172102
  • uHs Gerzson
    Nőtlen-e vagy
  • koschwarz
    mellesleg ki lehet szállni abból a légvédelmi rakétából a dragon valley-n, csak jó irányba kell vele forogni. ha megtalálod a 6 óra 37 perces irányt... :)

ki vette meg eddig a SF-t? tegnap nagyon viszketett a tenyerem, mikor véletlenül betértem egy 576-ba, de aztán hősiesen ellenálltam. mellesleg a mediamarkt-ban 7990 Ft (csak azér, mer korábban valaki ilyen 10000 Ft-os árakról regélt).
  • schrank
    mongyá neveket : danee-ella ; DDane-ella ; gabri-ella . . .
  • Running
    Lányok is járnak ide olvasgatni, nem kéne elriasztani őket.
  • Me0w
  • Nagydög
    Hallottatok Runningot! Low profile mindenkinek, mert aki kidugja a fejet, azt leTKzza! :)
  • Running
    Látom megint nem nyugodtok. Egymás bunkózását be lehet fejezni, meg az anyázást. Vagy intelligensen megy a dolog, vagy törlöm. Kérek mindenkit nem menjen bele a flémbe, mert a kevésbé intelligens hozzászólásaokat úgyis törlöm.

Most is csak azokat hagytam meg, amelyek magyarázó jellegűek szerintem...

Természetesen nem várok magyarázkodást, mert nem érdekel...akinek ennek ellenére van közlendője, írjon privátot.

Köszönöm a figyelmet!
  • TDC Geronimo
    Najó, ha így állsz hozzá vegyük úgy, hogy nem írtam semmit! :D
  • Me0w
  • Me0w
    Nalunk az irodaban szokasos az 'Adásvételi szerződés módosítás 2.doc' es hasonlok, nem fogom mar tudni leszoktatni rola oket, mint arrol sem hogy ne 60 Hz-n nezzek azt az 1 crt-t ami meg az irodaban van merthogy 90Hz-n olyan 'homalyos'...
  • schrank
    nem emléxő
    danee: - "az lol h hús van a fejükön hogy odamenjen a BÉKA "ezen a mai napig sírógörcsöt tudok kapni a röhögőgörcstől
  • TDC Geronimo
    Lehet, hogy nem kéne a témába már beleszólnom, de tény, hogy Meownak van egy csípős stílusa, de mindezek ellenére én bírom őt. Ez a tipikus vagy megszoksz, vagy megszöksz esete. Lehetett volna valóban szebben is kifejezni, de meg lehet érteni őt is. Gondoljatok csak bele mi ment itt azóta mióta kijött a BF2...hát elhiszem, hogy 1-2 embernek tele lett a hócipője. Na mind1 legyetek jók, szal gl&hf meg minden ^^
  • Me0w
    Nem tiltja meg, mert a sok majom felhasznalo sir hogy KIRÁLY KILLER lehessen a windows folderje, meg hogy lehessen JÁTÉKOK BÉLUCIKÁNAK a hdn, de ehez csak jozan paraszti esz kell, hogy rajojjunk, NEM ERRE TERVEZTEK, ergo nem hasznaljuk. Akinek meg annyi a windóz hasznalat hogy be tud lepni, az viselje a kovetkezmenyeit...
  • Me0w
    Ki vagyok bekulve teljesen, csak azt nem birom ha valaki zsigerbol idiota.
  • schrank
    kvak-kapitány az általam belinkelt képek szoros kapcsolatba vannak a topikban zajló aktuális eseményekkel és ha arra a képre gondolsz amin 1béka meg egy komodói sárkány volt annak sztorija van és ha akarsz egy kurvanagyot röhögni visszakeresed megéri
  • schrank
    2x kellett újra rakni a vindószt
  • Nagydög
    Rohogni fogsz. Nalunk elvetve van Windows. Konyveles, berszamfejtes, mert az ahhoz valo szoftverek csak azon mukodnek. Mindenhol mashol Linux megy. Egy egesz kozuzemi szamlazasi rendszert epitettunk ra, es nem harom fogyasztoval.
    Jatekra persze tovabra is a Windows valo, de ahhoz se art erteni kicsit, mert akkor kevesebbet szopik az ember, es nem nyeritenek a forumokban feltett kerdesein.
  • TS Zolly
    Vinfos egy sz@ros sz@r! De jobb nincs! Nem mindenki pingvin örült. Inteles alaplapi hangkártya drivert nehogyámá megmondja a bilgeci hogy nem rakja fel az xp-re!
  • TS Zolly
    Meow arra akarja a reflektort rávílágítani, hogy már az első sz@ros pöcs pecsel is ez volt a hiba. Hány hónapja is volt? És azóta hány sz@ros pöcs pecs is jött ki? Na meg a sz@ros vinfos kinél hányszor is lett ujrapakolva? Neke csak 2x.

Halkan megjegyzem, Zoltán névben van ékezet.

No flém!!!!
  • Nagydög
    A Windows oly sok mindent nem tilt meg, ami taccsra vaghatja, vagy problemat okozhat.
  • Nagydög
    Kevesbe eros kifejezesekkel ugyan, de Me0wnak igaza van. Aki ennyire megbizik a Windowsban, az szamitson nemi szopasra. Az itteni noket sem tudom lebeszelni rola, hogy a fajlnevek ne harom mondatbol alljanak, huszonket irasjellel, ekezetes karakterekkel bosegesen meghintve. Illetve tudom, de abban a pilanatban elfelejtik, mikor hatat forditok nekik.
  • Danee
    ez kicsit erős volt
  • Hatt
    Ha jól értelmezem a windows nem tíltja és még sehol se láttam a felhívást hogy hé te barom ne csinálj ékezetes felhasználó nevet mert nem biztos hogy minden elfogaja... Mivel alapeset hogy semmi se problémázik vele... Fasznak kell bunkónak lenni? Vedd észre kicsit magadat...
  • xj700t
    Azzal nem volt gond.

Majd este megpróbálom a tempből kimásolni a fájlokat.
  • joebacsi
    hagyjátok, csak szar napja volt (meow in eksön)
  • Cobra.
    Látom egyesek még mindig nem szokták meg Meow stílusát
  • Verzoo
    Ez azért egy kicsit erős volt így elsőre nem??
    Az igaz,hogy sokan sírtak mostanában ez miatt de azért ez túlzás..
    Szerintem kérjél szépen elnézést.
  • alma2
    Nem lehetne visszakapcsolni, a EA HU II-n a fegyvereket, ne legyen mar olyan lama az admin, hogy kikapcsolja azert, mert paran hasznaljak az sf-es fegyveruket./oldja meg, hogy csak, azok ne menjenek./ Igy meg rohangalhatok az antitankos vizkopojevel ami semmire sem jo.
    Ha nem azert kapcsolta ki akkor bocs :), de meghallgatnam az okat.

• TDC Geronimo
    Jah, de minden más igen
  • TS Zolly
    Ja. Itt nincs wow.
  • TS Zolly
    Ezt mondták a DC-s PKM-ről is. Kérdezd Schrankot.
  • TDC Geronimo
    Úristen a helyzet látom változatlan!
  • haxoror
    Flémet akarsz ezzel a képpel bazzeg?!!!
  • haxoror
    Sok sikert sztem pontos lövésre még fekve sem alkalmas :/
  • haxoror
    Már én is ragadtam be szintén kínai pályán, minden működött csak kiszállni nem tudtam :/
  • TS Zolly
    Húúúú wazze! inkább ne legyen béke, de ezt a faszit neeeeeee!!!!!!
  • mNzJean
    Szépen beszéljetek mert rendőrt hivok!
  • joebacsi
    A szeretet és a béke sugározzon a szívetekből...
  • 0Fritz0
  • killergeri
    nos utolsó állás szerint a bf2 igen, az sf nem.