172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Mér?Nem Publik-eX warról volt szó???
Ha már gyakoroltok+taktikáztok,akkor nem publik,hanem klán(alkalmi).
Na nem mintha félnék,SŐT!Nekem így még szimpibb is az egész(legalább van benne valami kihívás). -
-
haxoror #49306 Próbálgasd és aztán alkoss saját véleményt :) -
Szed le a tört verziót nézd meg a kell akkor megveszed ilyen egyszerű
-
Szed le a tört verziót nézd meg a kell akkor megveszed ilyen egyszerű
-
Az enyémet sem őrzik rendőrök :D ! -
Verzoo #49302 Már én sem tudom,hogy megvegyem vagy ne -
Éljenek a modok
-
TS Zolly #49300 Akkor semmi értelme.
thx -
TS Zolly #49299 Most már én is azt irom: bekaphatják a izémet ezek a harácsolo izék! -
Bele ne halj a sok munkába. -
FlatlineHun #49297 Mivel az eredmény egy mod, ezért ranked kizárva.
Rambo: szerintem nem érdemes vele macerázni... -
Én már láttam tegnap olyan supportost akinél doptáras G36 volt és valahogy meg lehet oldani hogy ne kelljen kodolni... -
Amúgy pedig pont ilyen a publik:) 1 percet se játszotok együtt és csak rambozás megy:) -
TS Zolly #49294 De itt csak az assault fegyvert irja. És lehet ezzel rankedon bohockodni? Szerintem elöbb utobb kiadnak hozzá egy javitás javítot, hogy ne lehessen használni. Amugy az irás szerint kakit sem ér. Csak ugyi uj. G3 jobb. -
keddi nap ki van csukva:) akkor nem játszunk -
Háát nekem ennyi kevés a sikerhez
mondjuk nem is vagyok programozó, és ráadásul angolulis van, nem fordítanád le Flati ha nagyon léccives??? thx for translate...
-
FlatlineHun #49291 Nem, többnek is van.. -
Flat én maradok a modoknál, azok legalább halgatnak a rajongokra és a legjobb hogy INGYENES!!!! -
TS Zolly #49289 LOL! Csak ennyi? Du kipróbálom. Amugy csak assault fegyver van? -
en biztos nem veszem meg, a BF2 bughalmaz es nemtorodomseg eljutatott arra a pontra hogy tobb EA jatekot en nem veszek meg, az tuti...
-
FlatlineHun #49287 Vagy hagyom a pbe az egész ranked publikozást, és megyek reality modozni. -
FlatlineHun #49286 Amúgy itt egy hozzászólás, hogy hogyan lehet kipróbálni az új fegyvereket az SF megvétele nélkül:
I snagged the FN2000 from an enemy assault class.
I tore apart guys left and right for the while I had it.
The stats of it are just under AK74 damage with accuracy almost as good as the M16.
I wanted to get the MG36, though nobody was using one.
---
For those who want to mod to try the new guns:
-Make your own mod folder, use BF2editor if you have it.
-Open Objects_client.zip in mods/BF2, Extract kits ("mec_assault.con") to objects/kits/[nation] in your mod folder.
-In the .con file, there is a section that lists all the guns the kit gets.
"ObjectTemplate.AddTemplate [name of item]"
-Replace the standard guns with the filename of the new gun.
In Assault, replace "usrif_m203" with "sasrif_fn2000" to switch the rifle.
"usrgl_m203" with "sasgl_fn2000" to switch the Launcher.
Load your mod, and there's your gun. -
TS Zolly #49285 Tök egyszerüen tudod használni. lelövöd a manuszt, és felveszed a fegyverét. :DD -
Jólvan röhögjetek csak...ha nektek kéne napi 8 órát zsibbadni a rendőrségen ti se lennétek jobb bőrben munka után. 
Ja és miggyá rendet rakok itten, törlök hsz-t, meg adok büntiket meg minden aztán lehet nevetgélni minggyá..
-
FlatlineHun #49283 Részemről az EA elmehet a bús-bánatos retkes jó édes nőnemű szülőjének az elsődleges nemiszervébe!
Ma megyek és megveszem az SF-t. Bekaphatják! Soha többet EA játékot nem veszek ettől a beetetős digitális dílerbandától... -
hogyan? -
Rafia #49281 Lehet, hogy UNIXON meg VMS-en nyomul, és windowst csak hülyeségekre (pl. BF) használja. -
Rafia #49280 Azért kell, hogy az SF-et megvásárolt emberek a sima BF-es szerveren is használhassák az új unlockolt szuperfegyvereiket, és jól szétlőhessék vele a fejedet. Kizárólag ezért kell neked/nekünk most peccset telepíteni. (Mellesleg kis trükkel te is tudod használni az új fegyvereket.) -
-
haxoror #49278 sry ezt nem lehetett kihagyni :D 

-
lol, ne legyél már enyire sziguró :DDDDD -
haxoror #49276 "Hello!
Főállású rendszergazda vagyok de nem tudom felpecselni a BF2-t :(
HELP PLZ !!!!
htx"

-
Akinek eredeti BF2 van és tört SF az tud tört SF szerverekre csatlakozni, mert engem nem enged fel CD key invalid miatt. Sima BF2 rankedra fel tudok menni... -
Mé akkor az mi a bráner? Mondjuk tegnap próbálni akartam leszedni a peccset netről, de mindig leakadt 97%-nál...
-
Running ne legyél már ekkora
, ami az SF lemezén van patch, az nem ugyanaz, mint amit le lehet tölteni EA-tól. Uninstall minden, keresd meg a BF2 könyvtárát (szerintem még meglesz), töröld azt is, majd BF2 fel, SF fel, és UTÁNA patchelni az 1.12-vel.
-
jaja :) bár nekem még mindig teccik a játék, csak az nem, ahogy a dice meg az ea szivatja a népet -
Akkor 2 hét múlva kedd...de annak nincs értelme, hogy csak úgy beözönlünk szerverre oszt mindenki rambózik mert sose játszottunk 1 percet se együtt...
Bazzz leszraom sf-et, de ha simán felteszem a bf2-t és rá peccset ami a sf lemezén van akkor is ugyanaz a gond, minden szerver piros... -
azt jól teszed...szerintem az SF felejtős...a 2 új helit leszámítva semmi pozitivumot nem tudnék róla mondani...de ez az én véleményem, lehet hogy másnak bejön... -
egyetértek...FunWar szempontjából a legrosszabbkor jött ki a patch...