172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
úgy is mint? nem értem, mire gondolsz :) -
Nagydög #49023 Hahaha! Ezt te se gondoltad komolyan! -
Ha felteszem a peccset akkor tudok régebbi verziójú szervereken játszani??? Pl 1.03as szerverek... -
Kerestem de semmi... -
És a játékbeli módosításokról semmi hír? Találjuk meg mi az újdonságokat?
Azért ez egyre fejetlenebb lesz... -
Nagydög #49019 En is ezt talaltam meg, de nem hittem el, hogy kepesek ennyi hibajavitast(?) patchnek nevezni. Kulonosen ugy, hogy 280 mega. -
oh még egy apróság. aki rárakja az 1.12 patchet a sima bf2-re, majd felteszi a special forces-t, annak újra kell raknia a patchet, különben nem tud felmenni a szerverekre. ez is ügyes, nem? :) -
Running! simán fel megy a patch!
én mielött felraktam volna gondoltam játszok még 1et az 1.03al.elinditom a játékot
nézem minden szerver piros uhhogy toltam is fel ezerrel!
amugy nekem az EA HU 2 szervere indul az ujjal tehát azon már megcsinálták ezexerint:)
-
Habár ha az összes szervert áttolják az új verzióra akkor az szívás. -
Meggyőztetek arról hogy nem kell nekem egyenlőre szenvednem ezzel a peccselés dologgal.... -

-
aha, az jó, hogy az alapjáték, meg a kiegészítő nem "kompatibilis" egymással. ennél mélyebbre már nem süllyedhet a DICE, asszem. gyökerek. -
amit én eddig észrevettem patch-elés után h:
látható amit beirsz a prefixnek
DAO reload animáció
eddig ennyi aztán kivágott a játékból:))
-
nem elég hogy semmit nem javítottak a peccsben de még a szavahihetőségemet is mekkérdőjeleszték 
-
a peccs után le lehet szedni pisztollyal már a vadászgépeket/heliket? jut automatikusan egy repülő vagy helikopter azoknak, aki repülni akar? mer addig nekem marad a karkand a kedvenc pályám :) -
ne vegyél be mindent (semmit), amit schrank mond. egy patch van, az hivatott a bf2 és bf2:sf kompatibilitást megoldani. egyelőre a magyar (ranked) szerverek tudtommal nem álltak át, ha megtörténik kiírjuk a bf.hu-ra. -
Vagyis semmit.
-
van is. mégmeg 8 darab. a kiegészítőben ,)
a patch azért ekkorka, mert tartalmaz eddig minden javítást, ugye, illetve az újakat (nem sokat):
- nem esik össze a játék, ha bombázóban (SU-34, F-15 and J10) egérgörgővel váltasz fegyvert az alap BF2 pályákon.
- kivették a dobóhorgot és a csúszókábelt (vajon ezt hogy hívhatják...?) a "The Iron Gator" pályáról.
- single player töltőképernyő javítva, hogy azt is lásd amit töltesz (deédi).
- menüben megnézhetők a BF2:SF szalagok leírásai is
- szerver browserben a BF2:SF szerverek zöld 2-essel jelennek meg
- javított ütközés érzékelés a dobóhorog és a kábel esetében
- javítva a kiiktatott tüzérség állapotjelző ikonja a 3D térképen
- GeForce FX 5900 sorozat (5900 Ultra, 5900, 5900XT, 5950 Ultra, 5900ZT, PCX 5900) videokártyái alapesetben low beállításokkal működnek -
mé'? a DICE-nak sikerült olyan verziószámokat adni a peccseknek, hogy összekeverednek? 1.21 - 1.12 LOL. komolyan hiszem, hogy még ez is bebaszhat a peccselésnek.
:D
de mit javít a BF2-őn? nekem ezt monnyátok el, pls. :) -
Ja az Sf-ben vannak új mappok
-
nem aszt montátok hogy lesznek új mapok
-
az 1.12 kell a bf2-hő a 1.21 meg az sf-hő de aminda kettővel akarol jáccani akkor kösfel a gatyádat
-
-
anyám! már megint ezek a peccselés-szarakodások. akkor most mit javít ez a legutóbbi? ez kifejezetten a SF-hoz van vagy rárakhatom a sima BF2-re is?
én még mindig bojkottálom a SF-t, az EA meg a DICE pedig benyalhat csontig. köcsögök! -
Hja mondjuk ha probalnak tovabb optimalizalni egy szavam nem lenne de ezek miatt a szarsagok miatt felesleges erolkodniuk. -
a peccs az kell csak jó lenne ha értelmes dolgokat javítanának benne nem ijen fasságokat mint a szaros szerverkereső meg a többi
-
Faszer hoznak ki ezek havonta uj javitast, volt 4 evuk hogy jol megirjak a jatekukat most meg nem gyozik modositgatni. -
eszt má én is kérdesztem de sok
csak azzal menőzött hogy neki 1000k-val jön aszt utána meg tutták felrakni
-
NOS EMBEREK FIGYELEM AZ SG SZERVER NEM FOG MIN 1-2 HÉTIG ÁTÁLLNI AZ ÚJ PECCSRE!!!!!
AMI GONDOLOM TUDJÁTOK MIT JELENT!! EZ VONATKOZIK MIND A WARRA, MIND A VERSENYEKRE!!! -
Nagydög #48995 Van valahol egy lista, hogy megis mit javit az uj patch, mert az EA-nal csak az SF-rol lelkendeznek. -
de 19 perc míg felrakja magát már ha sikerül felrakni
-
Van olyan, hogy zene kikapcsolása... -
Nagydög #48992 Bazinagy ez a patch. Aszondja 9 perc, mig letolti. :) -
vaki
HELP ME
-

Már megint! Kidob alszalra a ****
UUUtálom az egészet!
-
f8at kellett nyomni, és rájöttem fél nap után hogy lehet csökkentett módban felrakni. megcsináltam, és műxik :) -
Lent is van a patch -
valamelyik f gombot, asszem F4-et kell nyomogatni gépinditáskor! de nem biztos, nyomkodd végig az összeset :D -
hogykell a csökkentett módot elindítani?? -
hova lett az a szép logod? :D