172102
  • BurnBaby
    úgy is mint? nem értem, mire gondolsz :)
  • Nagydög
    Hahaha! Ezt te se gondoltad komolyan!
  • Running
    Ha felteszem a peccset akkor tudok régebbi verziójú szervereken játszani??? Pl 1.03as szerverek...
  • Running
    Kerestem de semmi...
  • erdos
    És a játékbeli módosításokról semmi hír? Találjuk meg mi az újdonságokat?
    Azért ez egyre fejetlenebb lesz...
  • Nagydög
    En is ezt talaltam meg, de nem hittem el, hogy kepesek ennyi hibajavitast(?) patchnek nevezni. Kulonosen ugy, hogy 280 mega.
  • BurnBaby
    oh még egy apróság. aki rárakja az 1.12 patchet a sima bf2-re, majd felteszi a special forces-t, annak újra kell raknia a patchet, különben nem tud felmenni a szerverekre. ez is ügyes, nem? :)
  • Pyotr
    Running! simán fel megy a patch!
    én mielött felraktam volna gondoltam játszok még 1et az 1.03al.elinditom a játékot
    nézem minden szerver piros uhhogy toltam is fel ezerrel!
    amugy nekem az EA HU 2 szervere indul az ujjal tehát azon már megcsinálták ezexerint:)
  • Running
    Habár ha az összes szervert áttolják az új verzióra akkor az szívás.
  • Running
    Meggyőztetek arról hogy nem kell nekem egyenlőre szenvednem ezzel a peccselés dologgal....
  • schrank
  • koschwarz
    aha, az jó, hogy az alapjáték, meg a kiegészítő nem "kompatibilis" egymással. ennél mélyebbre már nem süllyedhet a DICE, asszem. gyökerek.
  • Pyotr
    amit én eddig észrevettem patch-elés után h:
    látható amit beirsz a prefixnek
    DAO reload animáció
    eddig ennyi aztán kivágott a játékból:))
  • schrank
    nem elég hogy semmit nem javítottak a peccsben de még a szavahihetőségemet is mekkérdőjeleszték
  • koschwarz
    a peccs után le lehet szedni pisztollyal már a vadászgépeket/heliket? jut automatikusan egy repülő vagy helikopter azoknak, aki repülni akar? mer addig nekem marad a karkand a kedvenc pályám :)
  • BurnBaby
    ne vegyél be mindent (semmit), amit schrank mond. egy patch van, az hivatott a bf2 és bf2:sf kompatibilitást megoldani. egyelőre a magyar (ranked) szerverek tudtommal nem álltak át, ha megtörténik kiírjuk a bf.hu-ra.
  • Running
    Vagyis semmit.
  • BurnBaby
    van is. mégmeg 8 darab. a kiegészítőben ,)

a patch azért ekkorka, mert tartalmaz eddig minden javítást, ugye, illetve az újakat (nem sokat):
    - nem esik össze a játék, ha bombázóban (SU-34, F-15 and J10) egérgörgővel váltasz fegyvert az alap BF2 pályákon.
    - kivették a dobóhorgot és a csúszókábelt (vajon ezt hogy hívhatják...?) a "The Iron Gator" pályáról.
    - single player töltőképernyő javítva, hogy azt is lásd amit töltesz (deédi).
    - menüben megnézhetők a BF2:SF szalagok leírásai is
    - szerver browserben a BF2:SF szerverek zöld 2-essel jelennek meg
    - javított ütközés érzékelés a dobóhorog és a kábel esetében
    - javítva a kiiktatott tüzérség állapotjelző ikonja a 3D térképen
    - GeForce FX 5900 sorozat (5900 Ultra, 5900, 5900XT, 5950 Ultra, 5900ZT, PCX 5900) videokártyái alapesetben low beállításokkal működnek
  • koschwarz
    mé'? a DICE-nak sikerült olyan verziószámokat adni a peccseknek, hogy összekeverednek? 1.21 - 1.12 LOL. komolyan hiszem, hogy még ez is bebaszhat a peccselésnek.
    :D

de mit javít a BF2-őn? nekem ezt monnyátok el, pls. :)
  • uHs Gerzson
    Ja az Sf-ben vannak új mappok
  • schrank
    nem aszt montátok hogy lesznek új mapok
  • schrank
    az 1.12 kell a bf2-hő a 1.21 meg az sf-hő de aminda kettővel akarol jáccani akkor kösfel a gatyádat
  • PocoK Bf2
  • koschwarz
    anyám! már megint ezek a peccselés-szarakodások. akkor most mit javít ez a legutóbbi? ez kifejezetten a SF-hoz van vagy rárakhatom a sima BF2-re is?

én még mindig bojkottálom a SF-t, az EA meg a DICE pedig benyalhat csontig. köcsögök!
  • bakvarnyu
    Hja mondjuk ha probalnak tovabb optimalizalni egy szavam nem lenne de ezek miatt a szarsagok miatt felesleges erolkodniuk.
  • schrank
    a peccs az kell csak jó lenne ha értelmes dolgokat javítanának benne nem ijen fasságokat mint a szaros szerverkereső meg a többi
  • bakvarnyu
    Faszer hoznak ki ezek havonta uj javitast, volt 4 evuk hogy jol megirjak a jatekukat most meg nem gyozik modositgatni.
  • schrank
    eszt má én is kérdesztem de sok csak azzal menőzött hogy neki 1000k-val jön aszt utána meg tutták felrakni
  • Running
    NOS EMBEREK FIGYELEM AZ SG SZERVER NEM FOG MIN 1-2 HÉTIG ÁTÁLLNI AZ ÚJ PECCSRE!!!!!
    AMI GONDOLOM TUDJÁTOK MIT JELENT!! EZ VONATKOZIK MIND A WARRA, MIND A VERSENYEKRE!!!
  • Nagydög
    Van valahol egy lista, hogy megis mit javit az uj patch, mert az EA-nal csak az SF-rol lelkendeznek.
  • schrank
    de 19 perc míg felrakja magát már ha sikerül felrakni
  • dronkZero
    Van olyan, hogy zene kikapcsolása...
  • Nagydög
    Bazinagy ez a patch. Aszondja 9 perc, mig letolti. :)
  • PocoK Bf2
    vaki HELP ME
  • PocoK Bf2
    Már megint! Kidob alszalra a **** UUUtálom az egészet!
  • alberto 15
    f8at kellett nyomni, és rájöttem fél nap után hogy lehet csökkentett módban felrakni. megcsináltam, és műxik :)
  • Danee
    Lent is van a patch
  • Danee
    valamelyik f gombot, asszem F4-et kell nyomogatni gépinditáskor! de nem biztos, nyomkodd végig az összeset :D
  • alberto 15
    hogykell a csökkentett módot elindítani??
  • Danee
    hova lett az a szép logod? :D