetnél te is múvizni, és akkor lesz sok anyag... -
Frapsel én veszem majd a dolgokat, mert végre van egy olyan fraps-em ami elindul és tört....a többit Borgtól kell kérdezni mit lehet mit nem mert Ő a vezér én csak egy homoki csicska vagyok.
-
Vicces gyereknek erzed magad, ugye? Elarulom, csak neked, hogy nem vagy az :) -
miaz MEOW? -
Ha az eX klán nyer, akkor 2 hét ban a jutalmuk sg-ről:) -
Ne felejtsétek el engedélyezni a battlerecordert, mert akkor mehetne egy múvi is a lámább pillanatokról. :) -
Mind1 ki kezdeményezte...az a jó, hogy ennyi a jelentkező és szívesen jön mindenki játszani egy jót...Ha sikerült értelmesen ezt lebonyolítani, akkor akik eddig jelentkeztek, v akik sajnos kimaradtak jöhetnek máskor is warolni klánok ellen...
Ha a HORDA úgy gondolja máskor is vállalná a játékot, akkor keresünk más ellenfelet is:
Pl SOS, JCSR...stb...
Vélemény? -
Hi!
Végigolvasva a hozzászólásokat, én csak annyit szeretnék mondani,hogy:[b]
Ez a fun war részemről annyira "fontos", hogy egy jót szorakozzak! Csak magyarok-magyarok ellen, idegeskedés nélkül, egy jó társaságban!!!
Ez egy nagyon jó és okos kezdeményezés, akár ki találta ki. Remélem nem ez lesz az első és utolsó. Az külön öröm, hogy a BF2 közösség egyik legerősebb klánja az első!:D -
DDany #48785 és előreláthatólag mikor lesz "játékosoknak" való peccs?!:) -
DDany #48784 ok...
-
szerver file. nem jó neked :) -
DDany #48782 találtam 1 weboldalt nekem mondták,de szerintem nemigazán jót modntak az EA honlapján fennvan 1 új patch de Win32-re itt nemtom hogy jó-e ez (sztem nem) -
DDany #48781 hi! lelehet már szedni valahonnan az új patch-et?!?!
-
jóvanmáááá...
-
frx|meow, kkthx ;) -
MEGTELT A CSAPAT!!!!!
1. MEOW
2. badsec
3. [SG]Running
4. Gundark
5. Crem
6. [SG]atwe
7. -mNz-Jean
8. Schrank
9. {TLD}Gaboca
10.szabfer
11.tRs.Gerzson
12.digitalenjoy
+Tartalékos:
[SG]Borg
-mNz-Jean 2 embert tud még hozni...
Drachomir
Nos aszem ez lesz a csapat...tartalék is van elég akinek esetleg közbejön valami!!!
Flatline hozzászólása minden szempontból elsőrangú!! Na mindenki mennyen gyakorolni...
FIGYELEM HA AKAR A SG+CSATLÓS HORDA gyakrolni az jöjjön SZERDÁN (23.) SG SZERVERRE 21:00 órai kezdettel!!!! (EZ NEM VICC.)
GYAKPARTI INFO: www.bf2sof.fw.hu (főoldalon war kép mellett vannak az időpontok)
Tervek:
1. célbalövés
2. gumiabroncsba ugrálás
3. hullahoppkarikázás
4. falmászás
5. norbikazijára fitness programok
... -
Én egyáltalán nem vagyok 100%ig biztos a győzelmünkben.Már csak azért sem,mert egy "benézett",vagy rosszul kitalált tactic rosszabb lehet,mint ha improvizálna a csapat.
A másik meg,hogy klán VS publik esélyeinek vitájából alakult ki ez a "kihívás",de ez nem egy publik csapat lesz,hanem egy meccs erejére összeverbuválódott "alkalmi klán".Ami messze sokkal erösebb,mint egy publik.
Szal nem érzem annyira a zsebünkben a gyözelmet.Annak ellenére,hogy papírforma szerint sokkal esélyesbbek vagyunk.
Akárhogy is alakul majd a dolog,az biztos,hogy jópáran ráéreznek majd egy szervezett meccs ízére,és rájönnek,hogy mennyivel élvezetesebb így a játék.