172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Verzoo #49957 Valami jobb és újabb nincs?? 
-
Közeledik 6.-a.Télapós vicc:
Télapó:Kislány,ha adsz egy puszit, kapsz egy szem cukrot!
Kislány:Ok,de ha lepippantalak enyém a puttony is!
-
hangeffekt, a mai napig semmi hangja sincs annak, ha szenne lovik a helikoptered egy dzsippel pl, bezzeg neked recseg ropog legalabb :)
mar szemtengelyferdulest kaptam, egyik szemem mindig le kozepre nez, nezi a armor csikjat, a masik meg a jobb also sarokba nez, mert az idiota, meg 2 v 3 raketanal is pirosan mutatja, hogy kifogyott, aztan csodalkozom miert nem tolti ujbol. Apro dolgok ezek, de nagyon idegesitoek es sose fogjak javitani.
Pedig, ha kijavitanak, vegre a repulesre is tudnek oszpontositani :)
-

-
Verzoo #49953 
-
Hogy mersz tegezni?? 
-
Apropó yoda, az megvan amikor az ifjú padavan kérdezi a yodát hogy hogyan lett jedilovag..
- Tudod ifjú padavan az úgy kezdődött hogy kib@sztak a muppetshow-ból...
-
Dns5000 #49950 NEM lehet feltenni a faq-s modszerrel a pathet !!!!
valamit nem ir at amit az install megtesz, nekem is kilepett egybol, osszeganyoltam 3g a c aztan felment az installal es egybol indul. -
találkoztam ilyen rendes arcokkal is ám :)
az ő ismertetőjegyük az, hogy ahogy beülnek a járműbe, nem száguldoznak el vele rögtön. ilyenkor jó okkal feltételezem, hogy átül egy másik ülésbe, mikor abbamarad a csikorgás-ropogás, szóval a javítást szimbolizáló hangeffekt :) -
Verzoo #49948 Te meg hülye vagy 

-
Verzoo #49947 Megvan
-
Figyelj Hátulgombolós!
Yoda az unokám...Akkor Én minek szólíthatlak?
-
Verzoo neked megvan az SF eredeti? -
-
Verzoo #49943 Kb hetven évesnek kellene lenned ahhoz,hogy gyereknek szólíthass.....
Amúgy minden kérdésedre megvan a válasz a FAQ-ban -
En, ha ugy jon ki, beugrok a javitott jarmube, hatha addig jon valaki es lenyulna, es mikor fullonvan atulok a masik slotba. :) -
télleg nem irigységből, csak hát ha már vagy 5x kimentettem egy tűzharcből és helyre tudom hozni, akkor már hagy használhassam tovább én. bár nyilván aki ilyenkor elviszi a járművet, ezt nem tudja (csak gondolhatná). -
Nagydög #49940 Igy is polipnak kell mar lenni a rengeteg billentyu miatt, de lehet, hogy erdemes lenne egy masik radio gomb, hogy a jarmuvedben ulokkel is tudj kommunikalni VOIP-on. -
ennél már csak az a jobb, amikor mint mérnök javítom az általam (el)használt páncélost, erre valaki bepattan és elviszi. pedig úgy javítom, hogy közben körbe-körbe rohangálok a jármű körül, hogy egyértelművé tegyem, hogy hozzánőtt a szívemhez a gép, de hát... -
ilyenkor siman kuldom a seggebe sraw-al a koszono levelem, sokat nem foglalkozok veluk :)
-
Nagydög #49937 Ez csak azert van, mert ugy elb...tak a granat hatosugarat, hogy ha beled szalad valaki, eleg harom metert hatralnia, es mar epp csak megkarcolja a robbanas. -
Nagydög #49936 A hetvege masik jelentos kasztja a hulye taxisofor volt. A vegen mar nem is szamoltam, hanyszor fordult elo, hogy mikozben en a transportbol lelkesen irtom az eloretoro ellent, valaki beugrik es vad szaguldasba kezd, valamilyen titokzatos cel fele. A legjobb az a sniper volt, aki a keresztezodesbol vagy husz meterre elvitt, es beugrott a keritesen tatongo lyukon. En meg uvoltoztem veluk vadul, hogy "B+! Szerinted mi a francot kattogtatok idefent? Gondolod, varrodat rendeztem be a transport tetejen?" Kar, hogy nem hallottak! :) -
Hát én inkább útálatosnak mondanám a sok elvetemült miatt aki a fegyver gránátvető nélküli részét nem ismeri, A szűk sikátorba is azzal fordul be hogy utána ő is beledögöljön a saját gránátjába ha eltalál netántán. -
Nagydög #49934 Pedig a granatveto nagyon hasznos dolog. Egyre pontosabban lovok vele tavolra is es igy zsebtuzersegnek hasznalom. Az UAV-val kombinalva nagyon szemet fegyver. Annyira bajos, amikor a sikator bejaratahoz lepottyan egy granat, meg mielott a sracok kifordulnanak a sarkon. :)
Egyebkent annyi utodott medic maszkal a szervereken, hogy hihetetlen. Befordul az elso csoka a sarkon, en meg elintezem egy rovidsorozattal, es varakozom, mert tiz esetbol legalabb otszor rarepul egy medic, anelkul, hogy vegig gondolna, mitol is halhatott meg. Ha szerencsesnek erzem magam, vagy szemet hangulatban vagyok, meg azt is megvarom, mig feleleszti csori urget, es aztan kaszalom le mindkettojuket. -
Hmm, akkor csak en vagyok az egyeduli aki utal minden lepest a jatekban, amit gyalog kell megtenni ?
bar meg regen biztam benne, jo lesz ez a gyalogos lovoldozosdni, vagy talan forditva, nem tudtam milyen rosszul van megoldva, addig rohangaltam a karakandon, de azota, altf4 segit rajtam, ha meglatom azt a palyat :)
-
nahát, ezt ne is mondd. most hétvégén kb. 2 órát jáccottam egy szerveren, ahova csak úgy találomra léptem be. egy csomószor le tudtak lőni úgy, hogy ÉN azt hittem, már rég fedezékben vagyok, és nem az apc vagy más hasonló erejű jármű lőtt csak találomra, hanem sima gyalogosok. ez rohattul idegesítő. és ugyanez visszafelé is, én úgy érzékeltem a találatjelző szerint, hogy az m16-ossal majdnem 3 darab 3-as sorozattal ironsight-os célzással fejbe (!) találtam a felettem alacsony tetőn kilógó snipert (! még csak nem is páncélos kaszt), MIRE ÉSZREVESZ, ÉS EGY LÖVÉSBŐL MEGÖL. ilyenkor egy kicsit én is elvesztem a türelmemet, a feleségem meg csak arra figyel fel, hogy úgy egymagamban szidom a dájszosok nőnemű felmenőit.
ezért járok a már bevált 4-5 kedvencre, amit már kipróbáltam, és még nem találkoztam ilyen problémákkal.
-
Ha szépen megkérlek, akkor nekem is ki tudnád unlockolni az SF-es fegyvereket, mert olvastam, hogy Danee-nak megcsináltad...
Plz...
-
kinek mi jön be persze. Az m16 egyetlen vitathatatlan előnye hogy tudod használni a warokon :P
nekem attól még nagyon fexik az m16 medik, az M203-at úgyse használom, a medik meg igen jó kis kaszt. hát talán ezért nőtt a szívemhez, nemtom. -
FlatlineHun #49929 Azért a G36C és a G36E is jobb az M16-nál, sőt közelre még az AK is! -
Helyes 

-
Hát pedig az m16 az egyik legjobb csúzli a játékban szerintem, ha még az unlokkolt cuccokat beleveszem akkor is. Igaz csak 3-at lő egyszerre de azt piszokgyorsan, jó lőpozícióban sokkal több esélyed van rá hogy a 3-ból 3 be is akadjon, mint pl az ak-nál ahol már a 2-3 skuló szanaszét megy. Persze az ak nagyobbat sebez, de nálam akkor is m16 powwa :D -
nm
-
Nagydög #49925 Az AK folyamatos sorozataival, mi!? Tegnap egy foldszintes epulet tetejen vikendeztem, es nezegettem a jarokeloket, meg a nem rokonszenveseket le is lottem olykor. Aztan erkezik egy supportos mandro, es fel akar maszni a letran. Addig lottem kb. ket meterrol, mig felmaszott. Mikor felert elore szokkent, es gyanakodva korulnezett. Mikor eszrevett, meglepodott, aztan lelott. Addigra kiurult a tar, es a talalatjelzo villogasabol itelve nem sok ment melle.
Amugy is eleg gyakori eset, hogy a krapek befut a sarok moge, es mikor mar eppen karomkodasra nyitnam a szamat, meghal az en loveseimtol. Granatveto detto. atba csurom az urget, kicsit gondolkodik, majd lenduletet vesz, es ugrik egy harom meterest. Gondolom mindennek a BF2 forradalmi lagkompenzacios rendszere az oka. -
Gundark1234 #49924 Igen. Valahogy így képzelem én is. Magányos ellenfél ellen. Mondjuk, ha éppen elkezd zászló foglalni, de még sikerül oda spawnolni a közelbe akkor egy lövés és kés a bordák közé.
-
monnyuk egy nyílpuska kábító munícióval elég érdekes lenne. először elkábítod az áldozatot, majd odafucc és lekéseled. nem is rossz. -
na ez a másik, a flashbang azért flashbang, mert villan (flash) és durran nagyot (bang). itt meg csak annyit veszek észre, hogy eccercsak kifehéredik a képernyő. bár lehet, hogyha gyarsan ráteszem a fülemet a gránátra, akkor megsüketít :)
szal f2000. de ez legalább képes a 3-as sorozatok helyett folyamatosan lőni? mikor amcsi vagyok nem is szeretek assault lenni. a G3-nak kicsi a tárja, az m16 meg kiakaszt ezzel a hármas sorozattal, ha egy arab assaulttal kerülök szembe, az AK folyamatos sorozataival általában ő győz. bár az AK távolra nem olyan pontos.
-
Szegény gebe... :) -
Nagydög #49920 Egyebkent nem valami hires. Kozelre nem volt alkalmam kiprobalni, tavolra viszont nem sokat er. -
Gundark1234 #49919 Amúgy én a DICE-os srácok helyében a villanót már nem raktam volna be, a könnygáz éppen eléggé kiüt(és vakít is mellesleg), hanem inkább egy csendes fegyvert:nyilpuska a la NOLF2.Hozzá kábító és mérgező munícióval.
-
Nagydög #49918 De annak normalis csak celkeresztje van, nem?