172102
  • koschwarz
    én szeretem az m16-ot, de inkább távolra, szerintem 1-es lövéssel nagyon pontos, és így 4-5 lövés elég az ellennek, tapasztalatom szerint. közelre egy kissé engem is zavar ez a 3-as sorozat, mivel azzal a kis szünettel, ami két sorozat között van, az pont elég egy AK-snak, hogy a folyamatos sorozataival kicsináljon. tehát ha tényleg szemtől-szembe küzdelem van, akkor az AK jobb. ráadásul ha az ellenfél ugrál mint egy veszett kecske, akkor az m16 tényleg hajlamos szanaszét köpködni a meggymagot, ha próbálom valamennyire követni az ellen vertikális mozgását :)
  • uHs Gerzson
    Már válaszoltam ott
  • Nagydög
    Ok. Azonnal tegye fel a kezet, aki a Junoszty tevet kerte a helikopterekbe! Ezt a pofatlan dumat. Gyakorlatilag semmit sem javitottak ki, csak SF kompatibilissa tettek.
  • koschwarz
    "BF 2 patch közeleg
    [2005. december 01. @ 06:54 - Mantis]
    Az EA és a Dice gőzerővel dolgozik a Battlefield 2 legújabb, 1.12-es javításán. Jelentették mindezt egy kisebb hírben. A szöveg nem csak erről szól, hanem azt is megemlítik benne, hogy egyelőre a változatásokat illetően nem adhatnak ki információt. Azonban olvassák a fórumokat, a leveleket, beszélgetnek a játékosokkal, és ezért olyan változtatásokat eszközölnek, amelyeket ők kértek. Nemes gesztus. Thanks WP."

ti értitek ezt? ez a gamestar oldalán mai ropogósan friss hír. nem ezt a peccset telepítettük már vagy 2 hete? vagy rosszul emléxem?
  • Nagydög
    Hacsak ugy nem... Bar ezzel az erovel pisztollyal is rohangalhatok, mert ha csak a fejloves er, akkor az se rossz. :)
    En igazan a granatveto miatt szeretem az assaultot, bar jobb lenne, ha egy kicsit nagyobb hatosugaru lenne a grana robbanasa, mert igy joforman csak a telitalalat szamit(A magassagra kulonosen hisztisnek tunik. Ha ket meterrel valaki feje folott robban a falon, akkor a shelshock az ossz hatasa.). Meg ha nagyobbat szolna, talan nem probalnak shotgunnak hasznalni a nepek.
  • alberto 15
  • Me0w
    Most az egyszer igaza van Albertonak, csak fejre szabad vele loni :)
  • alberto 15
    tudni kell használni, csak fejre lőjjé ne testre
  • erdos
    Hát mert jó :D
    pontos, kis rászokás után meg kifejezetten jó a burst mód. Persze kinek ez kinek az jön be. nekem teccik
  • Nagydög
    Engem is egyre inkabb idegesit a jatekban jol eltalalt szoras miatt. Leadsz vele egy harmas sorozatot, a celkereszt szetnyilik szepen, es kb. masfel masodperc, mig ismet megnyugszik. Az ez ido alatt leadott ujabb sorozatbol egy golyo a Venusz iranyaba indul, egy masik valahova a hatam moge, es talan egy az, ami a bo harom meterre allo ellenseget megijeszti. Ez egyebkent minden fegyverre igaz, de itt a rovid sorozatok miatt kulonosen kellemetlen. Olyan tavolsagokbol lovom korbe a nepeket, ahonnan fizikailag keptelenseg melle loni, hacsak nem fogom forditva.
  • DummyBoy
    Bár látom a szmájlit a végén, azért én a mai napig nem látom/érzem át ezt az m16-ost körülvevő "csodálatot" ... 4 féléről hallottam idáig (Real/Airsoft/BF2/megatöbbiaminemérdekel) ... A realt eldobálták az AK-ért Vietnamban ... (Ami miatt rengeteg Friendly Fire volt ugye :) ... ezt tuggya mindenki aki elolvassa a BF:V loadképernyőit :) Az AS az konstrukciós hibás, a BF2-est meg simán nem szeretem mert sz@r (Ez szabadfordításban annyit jelent hogy vagyok hozzá )

Miért olyan jó az az m16?
  • Running
    - A HÉTVÉGÉN MEGRENDEZÉSRE KERÜL AZ ELSŐ BASIC FUTAM SELEJTEZŐ. AZ IDŐPONT VAGY 3. VASÁRNAP, HA NEM JÖN ÖSSZE AKKOR 4. HÉTFŐ 19:30-as KEZDETTEL!!!!!

- BEJUTOTTAK A BASIC FUTAM SELEJTEZŐJÉBE:
    1. [SG]atwe
    2. Keke77
    3. tRs.Gerzson
    4. Schrank_HUN
    5. [SG]Locutus of Borg
    6. Gundark
    --------------RANGLISTA SZERINT MÉG BEKERÜLNEK---------------

7. [SG]Xi@n
    8. p4428
    9. NSSlayer
    10. Nicam
    11. elgnomo
    12. Platypus16

Pénteken még lehet gyúrni az érmekre, aki esetleg nincs az első 12.ben.
  • Running
    Az SG Team tagfelvételt hirdet a CSS/BF2 csapatába!

Hogy miért jó ez neked?
    -Van saját szerverünk BF2-höz és CSS-hez is.
    -Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat. :) A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervereket épít, amelyek fejlesztéséből egyenlően kiveszi minden tag a részét.
    -Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
    -Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
    -Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud.
    -Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintő kérdésben szavazunk.

Mik a feltételek?
    -Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a BF2 (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
    -Állandó, és aktív játékos kell legyél a BF2-ben.
    -Lehetőség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani BF2-ben.
    -Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
    -Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
    -Kötelező jelleggel részt kell vállalnod az SG Team közösségi feladataiban. Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod, amit rendszeresen önállóan ellátsz. Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverrel, team ügyekkel kapcsolatban. Ilyen jellegű feladatok a jelentkezési időszak utáni próbaidő alatt lesznek kiosztva.
    -Az érvényes csapat és szerverszabályzatot megtalálod az SG Team honlapon. Jelentkezéseddel kijelented, hogy mindezt megismerted és elfogadtad.

Mi nem kizáró ok?
    -Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
    -Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
    -Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
    -Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni :D

Egyéb dolgokat az SG Team HQ oldalon lehet megtekinteni.

Jelenzkezés menete?
    -Jelentkezel Running-nál PÜ-ben. Megadod a játékbeli, fórumbeli nicked, és az életkorod. AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT.
    -A tagfelvételi (jelentkezési) időszak 1 hét (12.01 - 12.10), ez alatt, és ezután újabb 1 hét alatt (12.10 – 12.15) a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkező megfelel-e az ellenőrizhető feltételeknek. (pl aktív fórumozás, játék, illetve ellátandó feladatkör)
    -Ezután belső szavazással döntünk 12.15-től az adott jelentkező bevételéről .

Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.
  • Verzoo
    Miért nem ezt???????????
  • alberto 15
    kinek hány killje van defibrivel?:D
  • Running
    Crem utolagos engedelmeddel felhasználom zseniálisan elkészített logódat.

• Tomsteel
    ez correct?? ez az msn?
  • Landor
    Nem keserítetél el egyáltalán! Ugyanis tudom, hogy jó aszis vagyok. Bármikor odaverlek vietnamban m16ossal. Ezzel inkább a BF2t minősítettem. Meg lehet nézni hogy az BF42óta játszó skilles, assault játékosok közül mennyien is játszák a BF2-t..
  • mohus
    skálakópé@hotmail.com
  • mohus
    ez azt jelenti hogy a klánosokat megszorongattátok?:)
  • atwe
    Köszönöm a részvétel mindenkinek aki ott volt a sg szerveren ma :)
    Nagyon szoros war volt verseny után de csak azért nyertek mert schrank átt tért a sötét oldalra És kikaptunk :( de a végén már majdnem nyertünk GRATT SCHANKnak :)
    egy ucso kép :)
  • Me0w
    Mindenki olvassa, csak nem erdekli oket
  • Tomsteel
    ATWE NAGYON KÖSZI ! !
    Végre vki aki el is olvassa azt amit írnak, és nem csak kérdez ! !
    Köszi !
  • Pyotr
    jól van:)
    ne parázz Albertó csak össze akarlak hozni a Schrank-al!:D
    úgyis annyira szeretitek egymást
  • alma2
    ja hogy mar mukodik akkor nem szoltam :)
  • alma2
    akkor meg torold le innen a controls.con-t
    "C:\Documents and Settings\asdas\My Documents\Battlefield 2\Profiles\0001\"
  • Tomsteel
    PLZ ADJON VKI EGY MSN CÍMET (OLYAN EMBER AKINEK MEGY NETEN A JÁTÉK ! ! )

PLZ PLZ PLZ PLZ PLZ ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
  • Stray Wolf
    Megpróbáltam és igazad volt, mostmár mozgott az egér is, sikerült kiválasztanom a fegyverem, és majdnem 10-15 másodpercig bent is voltam udána kivágott a windowsba és bezárt a BF magától yay...nem hiszem el :D HELP :D
  • Stray Wolf
    Még az ESC sem múködik, de megpróbálom köszi
  • alma2
    valoszinu megserult a config fileod, nyomj egy defaultot az iranyitasnal.
  • Hatt
    Bocs, ezt nem ismerem.
  • Stray Wolf
    Sziasztok, szeretnék segítséget kérni. Megvan eredetiben a az alap BF2 és a kieg is. De az 1.2-es patch óta egyikkel sem tudok játszani. Belépek a szerverre, és nem tudok semmitsem csinálni. sem az egérre, sem a billentyűzetre nem reagál. még a fegyverem sem tudom kiválasztani, semmit....
    Nem fagy le... látom a háttérben ahogy mások víhan játszanak, csak nekem olyan mintha a klaviatúrát és az egeret kihúztam volna. A bh help-en nem találtam ehhez hasonló problémát. Plz help priviben ha valaki tud.
  • Danee
    Nem DDany volt hanem én :) 4 rakétád suhant el a fülem mellett :) rádfordultam h kiszállj az ijedtségtől:) a gunner meg minden kérés nélkül telibenyomott egy tv-vel :)
  • Drachomir
    Mega sorry Schrank! most neztem meg ezeket a pecseket es telleg ket kulonboo uh kezdem levadaszni azt 1.12... egyebkent telleg 1.1 es 1.12 azaz nem 1.21 rem oda erek az sgre a gyakorlasra...
  • petersz
    Sőt, tudjuk jól, hogy sokkal jobban látni a répa amcsikat, ha lowban marad :) Már ezeken a képeken is látni, hogy sokkal feltűnőbb egy alak a világosabb háttérben.
  • vsly
    Tényleg kár,igazad van.Amelyik "klán"ban benne vagy,az már eleve egy vicc
  • dronkZero
    "Végre kezdek ráérezni a BF2 assault részére, erre elveszi az admin ezt a lehetőséget, marad a bohóc m16.."

Nem akarlak elkeseríteni, de akkor még elég messze állsz az assaultkodástól, ha ilyet nyilatkozol az M16-ról.
  • Evogordon
    Meglehet oldani hogy a bf2 spec force-nál ne tegye fel az 1.1-es patch-et?
  • alberto 15
    csá warthog, nnem kéne a klánon viccelődni. én nem akarok vitát, csak szóltam.
  • Crem
    Ugyanezt megtehetted volna a saját bázisodon...