172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Magnat #50204 Sziasztok,
már az SF fórumban is kérdeztem, de az nem nagyon pörög ... szal tudja valaki, hogy tudok az original BF2-ben az SF fegyverekkel nyomulni? Mert 1re többen csinálják ... természetesen megvan mind a 2 game. -
Felvettem a JCSR-t is. -
JCSR weboldal:
www.jcsr.hu -
TS Zolly #50201 Mult héten is vóóót. Te meg Rapival vedd fel a kapcsolatot
-
Frissítve
?!
-
TRS klán honlapját ismeri valaki? -
Ja aki látja a klánja linkjét az oldalon és jófej az kitehetné autóverseny linkjét a klánja oldalára...előre is köszönöm. Ha van valaki szeretne valami leírást az tudok még a link mellé még betenni...küld el privibe mi legyen és beteszem. -
Még mindig nem tom miről van szó. :)
Érdekes mindenki rávetette magát az ex klán linkjére...híresek vagytok.
-
TS Zolly #50196
-
Semmit, csak kotekedtem :) Ha nem en, mas hasznalja ki a lehetoseget :) -
Ok javítom. -
TS Zolly #50193 Amit kitettél, az a Dc-s. A protectes van frissitve inkább. -
Mivan, mit szeretnél? Nem az ötösért hajtok b+.
-
Mind a kettő weboldal él? -
FlatlineHun #50190 Ja, látom már Hatt is szóvá tette.... -
az ex klán weboldala milyen weblapmotor? -
Nagydög #50188 Ha', mondjuk alacsonyabbrol megnezem, mikor losz a masik tank tetejebe. Hacsak nem te vagy a Steven Segal, mert neki a lezer iranyzek is tukrozodott egy rozsdas csovon, es meg a golyo is ugy pattant. :) -
nem is olyan reg meg nyomtunk par infantry meccset, tok aktivak vagyunk... -
FlatlineHun #50186 Öööö.. azt hiszem a 7th már nem aktív klán, legalábbis nem abban a formában :) -
copy pasterol. meg kivagom a kepbol a lenyeges reszeket cimu tanulmanyrol nem hallott a rendszergazdi :) -
a tank tetejét kell lőni, és lehetőleg te legyél magasabban :)
-
TS Zolly #50183 Kiegészítés: Corps of Rebels -
Na ennyit tudtam összeszedni a klánok közül, akinek van valami kiegészítése az kérem jelezze. Köszönöm előre is.
ITT VANNAK A KLÁNOK LINKJEI -
-
értjük :) bár schrank biztos belekötött volna -
fele -
A 7th Cavalry Regiment az az eX egyik fel. Battlefield Vietnamoztunk, most BF2.
Még valamit?:) -
mindenesetre a kedvenvcem, amikor egy másik tank úgy próbálja magát védeni, hogy bebújik pl. egy palánk mögő és onnan kigurulva lő rám, miközben én az oldalát látom, ő meg szemből lát engem. egyértelmű ki a győztes.
ezt a torony és test közötti gyenge pontot még nem tapasztaltam, pedig veterán AT-s vagyok. lekközelebb kipróbálom. -
Gundark1234 #50176 Én úgy vettem észre hogy a tank egyik legsebezhetőbb pontja a torony és az alsó rész kapcsolódási pontja. Ha oda betalálsz akár AT-vel, akár másik tanklöveggel, a sérülés akár végzetes is lehet. Csak nehéz eltalálni, ha messze vagy. -
nem háturró mert engem is valamikor úgy talának el hogy egy lövéstől bepirodik a páncél és szemből vagy sréhen szemből bisztos nem háturró
-
-
alberto rájött valahogyan, hogy ha hátulról tolja meg a mec tankot egy lövéssel, akkor nagyobbat sebez :)
de ezt a hsz-t ő nem olvashatja el, mert korhatáros, +18 -
-
Gundark1234 #50171 Running. Nézd meg ezt a címet:www.sog-clan.hu -
a CoR a zolly dolga
TLD ->gabóca
RDHA -> szerintem dzsó ojan
-
Nagydög #50169 Istenkem! Ismer valaki Fejet a kezebe temeto szmajlit?
Az nem a te portod, hanem a szervere! -
Próbáltam csökkenteni méretét de akkor meg nem látszik a klánnév.:( -
Na ja
-
Nagydög #50166 Nem akarlak megbantani, csak a macskafogo idevago idezete ugrik be. "Ez egy aaaallat!" Azok nem kotojelesek, hanem tolig hatart jelolnek! -
Hupsz kicsit nagy lett....bocs.