172102
  • Polemius
    Az nem 64-es, hanem dinamikusan változó méretű. Ha sokan vannak bent, a következő map nagyobb lesz (16->32->64), ha kevesen akkor kisebb (64->32->16).
  • atwe
    Soldiers PlayGround [PRIVATE RANKED][NOKEY]|34ms|195.70.38.222:16567
  • CéZé
    itt minden klán emberhiányban szenved?
    mondjuk ennél a játéknál nem is csoda :)
  • Verzoo
    :)
  • HUmanEmber41st
    FIATALOK!!!!

a [Dr] KLÁN TAGFELVÉTELT HIRDET!!!!!

(majdnem)MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK!
    KRITÉRIUM: LEGYEN EREDETI BF2.

ÍRJATOK PRIVIT !
  • Nagydög
    A Filmmuzeumon megy estenkent a Monthy Python. :)
  • uHs Gerzson
    Én is sajnálak titeket teljesen együtt tudok veletek érezni
  • Promi #50882
    Volt, most perpillanat ugy tudom nincs.
  • Beers
    Nagyon szomorú vagyok ;)!
  • ddt500
    Az 50846-ra senki nem tud választ?
  • schrank
    nemenőzzél nekem is azóta volt fent amióta kiadták csak aztán jött a bf2 azt azt kellett nyomatni mert az volt a menő mer ha nem játszottam volna vele akkor szar a gépem lúzer lettem volna
  • Running
    A mai war ideje alatt a szerver kódolva lesz, msn-en lehet szólni aki Hordás, hogy kódot megtudja.
  • Running
    FIGYELEM SG HORDA!!!

Ma este SG-n 18:00-tól WAR GBC ellen, utána lehet JCSR ellen.

AUTÓVERSENYESEK FIGYELEM!!!!

Aki bejutott a selejtezőbe az húzzon fel a honlapra és nyálazza át a főoldalon található szabályokat a SEJEJTEZŐ BAJNOKSÁGRÓL. Ideje Hétfő 19:30.

Még mindig kérnék jelentkezőket akik tudnának segíteni, nézőnek is lehet jelentkezni....kérem privibe jelezze aki jönne.
  • Running
    Az SG Team tagfelvételt hirdet a CSS/BF2 csapatába!

Hogy miért jó ez neked?
    -Van saját szerverünk BF2-höz.
    -Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat. :) A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervereket épít, amelyek fejlesztéséből egyenlően kiveszi minden tag a részét.
    -Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
    -Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
    -Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud.
    -Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintő kérdésben szavazunk.

Mik a feltételek?
    -Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a BF2 (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
    -Állandó, és aktív játékos kell legyél a BF2-ben.
    -Lehetőség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani BF2-ben.
    -Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
    -Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
    -Kötelező jelleggel részt kell vállalnod az SG Team közösségi feladataiban. Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod, amit rendszeresen önállóan ellátsz. Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverrel, team ügyekkel kapcsolatban. Ilyen jellegű feladatok a jelentkezési időszak utáni próbaidő alatt lesznek kiosztva.
    -Az érvényes csapat és szerverszabályzatot megtalálod az SG Team honlapon. Jelentkezéseddel kijelented, hogy mindezt megismerted és elfogadtad.

Mi nem kizáró ok?
    -Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
    -Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
    -Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
    -Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni :D

Egyéb dolgokat az SG Team HQ oldalon lehet megtekinteni.

Jelenzkezés menete?
    -Jelentkezel Running-nál PÜ-ben. Megadod a játékbeli, fórumbeli nicked, és az életkorod. AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT.
    -A tagfelvételi (jelentkezési) időszak 1 hét (12.01 - 12.10), ez alatt, és ezután újabb 1 hét alatt (12.10 – 12.15) a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkező megfelel-e az ellenőrizhető feltételeknek. (pl aktív fórumozás, játék, illetve ellátandó feladatkör)
    -Ezután belső szavazással döntünk 12.15-től az adott jelentkező bevételéről .

Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.
  • uHs Gerzson
    Nálam már vagy azota fent van a Dc final amióta kiadták igaz ritkán játszom vele ;)
  • Xian
    MÉG MINDIG!!!

Még mindig benne van a saját csapattársaimat ellenségek mutató BUG!!

DE MIÉRT!!!!!!!

2x löttem le sajátot, akit pirosnak jelölt.
    A második után futottam, céloztam, piros, löttem.
    A társára már nem löttem, de őt is pirosnak mutatta.

A squad ból 2 embert ellenségnek, a többi 3-at sajátnak jelölt.

EZEK UTÁN BANNOLTAK!!!!

Igy vegyem meg a SF -et! Egy bughalmazt!!!!
  • schrank
    nnnna a biztonság kedvéért felraktam gyorsan a DC finalt hátha este megint beszarik valami else merem hinni megint stinger vulcan igazi repülők meg helik ááááááá
  • schrank
    jól van már te drogos állat ilyen filmet akarsz nézetni az albertóékkal és ha kipróbálják az ott látott összes alternatívát és -nak ez nem vicc
    elég nekik a sólyom végveszélyben az igazi BF2 film blackhawk RPG HUMMER stb.
  • schrank
    Piko nem mondom mégegyszer
  • Piko888
    Ati 9200-vel megy a játék?
  • 0Fritz0
    Nyuxik, köszi. :)
  • Robogo
    cdkey is not valid:
    Bemesz regedit, kitorlod ami bentvan a hkey_local_machinesoftwareea gamesbattlefield 2ergc-ben, visszairod a kododat kotojelek nelkul, majd amikor elindul a peccseles, nem nyomsz nextet, csak megkeresed a bf2cdkeycheck.exe-t a temp konyvtarbol, es elinditod.
  • 0Fritz0
    Haladok.
    Most már eljutottam oda, hogy elindul a pecs, viszont most meg "cd key not valid" mókát játszunk. :)
  • braincruiser
    van már valami trükk arra, hogy miképpen lehet az új patchet is belerakni az all-seeing eye-ba?
    meg abból lehet konnektálni közvetlenül?
  • Robogo
    Meg lehet oldani,hogy tudj játszani csak nehezen.Elöbb 10 percet kell várni hogy az accountba belépjen aztán multiplayerbe is kell vagy 3perc és nem szabad nyomni sehova mert akkor lefagy és ha connektálsz akkor állítolag az f1-et kell nyomogatni.
  • JOo3
    nem tudjátok miért nem jó az EA account szervere? jó lenne már játszani
  • Rusid
    Nya hát ti se láttatok még jó filmet ha ez a tömegcikk bejön.
    Félelem és reszketés mindörökké!!!!!!
  • bakvarnyu
    mar kilokott engem is de nezzuk a pozitiv oldalat,legalabb tolhatom a RavenShieldet=)az Ubi az megbizhato faszagyerek, EA meg mehet azannyaba=)
  • Robogo
    Negatív!!!
  • JOo3
    most láttam harmadszorra, de ha lesz még akkor megnézem. de elég az offból :)
  • leveskocka
    gyaloggalopp rulez:)
  • Robogo
    Én már láttam ezt a filmet és ezért nem néztem meg,de különben jó kis film.:)
  • JOo3
    pedig jó :)
  • joebacsi
    ehh, nemtudom mit esztek ezen a gány filmet...tipikus hollywoodi tömegf*s...semmi realitás, már joparszor eljátszott alapötlet, max látványos (mondjuk ma már azse kifejezetten), pár sztárral megspékelve
  • leveskocka
    na,en nem igy tudom:)
  • JOo3
    én is azt néztem, és szanaszétrágóztam a pofámat az izgalomtól. qrva jó az a film, már 3* láttam de még 1* megnézném simán.
  • Running
    Megettem egy kiló tökmagot, lehet h rosszul leszek. Muszály volt mert az Armageddont néztem és nagyom izgultam.
  • Robogo
    Hogy ne legyen idegesék hanem nevessünk is:
    hehe:)
  • Piko888
    Ati Radeon 9200-vel megy?
  • bakvarnyu
    na mán beenged ,csak nyomkodjatok az F1-et konnektáláskor