172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Akkor asszem most hagytam abba a BF2-t. -
Pedig hidd csak el egy ha ez bug lenne azért talán arra van sansz, hogy időben észreveszik. -
szal' nincs más hátra, mint hogy megvegyem...aztán könnyezhettek rendesen...
-
Hát ez igen sajnálatos eddig is megvolt a véleményem az ea/dice duóról, de ezek után elmehetnek a !%+"/%!==((=%!+"'§'"§+"+!+!%!+ !+"'+!%!+'"- ba. Ez semmi más csak üzletpolitika szal kapják bé a "+'++"!2-at. -
van rá sansz de az az igazság ezt nem akarom elhinni -
Verzoo #49343 Most már én is mérges vagyok
-
szerinted ez bug???? 
halál direkt rakták bele, hogy ha pistike észreveszi hogy az SFel rendelkezők szopathatják az agyát, akkor ő is megvegye...
üzletpolitika...

-
hát ez negyon loller... ennyire hogy lehet elbaszni egy akkora jó gammát?
igazán várhattak volna vele inkább egy hónapot és megcsinálhatták volna rendesen... tiszta röhej:)))) nemigaz hogy egy tesztelésnél nem jön ki egy ekkora bug
remélem valahol ezért fejek hullanak a porba ha lenne egy könnygáz gránátom nem kellene sokat gondolkodnom hova dobjam:)
-
jah...sajnos... -
Ez most komoly, hogyha megvan az sf akkor alap bf2-ben is használhatsz villanógránátot? -
és ha nem akarod szopatni magad, akkor kicsengeted a lét az SFért.
Elég ha 1 emberke feljön egy BF2 rankedra SF-el és hülye lesz nem használni pl. a könnygázt...én is használnám, ha lenne... -
haxoror #49337 Ja bocs ezt benéztem, nem nagyon használtam G3 kitet sry
-
Jah, mi meg kaptunk egy kurva Junoszty kistvt a helikopterre aminek hullamizk a kepe. KOSZ EA!
-
haxoror #49335 Az nem füst hanem vérpermet :DDD
Azok robbanós gránátok, SF-ben is van néhány mappon az assaultnak, a könnygáz a supportos fegyvere (értelemszerűen végtelen mennyiségű gránáttal) -
Vagy graplingolsz egy kicsit... -
ja...az SF-en lévő 1.1 patch javította(?) a bf2-t hogy menjen rajta a kieg, az 1.12-es patch meg "szinkronizálta" a kettőt...már akkor "gyanús" volt az egész, amikor kiderült hogy a kieghez már megjelenés elött van patch(1.12)
-
Bocs a fust helyett a gazra gondoltam, van fustgranat, persze :) -
haxoror #49331 Elég kibaszás ha benne van és csak az SF tulajoknak :(
Ellövök pár könnygázt és akinek nincs SF az baszhatja mert neki gázálarca sincs :( -
Nagydög #49330 Fust granat eddig is volt, nem? Az assaultnak fustgranatjai vannak, ha nem az unlock G3-at hasznalod. Vagy csak en almodtam valami hulyeseget? -
Gondolom az idiotak nem gondoltak, hogy ebbol gaz lehet, megint ugy raktak ossze valamit, hogy halvany gozuk nem volt rola mikent befolyasolhatja a jatekot amit csinaltak... De jo, most vagy megveszed SF-et es te szopatsz az uj cuccokkal, vagy teged szopatnak. Remek. Kar hogy nem baszhatom szajba valamelyik buzi juppikocsog EA managert. -
haxoror #49328 Elvileg nem, BF42 kiegjei külön modok voltak de itt mintha a patch a modot "beledolgozná" az alap BF2-be -
Eddig is megvolt a véleményem a bf2-ről!
Gyomorforgató az egész, ráadásul sz@r is! -
Igaz, mivel ez nem az unlock/nem unlock kategoria ahol en meg mindig pl. a regi assault fegyvereket hasznalom, a G3 meg porosodik a sarokban. Egy villanogranat, vagy fustgranat szetbassza a bf2-t, e egy egy waron olyan hatranyba kerulhetsz, hogy csak nezel. Fall Cup elso heteben Karkand van, de KURVA jo lesz villano meg fustgranatok meg kitudja milyen urfegyverek ellen jatszani. Meg jo hogy nem adnak ki egy Battlefield 2 - Terrorists in Space addont, es akor wookiek meg HanSolok rohangalnanak Karkandon :( -
haxoror #49325 A kampót, éjjellátót, könnygázt azért ugye nem engedi sima BF2-es szerveren?
-
Akkor már értem, hogy miért vakultam el karkandon...én hülye meg próbálgattam minden kasztot, hogy melyik tud au új pathc miatt ilyet dobálni, de ezek szerint kell hozzá az eredeti SF, mert törttel ugye nem lehet... -
És ha a tört kieget felteszem a NEM TÖRT BF2 re akkor ez milyen hatással lesz az alap gaméra?? Az is hirtelenjében törté válik?? Mert mi mássá válna, akkor hol ebben az okosság?? Ha tetszik akkor is reinstall és ha nem akkor is!! Na ez tényleg kafa.... -
FlatlineHun #49322 Pontosan! Maximálisan egyetértek. Undorító, mert hátrányba hozza azokat, akik nem hajlandóak fizetni. -
FlatlineHun #49321 Igen, az SF-ben unlockolt fegyverekkel játszhatsz a sima BF2-es szerverektől, ez b*szta fel az agyamat nagyon, meg amit olvastam a villanógránátról. Phasza. Egy flashbang karkandon a hotel melletti utcára és lekéselhetsz 5-6 vakon támolygó embert is.....phasza! Feltéve, ha megvetted az SF-t!
-
na én megvettem a SF et , / már megbántam / 20 perc játék után négy fegyvert unlockolhattam , utánna felmentem bf2 őzni és vazze ott voltak a spec forcos fegyvereim, amugy az F2000 közelről nagyon jó de messzire pontatlan , a villanógránát jó poén karkandon egy szük utcába 5 ember közé bevágni , a legjobb uj fegyver a spec forcos katonáé SCAR-L ez nagyon durva közelre távolra egyaránt. Most már csak egyet nem értek ezeket a fegyvereket a patch miat kaptam vagy az SF miat?? De azért az nagyon durva lenne ha mondjuk előnyhöz juttatják azokat akik megvették a spec opst , ez majdnem olyan mintha énzért csitet árulnának. -
tökmind1, hogy mi az, de akkor is elb*szták, hogy akinek csak sima BF2van az unlocknak látja a képét, pedig a G3 van alatta.. -
Es akkor ez most hogy? Nem ertem :( A default SF fegyvereket is lehet hasznalni bf2ben? -
haxoror #49317 Az fn2000 nem unlock, hanem az angol default assault fegyver SF-ben :o -
nem baj, majd az 1.6os patchban...
-
Arrol nem beszelve, hogy:
- Nekem pont ugyanannyit vacakol a verifying-nal mint elotte (lehet 10 mp-el kevesebb, de meg igyis tetemes)
- A szerverkereso tovabbra is szar
- Ahogy mondod, az unlock fegyverek kepeit elbasztak az idiotak
- Zatar wetlandson ugyanugy leszakad az ujjad mire kitalalod, hova kell klikkelni a spawnolashoz
- Stb, stb
-
Lehet az SFes fegyverekkel nyomni, tegnap mnz-jean valami f2000-el lott le ;) Nem tudom jobbak-e, de ezert biztos nem veszem meg az ujabb fostalicska kodhalmazukat, inkabb elveszem masoktol, mint anno :) -
Tényleg ez a lényeg csak a gyak is arra kellett volna, tudjuk ki mivel menne, ki lesz commander, vagy leader vagy valami infó...mind1...majd csak lesz valahogy...ha megvannak a szerver adatai küldjétek el lécci, mert akkor kiteszem. -
engem csak az idegesít, hogy ha nem is veszed meg az SFt, az új patchet fel kell raknod, az meg elb*ssza az unlock fegyverek képét és pl. a G3 helyett az F2000 képe jelenik meg... -
Nagydög #49311 Itt mondjuk tenyleg az a kerdes, hogy az SF-es fegyverek jobbak-e, es hogy lehet -e veluk BF2-es szerveren nyomni, mert ha igen, akkor a k... anyjat az EA/DICE-nak a fizzes a jobb felszerelesert trukkjeert! -
hat igen ez igy mar nem az a war, de nem is ez a lenyeg hanem hogy jo tarsasagban es hangulatban nyomjunk 1 meccset...persze azert nyerni akarok
-
Akkor marad a jövőhét hétfő a warra. Aztán lesz ami lesz...csak majd szervert mondjátok hova mennjünk fel.