172102
  • leveskocka
    na,az egyeb polblema asszem...nemigen loutel:)

ez itt a judea nepe front:)
  • willis
    Szia

Tört szerveren járszottam amit a saját listája ad ki. De, és itt van az a de, ha én írom be az ip-t akkor nem enged kapcsolódni. Itt erre a fentire sem (sg.hu)

Hogyan tovább, ja és dobd a padlola le! :)
  • shiftáj
    tud valaki segíteni ebben a szarban már ? :(
  • gergod
    nem direkt volt. Amúgy volt pár tk-d is előtte úgyhogy nem az én saram.
  • leveskocka
    ha van neted jol van beallitva
    tuzfalad van?

jah,amugy meg engedjetek ki Ledfoldot:)
  • leveskocka
    villanyfan terem vazze:)aze` zizeg:)
  • schrank
    na végre egy észkombájn aki tuggya mifán terem a frekvencia
  • willis
    hogy a csába kell beállítani ezt a mocskos routert?

valaki segítsem már hogy az a.....
  • arty
    az intel 1.7es p4ének az amd 1600+ felel meg ... abban igazad van, h "nem értek én ehhő" ;) (a willamete p4 idejében az amd modellszámok még rendben voltak)
  • willis
    Van itt valakinek SMC routere????
  • Nagydög
    siras rivas fogaknak csikorgatasa
  • harylmu
    nem :D megy
  • 0Fritz0
    Hajrá, menni fog! :)
  • schrank
    fél giga rammal felejtős lesz és az intel 1.7-es procijának az AMD 2400+ felehet meg de én nem tudom nem értek én ehhő a ramból kell 1 giga a 9600pro elég hozzá a többivel mi lesz nem tudhatom
  • harylmu
    patch gond help!!!
  • kRockA
    ja bazz, megveszem 12 rugóér, egy nagy rakás szar, és még a pecssem megy fel...
  • Toto1987
    de nekem pont a mimimum gépigényem van,és elvileg még gyengén is mennie kellene!!!
  • Nagydög
    Te elkepzelni sem tudod, mi milyen keveset vagyunk kepesek gondolni az EA/DICE mod es egyebb supportjarol. :)
  • 0Fritz0
    FAQ?
  • willis
    Embelek jeluzsálem népe figyelem!!!

Kapcsolódni szeretnék egy ip címhez, de azt írja ki, hogy nem tud kapcsolódni és kéri, hogy ellenőrizzem az internet kapcsolatot.

Van valakinek rá gyógyszere? SMC router-ről megy a net!
  • schrank
    hát azé nem hiszem hogy RPG vel fognak rohangálni ha ott a eryx a többi nem ugrik be de most telepítem aszt majd meglátom mut mutat a kicsike
  • leveskocka
    ez igaz,mikor parancsnok vagyok,cb waron elegge idegesito,mikor nem hallom a sajat hangom a "bazmeg,hogy a picsaba lott ez ki/le" felkialtasoktol:)...pedig nekem kell(ene) legtobbet pofazni:)bar az ido multaval mar azert csokken ezek szama:)
  • schrank
    a VOIP-nál ha beszész elhalkulnak a külső zajok a TS-ből meg semmit nem lehet érteni ha járművel dönGECCCC
  • Me0w
    Alberto, ne legy mar idiota. Bemesz regedit, kitorlod ami bentvan a hkey_local_machine\software\ea games\battlefield 2\ergc-ben, visszairod a kododat kotojelek nelkul, majd amikor elindul a peccseles, nem nyomsz nextet, csak megkeresed a bf2cdkeycheck.exe-t a temp konyvtarbol, es elinditod. Voila.
  • alberto 15
    szerintetek ha szűz bf2re felrakom a tempes megoldással az 1.03-as patch-et a bf2check-el, és az 1.12-t meg csökkentett módban akkor nem fog "cdkey is not valid"ot írni???
  • BurnBaby
    ugyanezek a hátrányai is ,)
  • leveskocka
    1.nem kell nyomkodni gombot
    2.mindenki hall mindenkit
  • alberto 15
    ha valaki csökkentett módban telepítette fel, az modja már meg hogy csinálta, mert mikor én felrakom játék közben your cdkey is not valid-ot ír ki. mit kell csinálni hogy ne írja ezt ki?
  • Rafia
    Na végre egy elvtárs :)

Én sem veszem meg. Ha tényleg igaz, hogy az SF-es fegyvereket a sima BF-ben is tudják ellenem használni akkor részemről a publikos játék sem lesz erőltetve többet. Újabb rossz hír, hogy a mod support nem olyan fényes, mint gondoljátok. Most pl. az FH készítői sem tudnak az új peccsel mit csinálni, mert csesznek elindulni az eddig működő félkész modok. Amúgy én is a modokban bízom, de a húsvétot erősen optimista becslésnek tartom a full konverziókra.
  • lammaer
    Egy technikai kérdés: miért jobb a teamspeak mint a játék beépitett mikrofonos kommunikációs funkciója? Mert látom hogy a népek a BF2-ben is favorizálják a TS-t....
  • Danee
    menjé jáccani :D
  • schrank
    igen és akkor várjunk a húsvétkor megjelenő mod-okig addig se RPG seBMP SEapacs se MI-24 ugye eszt nem gondolod komolyan
  • Danee
    fene a nagy betűidbe :D
  • alberto 15
    olyan szar, eredeti a játékom meg ilyesmi és ígyis szenvedni kell. a szar ez-t bekéne perelni az ilyenekért
  • schrank
    1.12 de ne ijeggyé meg ha 112-esként szerepela fájlnévben
  • koschwarz
    megy a pöcsölés a pecseléssel? :)

NE VEGYÉTEK MEG A SZPESÖLFORSZIZT!! EZ PARANCS!

A dice meg az ea ül egy kurva nagy pénzhalmon, mint a dagobert bácsi, és röhög a markába, hogy megint sikerült a sok lúzerrel megvetetni a qrvára hibás szoftverüket.*

*véleményemet az itt és más fórumokban leírtakra alapozom, saját tapasztalatom még nincs, de egyébként is megfogadtam, hogy nem veszem meg a kieget, mert az alapjáték is egy bughalmaz. a kockázatok és mellékhatások tekintetében...
  • priluki
    Hi,megtudná valaki mondani hogy milyen verzijoju patchet kell felraknom ,hogy menjen a legtöbb serveren?
  • alberto 15
    nem tud senki segíteni??
  • schrank
    hát csak van annyi esze hogy elfogatta a dévédé által felajánlott drájvert ugye volt . . .
  • badsec
    természetesen semmi "láma" nincs a dologban csak nem tudok gépelni...Bocsi...