172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
The All-Seeing Eye (ASE) szerverkereső - csatlakozás account bejelentkezéssel
Ha valaki nem ismeri az All-Seeing Eye (ASE) programot, itt talál hozzá leírást.
Eloször is ha éppen fut az ASE, BE KELL zárni!
Az ASE mappájában lévo filters.txt fájlt meg kell nyitni
Meg kell keresni a következo sorokat:
Battlefield 2
ServerType: GS
Itt lesz egy ilyen sor:
JoinTemplate: {EXEPATH} +restart 1 +joinServer {ip} +port {port} [ +password "{PASSWORD}"]
Ezt a sort ki kell cserélni a következore:
JoinTemplate: {EXEPATH} +joinServer {ip} +port {port} +username felhasználóneved +playerPassword jelszavad [ +password "{PASSWORD}"]
A felhasználó neved ugyanaz, amilyen néven játszol és bejelentkezel az account szerverhez. Ezáltal a bejelentkezo képernyot is átugrod, egybol az EA üzenetét fogod látni, amit eddig külön be kellett zárni, de most bezárás nélkül pár másodpercen belül csatlakozni kezd a szerverhez. -
Piko888 #50848 Egyébként a GF 3 Titanium odabasz a 4 -esnek -
Piko888 #50847 Nagyon vicces vagy, nem mindenki apuci kedvence ám. -
ddt500 #50846 Sziasztok! Van magyar 64-es ranked szerver? Mi az IP-je. Köszi. -
-
Hajdinak #50844 valaki próbáta má, hogy jó-e? -
-
és képzeld van 1-2 hülye aki csak a kocsikkal tud versenyezni ahelyett h lőne :) -
na ja ez nem szaros CoD2 hogy ugyanaz mint a CoD1 csak ha megengedi a hardver akkor bekapcsoljuk a csilli-villi gombot 
itt olyan játékélmény van öcsém hogy beszarsz arról nem is beszélve hogy egy 64-es map akkora amekkoráról a WoW-osok még álmodni se mernek
-
leveskocka:oops, ezt elfelejtettem :)
Piko888: Érdemes lenne egy ilyet beszerezned : -
lehet ugy gondoljak,ha gef4-el nem megy,akkor gef3-al fog:) -
Hajdinak #50838 az avatar odcsesz a GF4-es felhívással 
-
GeF 5 alatt ne is próbálkozz! REMÉNYTELEN -
Piko888 #50836 Srácok nekem nem indul el úgy a játék ahogy a FAQ-ban írják. Geeforce 3 Titanium és berakom a regbe, de az nvidiánál nem jelenik meg az a régi tab.MiérT? -
Geforce 3 titánium kártyám van a Bf-2 idításakor egy fekete képernyő van oszt kilép, driver friss. Tud valaki segíteni? 
-
Hajdinak #50834 valahogy sejtem:D -
huuu,de le fogjak szarni(tapasztalat:) -
Hajdinak #50832 remélem holnapra jó lesz, meg az accountom se ment szarrá azt is remélem, me akko ojan ímélt küldök hogy húúú.... -
jah,es a sajat beepitett keresoje eddig is egy rakas takony volt,rendszeresen fagyott,csak a halokabel kihuzasa eseten lehetett barmit kezdeni a geppel...namarmost utana reconnect,de nem fogok allandoan 15 percet varni:)
ugy latszik,az ea-nak erdeke,hogy mast jatsszon az ember... -
Köszi, leköteleztél! -
meg egy ilyen fos rendszert,amit az ea csinalt...en,amikor beengedett,akkor azt lattam,sok ures szerver van...szerintem nem ezert van,ez csak kifogas...egyszeruen nem tudjak megcsinalni rendesen.az nem idegesit,ha egy jatek szar,legfeljebb nem jatszok vele...de egy jo jatekot egyre jobban elkurni...megyek civ4-et jatszani:) -
Gabor970 #50828 ezek szerint nem az én készülékemben van a hiba, hogy a szokásos idő alatt nem tudok csatlakozni? Látom más is szenved, 10 percig nem gondoltam, hogy hagyom várni, kilőttem kétszer fél perc próbálkozás után :-((((((((((( -
http://bfhelp.atw.hu/bf2help.htm -
sziasztok!
Előre is bocsi a kérdésért, mert tudom, hogy már volt róla szó de időhiány miatt nem tudok vissza kereseni rá.
Tehát: felraktam a BF2SFet és már nem megy az eredeti BF2 sem.Mind a kettő game eredeti.Tudnátok egy linket mondani, ahol utána tudok olvasni?
Please Help!
-
én fél órát vártam, beengedett, utánna ráklikkeltem a bfhq-ra, 5 percig töltötte, aztán kiléptem.. :) még 1 óra lett volna ameddig eljutok a Join-ig :) -
rohadt alma #50824 Szóval legenda. -
Hajdinak #50823 ez hozzsászólás volt a bf2s.com/help fórumán -
Gundark1234 #50822 Engem most engedett be kb 3 perc után -
rohadt alma #50821 Linket a cikkhez.
-
Hajdinak #50820 pedig szegény Forrestkének má csak kb 500 pont kéne a következő ranghoz, és feltett szándékom volt ezt a mennyiséget méh ezen a 7végén beszerezni... nade ezvan 
-
Az accountnál várni kell vagy 10 percet h beengedjen!!! -
Landor #50818 ez csak egy kieg baszki :)) -
Hajdinak #50817 én olyasmit olvastam hogy azé van, mer ezen a 7végén sokan vették meg az sf-et és most nem bírja ez a xar a rohamot -
Tomi13 #50816 Köszönöm,utánnanézek. -
ez alapból nem megy....le kell szedni egy modot hozzá (Coop asszem).... -
Tomi13 #50814 Sziasztok
Szeretnék a haverommal 2-en lan-on keresztül BF-ezni,úgy hogy rajtunk kívűl legyen még bot.Hogy tudom ezt beállítani?Ha simán indítok egy játékot mondjuk egy 16 fős pályán akkor is csak mi vagyunk ketten és nincs ellenfél.
Köszi:Tomi -
Csokimano #50813 Hihetetlen... Minden egyes lőszeremet megtörölgettem, a fegyvereket kitisztítottam, hiába... FAK. :-) -
mit majréztok most játszottam másfél mapot
pedig akkor léptem be amikor elszabadult ez a hírlapi kacsa hogy nincs akkont rendszer vagy mi az
-
ÁÁÁ akkor nemcsak nálam van a hiba, már majdnem kivágtam az ablakon a BF2 őt! 
És teljesen kifagy tőle a rendszer.., még jó hogy MS ék belerakták a feladatkezelőt,odacsap a futó proginak!

-
ne üzengess ilyeneket ezekben a szűkös időkben a bolgár pedofil haverjaim is lebuktak most ha kiderül hogy albertót is "meneddzseltem" vége mindennek