172102
  • Nagydög
    En nem ertem, minek ez az SF dolog egyaltalan. Jatszani ugyse fogok vele, a sima BF2 szervereken meg ugyis mindig van eleg jolelku ember, aki ram hagyomanyozza a felszereleset.
  • alberto 15
    , juteszembe csinálok majd klánlogókat a nevekkel :)
    neked is kéne
  • alberto 15
    nem nézted meg pár darabnak a cdkulcsát? :DD
  • ERykk
    Nekm is 576 bácsi hozza holnapra
  • Fenrir
    én nem bíztam a véletlenre, az 576 majd elhozza futárral :)
  • Crem
    nah...

Megjöttem!:)

MediaMarkt : 11.990.-ft
    ElektroWorld : 7.890.-ft
    Tesco (budaörs): 7.450.-ft

Viszont a Tescoban 2 srác azon ügyeskedett, hogy miként tudja megszerezni a kulcsot!!!!! Mekkorát léptek mikor odaértem!:DDDD
    Szóval megvettem az EW-ben... Ott már műanyag tokban van.
  • Landor
    Csinálj róluk külön-külön crc-t(pl total commanderrel sfv-et) és ha azok tartalma is megegyezik akkor tényleg ugyan az a két fájl.
  • mohus
    ja valakinek hátha segít PATCH infó

ea.comról töltött bf2...112update.exe nem ment fel mint patch

de a SLY-tól töltött nevében update nem szerepelt felment....

én nem értem mert centire egyezik a méretük
  • mohus
    másik viccces

mmben SF 11990HUF

ugyanaz a tőle 200mre lévő 576shopban 7490HUF

kbbe MM
  • Landor
    katonanéniket szeretjük!
  • Landor
    Nem pedofil.. hanem türelmetlen.. Diszlexiakirály..
  • Nagydög
    Ne a Play BF2 Online now ikonnal inditsd, ha javasolhatom!
  • Dari
    Hello. Egy kérdés újraraktam a BF2-t patch minden oké csak az a gondom hogy amikor belépek automatikusan keres egy szervert és fellép rá. A game megvan kb 3 hónapja eddig nem volt vele ilyen gond.Amúgy nem egy nagy gond mert lelépek a keresett szerverről és mehet a keresés, csak kényelmetlen meg pöcsöl vagy 1-2 percet
  • Titan
    Skacok, most felraktam megint a gamét és emléxem, hogy régebben ip címen lehetett másik single gamebe csatlakozni, de már nem emléxem, h mit kellett variálni..:( Ha rányomok a csatlakozás ip címre, akkor nem történik semmi...Mi a megoldás?
  • Running
    Tessék itt a kép róla BF2 közben (gyengébbek kedvéért, aki háttal áll):

• TDC Geronimo
    Nem szégyenled a pofád?!
  • vsly
    Campona,5.6Shop-7499Ft
  • schrank
    na szép beleköt a hivatalos hejesírásomba egy hivatalos pedofil
  • Landor
    a 16 évesről tolj már egy képet pls
  • bodajoci
    Nem tudja vki, hogy mér dobál ki az asztalra az 1.12 pöcs után??? Már újraraktam, de csak az 1.03-as megy, ha feltolom az 1.12-őt, akkor vége :-X
  • Nagydög
    O, baz! Tegnap a kezembe akadt, egy elejtett G36C. Eddig nem foglalkoztam vele, mert mi a francra jo egy alkarnyi hosszu karabely? Erre kiderult, hogy ez egy ki...szott mesterlovesz puska, gyakorlatilag visszarugas nelkul. Mostmar ertem, hogyan szoktak leloni vele az Operencias tengeren is tulrol.
  • Me0w
    Ketevente kikapcsoltak az aramot ;)
  • alberto 15
    2évente új gyerek :)
  • SigS
    Majd latod
    Azert ha csongetnek ne te nyiss ajtot, es jobban teszed ha par napig kulfoldre utazol
  • Danee
    remélem nem perelnek be :)
  • Running
    20:30-at beszéltünk meg anno EX-el így is volt hirdetve, akinek nem jó, az nem jön, másr nem tesszük más időpontra. 20 percesek a menetek, vagyis nem végzünk későn.
  • uHs Gerzson
  • Verzoo
  • Danee
  • Crem
    az f@sza...

köszi!
  • Promi #49762
    Tyuuuuvazeee gratulalok!
  • Verzoo
    MediaMarktba ne vegyél mert ők 12000-ért adják
  • Crem
    Egy fontos kérdés!!!:)

A budaörsi MediaMarkt-ban vagy az Elektrowordben lehet SF-kapni?????
    Mert most indulok...
  • Crem
    Az a gáz, hogy a 19:00 az még rosszabb, mert 19:30 kor el kell indulnom tatára az asszonyért...
    Kb. 20:30 érek vissza...
    Szal' miattam ne legyen változtatás, de az első körböl kimaradok!:((((((
  • schrank
    B+ tuttam hogy valaki hijányzik de nem talátam avatarját neki mer az utóbbi hetekbe már ő is csak WoW-ozik
  • schrank
    szerinted running főtörzs kimás mert ő még a war előtt meg akarja nézni a barátok közt következő epizódját meg be kell programozni a videót a győzikére szerintem simán lehetne 19:00
  • alma2
    tegnap osszefutottunk egy igen jo helis pilotaval, vagy gunnerrel, nem is tudom melyik besorolas illik hozza jobban, mert csak egymaga volt hajlando felszallni helivel, eleg sokat szidkozodott, ha valaki beult melle, aztan felment jo magasra egyedul atult a tvguideba es iszonytos irtast rendezett, le is lott minket parszor, sose tudtuk honnan jon az egi aldas, bar konkretan nem tudom, hogy jo is vezetett-e kozelharcban, mert vagy mi vagy o lottuk le messzirol, de tvguidedban *5-os a csavo, reszkesstetek, ha meglatjatok ot csinalt egy ket hihetetlen kanyart a raketaval. A neve: luckylu
    sajna csak egy palyan volt bent.
  • alberto 15
    flatline-t kihagytad :D
  • Crem
    20:30???

Ki találta ki ezt az időpontot??
    Gondolom nem reggel 5-kor kezd a melóban...
  • alberto 15
    előtte meg én mentem belétek "direkt" repcsivel :)