172102
  • Robogo
    HELPPPPPPP VALAKI mert meghülyülök már ettől a szartól!!!!!!!!!!!!!

Már feltudtam patchelni a gamét meg minden csak mindig ezt a szarságot írja ki,hogy:cd key is not valid!!!Meow láttam leírta h hogyan kéne megcsinálni de az úgy nekem nem jó ugyanis sehol nincs ilyen file hogy bf2cdkeychecket se a Temp-be se ott ahova elmentettem a gamét!!!Mit tegyek??Előre is thx.
  • DonManó
    lépj be rendszergazdaként úgy biztos hogy felmegy...
  • vsly
    Eredeti SFemet eladom 6E-Ftért.Nekem csak az Unlockok miatt kellett.
    Becsületes vagyok,a CD-kulccsal nem élek vissza!
  • FlatlineHun
    Kihagytad, hogy aki felvételt nyer, az választhat a csít-kollekcióból 1 darabot..... :)
  • schrank
    battlefield.hu
  • schrank
    én csak megpróbáltam kihozni a vadállatot egy elsőéves iparitanulóból
  • Rafia
    de hát te kezdted
  • RaidR
    Sziasztok! Visszaolvastam vagy 4 oldalt, de annyiféle verziót láttam leírva a patch kérdésről, hogy mostmár tényleg nemtom mit tegyek... Van eredeti BF2m, és tört SFm. Amikor elkezdem fölrakni az SF -et a telepítés közben kiírja, hogy patched failed, és kilép. Mit tegyek?

Elolvastam a FAQ -t is, de ott nemtaláltam semmit az SF -ről. Valaki esetleg összefoglalná, hogy mit is kell tenni?

Köszönöm szépen! :)
  • Tomsteel
    köszi, de ugyanaz...
  • Newyorker
    Az All you seenél hogyan tuom megkülönböztetni, hogy melyik spec foresos server?

Magyar van egyáltalán már?
  • schrank
    idézet a faq-ból :
    "Menj a ..\Battlefield 2\mods\bf2\movies könyvtárba és az ott lévő *.bik fájlokat mentsd el valahova, majd a letöltött zippet tömörítsd ki...
    demo zip
    full zip"
  • Tomsteel
    Miért dob ki az asztalra indításnál??
    (sikerült elindítani, de csak eddig megy, pont mikor bejönne az ea games, challenge everything, akkor kibax az asztalra)
  • schrank
    én eszt a csávót ajánlom :
  • vsly
    Az eX.klán felvételt hirdet soraiba.
    Ha valaki:
    -tud csapatban játszani
    -képes a kultúrált,társait nem lejárató viselkedésre
    -elmúlt 20éves
    -eredeti BF2-t birtokol
    -rendszeresen BF2-zik
    -szívesen töltené játékidejét pár majdnem alkoholista félörülttel(micsoda eufemizáció)
    az ITT jelentkezhet.
  • Tomsteel
    Ez hihetetlen, megcsináltam mindent, és nem megy ez a ***** játék !
    Ez a xar miniimage meg nem az 1.03-as verzióhoz készült ! ( sztem )
    Elakad az indításnál.( Please ensure Battlefield 2 Disc is in the drive... )

Valakit nagyon szépen megkérek hogy segítsen nekem legyen szives ! !
  • alma2
    Ezek reflexzonak, nem sebek
    mar csak az ellenkezojet kell megtalalnod vagyis, ha a fejed bubjat vakargatod, gyogyuljon be hamar a sebed :)
  • bakvarnyu
    most megis erre milyen valaszt varsz hahaha
    kerdezzuk meg a rendszergazdadat vagy mi
  • Tomsteel
    Azt írja a FAQ, hogy lépjek be csökkentett módban a "Rendszergazd" profillal.
    Nemtom mi a jelszava, lehet vmit cisnálni vele?
  • alma2
    Fritz ez jo otlet, ha te fps nezetben is tudsz felvenni, akkor kozvetito helikopter is lehetne, mert latom mint driver ultel a heliben. de mint gunner eleg jo elo kozvetitest adhatnal a versenyrol !
  • schrank
    ijesmi sebek vannak rajta csak méjebbek meg úgy be van dagadva mint a nagy lábújjam
  • bakvarnyu
    1. az egypontnullahármast inkabb csokkentett mod/renszergazdakent erdemes feltenni;
    2. az eredeti bf2.exe-t vissza kell tenni nem a krekkest;
    mindezt a frekventli ászked kvesztyiönsből bátyja =)
  • bakvarnyu
    1. az egypontnullahármast inkabb csokkentett mod/renszergazdakent erdemes feltenni;
    2. az eredeti bf2.exe-t vissza kell tenni nem a krekkest;
    mindezt a frekventli ászked kvesztyiönsből bátyja =)
  • uHs Gerzson
    Ezen még in szereplek dejóóóó
  • alma2
    Shrank ez a te ujjad vagy csak egy hasonlo baleset ?
    elegge jartas vagyok ebben a temaban, ha igy nez ki meg 5 nap utan is akkor amputalni kell :)
  • Gundark1234
    Cdgalaxis-ból 7500+postaköltség(1000HUF)
  • Looserke
    hol és mennyiért vetted?
  • alma2
    akinek nem megy a jatek: pc elad, fele arabol xbox + jatek megvesz, azon betesz bf2 dvd, aztan megnyomni az iranyiton a start gombot, ha akkor se megy, akkor ez mar a konzolos forum temaja lesz :)
    talan be is lehetne tenni a FAQ-ba
  • Gundark1234
    Na emberek. A mai naptól én is egy BF2:Special Force(boldog???)tulajdonosa vagyok. Remélhetőleg nem lesz vele pöcsölés csak patch-elés.
  • Tomsteel
    mondom olvastam a FAQ-t....szerinted mit kellen tennem?
  • Running
    FAQ?
  • Running
    Egy kis infó a PUBLIC HORDÁNAK:
    11.28. - EX ellen funwar.
    ??? - JCSR ellen funwar ha elfogadják, valszeg 2 hét múlva..
    ??? - frx ellen is lesz ha sikerül összehozni...
  • Tomsteel
    Elindítottam az 1.03-as patchet, ugye nem tudtam felrakni rendesen, ezért a temp-ből kimásoltam a file-okat a bf2 mappájába. Lefuttattam a patch.exe-t, pacthelt egy csomó filet-t.( szal sztem ezzel nincs gond ) Letöltöttem azt a mini-image-t amit a FAQ-ban találtam. Bemountolom, és kiírja hogy rajkam be a correct disket, szóval nem jó a törés. Mit lehet tenni??

THX THX..
  • erdos
    Mi is köszönjük, odinnak meg már megvan a 7.14-es allrounder csít is, ezt láttuk tegnap :D Az UPC-ért meg elnézést, már vagy két meccs óta folyamatosan levág 2-3 embert egy pillanatra, elég zavaró ám pláne hogy a kommanderünk volt az egyik, állandóan újrajelöltette magát mint a demszki :D
  • 0Fritz0
    Te vezeted a kocsit, én meg fent kapaszkodok. :)
  • schrank
    na megint szembesülhettem mi a különbség a LOW meg a medium/high grafika köszt de mint tuggyuk a külső nem számít és többszöris szerepeltem a videón tök jó érzés
  • schrank
    rajtavagyok
  • 0Fritz0
    Kocsiverseny numera 5
  • bakvarnyu
    tegnap 4-ig folyamatosan olvastam a forumot addig biztosan nem volt=)
    de mostma mindegy igy fasza hogy beesek tizkor es egybol egy jo hir
  • Running
    Lassan felteszem a videódat (autoverseny 5-ös) a lapra, csak még nem volt időm feltölteni...be tudod addig tenni megint a linket hátha érdekel valakit...
  • Me0w
    2 perc kesessel, hogy ne legyen exploit, ket ember aki spectel kozvetiti a meccset :) Mondjuk Freddyhawk es BurnBaby urno :))