172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
HELPPPPPPP VALAKI mert meghülyülök már ettől a szartól!!!!!!!!!!!!! 

Már feltudtam patchelni a gamét meg minden csak mindig ezt a szarságot írja ki,hogy:cd key is not valid!!!Meow láttam leírta h hogyan kéne megcsinálni de az úgy nekem nem jó ugyanis sehol nincs ilyen file hogy bf2cdkeychecket se a Temp-be se ott ahova elmentettem a gamét!!!Mit tegyek??Előre is thx. -
DonManó #49547 lépj be rendszergazdaként úgy biztos hogy felmegy... -
Eredeti SFemet eladom 6E-Ftért.Nekem csak az Unlockok miatt kellett.
Becsületes vagyok,a CD-kulccsal nem élek vissza! -
FlatlineHun #49545 Kihagytad, hogy aki felvételt nyer, az választhat a csít-kollekcióból 1 darabot..... :) -
battlefield.hu -
én csak megpróbáltam kihozni a vadállatot egy elsőéves iparitanulóból
-
Rafia #49542 de hát te kezdted
-
RaidR #49541 Sziasztok! Visszaolvastam vagy 4 oldalt, de annyiféle verziót láttam leírva a patch kérdésről, hogy mostmár tényleg nemtom mit tegyek... Van eredeti BF2m, és tört SFm. Amikor elkezdem fölrakni az SF -et a telepítés közben kiírja, hogy patched failed, és kilép. Mit tegyek?
Elolvastam a FAQ -t is, de ott nemtaláltam semmit az SF -ről. Valaki esetleg összefoglalná, hogy mit is kell tenni?
Köszönöm szépen! :) -
köszi, de ugyanaz... -
Az All you seenél hogyan tuom megkülönböztetni, hogy melyik spec foresos server?
Magyar van egyáltalán már? -
idézet a faq-ból :
"Menj a ..\Battlefield 2\mods\bf2\movies könyvtárba és az ott lévő *.bik fájlokat mentsd el valahova, majd a letöltött zippet tömörítsd ki...
demo zip
full zip"
-
Miért dob ki az asztalra indításnál??
(sikerült elindítani, de csak eddig megy, pont mikor bejönne az ea games, challenge everything, akkor kibax az asztalra) -
én eszt a csávót ajánlom
:
-
Az eX.klán felvételt hirdet soraiba.
Ha valaki:
-tud csapatban játszani
-képes a kultúrált,társait nem lejárató viselkedésre
-elmúlt 20éves
-eredeti BF2-t birtokol
-rendszeresen BF2-zik
-szívesen töltené játékidejét pár majdnem alkoholista félörülttel
(micsoda eufemizáció
)
az ITT jelentkezhet. -
Ez hihetetlen, megcsináltam mindent, és nem megy ez a ***** játék !
Ez a xar miniimage meg nem az 1.03-as verzióhoz készült ! ( sztem )
Elakad az indításnál.( Please ensure Battlefield 2 Disc is in the drive... )
Valakit nagyon szépen megkérek hogy segítsen nekem legyen szives ! !
-
Ezek reflexzonak, nem sebek
mar csak az ellenkezojet kell megtalalnod vagyis, ha a fejed bubjat vakargatod, gyogyuljon be hamar a sebed :) -
most megis erre milyen valaszt varsz hahaha
kerdezzuk meg a rendszergazdadat vagy mi -
Azt írja a FAQ, hogy lépjek be csökkentett módban a "Rendszergazd" profillal.
Nemtom mi a jelszava, lehet vmit cisnálni vele? -
Fritz ez jo otlet, ha te fps nezetben is tudsz felvenni, akkor kozvetito helikopter is lehetne, mert latom mint driver ultel a heliben. de mint gunner eleg jo elo kozvetitest adhatnal a versenyrol ! -
ijesmi sebek vannak rajta csak méjebbek meg úgy be van dagadva mint a nagy lábújjam 
-
1. az egypontnullahármast inkabb csokkentett mod/renszergazdakent erdemes feltenni;
2. az eredeti bf2.exe-t vissza kell tenni nem a krekkest;
mindezt a frekventli ászked kvesztyiönsből bátyja =) -
1. az egypontnullahármast inkabb csokkentett mod/renszergazdakent erdemes feltenni;
2. az eredeti bf2.exe-t vissza kell tenni nem a krekkest;
mindezt a frekventli ászked kvesztyiönsből bátyja =) -
Ezen még in szereplek dejóóóó
-
Shrank ez a te ujjad vagy csak egy hasonlo baleset ?
elegge jartas vagyok ebben a temaban, ha igy nez ki meg 5 nap utan is akkor amputalni kell :)
-
Gundark1234 #49524 Cdgalaxis-ból 7500+postaköltség(1000HUF) -
hol és mennyiért vetted? -
akinek nem megy a jatek: pc elad, fele arabol xbox + jatek megvesz, azon betesz bf2 dvd, aztan megnyomni az iranyiton a start gombot, ha akkor se megy, akkor ez mar a konzolos forum temaja lesz :)
talan be is lehetne tenni a FAQ-ba -
Gundark1234 #49521 Na emberek. A mai naptól én is egy BF2:Special Force(boldog???)tulajdonosa vagyok. Remélhetőleg nem lesz vele pöcsölés csak patch-elés. -
mondom olvastam a FAQ-t....szerinted mit kellen tennem? -
FAQ? -
Egy kis infó a PUBLIC HORDÁNAK:
11.28. - EX ellen funwar.
??? - JCSR ellen funwar ha elfogadják, valszeg 2 hét múlva..
??? - frx ellen is lesz ha sikerül összehozni... -
Elindítottam az 1.03-as patchet, ugye nem tudtam felrakni rendesen, ezért a temp-ből kimásoltam a file-okat a bf2 mappájába. Lefuttattam a patch.exe-t, pacthelt egy csomó filet-t.( szal sztem ezzel nincs gond ) Letöltöttem azt a mini-image-t amit a FAQ-ban találtam. Bemountolom, és kiírja hogy rajkam be a correct disket, szóval nem jó a törés. Mit lehet tenni??
THX THX.. -
Mi is köszönjük, odinnak meg már megvan a 7.14-es allrounder csít is, ezt láttuk tegnap :D Az UPC-ért meg elnézést, már vagy két meccs óta folyamatosan levág 2-3 embert egy pillanatra, elég zavaró ám pláne hogy a kommanderünk volt az egyik, állandóan újrajelöltette magát mint a demszki :D
-
Te vezeted a kocsit, én meg fent kapaszkodok. :) -
na megint szembesülhettem mi a különbség a LOW meg a medium/high grafika köszt de mint tuggyuk a külső nem számít
és többszöris szerepeltem a videón tök jó érzés
-
rajtavagyok 
-
Kocsiverseny numera 5 -
tegnap 4-ig folyamatosan olvastam a forumot addig biztosan nem volt=)
de mostma mindegy igy fasza hogy beesek tizkor es egybol egy jo hir
-
Lassan felteszem a videódat (autoverseny 5-ös) a lapra, csak még nem volt időm feltölteni...be tudod addig tenni megint a linket hátha érdekel valakit... -
2 perc kesessel, hogy ne legyen exploit, ket ember aki spectel kozvetiti a meccset :) Mondjuk Freddyhawk es BurnBaby urno :))