172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
huhh 158 uj uzi... ezt hogy -
Rafia #49427 
ezt tényleg így oldották meg? A Raven Shieldben már volt normális könnygáz, meg flashbang aszondja...2003-ban vagy 2002-ben
-
Kovsebi #49426 meg engem is -
Ez engem is érdekelne! -
Nagydög #49424 Biztos. Meg a halottakat is elvakitja, es hosszu percekig nem latnak semmit Szent Peterbol. :) -
ja és melyiket? amelyik a local settingsben van vagy amelyik a windows mappában? valaki nem tudná elmagyarázni? nem értek így ehhez... -
és hány pontnál lehet unlokkolni a hegesztőpajzsot ? 
amúgy van már magyar tört SF szerver meg valami ASE frissítés ???
-
SLY : ha unlockolod az assault fegyvert / f2000/ akor automatice jár mellé a villanygránát , csak a bfhq azt mutatja ,hogy zárva van de azért ott van az.
Na még egy dolog villanógránát ügyben , eldobod elfordulsz és ugyanugy elvakulsz , tehát nem az számit ,hogy belenézel vagy sem hanem az ,hogy a hatósugarába tartózkodsz e. Arra azért kiváncsi lennék ,hogy ha jármüben ülsz akkor is hatásos e. -
sziasztok!
mi történt a EA HU Ranked I.-II. szerverekkel?nem tudok felmenni rá, mert azt írja,h öregebb az én verzióm, mint a mi fut a szerveren.kijött vmi új patch?Két hete nem játszottam, miről maradtam le?please help -
help plz! -
annak szar aki balf...sz feltelepíteni
-
a sok kis ...ci hardver...zi nem tud feltenni egy peccset meg egy tört gémet aszt itt rinyának
pedig tuthatnák már hogy pl.: az albertkirály az ékezetes felhasználó név ami miatt bonyodalmak kébsződnek a vindózba
röviden ennyi
-
csak a patchről volt szó, meg hogy milyen szar a bf2:sf -
Tenaggyonhülyevagy 
-
Üdv!
Nah végre valahára megjött a gépem!:)
Viszont egy TotalC. 6.0 -on kívül más nincs rajta!
Valaki összefoglalná, hogy mi történt az elmúlt 48 órában?
Mert 457 új üzenet van!:)
Előre is Köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!! -
swat4-ben van bors-szpré, elég szivatós cucc mert ha nincs rajtad gázálarc akkor rosszabb mintha lőnének rád :) -
haxoror #49412 Hát a lelkesedésemnek egyelőre annyi, SF éjszakás pályán 20 méterenként villanyoszlop -> szabadszemmel még, éjjellátóval már nem látni semmit :(
Nem elég ez a totál idióta líderspawn de mostmár akárhonnan jöhetnek a nindzsák hála az extráknak stb nekem nem jön be.
Lassan ott tartok hogy uninstall a vérbe, 42+FH vissza és újratanulom hogy a piros nem feltétlen ellenség :/ -
kipróbáltam, remélem működni fog és tudok majd tört Sf szerverekre menni...
a és remélem nem csesztem el az eredeti BF2 key-emet...
-
a legjopbb ha megtanulsz ellene védekezni nem vészes csak gyakorloni kell..
szóval
csukott szemmel állj be a szoba közepére egy konyhakéssel és szorítsd össze a szemérem, illetve na szóval a szemhéjadat aztán egyszer csak nyisd ki és mereszd bátran azt vissza aztán meresztés, összeszorítás meresztés, ja közben hadonássz a késssel de veszettül, ha elég jól megy próbáld ki a cbában, postán és egyéb nyilvános helyeken, ha senki nem tud hátulkötös kabátot rádadni nyugodtan felléphecc egy szerverre is és átültetheted a gyakorlatba a tudást
na taníccsalak még?:))))
-
és akkor ott fogja kérni a 3gb-t??? a winfos mappából meg le is törölhetem??? -
Jahh,ez mükszik,THX 
Viszont a Villanógránát nem nyílt meg 3unk közül senkinek se.
Ahhoz mit kell csinálni? -
loller, nem a villanógránáttól nem hal meg senki, csak bevillan hogy mit felejtett el csatába menetel előtt:))))))
dereng már vagy kérsz egy villanót?:)
-
haha, az egyik az hibernatehez kell, a masik meg a swaped, ha kikapcsolod a hybernate funkciot akkor letorli magatol, vagy ha nem, te is megteheted.
de mar leirtam ketszer is, at kell tenni a temp -et egy masik meghajtora es kesz.
-
van 2 olyan filém, hogy HIBERFILE.SYS meg PAGEFILE.SYS .... ha letörölném őket akkor lenne elég hely, de nem merem mert lehet hogy fontos. Mie jó ez a két file???? Ha letörlöm mi lesz? Tud segíteni valaki? -
ez az egész egy köcsögség, honnan a rákból szűljek neki 3000 mb-t amikor csak 1,2 van, és semmi felesleges cucc, úgy pofánverném az egész EA-t hogy így kikunyizza a lóvét, és egy nagy szart csinál -
Poggyász #49403 flash player -> SF játékos? -
flash -> villan --> elvakít
teargas -> könnygáz --> taknyodnyáladegybefolyik ,) -
Running...a sima füstgránáttól is meghalsz, ha fejbe találnak vele, szal ez azért nem az SF nagy remeke.
-
Fingspré köv peccsbe? jó lenne, szerintem... -
szívrohamot kap -
sűrített fing van benne....olyan csilis babos karfiolos másnapos..nem mérgező, de hatásos -
a villanógránáttol meghal az ember szerinted? :D -
Ha valakit hátbadobok villanógránáttal az meghal?
A mérgezős gránát az mit csinál, halálos? -
Mondom jahm, ok. -
megkérdezheted tőle -
Jahm :) -
jean mondta hogy nézzem meg a fegyverét, és mondta hogy tkzzam le.
nem szoktam én ilyen rossz lenni -
Alberto, en csak a tegnapi ea hu teljesitmenyedet lattam, az valami 4 -12 0 12 volt :D -
most olvasgatom mijen alljas ez a köcsög EA/Dice!
csodálkoztam is hogy valami szar sf-os fegyverrel lőttek le. full életem volt és 2villanás aztán már fexem is. azon a szerveren majdnem mindenkinek megvolt a sf eredetibe, 25halűlom deaths és 8killem volt, ilyen még nem fordult velem elő -
jaja, én leszek a petrocelli