172102
  • Landor
  • alberto 15
    én nem vagyok hardverbuzi, asse tudom mi az a mhz :)
  • Landor
    Dehogyisnem én voltam! Eltaláltalak? Akkormeg? Te vagy a rinyapina hülyegyerek ha azt hiszed hogy lock nélküli igla el tudja találni a saját repcsit! Ennyit már tudhatnál tee levegőakrobata.. Egyébként telefonáltam, gondoltam addig a beszélgetés alatt beülök valami egykezesbe.. Egészen addig amíg DDani ki nem repített onnan egy helirakétával Szóval tényleg na haragudj cream hogy az 50:0 k:d arányod mellet meg mertelek ilyeszteni a levegőben..

Ja és ez az unlock-lock dolog a hun ranked 2őn.. Végre kezdek ráérezni a BF2 assault részére, erre elveszi az admin ezt a lehetőséget, marad a bohóc m16..

• TDC Geronimo
    Ezt bírom... még a káromkodást sem tudja helyesen leírni...igazi nullkegyelmű...
  • joebacsi
    nana, a klasszikus kifejezés "nem mindenki UTP kábellel a seggében született", szóval ne keverd itt a szezont a fazonnal!
  • Crem
    Elöbb volt bent egy Landor nevü hülyegyerek, aki átlépett a mi csapatunkba és iglázta a tankoló repcsiket. Remélem nem te voltál az...

Ez meg a másik szép hozzáálás.

• atwe
    igen kell :)
  • Evogordon
    Hogy feltegyem a battlefield 2 specforce-ot ahoz kell a sima bf2?
  • Landor
    Hja! Van aki RS232-el..
    S ne feledd Hattori: A világon 10 féle ember létezik. Az egyik érti a bináris számokat, a másik nem...
  • Tomsteel
    Plz válaszoljon vki ! ! AKinek megy az plz adjon egy msn címet ! ! ! !
  • Hatt
    Nem kell bemutatnod a dolgot, ismerem de azt neked kéne felfognod hogy valaki nem USB kimenettel a fején született... Ha csak ilyen formában tudsz megszólalni inkább használd a régi modszert, számolj el 10-ig.
  • Hatt
    Nekem 1x se volt még ujra telepitve a stuff:) Jah mellékesen azt értem hogy igaza van de a stilusától falra mászok, főleg ha ismerőssel szemben képes használni...
  • nubismarck
    lenne gy kérdésem lehet ,hogy sokan feltették már és iegesítő de remélem megértitek ,hogy incs kedvem visszaolvasni ennyi hozzászólást.

a kérdésem az lenne ,hogy ezeket a minősítéseket mi alapján kapom meg?

Time in Service: Satisfactory
    Combat Rating: Satisfactory
    Conduct Rating: Outstanding

nagyon örülnék ha valaki adna egy linket ahol megtalálom a választ.

a http://ubar.bf2s.com mindenre találtam választ deerre nem. a FAQ ba se sehol.

Előre is köszönöm a segítséget!
  • joebacsi
    ju 'r rájt
  • Pyotr
    akkor ma is játszunk 1 jót?
  • DummyBoy
    Nem 1.1 és 1.12 ? :)

Csak még mielőtt még a fél lámatársadalom elkezdi kergetni itt a linket az 1.21-es patch-hez ....

(Vagy én néztem félre valamit? ... nam hiszem ...)
  • schrank
    én már a peccs megjelenésekor hangosztattam hogy van 1.12 meg 1.21 a BB meg elküldött a ...csába hogy ne hüjíccsem szerencsétleneket erre tessék
  • Tomsteel
    Oks, máskor én is röhögnék ezen, de már hónapok óta szeretnék vele neten játszani, és teljesen padlót fogtam..szóval nekem az is jó ha vki akinek megy NETEN, ad egy msn-t és akkor ott folyt köv...
  • Me0w
    Vedd meg a jatekot :)
  • schrank
  • Tomsteel
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérni, hogy valaki legyen szives írja le nekem, hogy mit kell ahhoz csinálnom, hogy a legtöbb netes magyar, tört szerveren játszani tudjak ! !
    Mindig azt írja ki, hogy "You have failed to connect. Please check your network connection, and try again"
    Másik kérdésem: All seeing eye-ban a legtöbb magyar szerver az egyéb kategóriában van.(nem 1.02, nem 1.03, hanem other)
    Melyi az az other patch ?
  • Me0w
    Ne haragudj, de az egyik 1.12 a masik 1.21, te ebben hol latsz duplat?!
  • Drachomir
    mellesleg az elso verziodat nyomtam es nem tok jatszani.. faxom migya elmegyek aztan veszek egy erdeti sf-et... bar attol nem lesz jobb a helyzet!
  • Drachomir
    nah most tutkora bekergitelek.. sf-en levo peccs es a netrol lejovo peccs kozott van kulonbseg??mert semmi raciot nem altok abban a dupla peccselesben ha siman rarakom sf-et a bf2..re de ha valaki maskepp latja irjon.. mindenesetre ui kiprobalom ah temondtad..
  • Drachomir
    http://www.freeweb.hu/bf2sof/index.php?option=com_weblinks&catid=15&Itemid=23

talan ezek kozt valakinek, de sok remenyt nem fuznek hozza!
  • Pyotr

szmájli lemaradt
  • schrank
    a 2. verziónál a duplapeccs második peccse arra szolgál hogy elsimíccsa az alapjáték és az sf2 különbségeiből(map,kit,server,stb)adódó problémákat
  • Pyotr
    te Schrank!
    mikor irod már végre a neved elé h HTS?
  • vki
    Csá! Van olyan magyar server, ami nem ranked? Mert az SG-s tök üres.
  • Drachomir
    kedves "srank" reszemrol az elso az esszerubb es azt is csinaltam.. akkor most masodik megoldas a jo? bar nem tom mi ertelme egy jatekot 2xer peccselni...) de jo lenne tudni kulonben nem tok menni este gyakorolni a hordaval!!!
  • schrank
    drakula a recept a következő bf2->sf2->1.12peccs vagy bf2->1.12peccs->sf2->1.12
    mejiket látod ésszerűbbnek mert bisztos nem így csinátad
  • schrank
    ez a map már ott is tartalmaz tereptárgyakat ahol az ember nem számít rá de a legjobb az általam kitalát apc verseny ahol egy szűk ucca ködösítésével méretes egérútra tehetünk szert
  • Drachomir
    szasztok, sf ben mindenki eredetivel tolja v mukodnek tort serverek is? mellesleg amsik kerdes . tegnap ujra pakoltam a gyari bf2-ot (origi) es ranyomtam a sf tort kieget, akartam nyomulni neten es minden szerverre azt irta ki h a verziom oregebb mint a servere!most akkormilyen peccset nyomjak fel es honnan.. mellesleg a sf-nek szerintetek erosebb gep kell? mert a x800 Gt-men mar egesz jol futott a gama de eza sf olyan mint kepeskonyv ugyan olyan beallitasokkal! (rm nem inditok el egy ujabb FC jobb mint BF2 grafika haborut!!
  • schrank
    low teccik egy hardverbuzinak pfffff
  • joebacsi
    hmm, most akkor mi a nyomvonal, mert ha azt kovetjuk, ami pirossal van, belenézunk pár betonelembe (pl szökökutas tér) :)
    meg le van zárva bójákkal több helyen is...
  • Running
    Autóverseny időpontja 11.30 SZERDA 19:30-21:00-ig. Kérek mindenkit szeggye le az új RACE AT KARKAND V2 MAPOT, mert azt teszteljük. A LINK MÁR ÉL, CIBÁLJA MINDENKI A MAPOT!!! A verseny után SG HORDA GYAK...AKI TUD JÖJJÖN MÁR CÉLBALŐNI RÁM LÉCCI. Köszi.

• Polemius
    Vigyázz, mert nagyon kockásodsz! :)
    Ott a monitoron a gomb, nem kell mindent sw-ből csinálni..
  • alberto 15
    ez az köszi
  • alberto 15
    most valami szar river van, és ebbe nem lehet beállítani a világosságoz. valamelyiken volt egy olyan menü hogy szín, és ott lehetett de itt nincs
  • haxoror
    Low-ban tényleg jobban látni de szarul néz ki a medium viszont szép! :)