172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
schrank, benned nem lehet bizni :DDDDD (Alberto) -
Nem tudja vlki, hogy ez meddig lesz így? -
Én be tudtam lépni.Ha vársz 10-15percet akkor beenged.Csak amikor bent vagyok és a multiplayer-be nyomok akkor kifagy.:( -
Ez már BF42-ben is így volt, a pro-k 640x480 low-on játszottak ,mert úgy jobban látszik minden
-
Hajdinak #50805 öö valaki próbáta má, hogy be lehet-e lépni?
-
na de nem is kell nagyobb cheat ebbe a nyomott jatekba mint, hogy levenni lowra egy ket arnyekot es vilagitanak a hazak belsejei... na meg az emberek, legalabb akkor kicserelnek fekete texturara, mint ahogy mediumon latsztszik.
Hivatalos cheat... nem rossz.
nem hittem a szememnek,Aki eddig meguszta a hazban az most nem fogja :)
-
Hali sugarberci! 
-
Jaaa félre értettelek.Azt hittem találtál egy megoldást hogy müködjön a game,mert most sok ember nem tud az accountba belépni. -
checksum van a fileokon, bar nem tudom, hogy mindenen-e. ha belepiszkalsz kivag a jatek a join game elott.
-
Nem értem a kérdést...
Ez a BF2 loading közben forgó kettes szerény személyem által kissé átszerkesztett változata.
Az én problémámat (mármint azt, hogy nem tetszett az eredeti) megoldotta... :) :P -
atwe #50799 Látom elöre a uj vodafon hirdetést ?:)
Hordás vagy nem hordás :::::::::::::) -
És ezzel megy is a game??Megoldja a problémát?? -
JELSZAVAS LESZ ADDIG AZ SG SZERVER AMDDIG A VASÁRNAPI WAROK ZAJLANAK: Aki HORDÁS az tőlem msn-en megtudhatja a kódot:
msn: [email protected] -
SG HORDA GYAKORLÁS SZOMBATON A VERSENY UTÁN VAGYIS 21:00-tól.
MOST MÁR BIZTOS HOGY VASÁRNAP LESZ EGY MECCS A GBC KLÁNNAL 18:00-TÓL 20:00-IG KB.
Adatok:
SG szerver
10 VS 10
16-os Map: Karkand és Mashtuur
Ticket: 200
Time: -
SENKI NE FELEDKEZZEN MEG ARRÓL HOGY UTÁNA FUNWAR LESZ A JCSR KLÁNNAL 20:00 ÓRAI KEZDETTEL, HA A MECCSÜK EGY MÁSIK KLÁNNAL ELMARAD!!!
-
Ha tudod a jelszavad, akkor nem. Legfeljebb a billentyűbeállításaidat kell újra beállítani. -
Hajdinak #50794 ugye a profil nem döglik be ha visszajön?
én hűje meg ujraraktam a game-t... aszittem nálam van a gáz -
Ja, azt nem írtam, hogy mi ez.
A forgó kettes, csak most már tényleg forog. -
Csináltam egy ilyet, meg egy ilyet. Engem valami qrvára idegesített, hogy az a kettes igazából nem is forog, hanem valami 4dimenziós mozgást végez. (Mert ugye az nem lehet, hogy valami térbeli, aszimmetrikus megfordítasz, és ugyanúgy néz ki)
Így igaz, hogy így kétszer akkora méretű, de csak elfér a memóriában ez is...
Ja, a Bf2\mods\bf2 vagy xpack\menu\External\FlasMenu\Cursor könyvtárba kell rakni, és az SF-eset át kell nevezni.
Javaslok egy biztonsági másolatot az eredetiről, mert (ugye accountos móka van, nem tudtam kipróbálni) lehet, hogy a PB global bannal jutalmazza. Esetleg az is lehet, hogy csak simán beszól, hogy csak unmodified contenttel lehet belépni.
Szal csak saját felelősségre... -
Landor #50791 nekem a c-a-del segített 
megyek is el itthonról inkább
-
sokra megyek azzal a mutatóval
-
Nálam se megy. faca -
Ahogy olvasom nektek se müködik az account szerver, ugy látszik várni kell akkor :( -
10 percet nem vártam mert 1perc után már ideges lettem.:)
De megnézem.:P -
Egyet értek Jean-al csak én nem fizettem semmit.:)
FUCK EA!
-
Landor #50785 figyelted hogy 10 perc után átvált a forgó kettes sima mutatóvá?
-
megint nem müködik az account server , hogy b..szná meg az EA szombat délután nem tudok játszani , 12000 ért + 8000 a spec ops ért = 20000 ft-ért nézhetem a semmit GRAT EA
-
Szigi90 #50783 "Aki korábban használt NO CD crack-et, annak vissza kell tennie az eredeti bf2.exe filet, mert a tört verzióval nem indul el a patch-elés után. Ha nem tetted el az eredeti file-okat, letölthető itt:bf2.zip" -
Nekem is ezt csinálja... az előző javításokkal nem volt gond, mióta az újat felraktam meghalt... -
Hogy nem indult el? Semmi hibaüzenet? Patch felment rendesen? Lehet a videóbeállításaid nem tetszenek a játéknak. Ha LCD-d van, akkor command line-nal kell indítani a játékot és beírni a bf2.exe után a felbontást. Hogy hogyan, az benne van a FAQ-ban, amire linket itt fent találsz. -
Ja és nem crack-eltem meg a játékot. -
Hy
Feltelepítettem a bf2-őt feltettem a legújabb patchet és aztán akárhogy próbáltam nem indúlt el a játék még mini image-el sem, de aztán elindítottam az sd4hide nemvű progit(a most wantedhez kellet használni) és indúlna ell a játék de aztán bejön egy fekete képernyő és kilép. Valakinek ötlete mit tudnák tenni? -
hwhw
Http://ubar.bf2s.com/ itt fentvannak az sf es awardok is -
Csak pont fordítva lesz mert kiírtunk titeket. 
-
Sajna a serverünk nem üzemel így a tiéteken kéne lenyomni.De akkor beszéljük meg ezt msn-be.Ja és kéne adminolni pl pause,ticket szám,mapok beállítása,idő stb.Tudjátok adminolni??Mert ha nem tudnátok akkor nálunk egy-két ember megtudná adminolni ha adtok jogot. -
Szerver? Be lehet menni törtel ha tiétek, vagy csak eredetivel? -
Megvolt, ha nem a JCSR-t írtjuk akkor Gabócáékat, végülis mind1 nem?
-
-
elfogadom a kihívást RUNNING intézkedjél 
-
Vasárnap lett volna egy CLANBASE-s warunk,de az ellenfél lemondta a wart!Egy ellenfelet keressünk vasárnap 6 óra vagy késöbbi kezdéssel.A map 16 fős 8vs8-ba de inkább 10vs10-be nyomnánk le.Privibe írjatok itt sg-n vagy itt van a honlapunk:
GBC klan honlap -
Aki tud SF-es medálokról, érmekről linket dobni, az tegye meg lécci, thanks.