172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
de miért bruce? mit csináltál vele? -
Bruce007 #50243 Nekem is ez a szar üzi van 3 napja... -
Bruce007 #50242 Én is tudom de nem fogok 3000 portoto egyessével beirogatni.... -
Bruce007 #50241 agyhalott.. nem a kék szöveg a lényeg.... -
akkor írja ki amikor csatlakozni akarok egy szerverhez...
hihetetlen ez a játék...full ideg vok... -
Mi a faxomért írja ki ezt: You have failed to connect, Please check your network connection and try again ? ?
(el ne kezdjétek nekem lefordítani, értem h mit jelent, csak nemtom miért írja ki)
Szépen kérek mindenkit, hogy SEGÍTSEEEEEEN ! ! ! ! ! !
MEGŐRÜLÖK !
-
Magnat #50238 Kézi rokettavetőről van szó vagy állványosról? -
Nagydög #50237 Nem. bement a csako az SF szerverre, unlockolta az SF fegyvereket, aztan latogatott meg titeket a BF szerveren. Szerencsere viszonylag keves flashbangat dobalnak a BF szervereken, igy kevesbe zavaro az EA/DICE kocsog huzasa a kiegeszitovel.
Mas. Van a TLD klanban Emu nevu kollega, mert egy ilyen figura irtott ki jonehanyszor az elobb az ABC szerveren. Ugyanitt COR Zollyval egyutt apritottuk az ellent. Ezzel a rosszarcu taxiherceggel kene meg osszefutnom valahol. :) -
Nem csak szirénázósra, hanem egyből kipukkanósra is lehet lőni a tankot egyetlen lövésből. Nagyon köcsög helyre kell lőni, nagyon kicsi az a rész, ahol ekkorát sebződik. Ha nem kapod telibe, akkor sebez szirénázósra. -
lammaer #50235 Engem parszor flashbangeltek pofan nem ranked BF2 szerveren is... akkor ez most hogy is van? Bejött a csákó SF-el a BF2 szerverre és egyből kapott flasht? -
CéZé #50234 saját fórum? -
nahh egy kis OFF de ha valaki tud légyszi válaszoljon , hogyan lehet új forumtémát nyitni ? Elég fontos lenne , most nem fárasztalak bennetek a részletekkel de kb 50 ember forumozási lehetősége szünt meg bizonyos okokból ,és szeretnék az sg-n folytatni. -
Landor #50232
-
Magnat #50231 Köszi. Akkó nálam vmi gáz lehet. -
FlatlineHun #50230 Aham -
Magnat #50229 És utána automatice előjönnek az original pályákon is? -
melyik a helyes megoldás ?(vigyázat több válaszlehetőség is lehet !!!) 
-
FlatlineHun #50227 Pedig elég egy kört játszanod egyetlen ranked SF szerveren, és megkapod az SF unlockokat is.... -
Végülis gyorsan legyőzük a ellenfelet és 8 elött be is fejezzük.:)
Különben ez Clanbase war lesz szóval szerintem 8-ra befejezzük.(Ezt azért írom mert a CB meccsek időben el szoktak kezdődni). -
Magnat #50225 most léptem át a 20k pontot, direkt nem kódoltam ki semmit, mert akkor még nem volt meg az SF, gondoltam, majd abból kódolok vmit, ha lehet ... DAO-12 és a Pancor Jackhammer nincs kikódolva, más minden ki van. De Sf fegyvereket most sem tudok unlockolni, h feltettem az új gamét. -
Sziasztok!
Miért van az hogy felrakom az 1.03-as patchet, és 1.12-esnek ismeri fel ? ?
-
napközis az apád 

-
FlatlineHun #50222 Nem, szóval? -
napközis eszt mindenki tuggya hogy a hűtője a legsebezhetetlenebbhetőbb azért van ott ahol van de ha te terveznél harckocsit bisztos az elejére tennéd
amiről mi beszélünk az az hogy szemből is el tudnak úgy taláni hogy egyből szirénázik a gép de borg mútkor elmagyarászta hogy valszeg ez is BUG mert a BF sebzés modejje sokkal eccerűbb anná minthogy átlövöd a tank prizmáját eryx-el
-
de ha rajtatok múlik akkor . . .
-
Különben akinek nem tiszta annak leírom,hogy a GBC a {TLD} klánból és a -mNz- klánból alakult meg.:)
És a honlapunk:http://gbcclan.uw.hu/ -
Az a baj,hogy nekem azaz {TLD}Gabocának és Jean-nak warja lesz vasárnap 6-kor és lehet nem fejezzük be 8-ra a wart. -
akkor én is adok egy két linket : http://mnzklan.uw.hu/ , http://gbcclan.uw.hu/
-
Dede az én vagyok.:) -
Magnat #50215 SF-ben és originalban külön számolják a pontot? -
Magnat #50214 Bocs, vége lemaradt ... szal a G36E-t nem kell kikódolni, a flashbanget meg pláne. -
FlatlineHun #50213 És mennyi pontod és unlockod van már? -
Holnap SG HORDA GYAKORLÁS aki tud és szeretne jöjjön SG szerverre 20:30-ra. Aki versenyre is jönne holnap, az 19:00 körül csastlakozzon, de előtte csípje le a verseny honlapjáról a Race at Karkand V2 mapot.
Na én mentem...pá mindenkinek. -
Magnat #50211 Remélem, az #50204 alapján felfogtad, h természetesen mind a 2 game legálisan megvan. -
Kell hozza hogy BUY-BUY a kiegszitot. remelem mostma' erted, miutan kismillioszor le volt irva. Hameg megvan, akkor PLAY-PLAY SF szervereken, szerzel POINTZ, unlockolod es hasznalod.
-
Magnat #50209 Ja bocsi, EA officialokról van szó, ezt nem mondtam, szal nem klánszerverek. -
Magnat #50208 Ofkorsz, h rankeden nyomulok. Ott is vannak SF fegyverekkel. Menj be egy szerverre és nézd a gyiloklistát. F2000, E36E 1re többször van és pár napja, amikor a harci helire vártam, pofán is flasheltek. -
Koszi, ezen rohogok egy fel oraja a kollegakkal. Legyszives irj meg ilyeneket!
Opening a port... $10
Opening another... $5
Watching others trying to figure out port ranges... Priceless -
SFben, van jobb halaloszto mint a bf2-ben a DAO ?
marmint kozelre. -
FlatlineHun #50205 Ranked szervereken kell játszani...