172102
  • FCH kari
    maga a "C"meghajton több mint 2 giga helyem van a tempböl kitöröltem mindent.
  • Promi #49629
    Valszeg nincs eleg helyed a c: Temp konyvtarba.
  • FCH kari
    hi. nemtudom telepiteni az uj patcht, ezt irja ki> You have too little space on your harddrive to patch BF2(TM),you need at least 3000MB.mi ez ?
  • Running
    Végre elkészült az összesített RANGLÉTRA az autóversenyhez, akit érdekel, illetve versenyezni jár, az kukkantsa meg a honlapon bal oldalt az eredmények menüpontoknál. Link az aláírásban.
  • schrank
    ÉN MEG ASZT VETTEM ÉSZRE A PECCS ÓTA HA EGY EMELETES VALAMIN VAGYUNK ÉS DOBÁLOK KERESZTET MEG GOJÓT AKKOR AZ LEESIK A TALAJRA NEMTOM EZ DIREKT LETT IJEN VAGY BUG MEG A C4-ES VÁLTÓGOMB BUG IS MEGMARATT CSAK EGY KICSIT VÁLTOZZOTT
  • alberto 15
  • Platypus16
    Én is észrevettem, hogy mennyire gyors lett az ellenőrzés, de a kiegészítőben töltéskor+ellenőrzéskor minden olyan döglassú...Amúgy mindent egybevéve egész jóra sikeredett az egész játék, csak a másik probléma, hogy mivel viszonylag kicsik a térképek, ezért mindenki szanaszét kempeli az agyát (pláne az anyahajós pályán).
  • koschwarz
    ja, és a verifájing is csak egy pillanat volt
  • koschwarz
    nah, tegnap telepítettem a peccset. nem akarok senkit elkeseríteni, de kb. 5 perc alatt minden problema nélkül ment fel. utána beléptem az egyik magyar szerverre egy kör erejéig. persze optimalizálta a mindenfélét töltéskor, holott természetesen nem változtattam a grafikai beállításokon. annyit vettem észre egyelőre, hogy bizonyos textúrák villództak.
  • alberto 15
    újra van EA HU official Ranked VI, csak 1.03van rajta
  • Gabor970
    hoppá, és mióta feltettem, nem szaggat belépés után közvetlenül, tényleg, ez elég zavaró volt, nálam régebben belépéskor pár másodperc volt, mig észheztért a katona :-) Most azonnal bevetésre kész!
  • Gabor970
    észrevettem egy változást a patch óta, miszerint hamarabb betölt a játék, nagyon gyorsan bent vagyok.
  • Danee
    szivesen :DDDD
  • Afe
    már rájöttem hogy a NoCD nem kell:)
  • Danee
    csak 2005? :) na szép :) én minimum 2-3 évre gondoltam :D
  • Borg
    jaj, "best answer 2005" :D
  • Danee
    előre is szivesen
  • Afe
    hello! megtudná vki mondani mi lehet a problema? bf2eredeti exe-t bemásoltam a főkönyvtárba, 1.12 patch-et felratam majd a NOCD crack. aztán mikor rányomok az ikionra csak simán kilép az asztalra. előre is kösz.
  • schrank
    ezekszerint még kell 93 óra vodnyíkozás meg utána 1 kör alatt 11 gázolás ha igyexem idén meg is lehetne
  • Running
    · 11 Road Kills in 1 Round
    · 150 Global Hours of Transport
    · 2,000 Driver Points
  • schrank
    az vova van leírva hogy mi kell az expert transport-hoz
  • Running
    Nyerd meg te!
  • Danee
    kabbe :D
  • schrank
    aki megnyeri a bf2 race bajnokságot az lesz a "transzportkiráj" és akkor velem mi lesz európában nekem van egyedül ijenem
  • Running
    Versenyről menü pontjai között van a SZABÁLYOK!!! De maki vagy édes istenem...
  • schrank
    valamit csinájjatok már ezze az ódallaa mer mút kor a regisztrációs gombot nem taláta senki most meg a szabály menüpontot de lehet hogy csak mi vagyunk balf..szok
  • schrank
  • Running
    Akit érdekel kukkantson rá az AUTÓVERSENY javított szabályaira, elnyerhető érmeire és megrendezésre kerülő versenyeire...

LINK ITT MAJD KUKK BALRA A SZABÁLY MENÜRE!!!
  • uHs Gerzson

Én meg ilyenkor szeretem az anti tankosokat
  • Gundark1234
    LOL ez de kemény
  • Running
    Danee anti-tankkal így játszik:

NÉZZÉTEK ITT:))))
  • Ahhoj
    ovi....
  • vsly
    Nem;)
  • Danee
    te is láma vagy :) All-Seeing Eye a neve nem kell az s a végére :D
  • Gabor970
    mit erölteted ezt az 512-őn felejtős dolgot? próbáltad már? ha Nálad azzal szarul ment, akkor valami más gond lehet. nekem pl semmi gondom, pedig 512 ramom van csak.
  • Cobra.
    I, II és a GS szerver már átállt, a III-as még 1.03-on megy. A DR-en meg SF van.
  • Pharaoh
    A magyar ranked szerverekn már rajta van a patch? Mert a bf.hu-n azt írták hogy nem teszik fel, most meg nem tudok felmenni, mert azt írja, hogy régebbi verzióm van
  • schrank
    a vicc tárgya az AllSeeingEyes AllYouSEE néven való ismerete
  • DonManó
    én a mapok nevét szoktam nézni, alap BF2-eseket általában felismerem
  • schrank
    "Az All you seenél hogyan tuom megkülönböztetni, hogy melyik spec foresos server?

Magyar van egyáltalán már?"

aki esetleg nem olvasta volna a SF topikba