172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
nem én írtam, nekem ddany ezt mondta, de tudom hogy kamu -
hát nem tudom...
nekem 1024x768-ban mediumban 2xAA és 2xFSAA-val fut a játék kellemesen fix fps-el egy nvidia6800-al meg egy 3000+ amdvel giga ram mellett.
a kellemetlenségem igazából az, hogy a TFT-n ilyenkor nem látom azt a gyönyörű képet amit 1280x1024-ben ad le.
de EA games-hez még igy is NVIDIA. szerintem.
(nebántsatok;-)
-
a többi csak lehúzás:)))) -
pattanást vizslató karik és gammék azé még nincsenek :)
sztem egy 6600gt bőven elegendő, mindgy hogy mennyi memóval...:) -
szerény véleményem szerint egyetlen dolgot "irigylek" csak a SF-ból, a flashbang-et. ezt úgy tessék érteni, hogy leszarom, ha pl. az f2000-rel jön valaki ellenem, mert nekem továbbra is az AK a kedvencem, de monnyuk ha bevágnak egy ilyen vakítót a képembe, akkor az egy kissé idegesítő.
és a két videokari egy árban van?? mármint az x800GT meg a 6600GT? én a gyorsabb karit választanám (nem tudom melyik az), nem a memória alapján döntenék, bár állítólag most már lassan a 256 fog kelleni a full grafhoz. de ha valaki nem maximalista, és nem akarja a karakter arcán a pattanást is látni, akkor nem muszáj ennyi memo. -
ranked serveren kell jatszanod es bizonyos rangok eleresenel +fogod kani az unlock lehetoseget..
de ha picit vissza olvasol tobbet is megtudsz!
-
ha eredeti bf2-m van, és tört sf, akkor bf-el minden szerverre fel tudok menni, sf-vel nem? vagy egyikkel sem mehetek fel official serverre? -
Polemius #50521 Én ugyan rég nem futotam össze Alberto/Freddyvel (szerencsére nem jár oda ahová én
), de az emberek már csak olyanok, hogy hajlamosak egy példa alapján véleményt alkotni. Ha momentán egy klánról van szó, akkor egyik tagjuk viselkedése meg fogja határozni a többiekhez való hozzáállást is.
-
Polemius #50520 Azért lehetséges, mert official != ranked.
Vannak más, saját ranked rendszerrel működő szerverek is. Amin pl én is játszani szoktam, ott nem csak az alap bf2 fegyvereit lehet unlockolni, hanem a SF-ét is. Persze akkor, ha előtte az alap játék unlock fegyvere már megvan. Például a G3 után tudod majd az F-2000 -et is választani.
Természetesen itt öszesen 12 unlock van az előmenetel során.
Bővebben: www.bfstats.info
Van SF illetve magyar szerver is ami hozzájuk kapcsolódik. -
Wazz mibajotok a hts-el ALBERTONkivűl? De most komolyan.Tölünk csak néhányan játszanak pulic-on, ők sztem jó fejek
Ha albertoval van bajotok ne a hts-t b*asszátok le,)
-
x800 GTo ha van pci-e slotod :) -
willis #50517 Szo ami szo
hogyan lehet nekem is unlock fegyverem?
mit kell csinálni hozza? -
Magyarul ha azon vaccillalok h ati x800 gt (256 bit 128mb) vagy nvidia 6600 GT 256 mb kártyat vegyek akkor inkabb az nvida ha kb 1024*768-ban szeretnek jaszani? -
Morfi tudja a miertjet, majd ha megjon megkerdem. -
lol
-
Akkor megnyugodtam ... ez kicsit erős ...
Mondják azt hogy megbolygatja a játékegyensúlyt ... (Ez is baromság, de fogaggyuk el ...) de ilyet? Felállt a hátamon a szőr ...
Bár frx ktc-t nem ismerem ...
-
bocsi, erre:#50505
-
légyszi válaszoljatok erre! -
haxoror #50510 
-
[15:16] <@KTC> de miközöm az sf-hez
[15:16] <@KTC> azért nincs unlock mert nekem nincs sf és ezáltal sf-es unlock?
[15:16] <@KTC> nagyon lol
[15:17] <@KTC> fogadjunk valamelyik kis pöcs hts-es terjeszti
[15:18] <frx|meow> rofl
[15:18] <frx|meow> alberto irta
[15:18] <frx|meow> :>
[15:18] <@KTC> tudtam !!!!!!!!!!!!!!!!
[15:18] <sector_> pont tegnap mondtad hogy utálod LoL
[15:18] <@KTC> vagy õrá vagy ddanyre gondoltam elöször
-
haxoror #50508 Nyugodtan nevezd meg az illetőt ;) -
Alberto ez akkora kurva nagy faszsag, hogy csak ugy fustol. Kurvara nincs koze Kornelnak hozza. -
Hmmm ... II-es ... A magyar Ranked 2-es? -
ha van egy eredeti battlefield 2-m és felrakok egy tört special forces-t, akkor tudok még játszani a bf2-es ranked szervereken? -
Na ennek csak gratulálni tudok ... Melyik server ez? Nehogy véletlen odatévedjek ... -
nyugottan nevettessed meg a illetőt
aki
az
bármit is unlokkol
-
ezt nem én találtam ki, hanem mondta egy játékos: a II-es szerveren azért van elvéve minden unlock, mert frx ktc-nek nincs meg a sf- és ha ő nem használhatja, akkor senki. ezt mondták, de nem nevetem emg az illetőt -
Azok a fegyverek vagy unlock vagy a Special Force fegyverek... -
én nem menőznék azzal hogy monochrome monitoron játszok
-
Landor #50499 highra már kellene a 256 megás -
willis #50498 hi
az hogy lehet, hogy tort szerveren jatszom es vannak akiknek teljesen mas a fegyverzete mint nekem? nekem is lehet más? -
Utoljara.
Bemesz regedit, kitorlod ami bentvan a hkey_local_machine\software\ea games\battlefield 2\ergc-ben, visszairod a kododat kotojelek nelkul, majd elinditod a bf2cdkeycheck.exe-t. Voila. -
Az attól függ ... 9200-as Radeonnál olyan mindegy ...
Erősebb karinál jobb a 256MB ... újabb gamék - nagyobb textúrák ... minél több a VGA memóriája, annál több mindent tud oda betölteni ... és onnan gyorsabban szedi ki mint a rendszermemből ...
De vannak ennél durvább váltások is ... Asus 6800GT 128MB (Sima 6800, moddolt bios-al, bekapcsolt pipe-ok, DDR memó ...) vs 6800GT 256MB (GDDR3-as memek nagyobb frekin ...) ... itt azért jóval gyorsabb a 256 MB ... sőőt ... a 7800GTX-ből is sokkal gyorsabb az 512MB-os kari mint a 256-os ... (Bár itt is trükköztek az órajelekkel ... nagyobb frekin mennek az 512-esek ...)
A lényeg ... SZVSZ erősebb VGA-t több memmel érdemes, alsókategóriánál meg mindegy ... -
Ha beírom a Battlefield 2\Support -ban lévő CD key-nél egy CD kulcsot, akkor utána megjavul ez a szar? :S -
Nekem a CD key-el van problémám, nem enged be a tör szerverre, amióta patcheltem (illetve a kieget felraktam). Legutoljára az 1.12 -est raktam fel. A patchelést megoldotam, bár furcsa volt, mert itt már külön mappába rakta a temp-be a patch fájlt és a patch.exe -t, de nem volt nehéz rájönni hogy egybe kell rakni xD
Viszont az a gondom, hogy amit elvileg elkéne indítani telepítés után, bf2cdcheck.exe vagy vmi ilyesmi, ami a FAQ-ban áll. Hiába indítom el nem történik semmi. Próbáltam a játék főkönyvtárából is indítani sajnos, nem megy. Ha átállítom a kompatibilitását, akkor meg alkalmazáshiba. Valaki tud segíteni ebben? :(
Patchelés előtt ment természetesen. Valaki tud valami más megoldást hogy kiiktassa ezt az invalid CD key-t?
már próbáltam sok mindent
-
hasonlo a meglatasom mint bakvarnyunak :-) sf2 utan dog lassu lett a bf2 om .. pedig az uj peccsek elott mar igen jol tekert.. egy szinttel gyengebb a videokarin is mint x800 gt,,, :-(
ha mar itt tartunk.. szerintetek 128 mb videokari vagy 256 mb os ? -
Nagydög #50492 Ha van valami koze az eghez, akkor jol irtad, ha nincs, akkor el...sztad. :) -
nekem is tetszik, mikor letöltöttem felengedett ranked szerverekre, és felmentem az egyik szerverre és qrva jót játszottam. jetsky rulez :D(vagy hogy kell írni :D) -
Nagydög #50490 Nyugodj meg, nekem SF nelkul is ugyanazt csinalja. -
Az en tapasztalatom az, hogy miutan felraktam az SF-et faszaul visszalassult
az az ellenorzes 'Veryfing Client' csatlakozaskor, meg ismet beszaggat a palya elejen . Pedig alap BF2+1.12 paccsal mar jol mukodott =)
Ugyhogy egyelore leszedem az SF-t.