172102
  • Robogo
    Crem:Nem jössz a ts-be??Megyünk most egyet gamelni.
  • Running
    KÖSZÖNJÜK GBC HOGY JÓFEJEK VOLTATOK ÉS TÜRELMESEK!!!!
  • Crem
    Akartam kérdezni, hogy te WAR közben XXX-nézel???:)
  • Robogo
    Ja ezt sajnálom.:(
    Nem volt neked valami jó,de az állítom ha jó lett volna a pinged akkor aláztál volna mindenkit.
  • Crem
    JAH!
    Király volt, kár, hogy az elsőről lemaradtam!:(((
  • Running
    Én voltam az élő pajzs....200-250 ping rullzzz...IMÁDLAK FALUNET!!!
  • schrank
    ezt csak az tudhatja aki ott volt
  • schrank
    albertó ha te a legszebb grafikával akarsz játszani akkor mit keresel itt ez nem szépségverseny !!! hozzád se a szépségedért fog menni a lehendő feleséged
  • Robogo
    GBC vs SG horda 148-0

Köszönjük a wart jók voltatok.
    Képek:

kép1
    kép2

Gratula mind a kettő klának.
    Ja és várjuk a visszavágot!:)
  • FlatlineHun
    JCSR-től kaphatnánk egy IP-t/jelszót?

Danke!
  • badsec
    Mi is köszönjük és gratulálunk!...Van még mit fejlődnünk, de elsőre nem is volt rossz!
  • mNzJean
    Na lezajlott , GBC VS HORDA 148-0 , köszönjük a wart .
  • Pharaoh
    Nem lehet valahonna az 1.12-es patch fileit, (patch.exe, stb amit a temp-be rak) egy rar fileként letölteni?
  • FlatlineHun
    Sőt a pacmané is.....
  • JOo3
    a wold3d-nek jobb grafikája volt...
  • Block
    Jah elég csirke eza bf 2 :P
    A DC az már valami....
    Csak lenne már erre is, úgy olvastam szinte minden marad amia dc-ben volt csak az uj game motorára. fincsin hangzik :P
  • Pharaoh
    Mindkettőben a Temp és TMP -ket írtak át, összesen 4 -nek a helyét
  • Poggyász
    Temp goes by so slowly
    Temp goes by so slowly

Átállítottad a Környezeti változók ablak Felhasználói változók és a Rendszerváltozók táblázatában is?
  • Pharaoh
    Tudom, hogy erről régebben egy csomó hozzászólás szólt, de most nem akarok annyit visszaolvasni.

Most tenném fel a 1.12 patchet, de nincs a C-n 3GB hely, a környezeti változókat (temp mappa) áttettem egy másik lemezre amin van 6GB), de így is azt arja ki. Pedig már elkezdett fileket is másolni az új temp mapába

Mi ilyankor a megoldás?
  • uHs Gerzson
    Már megy ahogy látom egy ideje :)
  • Crem
    Mi a helyzet a mai Warral??
  • haxoror
    A Trauma a DC-t a rajongóknak csinálta a BF2-t viszont a menedzsmentnek, az újabb verziók előtt figyelembe vették hogy a fanok mit akarnak BF2-nél azért ez nem így megy majd a modok helyreteszik a DCsek lelkibékéjét :)
  • 0Fritz0
  • Running
    Remélem a DC2 zsír lesz...
  • Beers
    Ezért játszol Te a bf2-vel,én pedig a DC-vel!
    (érdekes,de egyre többen térnek vissza a dc-hez)
  • Running
    Szerintem sincs semmi baj a BF2 alappal, csak kellett volna még fél év amit a játék javítására fordítanak. Gondolom az EA sürgette a dolgot, meg minden egyebet, és mindig az van, hogy hibás ez az amaz...meg lehet figyelni hogy minden amit mostanában kiadnak, hibás és javítani kell.
  • Verzoo
    Nekem is tetszik akinek meg nem az menjen WOWozni
  • dronkZero
    Nos, én nem teljesen értem ezt a "BF2 egy szar, a DC sokkal jobb" dolgot. Már nem azért, de a Trauma Studios, ami a DC-t csinálta, egy az egyben csatlakozott a DICEhoz, és ők (is) csinálták a BF2-t. Az, hogy a BF2 egy bughalmaz, az az ő saruk is. Talán nem kéne nekik csontig benyalni. Egyébként meg szerintem egy kiegyensúlyozatlan fos volt a DC, a BF2 sokkal jobban átgondolt.
    (Fritz, jöhet a flashgordonos kép... :) )
  • Running
    A tegnapi verseny+bohóckodás képei (időrendben legalul)
  • Nagydög
    Megvolt az elso Cobra pilotam M95-tel. Jo kis flinta az, a kovetkezo unlocknal beszerzek egy olyat is.
  • keke77
    Próbáld ki a Qtracker-t, azzal lehet közvetlenül csatlakozni és egy kis script-el megoldható hogy csak az adott verzióju szervert lásd
  • Danee
    szerintem hivjatok még vagy 20 embert a klánba, mert amikor 16 v 16 warra megjelentetek 5-en(aztán 1 kilépett), na az szánalmas volt
  • schrank
    mivan A L B E R T Ó szóltál valamit
  • 0Fritz0
    A Szupercsapat.
    Már senkinek sem volt kedve foglalni, ezért maradt a táborozás. :)
  • JOo3
    mi ez a hányás ?:D
  • schrank
    most az a pár szerver ami működik azok amolyan costum félék de csodáélkozom hogy nem a targoncákat meg a vulcant hoztad fel ugye megnézted a terepjárótopicot
  • schrank
    kussojjá hardverbuzi
  • joebacsi
    az a corsair mit keres dcben? :)
  • Running
    Idejét múlt grafika, le vele.
  • schrank
    faszt válogatsz tetszik jó ha nem tetszik úgyis jó inkább nézzétek milyen egy igazi légvédelemmel ellátott bf mod