172102
  • Tomsteel
    de miért bruce? mit csináltál vele?
  • Bruce007
    Nekem is ez a szar üzi van 3 napja...
  • Bruce007
    Én is tudom de nem fogok 3000 portoto egyessével beirogatni....
  • Bruce007
    agyhalott.. nem a kék szöveg a lényeg....
  • Tomsteel
    akkor írja ki amikor csatlakozni akarok egy szerverhez...
    hihetetlen ez a játék...full ideg vok...
  • Tomsteel
    Mi a faxomért írja ki ezt: You have failed to connect, Please check your network connection and try again ? ?
    (el ne kezdjétek nekem lefordítani, értem h mit jelent, csak nemtom miért írja ki)

Szépen kérek mindenkit, hogy SEGÍTSEEEEEEN ! ! ! ! ! !
    MEGŐRÜLÖK !
  • Magnat
    Kézi rokettavetőről van szó vagy állványosról?
  • Nagydög
    Nem. bement a csako az SF szerverre, unlockolta az SF fegyvereket, aztan latogatott meg titeket a BF szerveren. Szerencsere viszonylag keves flashbangat dobalnak a BF szervereken, igy kevesbe zavaro az EA/DICE kocsog huzasa a kiegeszitovel.

Mas. Van a TLD klanban Emu nevu kollega, mert egy ilyen figura irtott ki jonehanyszor az elobb az ABC szerveren. Ugyanitt COR Zollyval egyutt apritottuk az ellent. Ezzel a rosszarcu taxiherceggel kene meg osszefutnom valahol. :)
  • dronkZero
    Nem csak szirénázósra, hanem egyből kipukkanósra is lehet lőni a tankot egyetlen lövésből. Nagyon köcsög helyre kell lőni, nagyon kicsi az a rész, ahol ekkorát sebződik. Ha nem kapod telibe, akkor sebez szirénázósra.
  • lammaer
    Engem parszor flashbangeltek pofan nem ranked BF2 szerveren is... akkor ez most hogy is van? Bejött a csákó SF-el a BF2 szerverre és egyből kapott flasht?
  • CéZé
    saját fórum?
  • mNzJean
    nahh egy kis OFF de ha valaki tud légyszi válaszoljon , hogyan lehet új forumtémát nyitni ? Elég fontos lenne , most nem fárasztalak bennetek a részletekkel de kb 50 ember forumozási lehetősége szünt meg bizonyos okokból ,és szeretnék az sg-n folytatni.
  • Landor
  • Magnat
    Köszi. Akkó nálam vmi gáz lehet.
  • FlatlineHun
    Aham
  • Magnat
    És utána automatice előjönnek az original pályákon is?
  • schrank
    melyik a helyes megoldás ?(vigyázat több válaszlehetőség is lehet !!!)
  • FlatlineHun
    Pedig elég egy kört játszanod egyetlen ranked SF szerveren, és megkapod az SF unlockokat is....
  • Robogo
    Végülis gyorsan legyőzük a ellenfelet és 8 elött be is fejezzük.:)
    Különben ez Clanbase war lesz szóval szerintem 8-ra befejezzük.(Ezt azért írom mert a CB meccsek időben el szoktak kezdődni).
  • Magnat
    most léptem át a 20k pontot, direkt nem kódoltam ki semmit, mert akkor még nem volt meg az SF, gondoltam, majd abból kódolok vmit, ha lehet ... DAO-12 és a Pancor Jackhammer nincs kikódolva, más minden ki van. De Sf fegyvereket most sem tudok unlockolni, h feltettem az új gamét.
  • Tomsteel
    Sziasztok!
    Miért van az hogy felrakom az 1.03-as patchet, és 1.12-esnek ismeri fel ? ?
  • alberto 15
    napközis az apád
  • FlatlineHun
    Nem, szóval?
  • schrank
    napközis eszt mindenki tuggya hogy a hűtője a legsebezhetetlenebbhetőbb azért van ott ahol van de ha te terveznél harckocsit bisztos az elejére tennéd amiről mi beszélünk az az hogy szemből is el tudnak úgy taláni hogy egyből szirénázik a gép de borg mútkor elmagyarászta hogy valszeg ez is BUG mert a BF sebzés modejje sokkal eccerűbb anná minthogy átlövöd a tank prizmáját eryx-el
  • schrank
    de ha rajtatok múlik akkor . . .
  • Robogo
    Különben akinek nem tiszta annak leírom,hogy a GBC a {TLD} klánból és a -mNz- klánból alakult meg.:)

És a honlapunk:http://gbcclan.uw.hu/
  • Robogo
    Az a baj,hogy nekem azaz {TLD}Gabocának és Jean-nak warja lesz vasárnap 6-kor és lehet nem fejezzük be 8-ra a wart.
  • mNzJean
    akkor én is adok egy két linket : http://mnzklan.uw.hu/ , http://gbcclan.uw.hu/
  • Robogo
    Dede az én vagyok.:)
  • Magnat
    SF-ben és originalban külön számolják a pontot?
  • Magnat
    Bocs, vége lemaradt ... szal a G36E-t nem kell kikódolni, a flashbanget meg pláne.
  • FlatlineHun
    És mennyi pontod és unlockod van már?
  • Running
    Holnap SG HORDA GYAKORLÁS aki tud és szeretne jöjjön SG szerverre 20:30-ra. Aki versenyre is jönne holnap, az 19:00 körül csastlakozzon, de előtte csípje le a verseny honlapjáról a Race at Karkand V2 mapot.
    Na én mentem...pá mindenkinek.
  • Magnat
    Remélem, az #50204 alapján felfogtad, h természetesen mind a 2 game legálisan megvan.
  • Me0w
    Kell hozza hogy BUY-BUY a kiegszitot. remelem mostma' erted, miutan kismillioszor le volt irva. Hameg megvan, akkor PLAY-PLAY SF szervereken, szerzel POINTZ, unlockolod es hasznalod.
  • Magnat
    Ja bocsi, EA officialokról van szó, ezt nem mondtam, szal nem klánszerverek.
  • Magnat
    Ofkorsz, h rankeden nyomulok. Ott is vannak SF fegyverekkel. Menj be egy szerverre és nézd a gyiloklistát. F2000, E36E 1re többször van és pár napja, amikor a harci helire vártam, pofán is flasheltek.
  • Me0w
    Koszi, ezen rohogok egy fel oraja a kollegakkal. Legyszives irj meg ilyeneket!

Opening a port... $10
    Opening another... $5
    Watching others trying to figure out port ranges... Priceless
  • alma2
    SFben, van jobb halaloszto mint a bf2-ben a DAO ?
    marmint kozelre.
  • FlatlineHun
    Ranked szervereken kell játszani...