172102
  • Danee
    huhh 158 uj uzi... ezt hogy
  • Rafia
    ezt tényleg így oldották meg? A Raven Shieldben már volt normális könnygáz, meg flashbang aszondja...2003-ban vagy 2002-ben
  • Kovsebi
    meg engem is
  • Newyorker
    Ez engem is érdekelne!
  • Nagydög
    Biztos. Meg a halottakat is elvakitja, es hosszu percekig nem latnak semmit Szent Peterbol. :)
  • kRockA
    ja és melyiket? amelyik a local settingsben van vagy amelyik a windows mappában? valaki nem tudná elmagyarázni? nem értek így ehhez...
  • schrank
    és hány pontnál lehet unlokkolni a hegesztőpajzsot ?
    amúgy van már magyar tört SF szerver meg valami ASE frissítés ???
  • mNzJean
    SLY : ha unlockolod az assault fegyvert / f2000/ akor automatice jár mellé a villanygránát , csak a bfhq azt mutatja ,hogy zárva van de azért ott van az.
    Na még egy dolog villanógránát ügyben , eldobod elfordulsz és ugyanugy elvakulsz , tehát nem az számit ,hogy belenézel vagy sem hanem az ,hogy a hatósugarába tartózkodsz e. Arra azért kiváncsi lennék ,hogy ha jármüben ülsz akkor is hatásos e.
  • sza23
    sziasztok!
    mi történt a EA HU Ranked I.-II. szerverekkel?nem tudok felmenni rá, mert azt írja,h öregebb az én verzióm, mint a mi fut a szerveren.kijött vmi új patch?Két hete nem játszottam, miről maradtam le?please help
  • kRockA
    help plz!
  • schrank
    annak szar aki balf...sz feltelepíteni
  • schrank
    a sok kis ...ci hardver...zi nem tud feltenni egy peccset meg egy tört gémet aszt itt rinyának pedig tuthatnák már hogy pl.: az albertkirály az ékezetes felhasználó név ami miatt bonyodalmak kébsződnek a vindózba röviden ennyi
  • alberto 15
    csak a patchről volt szó, meg hogy milyen szar a bf2:sf
  • vsly
    Tenaggyonhülyevagy
  • Crem
    Üdv!
    Nah végre valahára megjött a gépem!:)
    Viszont egy TotalC. 6.0 -on kívül más nincs rajta!
    Valaki összefoglalná, hogy mi történt az elmúlt 48 órában?
    Mert 457 új üzenet van!:)

Előre is Köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Fenrir
    swat4-ben van bors-szpré, elég szivatós cucc mert ha nincs rajtad gázálarc akkor rosszabb mintha lőnének rád :)
  • haxoror
    Hát a lelkesedésemnek egyelőre annyi, SF éjszakás pályán 20 méterenként villanyoszlop -> szabadszemmel még, éjjellátóval már nem látni semmit :(

Nem elég ez a totál idióta líderspawn de mostmár akárhonnan jöhetnek a nindzsák hála az extráknak stb nekem nem jön be.

Lassan ott tartok hogy uninstall a vérbe, 42+FH vissza és újratanulom hogy a piros nem feltétlen ellenség :/
  • Looserke
    kipróbáltam, remélem működni fog és tudok majd tört Sf szerverekre menni...
    a és remélem nem csesztem el az eredeti BF2 key-emet...
  • Pink Tiger
    a legjopbb ha megtanulsz ellene védekezni nem vészes csak gyakorloni kell..
    szóval
    csukott szemmel állj be a szoba közepére egy konyhakéssel és szorítsd össze a szemérem, illetve na szóval a szemhéjadat aztán egyszer csak nyisd ki és mereszd bátran azt vissza aztán meresztés, összeszorítás meresztés, ja közben hadonássz a késssel de veszettül, ha elég jól megy próbáld ki a cbában, postán és egyéb nyilvános helyeken, ha senki nem tud hátulkötös kabátot rádadni nyugodtan felléphecc egy szerverre is és átültetheted a gyakorlatba a tudást
    na taníccsalak még?:))))

• kRockA
    és akkor ott fogja kérni a 3gb-t??? a winfos mappából meg le is törölhetem???
  • vsly
    Jahh,ez mükszik,THX
    Viszont a Villanógránát nem nyílt meg 3unk közül senkinek se.
    Ahhoz mit kell csinálni?
  • Pink Tiger
    loller, nem a villanógránáttól nem hal meg senki, csak bevillan hogy mit felejtett el csatába menetel előtt:))))))
    dereng már vagy kérsz egy villanót?:)
  • alma2
    haha, az egyik az hibernatehez kell, a masik meg a swaped, ha kikapcsolod a hybernate funkciot akkor letorli magatol, vagy ha nem, te is megteheted.
    de mar leirtam ketszer is, at kell tenni a temp -et egy masik meghajtora es kesz.
  • kRockA
    van 2 olyan filém, hogy HIBERFILE.SYS meg PAGEFILE.SYS .... ha letörölném őket akkor lenne elég hely, de nem merem mert lehet hogy fontos. Mie jó ez a két file???? Ha letörlöm mi lesz? Tud segíteni valaki?
  • kRockA
    ez az egész egy köcsögség, honnan a rákból szűljek neki 3000 mb-t amikor csak 1,2 van, és semmi felesleges cucc, úgy pofánverném az egész EA-t hogy így kikunyizza a lóvét, és egy nagy szart csinál
  • Poggyász
    flash player -> SF játékos?
  • BurnBaby
    flash -> villan --> elvakít
    teargas -> könnygáz --> taknyodnyáladegybefolyik ,)
  • Pharolas
    Running...a sima füstgránáttól is meghalsz, ha fejbe találnak vele, szal ez azért nem az SF nagy remeke.
  • Running
    Fingspré köv peccsbe? jó lenne, szerintem...
  • Ahhoj
    szívrohamot kap
  • Sanko
    sűrített fing van benne....olyan csilis babos karfiolos másnapos..nem mérgező, de hatásos
  • Danee
    a villanógránáttol meghal az ember szerinted? :D
  • Running
    Ha valakit hátbadobok villanógránáttal az meghal?
    A mérgezős gránát az mit csinál, halálos?
  • Me0w
    Mondom jahm, ok.
  • alberto 15
    megkérdezheted tőle
  • Me0w
    Jahm :)
  • alberto 15
    jean mondta hogy nézzem meg a fegyverét, és mondta hogy tkzzam le.
    nem szoktam én ilyen rossz lenni
  • Me0w
    Alberto, en csak a tegnapi ea hu teljesitmenyedet lattam, az valami 4 -12 0 12 volt :D
  • alberto 15
    most olvasgatom mijen alljas ez a köcsög EA/Dice!
    csodálkoztam is hogy valami szar sf-os fegyverrel lőttek le. full életem volt és 2villanás aztán már fexem is. azon a szerveren majdnem mindenkinek megvolt a sf eredetibe, 25halűlom deaths és 8killem volt, ilyen még nem fordult velem elő
  • koschwarz
    jaja, én leszek a petrocelli