172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
haxoror #50608 Az x-edik patchel már nem bugos (annyira) és vannak modok hozzá amiket a rajongók csináltak a játékosok igényeit figyelembe véve :) -
tedd a kezed a szívedre: a BF42 olyan bugmentes és tökéletesen kidolgozott játékrendszerű játék? nem inkább csak arról van szó, hogy azzal évekig játszottál és mexoktad?
(nem piszkálódó, csak kíváncsi-szmájli, aki nem játszott a BF42-vel) -
ne szivass, vazze!!! sajnos a fotóshop-szűrő szemüvegemet nem hordom mindig.
én el is hittem.
:D -
Ja meg a többi mod is ;) -
-
FlatlineHun #50603 Ha nem vetted észre, ez nem egy "élő" stat, csak egy fotosoppolt kép. De szerintem jópofa, és irónikusan hangsúlyozza a lehetetlen statokra történő nyálverés értelmetlenségét.
Szerintem. -
Én már nem is szoktam kommentálni hogy mik történek Bf2 környékén mert nem ér annyit, inkább nyugodtan várok, nem csak BF2 van a világon ott a
BF42
-
jah, de ahogy nézem még lehet várni.
baki baki után -
Ez bunda, biztos lefizeti az ellenfelet 100 Ft egy meghalas. -
Jaja mivel te sem játszól már vele így én is erre a sorsra jutotam, és ahogy mondtad majd ha lesz egy nomrális patch vagy egy mod amelyel játszani lehet addig elfelejtem a bf2-t :) -
hehe , én sem jatszom vele hónapok óta. nem is akarok!
:D majd ha lesz egy jó patch!
rólam ragadt rád? -
Én is téged, Bf2 mentes életet élek nem is tudom elhinni lehet hogy rólad ragadt rám :D -
mizu? rég láttalak! -
Neked is
-
ezt nem hiszem el. ez egy vicc, ugye? szerintem ebben a játékban statisztikailag képtelenség, hogy valaki 114557 killt csináljon, 632 halál mellett. és egymás után mindössze 2x halt meg, és 732x ölt két halál között. szerintem ez úgy, ahogy van, képtelenség.
ja, és 1329 pont legyen egy meccs alatt. FIZIKAILAG nem lehetséges ez sem. úgyhogy ez vagy egy qrva nagy csaló, vagy a csávó (vagy csaj :D)a nap 24 órájából 25-öt játszik ezzel a játékkal. -
reggelt
-
PoE2 Update 51# -
Mindezt mondod talán azért mert egy komoly wart nem nyomtatok le. 16-os mapon játszottunk a prgk ellen és még a mai napig hidegrázással kelek vazze ha eszembe jut az a precizitás ahogy beledöngöltek a földbe. pedig skillben nem voltak jobbak de olyan összerakott begyakorolt taktikájuk volt hogy csak pilláztunk. Egy jópár meccset lenyomtunk már mi is, az ex, Vény ésatöbbiek, csak kérdezd meg mennyire eltörpül a szerencse egy jó taktika mellett... -
oké!:)
ma du.2 körül hazaérek... kb... -
Én már hallottam Schrank hangját.:P
Tényleg Crem akkor majd csináljuk meg ma azt a logot már kitaláltam,hogy milyen legyen.Eddig sajna nem volt időm és nem tudtam neked szólni:) -
a Schrank mesél a gyerekeknek.... qrva jó :DDDD
"segítség lehugyoz a fa" :DDD -
jaja :D -
:)
Schrank-et kb. így tudom elképzelni, !:D Ilyen hangal... -
ez tetszik
-
Egy kis ismétlés azokról akik ide irogatnak:
Danee AT-vel próbálkozik....
Schrank mesél a gyerekeknek....
Crem bemutatót tart... -
FlatlineHun #50583 loál!
-
pedig a buborék szögletes 
-
Téged megkövetlek Erykk, veled semmi bajom. -
Platypus16 #50580 Ez nem saját kreálmány, csak így kaptam!:D -
paint-tel lehet ugy is irni h nem látszik a háttere az irofelületnek és nem lesz szögletes a buborék :D -
Platypus16 #50578 -

(úgy néz ki Rambo esett el...
)
-
lol... -
Landor #50575 Ja és pont ez adja azt a komolytalan feelinget a játéknak war szinten - Sokkal több múlik a puszta szerencsén, mintsemhogy egy gondosan előkészített igazi WAR szereplői legyünk.. 
A tankozásról meg: Közel 100 órát játszottam eddig tannkal, több mint 5ös krd-el. Élveztem, bár mostanság kicsit meguntam, így gunnerkedek mint a régi szép időkben a vietnamban.Mostanság ha Vitnamba játszok ,akkor csak assaultban tolom, a tankozás borzasztó bf2 után

cz: -
CéZé #50574 ez valami szellem post?
hol itt van hol eltünik :) -
Landor #50573
Lehet hogy álmodtam?
Ramboo keresett meg egyébként. De nem éltem a lehetőséggel. Túl jók vagytok hozzám...
-
Verzoo #50572 Én sem hallottam róla 

-
"1,2: gondolom nem véletlenül kerestek meg, hogy álljak be hozzátok Hattori helyébe... ;>"<-erröl én miért nem tudok???Nem lehet,hogy elestél bicilkivel és beverted a buksid??? -
Ja, a warokról meg:
Vietnámban kellettek figyelő emberek, őrszemek itt-ott, akiknek csak nagy ritkán volt feladatuk, akkor is főleg annyi, hogy lelőjenek egyet-kettőt, aztán szóljanak a csapatnak.
Na itt semmiféle láblógatás nincsen. A commander lát mindent, az összes embert harcolni kell küldeni. Egy ellenséges támadásnak csak akkor van tutira vége, ha az ellenség utolsó emberét is megölték a környéken. Egyéb esetben a megmaradt pár seperc alatt elkezd osztódni. Járművekkel kicsit más a helyzet, de az ellenség, ha teheti, úgyis a legerősebb járművet adó pontot fogja erőltetni, általában teljes erővel. Mashtuuron pl a tank általában egyből rákattan az ellenséges tankra, helis-repcsis pályákon meg a légierő szórakoztatja egymást, és ha az ellenségé esik le, akkor örülünk, ha nem, akkor lehet készülni a kempre. De az átlagos élettartam (a repülőket leszámítva) nagyon kevéske.
Komolyan mondom, én akkora húsdarálót még nem láttam, mint ami BF2ben warokon megy.
És ez jóóóóóó!! :] :D -
Helósztok
Van egy kis gondom, ugyebár ez a gépigénye a játéknak:
Minimum:
1.5 GHz processzor
512 MB RAM
2 GB szabad tárkapacitás
Geforce 3 TI 200
Ajánlott:
2.2 GHz processzor
512 MB RAM
2 GB szabad tárkapacitás
ATI Radeon 9500
Optimális:
3.0 GHz processzor
1024 MB RAM
2 GB szabad tárkapacitás
ATI Radeon 9800
Na nekem 1024 mb MB ram van 6600 GT és egy 3500-as proci és az alaplap egy asus a8v delux. Az lennek a gond hogy élsimítás nélkül akad a játék, még csak single player-be próbáltam. Különben win x64-en próbáltam amin nincs semmi szemét meg stb... Lehet hogy a win a gond vagy volt már valakinek ilyen?

Mostanság ha Vitnamba játszok ,akkor csak assaultban tolom, a tankozás borzasztó bf2 után