172102
  • alberto 15
    nekem sikerült megcsinálni, thx meow
  • Robogo
    Na gergod ezért rád fogok vadászni a Vasárnapi waron.Még a tűz is ki fog aludni a banneredből.:)
    Nem is érdekel ha kikapunk én akkor is csak téged foglak öldökölni úgy vigyázz!
  • alberto 15
  • gergod
    Nekem patching successful :)
    lol lámák :)
  • mohus
    nekem is patching failed:)

lol EA:)
  • Robogo
    Nem igaz már ez egy nagy szar mármint ez a patch.Sehogy nem tudom feltenni.Ugyanaz a gondom mint Albertonak volt,csak ugye ez a szar még csökkentett módban sem indul el nekem!!!Csökentett mód kilöve és az sem jó ha azt csinálom h bemegyek a C:\Documents and Settings\[neved]\Local Settings\Temp könyvtárba!!!!!!!!!Semmi se jó ami a faqba le van írva vagyis nekem nem müködik!Ha egyszer veszek egy kibaszott eredeti gamét akkor miért kell már ennyit szarakodni ezzel a szarral?????????????Az egészel a tökköm tele van h a büdös *************!!!!!!!!!!!!!!!Eskü többet kell vele szarakodni mint a törtel....És persze csak nekem nem jön össze semmi másnak simán felmegy gond nélkül ez a szar patch!!!!

• Gabor970
    szasztok!

NNo feltettem, nekem minden gond nélkül felment ez is, kb 6 perc kellett, max 8, nem méregettem. Hát különösebben semmi különbséget nem látok. Illetve mégis, most már ismét látom az állapotjelző csikot a következő rang jelzése alatt. Talán sérülékenyebb lett a heli, Suuport géppuskájával kis türelemmel leszedtem egy cobrát. Meglepően sokat sérült pontos lövésektől.

Amúgy menni kell a játéknak fél giga rammal is, nekem legalábbis kifogástalanul futott ma egész este. GF 5600 kari, 3000+ AMD64. Nincs semmi gond, gyorsan be is tölt, legtöbbször elsők közt bent vagyok a játékban. Jó ez, ha repülni akar az ember :-)
  • Robogo
    Attól,hogy oda írtam!
    Azt hittem,hogy ez a SG team foruma,de akkor mégse az.
  • joebacsi
    nemkell fokozni...
  • uHs Gerzson
    lámpa?
  • mohus
    most undózzam az eddigi installokat?:) ne má...ennyire nem szeretek PC-n játszani:)
  • 0Fritz0
    szupernova.exe
    :)
  • alberto 15
    mi a progi neve amivel lehet világosítani a monitoron?
  • mohus
    de marha jó lett az utolsó 30 hozzászólás:)

[fogom a hasam mert fály a röhögéstől]
  • joebacsi
    kösz az infót, küldtem privit bbéknek, ésmár be is írták, nézd csak meg
  • CéZé
    bocs, az egy másik játék faq-jában van :)
  • 0Fritz0
    Most miért rontod el az örömét? :)
  • CéZé
    má ezer éve bent van, sőt itt is le lett irva :)
  • shiftáj
    Jee !! :D sikerült végre felrakni az SF -et:
    CSináltam egy ékezet néküli fiókot.. és ment :P (ezt akkor kell ha rendszergazdaként se megy...) ez mehetne faq -ba
  • SubZero911
    Az európai szervereken nagy kínlódást látok, senki nem tudja mi a pálya.

Pár nap és jobb esz sztem. Addig ki kell várni.
  • Danee
  • schrank
    ez má ellett magyarázva kérdezd meg a BB-t ha kedves az . . . -id
  • schrank
    én má nyomtam 2 órát a GCR által benyomott szervereken nagyon pörgős lett az egész az az anyahajós pája szar a többin ellehet bohóckodni az rpg ojan virsli a eryxhez képest hogy kiröhöktem
  • Danee
    de ezé ez a sok mega :D
  • schrank
    az nem elég ??? engem kurvára zavart hogy valamejik láma visít a map túloldalán aszt akkor lekicsinyedik az egész mikor nekem nagyítva kell
  • Danee
    srácok, ebben a patchben annyi ujitás van h nem változtatja magátol a minimap méretét? Enyit vettem észre
  • SubZero911
    NNNNNNNNNa gyermekeim ::::)

Minden nagyon jó, mindennel meg vatyok elégedve ! AKit érdekel a megoldások a következők :

1 Minden UNINSTALL
    2 BF2 fel, alapba
    3 BF2 SF fel alapba
    4 PATCH 1.12 fel

és kész !!!

Ami problémákat leírtatok /WAREZ/ az mind igaz !!

CD key hiba azoknál van, akik WEREZ oldalról szedték le a játékot és már azonosított hibás kódjuk van :(

A hiba kiküszöbölhető egyébként, de ez nem az én reszortom.

Égyébként ezek után a SF minden szerveren megy. Törtön is.

Egyéb kérdésekre a válasz :

1 : Eredeti BF2 + tört SF nem megy csak új kulccsal
    2 : Tört BF2 + tört SF nem megy csak új kulccsal.

Egyenlőre ennyi.
  • GCR
    Küld a BSA-t , meg anyukádat is , arra még van pénzem .
  • Danee
    "Na ilyenkor miért nem szúr be senki egy lámát?:D"

Tessék :D

• schrank
    semmire de a korral előre kell haladni ez egy ijen megállíthatatlan folyamat
  • badsec
    amennyire a többiektől "hallottam" a billentyűzet szétverésére valamint arra hogy megtudd minden particiódon kevés a hely...
  • Nagydög
    Ize... Nehezen tudnam megfogalmazni. Mas lett. Talan kicsit valosaghubb, legalabbis engem jobban emlekeztet a valodi fegyverkamerak kepeire. Egyebkent Me0w 20 colos APC felnijeivel egy kategoria, magyarul k... folosleges volt megvaltoztatni.
  • mohus
    szóval mire jó az újipiapaccs???paccs?
  • schrank
  • Borg
    Mitől lenne ez sgteam fórum?
  • Robogo
  • Robogo
    Itt a link:
    SG TEAM FORUM
  • badsec
    eX vs. Horda
  • lammaer
    kocsogozes kozben esetleg valaki nem tudna megbokni azt a linket, legyszi legyszi legyszi
  • alberto 15
    prothor gyere msnre