172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Elbasztad a számolást. :)
Remélem running törli szpem miatt. :D -
haxoror #49995 a support kap könnygázt SF-ben -
Polemius #49994 Könnygáz melyik új fegyver mellé jár? Melyik kaszt kapja? Ugyanúgy jár a fegyver mellé az alap BF2-ben, mint az F-2000 mellé a flashbang?
(Flashbang hangtompítóval. :D ) -
lacoo #49993 Ha esetleg a megbeszéltek után még mindig tudnád a megoldást, akkor aztán az lenne a hab a tortán.
-
lacoo #49992 Köszi megértésedet. -
Verzoo #49991 Én meg már lassan a középkorba tartozok és nem igen tetszett ez az irónikus gyerek kifejezés,de azért semmi gond... -
lacoo #49990 Nem tudnád ezt bövebben kifejteni. Mert ugyanis 60 g szabad hely van és mégsem oké. -
lacoo #49989 Hát ha az irónikus gyerekre gondoltál ,akkor az sztem nem igazán sértö, nem is olyan szándékkal tettem. Nem igazán szeretek ok nélkül sértegetni senkit.
De ha KB 6 órás folyamatos szopás után ilyen választ kap az ember, akkor talán belefér egy meggondolatlan kijelentés.Ha ezzel megsértettelek , akkor ne haragudj rám a fent említett okok miatt.
Kérdésemben egyébiránt azt is leírtam, hogy nem elöször patchelek
(folyamatosan az összest, ami eddig megjelent felraktam csont nélkül),de ez az új kifogott rajatm.
A korra visszatérve : azért már én sem tartozom a serdülö korosztályba.:-) -
Verzoo #49988 Én arra tippelnék amit nekem írtál... -
lacoo #49987 "Viszont nem mondom el. És ezt köszönd magadnak."
Szabadna megtudnom, hogy miért szolgáltam rá ?
Mert én nem nagyon sértegettem eddig sztem senkit. -
Ignorald a csavot, sokkal jobb lesz a lelkednek, o csak egy rossz szellem, aki neha kisert :) -
Ha jol emlekszem olyan 1.4 koruli -
Verzoo #49985 Én azt se tudom nekem mennyi de nem is érdekel. -
Flémszagot érzek 
-
TS Zolly #49983 Rá se b@ssz@tok. Nekem 1,15, de nem izgat. TS annál inkább!!!! -
Alberto: Te egy faszláma vagy kiscsákó!!! Ilyen lámával még nem is találkoztam egy magyar szerveren sem. Állítom, hogy a pontjaid egyharmadát a spawnpontok kempeléséből szedted össze.... És akkor még te vagy felháborodva, hogy senki sem akar veled egy osztagban lenni?? Esetleg a Fair Play fogalom távol áll tőled? Egyuttal arról is meggyőződtem, hogy a te "sorry, többet nem fog előfordulni" igéreted szart sem ér. Na akkor ezek után fényezheted magad... -
en a helyedben jatszanek, nem "statot javitanek" sokkal elvezetesebb. -
figy, amikor elkezdtem ezt a statot javítani (rájöttem, hogy van ilyen), akkor ha jól emléxem 0.68 volt. szeptembertől küzdök az 1-esért :D -
ulj be egy helibe loni, lesz ott 6 k/d-is, de legalabbis 2-3 korul biztos :) -
Gundark1234 #49978 Gratula neked
. Én jelenleg 0.77-en állok, és nem hiszem hogy ez el fog mozdulni(bár lehet hogy a mai EX elleni war után visszaesek 0.5-re
).Majd meglátjuk.
-
-
jó, matekból egyes, leülök, ezért vagyok jogász: szóval 0.05 kell
LOL -
na már csak 0.5 kell, hogy 1 legyen a K/D-m
(megveregeti saját vállát és elismerően hümmög-szmájli)
jó, jó, undorító ezzel törődni, tudom, de ez kell a lelkibékémhez. amilyen ultrabéna voltam az elején, most annyira kell tepernem, hogy egy számomra elfogadható számot lássak... -
:DD közbe megoldottam kapásból single gamet nyomtam hogy gyors megnézzem milyen pálya azt oda van írva nagy betükkel, hogy single-be nem működik LOOOL 
[kiröhögte saját magát] -
atwe #49973 Milyen mappokal? a custom mappok? -
hi help plz letöltöttem mappokat de eggyik sem akar elindulni elkezdi betölteni az késsz kilép mi lehet a gondja?
az eredeti pályák működnek simán peccsek is fent vannak vagy lehet hogy pont aza baj?
-
Kérvényezek a fél eX-es társaságnak spam miatt egy hetes vakációt!
-
Ha megvetted a SF-et, akkor latni fogod :) Ha nem, akkor nem lesz uj fegyvered, hacsak nem konyorogsz addig valakinek akinek megvan, mig nem unlockolja neked oket. -
lehet, hogy már volt ezért bocsi!Hogyan lehet unlockolni a patch által adott új fegyvereket?Csak a következő megszerzett rangnál? -
Nem, mert latom, hogy ez hova fog vezetni. -
mert nem fizetnek +8 rongyot azért, hogy unlockolhassanak pár stuffot? :) -
miért is? -
Lol, szanalmas vagy. Mint ahogy Danee is az. -
Verzoo #49964 Jaja
-
megkaptad?
-
Verzoo #49962 Éhes disznó makkal álmodik mi?? 

Menjél ikább fujatni

-
Csak a szok(p)ásos szürke hétköznapjaid....
-
Verzoo #49960 Na jó,de semmi buziskodás 
-
De van!
A Télapó leszek Én,te meg a kislány Verzoo!
Ez jobbnak jobb ugyan de számodra már nem új,igaz kis vákumlény?
-
Verzoo #49958 Inkább dolgozz és ne terheld ilyen sz@r viccekkel a fórumot