172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
nekem sikerült megcsinálni, thx meow -
Na gergod ezért rád fogok vadászni a Vasárnapi waron. 
Még a tűz is ki fog aludni a banneredből.:)
Nem is érdekel ha kikapunk én akkor is csak téged foglak öldökölni úgy vigyázz!
-
-
Nekem patching successful :)
lol lámák :) -
nekem is patching failed:)
lol EA:) -
Nem igaz már ez egy nagy szar mármint ez a patch.Sehogy nem tudom feltenni.Ugyanaz a gondom mint Albertonak volt,csak ugye ez a szar még csökkentett módban sem indul el nekem!!!Csökentett mód kilöve és az sem jó ha azt csinálom h bemegyek a C:\Documents and Settings\[neved]\Local Settings\Temp könyvtárba!!!!!!!!!Semmi se jó ami a faqba le van írva vagyis nekem nem müködik!Ha egyszer veszek egy kibaszott eredeti gamét akkor miért kell már ennyit szarakodni ezzel a szarral?????????????Az egészel a tökköm tele van h a büdös *************!!!!!!!!!!!!!!!Eskü többet kell vele szarakodni mint a törtel....És persze csak nekem nem jön össze semmi másnak simán felmegy gond nélkül ez a szar patch!!!!

-
Gabor970 #49221 szasztok!
NNo feltettem, nekem minden gond nélkül felment ez is, kb 6 perc kellett, max 8, nem méregettem. Hát különösebben semmi különbséget nem látok. Illetve mégis, most már ismét látom az állapotjelző csikot a következő rang jelzése alatt. Talán sérülékenyebb lett a heli, Suuport géppuskájával kis türelemmel leszedtem egy cobrát. Meglepően sokat sérült pontos lövésektől.
Amúgy menni kell a játéknak fél giga rammal is, nekem legalábbis kifogástalanul futott ma egész este. GF 5600 kari, 3000+ AMD64. Nincs semmi gond, gyorsan be is tölt, legtöbbször elsők közt bent vagyok a játékban. Jó ez, ha repülni akar az ember :-) -
Attól,hogy oda írtam! 
Azt hittem,hogy ez a SG team foruma,de akkor mégse az. -
nemkell fokozni... -
lámpa?
-
most undózzam az eddigi installokat?:) ne má...ennyire nem szeretek PC-n játszani:) -
szupernova.exe
:) -
mi a progi neve amivel lehet világosítani a monitoron? -
de marha jó lett az utolsó 30 hozzászólás:)
[fogom a hasam mert fály a röhögéstől] -
kösz az infót, küldtem privit bbéknek, ésmár be is írták, nézd csak meg
-
CéZé #49212 bocs, az egy másik játék faq-jában van :) -
Most miért rontod el az örömét? :) -
CéZé #49210 má ezer éve bent van, sőt itt is le lett irva :) -
shiftáj #49209 Jee !! :D sikerült végre felrakni az SF -et:
CSináltam egy ékezet néküli fiókot.. és ment :P (ezt akkor kell ha rendszergazdaként se megy...) ez mehetne faq -ba -
Az európai szervereken nagy kínlódást látok, senki nem tudja mi a pálya.
Pár nap és jobb esz sztem. Addig ki kell várni. -
-
ez má ellett magyarázva kérdezd meg a BB-t ha kedves az . . . -id -
én má nyomtam 2 órát a GCR által benyomott szervereken
nagyon pörgős lett az egész az az anyahajós pája szar a többin ellehet bohóckodni az rpg ojan virsli a eryxhez képest hogy kiröhöktem
-
de ezé ez a sok mega :D -
az nem elég ??? engem kurvára zavart
hogy valamejik láma visít a map túloldalán aszt akkor lekicsinyedik az egész mikor nekem nagyítva kell
-
srácok, ebben a patchben annyi ujitás van h nem változtatja magátol a minimap méretét? Enyit vettem észre -
NNNNNNNNNa gyermekeim ::::)
Minden nagyon jó, mindennel meg vatyok elégedve ! AKit érdekel a megoldások a következők :
1 Minden UNINSTALL
2 BF2 fel, alapba
3 BF2 SF fel alapba
4 PATCH 1.12 fel
és kész !!!
Ami problémákat leírtatok /WAREZ/ az mind igaz !!
CD key hiba azoknál van, akik WEREZ oldalról szedték le a játékot és már azonosított hibás kódjuk van :(
A hiba kiküszöbölhető egyébként, de ez nem az én reszortom.
Égyébként ezek után a SF minden szerveren megy. Törtön is.
Egyéb kérdésekre a válasz :
1 : Eredeti BF2 + tört SF nem megy csak új kulccsal
2 : Tört BF2 + tört SF nem megy csak új kulccsal.
Egyenlőre ennyi.
-
Küld a BSA-t , meg anyukádat is , arra még van pénzem . -
"Na ilyenkor miért nem szúr be senki egy lámát?:D"
Tessék :D
-
semmire de a korral előre kell haladni ez egy ijen megállíthatatlan folyamat
-
amennyire a többiektől "hallottam" a billentyűzet szétverésére valamint arra hogy megtudd minden particiódon kevés a hely...
-
Nagydög #49196 Ize... Nehezen tudnam megfogalmazni. Mas lett. Talan kicsit valosaghubb, legalabbis engem jobban emlekeztet a valodi fegyverkamerak kepeire. Egyebkent Me0w 20 colos APC felnijeivel egy kategoria, magyarul k... folosleges volt megvaltoztatni. -
szóval mire jó az újipiapaccs???paccs? -
-
Borg #49193 Mitől lenne ez sgteam fórum? -
-
Itt a link:
SG TEAM FORUM -
eX vs. Horda -
lammaer #49189 kocsogozes kozben esetleg valaki nem tudna megbokni azt a linket, legyszi legyszi legyszi
-
prothor gyere msnre