172102
  • Robogo
    Running majd össze kéne dobni egy taktikot a ex elleni warra.Szerintem atc progival dobjuk össze,de ha ti azt nem ismeritek akkor majd segítünk nektek Jean-al!
  • BurnBaby
    sf nem patchel automatikusan. info a battlefield.hu bf2 szekciójában, a Megjelent az 1.12 Patch cikkben.
  • djhulk
    sziasztok, ha most az 1.03 peccsre felrakom a special forces addont, akkor az ugye automatikusan megpeccseli az 1.12es verzióra? és mivel a spec forces nekem tört, a bf2 pedig eredeti, mennni fog ezután mindkettő rendesen nem? szóval a bf2 simán mintha 1.12vel megpeccseltem volna?
  • BurnBaby
    lol thomi :) szinkronúszhatunk is ,)
  • BurnBaby
    wing|thomi megnézte, mintegy 80MB-tal lesz nagyobb a bf2 könyvtára a patch telepítése után, azaz 180MB (v.103) + 80MB az má 260MB, és máris csak 20MB értelmét keressük...
  • SLYTHOMi
    jah és kb csak 80 Mbval foglal több helyet a bf2 könyvtár, patchelés közben meg csak 1Gb helyet foglal a tömörítgetéses patchelős cucc, szóval EA nagyon nem tudta mit csinál a patch, arról nem is beszélek h. a fileok zárolása már november 9-én megtörtént, jó sok ideig húzták...
  • Running
    Ha megvan a special force eredetiben és feltelepítem, akkor az alapot kell peccselnem???
  • Rafia
    Szerintem a 100 megából max. 5 a hivatalosan ismertetett javítás, a többi meg a belső disznóságok foltozgatása (és újabbak behozása), amiről jobbnak látták csendben hallgatni.
  • SLYTHOMi
    A64 3000en kereken 10 percig tart a patchelés,
    ha van 3Gb helyed márpedig ennyit követel, akkor gond nélkül felkúszik...
  • Running
    Hát igen...de a szerver 1.03-as szóval nem tudom mi lesz...ha leszünk leszünk, ha nem akkor már mindenki átállt.
  • Robogo
    Ohhh danke!

Voltam ma fent ts-en de sajna nem volt fent senki.Akkor ma találkozunk a gyakon meg a ts-en!!

üdv:{TLD}Gaboca
  • Running
    SG TEAM HONLAP
  • erdos
    Mire megint összefutunk kornél megen harcképes lesz, én kérek elnézést :D
  • Verzoo
    Nem is lett kissebb az APC kereke
  • Robogo
    Be tudja valami linkelni az [SG] honlapját please??!!Előre is thx!
  • schrank
    én nem láttam ződ kettest sehol csak nem engedbe mert az SF vagy vegyek 7250ért egy lemezt hogy legyenek ződ kettesek a szerverkeresőbe
  • Me0w
    Valoszinu hogy a 100 megabol 50 mega a kis zold kettes 20000x20000-as felbontasu tga file, amit lekicsinyit ilyen 36x36-os meretre :)))
  • haxoror
    Lehetne nagyobb is
  • Running
    Nem az emberek átállása a kérdés, hanem tudtok e másik szervert...mert mondom SG szerver nem fog hétfőig átállni, vagyis nem úgy tűnik.
  • Me0w
    Na de akkor is, 100 mega erre a 4 sornyi javitasra? :)
  • schrank
    mér eddig volt tévérakéta
  • Verzoo
    Megváltozott a TV rakéta képernyője.Erre aztán nagy szükség volt GRATULÁLOK.
  • harylmu
    na lécci már
  • eX RambO
    Hát akkor ezt benyaltátok a jövőheti eX.-es warral mert nálunk már majdnem mindenki átállt az uj patchre, ugyhogy vagy ti is és a server is vagy nem lesz war!!Egyeztessünk thx.
  • eX RambO
    Kornél sajna nem tudunk akkor mostantól nélküled álltok ki ellenünk ha gyakmeccs lesz??
  • Me0w
    rofl, dao animacio :D
  • schrank
    szerintem közvetlenebbek a repcsik de még mindíg nem DC
  • SLYTHOMi
    EA HU Official Ranked II, EA HU [DR.] QWERTY SF PUBLIC RANKED már átállt, 1es szerintem most fog :)))
  • harylmu
    Hello!
    Patcheltem 1.03-ra és nem indul,már néztem a bfhelp.atw.hu,meg uis csináktam amit ajánlottak,de így se megy.Kéne segítség.(JÓ GÉPEM VAN)
  • Polemius
    Nézzél már utána, biztos elromlott a billentyűzeted, mert folyton duplázza a kérdőjeleket.
  • BurnBaby
    ismétlem - ez egy önálló patch, azaz nem kell hozzá feltenni a korábbiakat, ennek megfelelően benne van minden ami a korábbi patchekben, így pl. a wake island pálya is. ha emlékeztek, az 1.03 180 mega körül volt. ehhez jön hozzá némi javítás (lentebb listázva), kiegészítés (h meglegyen minden, ami az sf-hez is kell). ez adja ki a 280 megát
  • Boxer HUN
    Vegyél NAGY vinyót...
  • Boxer HUN
    LOL...
    A patch telepítése közben az 1 Gb ramom szép csendben lecuppant 7 Mb-ra...
    (ZABAGÉP)
  • digitalenjoy
    Valakinek valami megoldás arra, hogy ne kelljen 3000 mb hely a c-n? Különben az én BF2-es pályafutásom véget ér ...
  • uHs Gerzson
    Igen erdosnek igaza van abban hogy egy kicsit érdekes mivel az 1.03 csak 180MB az 1.12 meg 280MB akkor mi van abban a 100MB-ban???? mert szerintem ezek a kis dolgok amiket javitotak nem lehetnek töbek 5 megánál....
  • erdos
    nyilván erre gondoltam :-)
    Mivelis kicsitt sokallom a 280 megát arra hogy a alábbi kártyákon csak low beállítás lépjen életbe meg szép zöld legyen sf szerverek neve.
    Mellesleg nekem idáig nem esett össze a játék ha görgővel váltottam a bombázónál fegyvertípust, szal mostantól majd fog....
  • Running
    AZ SG SZERVER ÁTÁLLÁSÁIG HIBERNÁLOM AZ AUTÓVERSENYEKET!!! A hétfői ex elleni war-nak pedig keresni kell másik szervert, mert az SG nem fog valszeg hétfőig átállni!!
    Elnézést mindenkitől a kellemetlenségekért!
  • LittleMole
    köszi szépen!!!
  • Nagydög
    Nyilvan arra gondolt, hogy a patch ezen kivul mit modosit a jatekban. O sem hiszi el, hogy a 280 megas patchben ennyi bugfix es valtoztatas van.
  • Running
    Bassza meg...