172102
  • schrank
    hiányzik a 6-os kép
  • 0Fritz0
    Kellemes meglepetés. :)
  • schrank
    ne menőzzé éjjeccségis haxoror legalább foglalás közben csinált 6 killt ománon nem spawn kempelt mind te karkandon
  • schrank
    szerintem nem muszály egyből az első sajátkezűleg elkészített avatarra mérget venni hétvége van idő mint a tenger
  • uHs Gerzson
    Önreklámozok sicc viszza a harcmezőre
  • 0Fritz0
    A képeket kérném törölni, thx. :)
  • haxoror
    pfff nagy ügy
  • Landor
    Jaja! - Inkább hatot!

• sza23
    szépek a képek de mi a nagy szám abban, hogy tankkal leszedtél 3 csóri gyalogot?
  • Kovács legény
    nekem is van sok képem az egyik elég előnyösen mutatja a bal profilomat:D
  • Robogo
    Azt elhiszem.:)
    Nekünk is van sok képünk.:)
  • mNzJean
    Szép volt GBC kár ,hogy nem voltam ott.
  • alma2
    Egyre tobb kulfoldi van a magyar servereken, ami meg nem baj, de valahogy altalaban az alja nep kerul ide./bar a nevekbol gondolom, hogy nem magyarok, mert sose szolnak semmit, hiaba szidom oket :)/ az elobb a 14 emberunkbol, kb 8 fuvet nyirt a fobazison 2 a viragokat gondozta, a maradek meg sziesztazott. Egyszeruen nem mentek ki a bazisunkrol... hihetetlen emberek vannak.sajna a screenshot nem sikerult/
  • alma2
    huh, kaptam egy uj mobilt, okos kis szerkezet, ket napja csak a 3 cm-es kepernyojet bamulom.Aztan harmadnap mar ugye nem lehet bf nelkul sem birni, helibe beszalltam, aztan jott a hanyinger szedules, nagyon durva erzes volt. teljesen at allt az agyam a kicsi kijelzore. szemem mashova fokuszalt stb.Sose ertettem azokat akik tudnak szedulni az fps jatekokon, matol egyutt erzek veluk :)
    mindenesetre a formank hoztuk az EA hu II-n, bar jobban esne, ha meg tobben csitereznek le kicsiny csapatunkat, de ami kesik nem mulik :)
    -
    MR EA HU I admin, nem erzem az ironiat abban, hogy meg az official szot sem sikerult leirni helyesen :)
  • Kovács legény
    én inkább nem teszek be képet a JCSR "nyomulásáról" mert folyamatosan telilenne a fórum a képekkel
  • Robogo
    Na még kettő kép:)

• Robogo
    Egy-kettő képet beteszek.GBC kicsit nyomult ma::)

• Hajdinak
    HI!
    megen van egy kicsi de idegesítő gondom: SF-be(meg elég soxor Bf2-be is) betölti széen a pályát, és utána 3-4 percet szöszmötöl mire megjelenik a join game felirat. és ez így elég gáz,hogy mire betölt má jön a következő map szinte. ez csak 1.12-óta jelentkezik. pls help
  • schrank
    én mondtam neki hogy az E gombbal kell kiszállni de ilyen sok karaktert nem tud fejbentartani
  • Running
    Na befejezni a melegpartit....crem olyan jó volt nézni ahogy küszdöttél a szerverrel hogy felengedjen.

Legközelebb ne csak keringj, hanem állj be...
  • schrank
    NE NYALIZZÁ
  • Crem
    na engem kirakott...:((

Végignéztem a Rabbit vadászatot 10 perc game kevéért!:D
    Jó hír első alakalom, hogy Schrankel 1 oldalon voltam 1 squadban!:DDDDDDDDDDDDDDDDD
  • alberto 15
    akkor tuti az oliv volt, mert még a számokra is majdnem jól emlékszel.
  • Mersant
    nem akarok indokolatlanul senkit megbantani de tutira HTS volt a klanprefix es valami szammal vegzodott a nev..ilyet most csak egyet latok a listaban, de nem emlexem pontosan a nevre...;-)
  • FlatlineHun
    És szerinted a szerveradminok mennyi idő alatt jönnének rá?

Mindenesetre szerintem jobb lenne, mint a semmi.....
  • Running
    Az SG Team tagfelvételt hirdet a CSS/BF2 csapatába!

Hogy miért jó ez neked?
    -Van saját szerverünk BF2-höz.
    -Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat. :) A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervereket épít, amelyek fejlesztéséből egyenlően kiveszi minden tag a részét.
    -Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
    -Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
    -Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud.
    -Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintő kérdésben szavazunk.

Mik a feltételek?
    -Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a BF2 (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
    -Állandó, és aktív játékos kell legyél a BF2-ben.
    -Lehetőség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani BF2-ben.
    -Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
    -Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
    -Kötelező jelleggel részt kell vállalnod az SG Team közösségi feladataiban. Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod, amit rendszeresen önállóan ellátsz. Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverrel, team ügyekkel kapcsolatban. Ilyen jellegű feladatok a jelentkezési időszak utáni próbaidő alatt lesznek kiosztva.
    -Az érvényes csapat és szerverszabályzatot megtalálod az SG Team honlapon. Jelentkezéseddel kijelented, hogy mindezt megismerted és elfogadtad.

Mi nem kizáró ok?
    -Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
    -Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
    -Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
    -Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni :D

Egyéb dolgokat az SG Team HQ oldalon lehet megtekinteni.

Jelenzkezés menete?
    -Jelentkezel Running-nál PÜ-ben. Megadod a játékbeli, fórumbeli nicked, és az életkorod. AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT.
    -A tagfelvételi (jelentkezési) időszak 1 hét (12.01 - 12.10), ez alatt, és ezután újabb 1 hét alatt (12.10 – 12.15) a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkező megfelel-e az ellenőrizhető feltételeknek. (pl aktív fórumozás, játék, illetve ellátandó feladatkör)
    -Ezután belső szavazással döntünk 12.15-től az adott jelentkező bevételéről .

Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.
  • schrank
    ja a rohadékok
  • haxoror
    AT-vel hamar el lehet kergetni őket
  • haxoror
    Ha kiugranának akkor élnének de más vinné majd el a spawnoló helit, akkor már inkább a dicső halál a roncsok között!!!
  • Crem
    igen...
    Én is ideges szoktam erre lenni, ezért megyek rögtön a reptéretekre, hogy amit nem adtál meg ötszörösen kárpotoljam!:PPPP
  • schrank
    mert két raksi 1 majdnem heli de ha lenne eszük kiugrani megúszhaták a pilóták de nem engedi a büszkeségük
  • alma2
    Bar igy is nagyon kis erzekeny lett a cobra miert bantod, gyakorolj AT-vel leloni helit, aztan maskepp latod a dolgokat.
    Ergo mindig ketten vagyunk a squadba, es mindig AT-vel, szerinted miert ? :)
  • alma2
    Plusz multkor, irtam egyik serveren megcsinaltak, hogy serthetetlen vagy ha sajat csapattarsaid lonek rad pl a helipadon. meg a server cimet is beirtam.Visszakoszont barmelyik magyar rankedon is ? nem... szoval nem egy lelkes, raeros, sokat jatszos adminok vannak itt :p
  • alma2
    na persze, osszeall ellened, 10 darab 14 eves idiota, aztan tobbet nem jatszol azon a serveren :)
  • alma2
    En is kiszoktam ugralni altalaban a repulobol, mielott robban, persze egybol nyomom a suicide gombot, mert a halalnak sincs kedve a tenger kozepebol kiuszni.
    Az ellent meg iszonyatosan bosszantja, a haboru az elmekben is zajlik, ha a masikat bosszantod, az a te malmod fele hajtja a vizet :)

Helivel szinte mindig, az ellen helijet vadasszuk, vagy a tunguska es tarsait elso korben, aztan meg a helipados helyeket, meg amit a commander kerne.
  • atwe

Várunk minden horda tagott sg szerveren
    elötte verseny lesz 19:00-tol
  • Me0w
    Es szerinted a sok tehetseges fotosoppos arc mikor kezdene el az altala 'utalt' embert fake kepekkel lejaratni? :)
  • Robogo
    Hehe :)
  • 0Fritz0
    Remélem addigra életre tudom kelteni ezt a fostalicska peccset. :)
  • lammaer
    Én a helikopterektől kapok idegrohamot. Alapvetően favorizálnám a tankos/gyalogos tömeghentet, de ha bejön egy képbe egy heli, felrúg mindent: Tegnap is, zászlófoglalási kisérlet közben szépen odalebeget egy ellenséges heli és hülyére lőtte a szakaszomat, hiába spawnolt a nép, hullottunk mint a legyek. Lőttük mindennel, még egy tank ágyújával is szemből pofánlőttem a helit, de csak nem akart lezuhanni. A végén már kinomban üzengettem a pilótáinknak, hogy fraggyűjtögetés helyett szedjék már le azt a kiszabott helikoptert, ha már egy oldalon játszunk....

Akárhogy is, utána azon a pályán minden kezem ügyébe kerülő fegyverrel a heliket lőttem. Értelme nem volt, bár amikor végül sikerült sok halál után leszedni egy helit, valahogy elégtételt éreztem. Statisztikailag értelme nem volt :)

Szivem szerint vagy törékenyebbé tenném a helit, vagy a rakéta sorozatvetőt szedném le róla és kapna szép, mondjuk 2 másodpercenként eg rakétát kiköpő inditót...