172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
nemtom, de az 5000ből a 450. helyen vagyok :) -

-
no,
Bocsánatot szertenék kérni a hordásoktól a tegnapi miatt, én szerveztem keresztbe a kornél által leszervezett horda elleni meccset. teljesen kiment a fejemből pedig említette és lebeszéltem egy gyakot az ex-szel mivel most vasárnap a 32-es ladder 2. helyezettjével nyomjuk. szal még1* bocsánat, amint lesz egy szabad vasnapunk állunk rendelkezésre. Az ex-nek meg köszönjük a gyakorlást, egyre jobbak lesznek, pár meccs és tuti a topten nekik a ladderen.
-
találgass :) -
TS Zolly #50966
-
mi az a gameSlave Leaderboard ??
ezt a stat oldalon látom. -
khmm, moderátorok ne nézzék meg -
Block #50963 Hallod én meg mien szar voltam ma....
2 hónapja nem toltam kereken.... és 10 percela vége elött értem be oszt meg tudott elözni valaki 1 ponttal..... persze a k/d-je rendesen negativban volt :P -
ügyes vagy -
Ez a produkció nem jöhetett volna létre a Horda nélkül...Jól "formába hoztunk" estére...
-
Most fölmentem egy kicsit gamelni és amikor beérkeztem akkor 60:50 körül volt a ticket szám és így jó sok pontot értem el ilyen kevés idő allatt és olyanokat előztem le akik már eleje óta bent voltak:
skill:) -
Ja, nekem is, simán, FM internetes játék, csatlakozás, és ennyi. -
Nekem megy :) -
Kártyajátékra gondolsz? -
várják hogy elmenj
-
na mivan ilyenkor holvannak a "pjogjamozsók" meg a "gazdaszági infómatikuszok" 
-
Jaja szerintem az egy bug nagyon utálom.:( -
TS Zolly #50953 Legyen igazad. legalább nemfognak a vérpistikék helivel szétkempelni a hüje fejüket. -
rohadt alma #50952 Az,hogy kétszer cserél tárat az egy új bug ugye? -
hogy lehet fekete macskával játszani neten egymással mert anno suli tök jó partik voltak hálón de neten fingom sincs hogy kell nyomni 

-
Verzoo #50950 

-
Hát erröl a warol is lemaradtam de hát nemlehet mindenhol az ember :) -
msn: [email protected] -
atwe #50947 ok -
hmmm adjatok 2 percet hogy megbeszéljük. Addig maradjatok plz onlány... -
Oman kapásból nincs is a szerveren...szóval ez most felejtős... -
atwe #50944 Hát sajnos van rosz hirem :) MASTURR OK OMN MÁR NINVCS FENN A SZERVEREN ÉS mi runningal nem tudjuk lekodolni viszont ugyse jön senki fel a szervere :)
Oman helyett valamit WAKE? -
Csak mapot tudunk állítani. :) Semmi mást, se kód, se semmi más... -
Köszi masthuur az első és Oman a második
passt meg ilyeneket kitől kapunk?? -
atwe #50941 ott van használjátok egéségel melyik mappot álitsam be ? -
A mai teljesítményem csúcspontja, tessék nevetni:
-
Runing nem tudnátok kölcsönadni nekünk az SG servert egy warocskára a JCSR ellen??? Nagyon hálásak lennénk. thx -
keke77 #50938 Tényleg nagyon jó war volt :)
Még egy kis taktika és gyakorlás aztán.....
-
Jaja ott majdnem győztetek az tényleg nagyon szoros volt.:)
atwe majd én is csinálok egy képet valamikor amikor lekaplak de addig itt van helyette egy másik kép:
Running+kés=halál :)
U.I.:Majd szólunk ha lesz időpontunk csak most majd sok CB-s meccsünk lesz. -
Senki nem írt semmit, csak pozitív volt a tapasztalat és tényleg jó volt a war, habár én sokat nem élvezhettem belől a hatalmas lagvihar miatt....
Thanks még1x, remélem hamarosan megismételhetjük. Ha van időpontotok dobjatok meg vele.
Pá -
atwe #50935 JA de a 38-0 eredményt ne hagyuk ki :) már majdnem sikerült a lehetetlen :)
Gratt mindenkinek De azért lelötem utoljára gabocát :) -
Jaja leszünk,de inkább szerintem este fele.Akkor majd holnap talizunk ts-en.
Ja Crem látod a logomat kezd alakulni?!(ez még nem a végleges):) -
Hát végülis engem nem zavart semmi csak az volt a lényeg,hogy játszunk egy jót.És ha valaki beírt volna valami rosszat akkor én kérek elnézést bár nem hiszem,hogy volt ilyen. -
JAJA!:D -
Ehhh...
Asszony itt toporog a hátam mögött...:(((
Holnap leszetek??