172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Crem:Nem jössz a ts-be??Megyünk most egyet gamelni. -
KÖSZÖNJÜK GBC HOGY JÓFEJEK VOLTATOK ÉS TÜRELMESEK!!!! -
Akartam kérdezni, hogy te WAR közben XXX-nézel???:) -
Ja ezt sajnálom.:(
Nem volt neked valami jó,de az állítom ha jó lett volna a pinged akkor aláztál volna mindenkit. -
JAH!
Király volt, kár, hogy az elsőről lemaradtam!:((( -
Én voltam az élő pajzs....200-250 ping rullzzz...IMÁDLAK FALUNET!!! -
ezt csak az tudhatja aki ott volt
-
albertó ha te a legszebb grafikával akarsz játszani akkor mit keresel itt
ez nem szépségverseny !!! hozzád se a szépségedért fog menni a lehendő feleséged
-
GBC vs SG horda 148-0
Köszönjük a wart jók voltatok.
Képek:
kép1
kép2
Gratula mind a kettő klának.
Ja és várjuk a visszavágot!:) -
FlatlineHun #50921 JCSR-től kaphatnánk egy IP-t/jelszót?
Danke! -
Mi is köszönjük és gratulálunk!
...Van még mit fejlődnünk, de elsőre nem is volt rossz!
-
Na lezajlott , GBC VS HORDA 148-0 , köszönjük a wart . -
Nem lehet valahonna az 1.12-es patch fileit, (patch.exe, stb amit a temp-be rak) egy rar fileként letölteni? -
FlatlineHun #50917 Sőt a pacmané is..... -
JOo3 #50916 a wold3d-nek jobb grafikája volt... -
Block #50915 Jah elég csirke eza bf 2 :P
A DC az már valami....
Csak lenne már erre is, úgy olvastam szinte minden marad amia dc-ben volt csak az uj game motorára. fincsin hangzik :P -
Mindkettőben a Temp és TMP -ket írtak át, összesen 4 -nek a helyét -
Poggyász #50913 Temp goes by so slowly
Temp goes by so slowly
Átállítottad a Környezeti változók ablak Felhasználói változók és a Rendszerváltozók táblázatában is? -
Tudom, hogy erről régebben egy csomó hozzászólás szólt, de most nem akarok annyit visszaolvasni.
Most tenném fel a 1.12 patchet, de nincs a C-n 3GB hely, a környezeti változókat (temp mappa) áttettem egy másik lemezre amin van 6GB), de így is azt arja ki. Pedig már elkezdett fileket is másolni az új temp mapába
Mi ilyankor a megoldás? -
Már megy ahogy látom egy ideje :) -
Mi a helyzet a mai Warral?? -
haxoror #50909 A Trauma a DC-t a rajongóknak csinálta a BF2-t viszont a menedzsmentnek, az újabb verziók előtt figyelembe vették hogy a fanok mit akarnak BF2-nél azért ez nem így megy majd a modok helyreteszik a DCsek lelkibékéjét :) -
-
Remélem a DC2 zsír lesz... -
Ezért játszol Te a bf2-vel,én pedig a DC-vel!
(érdekes,de egyre többen térnek vissza a dc-hez) -
Szerintem sincs semmi baj a BF2 alappal, csak kellett volna még fél év amit a játék javítására fordítanak. Gondolom az EA sürgette a dolgot, meg minden egyebet, és mindig az van, hogy hibás ez az amaz...meg lehet figyelni hogy minden amit mostanában kiadnak, hibás és javítani kell. -
Verzoo #50904 Nekem is tetszik akinek meg nem az menjen WOWozni 

-
Nos, én nem teljesen értem ezt a "BF2 egy szar, a DC sokkal jobb" dolgot. Már nem azért, de a Trauma Studios, ami a DC-t csinálta, egy az egyben csatlakozott a DICEhoz, és ők (is) csinálták a BF2-t. Az, hogy a BF2 egy bughalmaz, az az ő saruk is. Talán nem kéne nekik csontig benyalni. Egyébként meg szerintem egy kiegyensúlyozatlan fos volt a DC, a BF2 sokkal jobban átgondolt.
(Fritz, jöhet a flashgordonos kép... :) ) -
A tegnapi verseny+bohóckodás képei (időrendben legalul) -
Nagydög #50901 Megvolt az elso Cobra pilotam M95-tel. Jo kis flinta az, a kovetkezo unlocknal beszerzek egy olyat is. -
keke77 #50900 Próbáld ki a Qtracker-t, azzal lehet közvetlenül csatlakozni és egy kis script-el megoldható hogy csak az adott verzióju szervert lásd -
szerintem hivjatok még vagy 20 embert a klánba, mert amikor 16 v 16 warra megjelentetek 5-en(aztán 1 kilépett), na az szánalmas volt -
mivan A L B E R T Ó szóltál valamit
-
A Szupercsapat.
Már senkinek sem volt kedve foglalni, ezért maradt a táborozás. :) -
JOo3 #50895 mi ez a hányás ?:D -
most az a pár szerver ami működik azok amolyan costum félék de csodáélkozom hogy nem a targoncákat meg a vulcant hoztad fel
ugye megnézted a terepjárótopicot
-
kussojjá hardverbuzi
-
az a corsair mit keres dcben? :) -
Idejét múlt grafika, le vele.
-
faszt válogatsz tetszik jó ha nem tetszik úgyis jó
inkább nézzétek milyen egy igazi légvédelemmel ellátott bf mod